Dodaj do ulubionych

kobiety na skraju zalamania nerwowego

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 20:53
zolza-milczaca
frytka-placze
magda-placze
jedynie ruda i barbie trzymaja sie jako tako - co sie dzieje ?
Obserwuj wątek
    • Gość: npojazd Re: kobiety na skraju zalamania nerwowego IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.04.02, 20:56
      Mysza!!!!!
      Jak możesz!!! Zamiast świętować pozostawienie Pawła w domu BB to ty jakimiś
      kobietami się zajmujesz. Jestem zbulwersowany:)
      • Gość: Metaxa Re: kobiety na skraju zalamania nerwowego IP: 212.244.106.* 04.04.02, 21:01
        Jak to pozostawienie??? przecież mówią, że wyszedł... To jak to w końcu
        jest???? :o
        Jestem odcięta od tv, więc proszę mnie donieść jaka jest sytuacja :)
        • Gość: mysza do Metaxy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 21:03
          oczywiscie zostal dokonujac przy tym czynow bohaterskich to wszystko zostanie
          opisane ze szczegolami ale musze troche dojsc do siebie przez caly dzien stres
          byl zbyt wielki
      • Gość: mysza Re: kobiety na skraju zalamania nerwowego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 21:01
        najpierw zajelam sie PABLEM patrz watek BOHATER :))
        • Gość: agata Re: kobiety na skraju zalamania nerwowego IP: *.chello.pl 04.04.02, 22:54
          a dlaczego nikt tu nie wspomina, że Pablo ma piękną duszę? Ludzie z bbb to tylko
          związki karmiczne a pobyt w domu bbb - lekcja do przerobienia w tym wcieleniu
          • Gość: Margaret Do myszy IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.04.02, 23:00
            A już myślałam-że będzie dyscyplinarka dla Ciebie droga koleżanko-za zajmowanie
            się rozhisteryzowanymi kobietami, które nie mają wiekszysc problemów aniżeli
            dobór szminki . Pablo-ze swoim bólem egzystancjonalnym i bogatym zyciem
            wewnętrzym zasługuje na największa uwage.
            pamietaj
            CZOŁEM.
            • Gość: mysza Re: Do myszy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 01:21
              zrozumialam swoj blad kazdy ma chwile slabosci przez godzine kleczalam na
              grochu (luskanym)wpatrujac sie i calujac zafoliowane zdjecie PAWLA nastepnie
              odspiewalam chymn na JEGO czesc potem cztery mantry mysle ze chociaz czesciowo
              odpokutowalam swoje przewinienie
              PABLO NA ZAWSZE
              • Gość: npojazd Re: Do myszy IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.04.02, 10:07
                Potraktuj to jako ostrzeżenie, ale żeby to było ostatni raz!!!!
                :)))))))
                • sandra2 Re: Do myszy 05.04.02, 10:14
                  Witam Szanowne Koleżanki ! (Mam nadzieję, że żadnej z Was tym spoufaleniem się
                  nie uraziłam?):)
                  Nie uważacie, że czas byłoby zmienić hasło na "Pablo - dla milionów" ?
                  Wiem że to już wyświechtane. Można zmienić. Czy są jakieś propozycje?
                  :))) Pozdr. S
              • Gość: ziemek Re: Do myszy IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 05.04.02, 10:12
                cześc . ja tylko w kwestii formalnej . otóż myślę , że czas już najwyższy ,
                żebyście drogie fanki PIWA ( Pawła IWuciA ) zaczęły stosować jakieś hasła ,
                tudzież zawołania , zarówno na powitanie , jak i na pożegnanie . Własnie texty
                w stylu "Paweł na zawsze" czy tego typu będą dobrą oznaką przywiązania do klubu
                i zarazam scementują , i tak już zgraną grupę fanów . Z wyrazami ubolewania -
                ziemek - niefan
    • Gość: Asia Re: Gdzie te kobiety............ IP: 213.225.62.* 05.04.02, 10:12
      Patrze na te kobietki w BB i smiac mi sie chce.... sa w wieku mozna powiedziec
      dojrzalym przed i po 30-tce...a prawie przy kazdej bitwie sie mazgaja
      ......glowa boli, "dupa" boli, a to okres, bez powodu becza jak dzieci
      nienakarmione, to paznokcie polamane (tragedia zyciowa), jecza jak meczennice
      na torturach....albo turlaja sie z kata w kat i pierdziela bzdety ktorych nie
      mozna sluchac...
      na drabine nie wejda.....smiechu warte wstyd ze mamy takie nieporadne
      kobietki...
      :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      pzd.
      • Gość: jacko Re: Gdzie te kobiety............ IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:26
        Chciałbym coś napisać ale w głowie mam tylko jedną myśł

Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pa
        blo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pabl
        o,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,
        Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo.......................................
        .....................................................,jestem na skraju
        załamania nerwowego
        Help
        • sandra2 Re: Gdzie te kobiety............ 05.04.02, 10:33
          Gość portalu: jacko napisał(a):

> Chciałbym coś napisać ale w głowie mam tylko jedną myśł
          >
          > Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,P
          > a
          > blo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pab
          > l
          > o,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo
          > ,
          > Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo......................................
          > .
          > .....................................................,jestem na skraju
          > załamania nerwowego
          > Help

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !
          • Gość: Grześko Re: Gdzie te kobiety............ IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:45
            Przy wyjściu Pabla z domu BB3 będę stał jako pierwszy przy barierkach i ucałuję
            mojego jedynego , wytęsknionego Iwućka.Myślę , że podpisze mi się na zdjęciu z
            kredensem ................................. na razie tęsknię i czekam
            rozmyślając
            • Gość: Asia Re: Gdzie te kobiety............ IP: 213.225.62.* 05.04.02, 11:00
              Grzesko pomyliles "rubryki" tu jest temat "Gdzie te kobiety"........
              :))))))))))))))))))))
              • sandra2 Re: Gdzie te kobiety............ 05.04.02, 11:16
                Gość portalu: Asia napisał(a):

> Grzesko pomyliles "rubryki" tu jest temat "Gdzie te kobiety"........
                > :))))))))))))))))))))

Asiu, zwróć uwagę, że Jacko i Grześko, to ta sama osoba! Wystarczy popatrzeć na
                pocztę.

• Gość: Asia Re: Gdzie te kobiety............ IP: 213.225.62.* 05.04.02, 13:02
                  No widzisz nie nie zauwazylam:))))))))))))))))))))))
              • Gość: Grześko Re: Gdzie te kobiety............ IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:20
                A czy ja jako facet Asiu nie mogę porządać męskiego ciała . Chciałbym zatopić
                się w jego atletycznym ciele.Mam cichą nadzieję , że Iwuć zwróci na mnie uwagę
                przy barierce , że będę mógł stanąć w konkury z Kenem i że to ze mną podzieli
                się elastycznymi skarpetkami
                • Gość: Asia Re: Gdzie te kobiety............ IP: 213.225.62.* 05.04.02, 13:07
                  Alez oczywiscie jak najbardziej mozesz z mezczyznami.......chcialam ci pomoc bo
                  myslalam ze sie pomyliles "lilaczku"....:))))))))))))))))))))))))))))))))
                  pzd.
              • Gość: bbp Re: Gdzie te kobiety............ IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:57
                Gość portalu: Asia napisał(a):

> Grzesko pomyliles "rubryki" tu jest temat "Gdzie te kobiety"........
                > :))))))))))))))))))))

Każdy temat jest dobry do wielbienia Pawełka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka