Dodaj do ulubionych

Aneta Zając

09.06.14, 21:29
Mimo woli, z doniesień telewizyjnych i internetowych, trafia do mnie cały ten cyrk związany z rozpaczliwą próbą wykreowania tej, nad wyraz przeciętnej urodą, figurą, zdolnościami i intelektem aktorki, na gwiazdę Polsatu. I żal mi dziewczyny, bo jeszcze sama uwierzy, że jest więcej niż tym, co naprawdę może sztuce i widzom ofiarować...
Obserwuj wątek
    • mozambique Re: Aneta Zając 10.06.14, 10:27
      i by czemu mailoby sie nie udac

pare lat temu identycznie zostala wykreowana na super gwiazde Kinga Rusin mimo braku blyskotliwosci, talentu , wybitnych zdolnosci , taktu itp a natomiast mając w CV porczucenie przez męza
      i jak dzis widac - zrobila na tek akcji doskonaly interes

dlaeczgo Anecie mialby sie nie udac ?
      • deczko Re: Aneta Zając 11.06.14, 16:47
        mozambique napisała:

> dlaeczgo Anecie mialby sie nie udac ?

Tez nie widze zadnych przeciwskazan, skoro taka nijaka aktorka jak Katarzyna Zielinska, jest teraz tak popularna.
        • grazyna_lodzka Re: Aneta Zając 14.06.14, 16:50
          Telewizja może wypromować każdego. Choćby teraz te panie od ćwiczeń... To dlaczego nie aktorkę?
        • 11anna11 Re: Aneta Zając 06.07.14, 21:41
          deczko napisał:

> mozambique napisała:
          >
          > > dlaeczgo Anecie mialby sie nie udac ?
          >
          > Tez nie widze zadnych przeciwskazan, skoro taka nijaka aktorka jak Katarzyna Zielinska,
          > jest teraz tak popularna.

Nie mówiąc już o "gwieździe" Kożuchowskiej... Talentu zero, a jakoś kobiecinę wypromowali.
          • gemowa Re: Aneta Zając 07.07.14, 08:47
            A ja z kolei wcale nie widze żeby Anetę na cokolwiek kreowali. Plotkarskie gazety i portale kreują ją natomiast na ofiarę byłego chłopaka i wielką rywalkę jego nowej partnerki, bo taki temat sie spzredaje. Wydaje mi się jednak że Aneta jest ponad tym i cały ten cyrk to rozdmuchiwanie problemu którego nie ma.
            • mozambique Re: Aneta Zając 07.07.14, 09:51
              tu nie trzrba nic kreowac
              porzucenie kobiety z niepełnosparwnymi niemowlętami -blizniakami dla modelki to zwykle skur..syństwo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka