Dodaj do ulubionych

FCPI "P" - Romantyczne opowiadanie

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 17:41
Witam wszystkich miłośników pysznej urody mężczyzny idealnego - Pabla Iwucia i
zapraszam do wspólnego tworzenia opowiadania typu fan fiction - "Moja pierwsza
randka z Pawłem". Sądzę, że jak je skończymy, to można będzie przesłać gotowe
dzieło do autora jego strony z prośbą o przekazanie naszemu idolowi. Ja
niniejszym zaczynam:

Był piękny wieczór pod koniec czerwca. Siedziałam na ławce w parku oczekując na
przyjście Pawła, niedawnego zwycięzcy III edycji programu Big Brother - co
prawda mieliśmy się spotkać o 20.00, ale z emocji nie mogłam już wytrzymać w
domu i zjawiłam się w umówionym miejscu półtorej godziny wcześniej. Ptaki
śpiewały w koronach drzewach, powietrze przesycone było uroczym zapachem
kwiatów, a promienie zachodzącego właśnie słońca sprawiły, że ogarnął mnie
nastrój romantycznego uniesienia, przeradzający się wręcz w mistyczną ekstazę.
Wtem usłyszałam Jego dźwięczny, męski głos, którego timbre przyprawiał mnie o
drżenie.
- Yo! - powitał mnie Paweł...
Obserwuj wątek
    • Gość: xenia Re: FCPI IP: 195.94.222.* 02.04.02, 17:52
      I zdjął z głowy wełnianą czapeczkę, z którą, dzięki programowi jest
      identyfikowany, a za którą obecnie można kupić niezły samochód.
      - Co tam mała u Ciebie, wszystko dobrze?
      Z wrażenia zabrakło mi słów i patrzyłam się na niego eliminując mruganie, żeby
      żaden fragment tej baśni, która właśnie się dzieje, nie umknął mojej uwadze.
      Niestety i Pawłowi nie umknął pewien szczegół mojej urody, który, pomimo tego,
      że starałam się go ukryć, był widoczny.
      - Masz opryszczkę na ustach.... O Boże, tylko mnie nie dotykaj !!!! Idź od razu
      do apteki, albo do lekarza, Ken mi mówił, że Zovirax jest najlepszy....A co się
      dzieje z twoimi paznokciami, czyżby grzybica?!?!?!
      W tym momencie zza drzewa wyszedł mężczyzna. Nie zbyt wysoki, raczej przy
      kości, z modnym zarostem. Pawełek spojrzał na niego ... i zobaczyłam motylki
      latające między nimi...
      • Gość: Ola_82 Re: FCPI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 19:58
        ... na szczęście jednak Paweł jednym gniewnym spojrzeniem odrzucił amory
        tajemniczego jegomościa i ująwszy mnie za rękę, zaprowadził do swego uroczego
        mieszkania. Podziwiałam właśnie dyskretnie wyeksponowaną w gustownej
        meblościance serię książek "Literatura Mistrzów" (kupowaną przez Niego
        konsekwentnie co tydzień w pobliskim kiosku "Ruchu"), gdy nagle Iwuć przysunął
        się i położył swą silną dłoń na mym kolanie.
        - O, jakżeś piękny, mój Pablo, o jakżeś piękny! - wyszeptałam - Włosy Twoje jak
        stada kóz, które zstąpiły z góry Galaad, jak wstęga karmazynowa wargi Twoje,
        jak płatek jabłka granatowego policzki Twoje... -
        Tymczasem ręce Pabla posuwały się coraz dalej po moim - targanym spazmami
        rozkoszy - ciele, a ja - przerażona i porwana zachwytem, kontemplowałam ten
        moment szczęścia o boku tego, który jest piękny jak księżyc, płomienny jak
        słońce i potężny jak zastępy rycerzy przyszykowanych do boju - boskiego Pawła
        Iwucia. Wtem...
        • Gość: jolka Re: FCPI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 20:09
          Wtem oboje poczuliśmy wibracje dochodzące z jego kieszeni. Boski Pablo
          natychmiast przerwał tą cudowną chwilę i odebrał swoją Nokię 3330 w obudowie w
          króliczki. "Spoko, zaraz tam będę" - powiedział do słuchawki. " A ty mała, co
          tak patrzysz?! Ubieraj sie" i na pożegnanie dał mi na pamiątkę swoje skarpetki.
          Gdzie pojechał mój Pablo?...
          • Gość: mysza Re: FCPI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 21:34
            nie jechał długo po piętnastu minutach stanął u drzwi Elki.gospodyni była
            wiotka i ciemnowłosa,włosy o metalicznym połysku upięła w kunsztowną
            fryzurę,jej oczy emanowały siłą i witalnością,a usta ozdoba brzoskwiniowej
            twarzy,lśniły naturalnym niemakijażowanym karminem.Elka podała skromny posiłek
            krewetki,kawior astrachański,koniaki,sery i owoce.koniak wywołał rumieńce na
            el grecowskim obliczu PAWLA,Elka stała pośrodku pokoju kołysząc się
            zmysłowo.PAWEL objął ją krótkim spojrzeniem,jego uwagę przyciągnął pasek
            nagiego ciała nadzwyczaj połyskliwy i kuszący w rozproszonym świetle.PAWEL
            wpatrywał się w tańczącą Elkę,a między oczami obojga poczęło tworzyć się coś
            na kształt łuku elektrycznego.Wtem Elka zaczęła wirować.Obroty wzbijały suknię
            coraz wyżej i wyżej ukazując pełną gotyckość nóg,sklepienie budowli
            pozostawało jednak w głębokim cieniu.PAWEL rzucił się na nią do niej w nią !!!
            zachłannie brutalnie i rozpaczliwie.Kochają go miliony kobiet ON jednak nadal
            jest samotny.po godzinie opuścił przytulne mieszkanko Elki ruszając w noc nie
            wiedział -co będzie dalej ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka