Gość: Black Jack IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 16:29 Czytaliście? Co sądzicie o tym artykule? Moim zdaniem świetny! Poza tym te zdjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babeczkaa Re: Anita Werner w ,,Twoim stylu'' 19.08.04, 18:52 czytałam, podobał mi sie ten artykuł, nawet chyba zmianiłam o niej zdanie, na bardziej pozytywne oczywiście,pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abumu! Re: Anita Werner w ,,Twoim stylu'' IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 19:40 Tak, czytałem i dowiedziałem się, co było dla mnie szokiem, że charakeryzatorka TVN-u jest przyjaciółką Anity! Teraz już wiem, że nie każdy kto się nazywa moim przyjacielem, rzeczywiście nim jest! Ale zdjęcia po prostu the best, wiszą w moim pokoju na honorowym miejscu! To równa dziewczyna, lubi ostrą jazdę samochodem – ale nie mogę sobie jej wyobrazić w cinqucento!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cb Re: Anita Werner w ,,Twoim stylu'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 23:45 bo takie laski nie jezdza cienko-cienko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Anita Werner w ,,Twoim stylu'' IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.08.04, 21:46 Anita jeździ czarną Alfą 147 spark... Wasze Cienkuchy zostają w tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Anita Werner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 06:48 Czy Anita Werner to ta pani z twarza jak maska? Za kazdym razem mam wrazenie ze tam siedzi robot bez usmiechu, bez uczuc, bez umiejetnosci modulacji. O takich ludziach moja Babcia mawiala, ze maja "zla twarz". Nie ma co ukrywac nie lubie jej i kiedy sie pojawia przelaczam kanal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkel Re: Anita Werner IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 07:58 Ja lubie Anitę Werner, m.in. właśnie za tę niewzruszoność, dystans, spokój. Myślę jednak, że dla wszystkich którzy chcą zobaczyć jej inną twarz dobrą okazją będzie program "Mamy Cię !" w najbliższą niedzielę o 20:00 w TVN. Odpowiedz Link Zgłoś