Gość: kuna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 01:42 Uwazam ze to bardzo fajny serial o zyciu i dojrzewaniu mlodego chlopaka. Moze komus tez sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szcz Re: Cudowne lata IP: *.czes.gazeta.pl 06.04.02, 11:11 Jasne, że się podoba. To chyba najlepszy serial o dorastaniu jaki widziałem. Pamiętam, że jak pierwszy raz był w TV w l. 1990-94 nie opuszczałem ani odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: Cudowne lata IP: *.dialup.warszawa.pl 06.04.02, 16:26 To tak ja. Ale fajnie ze powtarzaja odcinki nastepnego dnia bo nieraz mozna nie zdarzyc na 18.00. Jesli Cie interesuja kulisy tego serialu znam kilka ciekawych stron www. To moge Ci podac. Pozdrawiam Cie kuna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicky Re: Cudowne lata IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:51 Zgadzam się z wami,serial jest naprawdę super.Za każdym razem bawi lub wzrusza do łez! Gorąco wszystkim go polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł CZY KTOŚ MA "CL" NA KASETACH? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 22.04.02, 13:04 O, jest wątek o "Cudownych latach", fajnie. Słuchajcie, szukam kogoś, kto miałby nagrany ten serial na wideo. Wiem, że byli tacy, co to nagrywali. A ja, ile razy "CL" szły w telewizji, tyle razy ich nie oglądałem (czemu? sam się pytam). A teraz, kiedy się zorientowałem, że idą na Plusie, to stwierdziłem, że nie mogę tego znowu przegapić. Tyle że ten moment zorientowania się nastąpił gdzieś koło 50. odcinka, czyli wtedy, kiedy te najcudowniejsze lata właśnie się skończyły. No więc jeśli znalibyście kogoś, kto ma kasety z "Cudownymi latami" i w dodatku byłby skłonny pożyczyć, to bardzo proszę o kontakt. Będę stukrotnie wdzięczny. Paweł, paszkows@apple.phils.uj.edu.pl, gadu-gadu 1781207. Odpowiedz Link Zgłoś