Gość: mysza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 20:53 zolza-milczaca frytka-placze magda-placze jedynie ruda i barbie trzymaja sie jako tako - co sie dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: npojazd Re: kobiety na skraju zalamania nerwowego IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.04.02, 20:56 Mysza!!!!! Jak możesz!!! Zamiast świętować pozostawienie Pawła w domu BB to ty jakimiś kobietami się zajmujesz. Jestem zbulwersowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: kobiety na skraju zalamania nerwowego IP: 212.244.106.* 04.04.02, 21:01 Jak to pozostawienie??? przecież mówią, że wyszedł... To jak to w końcu jest???? :o Jestem odcięta od tv, więc proszę mnie donieść jaka jest sytuacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza do Metaxy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 21:03 oczywiscie zostal dokonujac przy tym czynow bohaterskich to wszystko zostanie opisane ze szczegolami ale musze troche dojsc do siebie przez caly dzien stres byl zbyt wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: kobiety na skraju zalamania nerwowego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 21:01 najpierw zajelam sie PABLEM patrz watek BOHATER :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: kobiety na skraju zalamania nerwowego IP: *.chello.pl 04.04.02, 22:54 a dlaczego nikt tu nie wspomina, że Pablo ma piękną duszę? Ludzie z bbb to tylko związki karmiczne a pobyt w domu bbb - lekcja do przerobienia w tym wcieleniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Do myszy IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.04.02, 23:00 A już myślałam-że będzie dyscyplinarka dla Ciebie droga koleżanko-za zajmowanie się rozhisteryzowanymi kobietami, które nie mają wiekszysc problemów aniżeli dobór szminki . Pablo-ze swoim bólem egzystancjonalnym i bogatym zyciem wewnętrzym zasługuje na największa uwage. pamietaj CZOŁEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Do myszy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 01:21 zrozumialam swoj blad kazdy ma chwile slabosci przez godzine kleczalam na grochu (luskanym)wpatrujac sie i calujac zafoliowane zdjecie PAWLA nastepnie odspiewalam chymn na JEGO czesc potem cztery mantry mysle ze chociaz czesciowo odpokutowalam swoje przewinienie PABLO NA ZAWSZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: Do myszy IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.04.02, 10:07 Potraktuj to jako ostrzeżenie, ale żeby to było ostatni raz!!!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra2 Re: Do myszy 05.04.02, 10:14 Witam Szanowne Koleżanki ! (Mam nadzieję, że żadnej z Was tym spoufaleniem się nie uraziłam?):) Nie uważacie, że czas byłoby zmienić hasło na "Pablo - dla milionów" ? Wiem że to już wyświechtane. Można zmienić. Czy są jakieś propozycje? :))) Pozdr. S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: Do myszy IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 05.04.02, 10:12 cześc . ja tylko w kwestii formalnej . otóż myślę , że czas już najwyższy , żebyście drogie fanki PIWA ( Pawła IWuciA ) zaczęły stosować jakieś hasła , tudzież zawołania , zarówno na powitanie , jak i na pożegnanie . Własnie texty w stylu "Paweł na zawsze" czy tego typu będą dobrą oznaką przywiązania do klubu i zarazam scementują , i tak już zgraną grupę fanów . Z wyrazami ubolewania - ziemek - niefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Gdzie te kobiety............ IP: 213.225.62.* 05.04.02, 10:12 Patrze na te kobietki w BB i smiac mi sie chce.... sa w wieku mozna powiedziec dojrzalym przed i po 30-tce...a prawie przy kazdej bitwie sie mazgaja ......glowa boli, "dupa" boli, a to okres, bez powodu becza jak dzieci nienakarmione, to paznokcie polamane (tragedia zyciowa), jecza jak meczennice na torturach....albo turlaja sie z kata w kat i pierdziela bzdety ktorych nie mozna sluchac... na drabine nie wejda.....smiechu warte wstyd ze mamy takie nieporadne kobietki... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pzd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko Re: Gdzie te kobiety............ IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:26 Chciałbym coś napisać ale w głowie mam tylko jedną myśł Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pa blo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pabl o,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo, Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo....................................... .....................................................,jestem na skraju załamania nerwowego Help Odpowiedz Link Zgłoś
sandra2 Re: Gdzie te kobiety............ 05.04.02, 10:33 Gość portalu: jacko napisał(a): > Chciałbym coś napisać ale w głowie mam tylko jedną myśł > > Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,P > a > blo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pab > l > o,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo > , > Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo,Pablo...................................... > . > .....................................................,jestem na skraju > załamania nerwowego > Help :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześko Re: Gdzie te kobiety............ IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:45 Przy wyjściu Pabla z domu BB3 będę stał jako pierwszy przy barierkach i ucałuję mojego jedynego , wytęsknionego Iwućka.Myślę , że podpisze mi się na zdjęciu z kredensem ................................. na razie tęsknię i czekam rozmyślając Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Gdzie te kobiety............ IP: 213.225.62.* 05.04.02, 11:00 Grzesko pomyliles "rubryki" tu jest temat "Gdzie te kobiety"........ :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra2 Re: Gdzie te kobiety............ 05.04.02, 11:16 Gość portalu: Asia napisał(a): > Grzesko pomyliles "rubryki" tu jest temat "Gdzie te kobiety"........ > :)))))))))))))))))))) Asiu, zwróć uwagę, że Jacko i Grześko, to ta sama osoba! Wystarczy popatrzeć na pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Gdzie te kobiety............ IP: 213.225.62.* 05.04.02, 13:02 No widzisz nie nie zauwazylam:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześko Re: Gdzie te kobiety............ IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:20 A czy ja jako facet Asiu nie mogę porządać męskiego ciała . Chciałbym zatopić się w jego atletycznym ciele.Mam cichą nadzieję , że Iwuć zwróci na mnie uwagę przy barierce , że będę mógł stanąć w konkury z Kenem i że to ze mną podzieli się elastycznymi skarpetkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Gdzie te kobiety............ IP: 213.225.62.* 05.04.02, 13:07 Alez oczywiscie jak najbardziej mozesz z mezczyznami.......chcialam ci pomoc bo myslalam ze sie pomyliles "lilaczku"....:)))))))))))))))))))))))))))))))) pzd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbp Re: Gdzie te kobiety............ IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:57 Gość portalu: Asia napisał(a): > Grzesko pomyliles "rubryki" tu jest temat "Gdzie te kobiety"........ > :)))))))))))))))))))) Każdy temat jest dobry do wielbienia Pawełka! Odpowiedz Link Zgłoś