Dodaj do ulubionych

Wole już Kena niż Zołze

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 21:28
nie nawidze zolzy!!!!!! jest okropna, krzykliwa, jak jej slucham to mnie glowa
boli
Obserwuj wątek
    • Gość: martKa Re: Wole już Kena niż Zołze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 21:34
      JESTEM DOKŁADNIE TEGO SAMEGO ZDANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      A pozaty to chyba jakaś pomyłka - oglądam Big Brothera i patrzę - a tu Zołza w
      pokoju zwierzeń dyktuje warunki Wielkiemu Bratu!!!! To chyba jakaś pomyłka!!!
      • Gość: mysz Re: Wole już Kena niż Zołze IP: *.kopernik.gliwice.pl 01.04.02, 21:37
        zastanawia mnie czy ukazanie Zołzy teraz akurat teraz jak jest nominowana z Keniem w tak złym świetle nie jest
        jakaś podpuchą
        • Gość: Kamil111 Re: Wole już Kena niż Zołze IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.04.02, 21:45
          Pewnie, że jest podpuchą, ale ona taka jest, okropne babsko.
          Ona jest przekonana, że działa w imieniu wszystkich, że jest bohaterką itd.
          Na miejscu wielkiego brata powiedziałbym, Zołzo twoje walizki są w spiżarni.
          W przeciwnym razie Zołza za dwa tygodnie będzie negocjować, komu należy się
          główna wygrana.
          Ciekawy jestem, co miała na myśli mówiąc, że poczeka na Kena na zewnątrz.
          • Gość: mikolaj Re: Wole już Kena niż Zołze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 22:21
            > Ciekawy jestem, co miała na myśli mówiąc, że poczeka na Kena na zewnątrz.

No własnie!!! Co za prymitywne babsko.

• vwdoka Re: Wole już Kena niż Zołze 02.04.02, 13:04
            Gość portalu: Kamil111 napisał(a):

> Pewnie, że jest podpuchą, ale ona taka jest, okropne babsko.
            > Ona jest przekonana, że działa w imieniu wszystkich, że jest bohaterką itd.
            > Na miejscu wielkiego brata powiedziałbym, Zołzo twoje walizki są w spiżarni.
            Ale Wielki Brat złamał już po raz kolejny zresztą własne zasady i negocjował. Ja
            akurat uważam, iż trzyma się swoich zasad, nie chce noominować ludzi ze swojej
            drużyny. Nie chce też ryzykować, iż za dwa dni WB stwierdzi, iż zmienia regulamin
            i wraca do starego! Po prawdzie, ja na jej miejscu poczekałbym, aż WB ogłosi te
            nowe zasady i wtedy podnosił wielkie larmo(albo i nie).
            > W przeciwnym razie Zołza za dwa tygodnie będzie negocjować, komu należy się
            > główna wygrana.
            > Ciekawy jestem, co miała na myśli mówiąc, że poczeka na Kena na zewnątrz.
            Myślę, iż ma ochotę sprawić mu łomot. A należy mu się, należy...

Pozdrawiam,
            vwdoka
      • Gość: Polka099 Re: Wole już Kena niż Zołze IP: 217.96.168.* 02.04.02, 08:36
        Dokłanie- ONA DYKTUJE WARUNKI? POPIEPRZYŁO SIĘ JEJ COŚ. A WIELKI BRAT POWINIEN
        Z NIA ZROBIC PORZĄDEK PRZED NAMI (my- wywalamy ją z domu).
    • Gość: JOHNY Re: Wole już Kena niż Zołze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 21:42
      nie sadze żeby to była podpucha. jak Zołzie sie nie podoba to niech
      wypier**** . NIE BEDZIE ROBIC ŁACHY ANI MI ANI WAM ANI WIELKIEMU
      TRZYNASTEMU!!!!!!!!
    • Gość: MZ Re: Wole już Kena niż Zołze IP: *.k68.webspeed.dk 01.04.02, 21:58
      Przypomina babke klozetowa z dworca kolejowego
      • Gość: Zibi Re: Wole już Kena niż Zołze IP: *.paimedia.polsat.com.pl 02.04.02, 14:06
        Kurcze ludzie, czy wolicie oglądać przygody Kena z kobietami, czy słuchać
        wywodów Zołzy na tematy, o których nie może mieć pojęcia (czyt. stosunki damsko-
        męskie)albo ględzenia o jakichś ideałach życiowych, charakterze. Co by złego
        nie mówić o Kenie to właśnie ten kotleś ma charakter i zasady, których się
        trzyma i dlatego go w środku nie lubią, bo ma osobowość, dziwną ale jednak.
        WYWALIĆ GRUBASA!!!
        • vwdoka Re: Wole już Kena niż Zołze 02.04.02, 17:59
          Gość portalu: Zibi napisał(a):

Co by złego
          > nie mówić o Kenie to właśnie ten kotleś ma charakter i zasady, których się
          > trzyma i dlatego go w środku nie lubią, bo ma osobowość, dziwną ale jednak.

Jego podstawową i jedyną zasadą jest: Jestem najpiękniejszy, najlepszy,
          najmądrzejszy, naj......., a reszta to ludzkie szmaty.

Pozdrawiam,
          vwdoka
    • Gość: Ewa Re: Wole już Kena niż Zołze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 22:23
      Oglądałam wczoraj akcje Zołzy na żywo.To co pokazał WB to połowa jej okropnego
      zachowania.Same wulgaryzmy wypływały z jej ust , rudą Kaśkę która stwierdziła
      że to tylko gra ,nazwała k....ą.
      • Gość: bela Re: Wole już Kena niż Zołze IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 23:38
        tez z dwojga zlego wole kena. jest narcyzem do kwardatu, ale mniej szkodliwy. A
        tego babsztyla nie da sie ogladac. Wywalic czołg Zouza 102!!!
    • kazik7 Re: Wole już Kena niż Zołze 02.04.02, 00:00
      A ja lubie Zolze ! I mam nadzieje ,ze zostanie. A to ,ze "dyktuje" warunki WB
      jest najlepsze ! Jedyna osoba w historii BB z jajami :) No moze nie jedyna...
      Ale ocenianie jej nizej od Kenia jest smieszne.
      • Gość: kim liu Re: Wole już Kena niż Zołze IP: *.zipnet.com.pl 02.04.02, 08:10
        prymitywny Babsztyl bazarowy.
        TZW> KOBIETON
        • Gość: zdzisio Re: do kim liu IP: 192.168.100.* 02.04.02, 09:05
          Kim a kto to jest KOBIETON? Jako miłośnik słowotwórstwa chciałbym wiedzieć.
          Że babsztyl bazarowy to się z tobą zgadzam. Też jej nie trawię.
          Pozdrawiam.
    • eremka Re: Wole już Kena niż Zołze 02.04.02, 10:11
      Dzięki, kochani! A juz myślałam, że mnie pogięlo, kiedy odkryłam w sobie cos w
      rodzaju sympatii do Kena po tej awanturze z qurviastą Frytą. Najchętniej bym ją
      wywaliła! Ale na razie mozna wywalic Zouze - to jest przypadek dla psychiatrów -
      brzydka, głupia, ale jakie mniemanie o sobie! albo Chudą.
    • Gość: Xionc Re: Wole już Kena niż Zołze IP: *.waw.cdp.pl 02.04.02, 10:15
      a ja uważam, że Zołza jest o niebo lepsza od Kena, który jest tylko
      przygłupiastym narcystystycznym pedałkiem, mającym ogromny kompleks wyższości
      (na dodatek zupełnie nieuzasadniony)
    • Gość: Marquez1 Re: Wole już Kena niż Zołze IP: *.net.autocom.pl 02.04.02, 11:02
      Zołza jest super.Podobało mi się jak się wydarła na wielkiego dupka.Co on sobie
      myśli??!!!!Ona się zgodziła być nominowaną,w zamian za cywilizowane
      nominacje.Ma prawo się oburzać.Choć to co powiedział o niej Piotrek jest
      prawda.Powinna też słuchać innych i nie wrzeszczeć na nich.Ale ma duszę
      buntownika,to mi się podoba!Nie to co Keniuś,który tylko liże dupę wielkiemu
      bratu.
      A tych co są za Kenem nieźle TVN zmanipulowało.Jesteście gotowi uwierzyć,we
      wszystko co wam wciskaja.Przecież oni specjalnie pokazują Zołzę w złym
      świetle,żeby ocalić Kena.Nie widzicie tego?Wiedzą,że sa w tym kraju prymitywy
      które wpost szaleją za głupotą tego stukniętego narcyza.
      Jeżeli on wygra z Zołzą,no to są dwa uzasadnienia:
      1.TVN go faworyzuje
      2.Polska to rzeczywiście kraj samych debili,które kibicują debilowi

Kurde,nie lubię Fryty,ale podobało mi się jak
      1.Walnęła po szmatą w łeb
      2.Powiedziała mu:''Co?Boli cię prawda?''

Brawo Fryta,nawet ty jesteś milion razy mądrzejsza od tego śmiecia Kena!!
      • Gość: jump Re: Wole już Kena niż Zołze IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 12:24
        marouezz zgadzam się z tobą w 100 %. wCZORAJ specjalnie zołzę pokazali
        w takim swietle, by telewidzowie głosowali za jej wywaleniem. Zołza
        jest poprostu niewygodna dla brata , za bardzo się rzuca, nie da sobą
        manipulować, ken zaś lize dupę bratu jak się da, jest człowiekiem bez
        uczuć, mozna by rzec ze jest pionkiem w rękach brata, co powie brat
        to on zrobi , pewnie jak kaze mu zabić też wykona - bo taki był
        regulamin, a grzeczni chłopcy w cudzysłowiu nie łamią regulaminu.....
        ale widać jacy jestescie wszyscy durni wciskają wam takie kity jak
        się da, pewnie jak wczoraj by pokazali jak ken maluje sobie paznokcie
        przez cały dzień to byscie mieli odmienne zdanie.... a malowanie to
        nic najgorsze w kenie jest to ze czepia się wyglądu inych ken do
        fryty ooooo masz tam pryszcza ?? pozyczyć ci kremik??? - to jest
        załosne ale prawdziwe, po tym zdarzeniu- po pojawieniu się pryszcza u
        fryty, ken postanowił z nią nie spać, bo go jeszcze zarazi.......
        i co wy na to, czy to normalny człowiek, zastanówcie się jakiej
        kategorii jest ten człowiek , a jakiej zołza???
        • Gość: Marquez1 Re: Popieram jump IP: *.net.autocom.pl 02.04.02, 12:58
          Masz w zupełności rację.I jeszcze ten jego tekst:''Jak stąd wyjdę,to najpierw
          pójde do kosmetyczki.''Bożżżeee!!!Dobrze,że nie wszyscy faceci są tacy jak on...
          • vwdoka Re: Popieram jump 02.04.02, 13:10
            Gość portalu: Marquez1 napisał(a):

> Masz w zupełności rację.I jeszcze ten jego tekst:''Jak stąd wyjdę,to najpierw
            > pójde do kosmetyczki.''Bożżżeee!!!Dobrze,że nie wszyscy faceci są tacy jak on..
            > .

Popieram w 100%.
            Pozdrawiam,
            vwdoka

• Gość: npojazd Re: Popieram jump IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.04.02, 13:18
              Może jestem zmanipulowany:) ale i tak Kena jako tako toleruję, a Zołza mnie
              wkurza i zwyczajnie obrzydza. Widzieliście w którymś z nocnych programów na
              TVN7 jak żarła? Bleeee...niedobrze się robiło, wyglądała tak jakby ktoś ją
              głodził przez miesiąc (pewno tak jest:)))), bardzo obrzydzający był widok.
              • vwdoka Re: Popieram jump 02.04.02, 13:24
                Mi natomiast chce się rzygać, kiedy słucham jak Keniu zaczyna się wymądrzać.
                Dla mnie dużo istotniejsze od fizycznego wyglądu jest to co mam pod globusem!
                Dlatego nie lubię głupców uważających się za pępek świata! Wracając jeszcze do
                fizycznego wyglądu, to jego twarz jest tworem chirurgii plastycznej, natomiast
                o resztę już mu się nie chciało zadbać jak należy, wymagałoby wysiłku.

Pozdrawiam,
                vwdoka
                • Gość: npojazd Re: Popieram jump IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.04.02, 13:34
                  Wwodko! Ja nie czepiam się Zołzy wyglądu tylko zachowania i tego co mówi ( a
                  raczej wrzeszczy).Na serio ona bardziej mnie denerwuje niż Ken, który jest
                  żenująco-śmieszny. Pozdr.
                  • vwdoka Re: Popieram jump 02.04.02, 18:03
                    Ona konsekwentnie pilnuje tego, by to co wywalczyła zostało zapisane! Nie robi
                    tego by się przrypodobać a przypilnować, dla dobra swojej drużyny. A co zrobił
                    ten debilny narcyz? Albo obraża innych albo skamle w pokoju zwierzeń!

Pozdrawiam,
                    vwdoka
      • kazik7 Re: Wole już Kena niż Zołze 02.04.02, 16:07
        Gość portalu: Marquez1 napisał(a):

> Zołza jest super.Podobało mi się jak się wydarła na wielkiego dupka.Co on sobie
        >
        > myśli??!!!!Ona się zgodziła być nominowaną,w zamian za cywilizowane
        > nominacje.Ma prawo się oburzać.Choć to co powiedział o niej Piotrek jest
        > prawda.Powinna też słuchać innych i nie wrzeszczeć na nich.Ale ma duszę
        > buntownika,to mi się podoba!Nie to co Keniuś,który tylko liże dupę wielkiemu
        > bratu.
        > A tych co są za Kenem nieźle TVN zmanipulowało.Jesteście gotowi uwierzyć,we
        > wszystko co wam wciskaja.Przecież oni specjalnie pokazują Zołzę w złym
        > świetle,żeby ocalić Kena.Nie widzicie tego?Wiedzą,że sa w tym kraju prymitywy
        > które wpost szaleją za głupotą tego stukniętego narcyza.

Masz racje !!!! Tylko pustaki moga oceniac Kena wyzej niz Zolze. Zemsta Karoliny
        Pachniewicz ?:)))
        > Jeżeli on wygra z Zołzą,no to są dwa uzasadnienia:
        > 1.TVN go faworyzuje
        > 2.Polska to rzeczywiście kraj samych debili,które kibicują debilowi
        >
        > Kurde,nie lubię Fryty,ale podobało mi się jak
        > 1.Walnęła po szmatą w łeb
        > 2.Powiedziała mu:''Co?Boli cię prawda?''
        >
        > Brawo Fryta,nawet ty jesteś milion razy mądrzejsza od tego śmiecia Kena!!

Popieram !!! Fryty tez nie lubie ale widok byl mily. Szkoda ,ze zamiast walic go
        recznikiem nie rozwalila mu wszystkich tubek z kremami :) Ken wyszedlby na wlasna
        prosbe :)))
    • Gość: milusia Re: Wole już Kena niż Zołze IP: *.gazetaolsztynska.pl 02.04.02, 13:31
      Gość portalu: ja19 napisał(a):

> nie nawidze zolzy!!!!!! jest okropna, krzykliwa, jak jej slucham to mnie glowa
      > boli

Są dwa sprawdzone sposoby na ból głowy:
      1. tabletka (paracetamol, panadol, apap, imuprom)
      2. eliminacja przyczyny bólu, czyli wyłączasz telewizor i wychodzisz
      na spacer.

Czy Ken jest lepszy od Zouzy?
      1. Denerwują mnie krzyki Zouzy
      2. Razi głupota, egotyzm, narcyzm Kena

Wniosek:
      I Zouza i Ken są postaciami, które chciałoby się wykluczyć

Problem:
      1. Kto ma odpaść pierwszy?

Moja propozycja:
      1. Wykluczamy najpierw Kena, potem Zouzę
      2. Jeżeli Ken zostanie, to popadnie w samouwielbienie (owe "miliony"),
      a mieszkańcy mogą się go przestraszyć.

WYWALMY KENA!
      • nabialowiec Re: Wole już Kena niż Zołze 02.04.02, 13:55
        w pełni popieram postępowanie dowodowe Milusi;,
        od siebie dodam, że jeżeli Kenio teraz nie wyleci, to urośnie jak wielkanocna
        drożdżowa babka i ( w zależności od poziomu narcyzmu w danej chwili):
        a) uleci nad Sękocin i już tam pozostanie jako sterowiec Baron von Wiewiorsky;
        b)znajdzie się na rozkładówce pisma dla prawdziwy menściźna " Strong Man
        Inaczej" i zaonanizuje się na śmierć wertując ww. stronę;
        c)pęknie i zostanie wchłonięty przez połączone otwory gębowo-nosowe Fryty i
        Madziora, przekazując im swoje niewątpliwe piękno i urok osobisty; tak bogato
        wyposażone dziewuszki, staną się obiektem godowych tańcy Pabla, Hydro i Górala.
        • pawkop Re: Wole już Kena niż Zołze 02.04.02, 14:01
          Oczywiscie 3 x tak.
          Kenio out. W chwili wyjscia przekaze paleczke Pablowi oraz caly swoj dorobek i
          dziedzictwo intelektualne. Pablo otrzyma zestaw kosmetykow Makler, szlifierke
          do paznokci, areograf do malowania tychze oraz inne elemnty dekoracyjne
          nadajace mezszczyznie erotyczno-prestizowy charakter. Ken po wyjsciu otworzy
          salon z glazura i terakaota na Bialolece o nazwie "szpachluj i dekoruj z Kenem".
          Pozdrawiam
          Pawkop
          • Gość: @ni@ Re: Wole już Kena niż Zołze IP: *.bci.net.pl 02.04.02, 14:39

Pewnie, wywalmy Kena, a Zouza i tak sama wyjdzie! Ona ma juz dosc i dlugo tam nie
            wytrzyma. Dzieki temu pozbedziemy sie dwojki, a Keniowi-Wiewiorze pokazemy co
            naprawde o nim sadzimy.Moze jak zobaczy ile osob go nie akceptuje to zda sobie
            sprawe co o nim sie naprawde uwaza. Z drugiej strony to prymityw wiec moze nie
            zrozumie, ale... kubel zimnej wody przyda mu sie!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka