Gość: nioma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:12 tylko tak wlasciwie to nic nie umiem. Grzechu jest the best! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: dyrektorem moglbym byc jakims 10.09.04, 13:20 stanowiskiem kierowniczym też byłby zainteresowany:)uwielbiam Grzecha głos! Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: dyrektorem moglbym byc jakims 10.09.04, 13:48 Grzechu to obecnie najsympatyczniejsza postać serialowa jaką znam. W ogóle Grześki to fajne chłopaki, bo Grzesiu-kucharz z GOLD PL też fajny jest, ale Zięby Grzecha nie przebije nikt!!! No, ewentualnie Przemas... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: dyrektorem moglbym byc jakims 10.09.04, 13:56 mój ex też Grzechu,więc wszystko się zgadza:)trzeba się koniecznie do Polskiego wybrac,bo tam gra,jak doniósł ktoś z forumowiczów kiedyś.a jak On się napraedę nazywa,bo Go wielbie,a nie wiem.dla mnie to Grzechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: dyrektorem moglbym byc jakims IP: *.chello.pl 10.09.04, 22:51 nawet moj dziewiecioletni syn zaczal ogladac na wspolnej bo mu sie grzechu spodobal! a tekst z dyrektorem stal sie teraz jego ulubionym powiedzonkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: dyrektorem moglbym byc jakims 10.09.04, 22:58 stało sie:)Syn Ci na dyrektora wyrośnie,ja odwrotu nie widzę:)a guru Grzechu to jest dobry omen:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: dyrektorem moglbym byc jakims IP: *.chello.pl 11.09.04, 22:43 swego czasu moj syn udzielal wywiadu pani z radia, ktora przyszla do przedszkola porozmawiac z dziecmi. na pytanie ki, chce byc odpowiedzial: prezydentem. a daczego zapytala pani? Żądza władzy mnie interesuje! Odpowiedzial, wtedy szescioletni synek. Tak wiec jestem przygotowana... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś