vasilip 14.06.13, 09:17 A gdzie Młynarski, skandal! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Moro 14.06.13, 21:19 Oj, tak. Teraz jest jasne, dlaczego w serialu dali oryginalne nagrania. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Moro 14.06.13, 21:59 Moro śpiewała TRAGICZNIE!!! a teraz... wiem, zostanę skrytykowana, oskalpowana i w ogóle, ale generalnie mam już dość Anny German, boję się, że wyskoczy z mojej szafy!!! no ileż można???!!! najpierw serial, potem niemal w każdej gazecie, teraz koncert w Opolu???!! nie wydaje mi się, żeby była aż tak sławna jak Anna Jantar, czy zapomniana przez wszystkich Elżbieta Dmoch, no litości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Re: Moro 14.06.13, 22:52 Masz rację, obrzydzą nam tę German. Ile można! A Moro tym występem zepsuła cale dobre wrażenie, jakie zrobiła rolą w serialu. Przydałoby się trochę pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
starveling Re: Moro 17.06.13, 01:28 > nie wydaje mi się, żeby była aż tak sławna jak Anna Jantar, czy zapomniana przez > wszystkich Elżbieta Dmoch Zmartwię Cię - była od nich w swoim czasie znacznie sławniejsza i gdyby nie wypadek, a potem choroba, zrobiłaby prawdziwą karierę międzynarodową, w tym w tzw. świecie zachodnim. A dorobek - u nas jest mało znany, ale w praktyce nikt z polskich wykonawców nie może pochwalić się tak obfitą dyskografią. Moim zdaniem tak wychwalany serial w rzeczywistości przez nierzetelność, przekłamania, uproszczenia, kreowanie wizerunku Polski na rosyjsko-sowiecką modłę, wyrządził Annie German i pamięci o niej prawdziwie niedźwiedzią przysługę. Aż dziw, że Krzystek podpisał się pod takim soc-rosyjskim gniotem. Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: Moro 17.06.13, 09:13 kasiamilan napisała: > > nie wydaje mi się, żeby była aż tak sławna jak Anna Jantar, czy zapomnian > a przez > > wszystkich Elżbieta Dmoch Kogo Ty porownujesz, dziewczyno... Miłe dziewczyny, nie powiem, piosenki chwytliwe, acz kiczowate, zwłaszcza Jantar, do tego tragiczna śmierć tejze. Kudy im jednakowoż do naprawdę wybitnej Artystki. I sława była, ale to moze być mylące, wszak najsławniejsza jest i tak Katarzyna W. > >starveling napisała: > Moim zdaniem tak wychwalany serial w rzeczywistości przez nierzetelność, przekł > amania, uproszczenia, kreowanie wizerunku Polski na rosyjsko-sowiecką modłę, wy > rządził Annie German i pamięci o niej prawdziwie niedźwiedzią przysługę. Aż dzi > w, że Krzystek podpisał się pod takim soc-rosyjskim gniotem. Tak, święte słowa. Tyle,że przypomniano piosenki, to duży pożytek z serialu, choć można było ich przypomnieć o wiele, wiele więcej. I ciarki przechodzą na myśl, że w ogóle brano pod uwagę wykonywanie piosenek przez Joannę M. Której mi po Opolu żal, bo nie miala szans. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Moro 17.06.13, 11:38 > l, że w ogóle brano pod uwagę wykonywanie piosenek przez Joannę M. Której mi p > o Opolu żal, bo nie miala szans. Nie miala szans, a mimo wszystko zaspiewala Czlowieczy los, masakrujac go przerazliwie. Mimo wszystko wolalbym, zeby artysci znali swoje mozliwosci i umieli odmowic, jezeli cos ich przerasta. Odpowiedz Link Zgłoś