Dodaj do ulubionych

Zjazd PB-maniaków :D

13.02.07, 22:00
Była mowa o tym kiedyś :). Więc jak - robimy, czy nie?
Obserwuj wątek
    • luczijka Re: Zjazd PB-maniaków :D 13.02.07, 22:54
      To może najpierw ustalmy kto jest chętny na zjazd?? Niech każdy, kto chce się
      spotkać, w majowy długi weekend, dopisze się w tym wątku. Jak już będziemy
      wiedzieli ile osób może przyjechać, to przejdziemy do szczegółów organizacyjnych.
      Ja jestem za zlotem :DDDD
      • goldioo Re: Zjazd PB-maniaków :D 14.02.07, 07:56
        Jestem "świeżak":) ale się zgłaszam:)
        Gdzie?
        • galaxian1 Re: Zjazd PB-maniaków :D 14.02.07, 12:00
          Wlasnie, zasadnicze pytanie to GDZIE ?
          Jakies propozycje juz padly ?
          • galaxian1 Re: Zjazd PB-maniaków :D 14.02.07, 12:01
            Moja propozycja to albo Fox River albo stan UTAH :D
            hehe

Dobra, a na serio juz sa jakies plany ?
            • luczijka Re: Zjazd PB-maniaków :D 14.02.07, 13:42
              Właśnie w tym sęk, że najtrudniej wybrać sensowne miejsce. Żadna konkretna
              propozycja jeszcze nie padła, więc czekamy na wasze sugestie.
              Wczoraj na czacie ustaliłyśmy z Aniutą, że nam by pasował Poznań, bo mamy w
              miarę blisko. Co wy na to??
              • galaxian1 Re: Zjazd PB-maniaków :D 14.02.07, 13:43
                Zapewne kazdemu bedzie pasowalo tam, gdzie blisko :D
                I skonczy sie na planach.
                • luczijka Re: Zjazd PB-maniaków :D 14.02.07, 13:54
                  Hahahahahaha good point!!!! A tobie gdzie pasuje Galaxian??
            • quentiin Re: Zjazd PB-maniaków :D 14.02.07, 14:13
              Zwykle przy propozycjach takich zjazdów (myślę, że góra ze 25% dochodzi potem do
              skutku) pojawia się nazwa "Łódź", bo jest w środku Polski i teoretycznie każdy
              ma tam taką samą drogę. Teoretycznie ;)
              • luczijka Re: Zjazd PB-maniaków :D 14.02.07, 14:23
                Jak dla mnie Łódź jest ok!! Mam tam rodzinę (tak Aniuta TAM TEŻ hahahaha), więc
                bym połączyła przyjemne z pożytecznym :DDD
          • mejaczek Re: Zjazd PB-maniaków :D 24.02.07, 20:44
            tak tak tak jestem za tylko gdzie to jest ważne pytanie.Kocham Pb:)
    • goldioo Re: Zjazd PB-maniaków :D 14.02.07, 14:19
      Demokratyczne głosowanie?
      mój głos-Poznań
      • luczijka Re: Zjazd PB-maniaków :D 14.02.07, 14:25
        Widzę, że coraz więcej głosów na Poznań, więc może jednak coś z tego będzie :DDD
        • malutka0182 Re: Zjazd PB-maniaków :D 14.02.07, 14:43
          Ja jestem jak najbardziej za zjazdem. Ale wolę Łódź lub jej okolice, bo tam mam
          bliżej. :) Może by w to Polsat zaangazować, to wtedy będziemy i w tv. :)
          • aniuta75 Re: Zjazd PB-maniaków :D 14.02.07, 15:57
            A u mnie to wygląda tak - jak będę miała pieniądze to nawet do Fox River
            pojadę :P a jak nie to nawet na Poznań sobie nie będę mogła pozwolić :|. Więc
            proszę się nie sugerować moją skromną osobą :).
            • luczijka Re: Zjazd PB-maniaków :D 14.02.07, 16:01
              Jak to się nie sugerować twoją osobą???!! Przecież ty musisz być z nami Aniuta :DD
              • misiunia.80 Re: Zjazd PB-maniaków :D 14.02.07, 19:40
                ja też jestem bardzo chętna :DDD
                zgłaszam przy tym jeszcze 3 osoby, no i jesteśmy za zjazdem w Łodzi
                • galaxian1 Re: Zjazd PB-maniaków :D 15.02.07, 12:18
                  A jakie sa planowane atrakcje tego zlotu ?
                  I to ma byc rano przyjazd, wieczorem wyjazd, czy pobyt caloweekendowy ?
                  • aniuta75 Re: Zjazd PB-maniaków :D 15.02.07, 12:43
                    :D
                    Najpierw musimy się dowiedzieć czy jest o co kopie kruszyć :D. Jak się okaże,
                    że będzie 5 osób chętnych to nie będzie raczej zjazd tylko spotkanie w wąskim
                    gronie :D.
                    Raczej myślę, że byłaby to impreza całoweekendowa, bo przecież ludzie bądą z
                    różnych okolic naszego pięknego kraju :D. A atrakcje? Och - jesteśmy pomysłowi
                    i coś fajnego nam do głowy przyjdzie :D.
                    • renifer18 Re: Zjazd PB-maniaków :D 15.02.07, 12:53
                      fajny pomysł ze zlotem:))) ale plan trzeba miec wczesniej:P
                      • galaxian1 Re: Zjazd PB-maniaków :D 15.02.07, 14:19
                        No wlasnie.
                        Jak by byly jakies ciekawe wydarzenia, to warto :)
                        Ale jak wypicie piwa... to komu sie bedzie oplacalo placic za bilety na pociag
                        (lub benzyne) i nocleg w jakims pensjonacie ? To wyjdzied ze 300 zl na luzaka,
                        bez wyzywienia.
                  • luczijka Re: Zjazd PB-maniaków :D 15.02.07, 12:54
                    Oj Galaxian, zadajesz za trudne pytania ;DDD Powiem Ci jak ja to sobie wyobrażam:
                    -Aniuta będzie nam polewać drinki ;D
                    -Marcin będzie uczył wszystkich chętnych angielskiego ;D
                    -Milka będzie opowiadać kawały ;D
                    -ja z Mendositą będziemy podpisywać napisaną przez nas biografię Wenta i Doma ;D
                    -Malutka będzie prowadzić terapię grupową dla wszystkich uzależnionych od PB ;D
                    -a ty jako nasza forumowa gwiazda będziesz udzielał wywiadów dla telewizji ;D
                    Takie atrakcje Ci odpowiadają, czy potrzebujesz mocniejszych wrażeń? ;DDDD
                    • aniuta75 Luczijka :D 15.02.07, 13:28
                      Pięknie żeś to wykombinowała fiu fiu :DDD.
                    • goldioo Re: Zjazd PB-maniaków :D 15.02.07, 13:51
                      Zgłaszm się na odpowiedzialną za wystrój - kraty ze styropianu i urocze
                      błękitne wdzianka:P oraz gadżety - każdy z uczestników..po śrubce.Jeśli to
                      Poznań - chętna na pijarowca:)
                      • limonka_3 Re: Zjazd PB-maniaków :D 23.02.07, 18:09
                        Przyjedźcie do Katowic. Zamknę Was wszystkich i będziecie się musieli wydostac
                        w ciągu kilku dni weekendu :)
                        Może być?
                        • limonka_3 Re: Zjazd PB-maniaków :D 23.02.07, 18:34
                          mój pomysł stąd, że ja dopiero oglądam 1x15 ;)
                    • mendosita Re: Zjazd PB-maniaków :D 15.02.07, 14:15
                      Lucy zestresowałaś mnie nieco, bo majowy weekend tuż tuż, a moja biografia
                      Domusia jeszcze w proszku ekhm. Muszę się pospieszyć z pisaniem, żeby mieć
                      potem gdzie autografy składać ;))
                      • luczijka Re: Zjazd PB-maniaków :D 15.02.07, 14:51
                        Kasia nie martw się, bo biografia Wenta też jest na razie w proszku ;D Najwyżej
                        będziemy podpisywać wersję roboczą hahahaha.
                        • milka323 Re: Zjazd PB-maniaków :D 15.02.07, 19:15
                          luczijka, ja bede kawaly opowiadac? dobry zart. udalo ci sie :P
                          • malutka0182 Re: Zjazd PB-maniaków :D 15.02.07, 21:46
                            Luczijka jak miło, że o mnie pamiętałaś. :) Mogę terapię. :))) Tylko nie
                            gwarantuje efektów. Tylko jak bez maratonu PB to bez sensu. Musisz to wrzucić w
                            plany!!!
                            • mendosita Re: Zjazd PB-maniaków :D 16.02.07, 08:50
                              Pozwolę sobie skorygowac plany zatem: tzn w dzień wszystko to, o czym pisała
                              Lucy, a nocami będziemy oglądać PB :D
                              • mmorawski Re: Zjazd PB-maniaków :D 16.02.07, 21:40
                                Widzę, że robicie wszystko, żebym miał blisko. :) Jestem wzruszony. :D
                                • luczijka Re: Zjazd PB-maniaków :D 16.02.07, 21:55
                                  To znaczy, że możemy na Ciebie liczyć? :D
                                  • mmorawski Re: Zjazd PB-maniaków :D 16.02.07, 23:02
                                    Zależy co masz na myśli. ;) Nie mam miejsca, żeby Was przenocować niestety... :(
                                    • luczijka Re: Zjazd PB-maniaków :D 17.02.07, 00:45
                                      A nie mógłbyś nas położyć pokotem na podłodze??? ;DDD To by był dopiero widok:
                                      banda prison-maniaków kotłująca się na podłodze u Ojca Założyciela <lol>.
                                      • milka323 Re: Zjazd PB-maniaków :D 17.02.07, 11:22
                                        luczijka napisała:

> A nie mógłbyś nas położyć pokotem na podłodze??? ;DDD To by był dopiero widok:
                                        > banda prison-maniaków kotłująca się na podłodze u Ojca Założyciela <lol>
                                        > ;.

rotfl. lucy, dawaj sciereczke, musze monitor wytrzec ;]]
                                        • galaxian1 Re: Zjazd PB-maniaków :D 23.02.07, 18:11
                                          Świntucha ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka