Dodaj do ulubionych

Hortex z duszkiem!

11.09.04, 21:59
Kuźwa co to jest, duch, mity, rajskie jabłka a może brak koncepcji na soki
hortexu, juz nie wiem co o tym myśleć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dex Re: Hortex z duszkiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 22:34
      To chyba był satyr. Bez sensu...
      • tomcio6776 Re: Hortex z duszkiem! 11.09.04, 22:48
        ...zaś w radio zaczynało się "Lato z radiem " :)))
    • bladatwarz Re: Hortex z duszkiem! 12.09.04, 02:07
      wuwua_cekaema napisał:

> Kuźwa co to jest, duch, mity, rajskie jabłka a może brak koncepcji na soki
      > hortexu, juz nie wiem co o tym myśleć.

To chyba duszek ma być. Gdyby miał ogon i rózki to mógłby być jakimś rokitą z
      sadu.
      • tomcio6776 Re: Hortex z duszkiem! 18.09.04, 00:53
        bladatwarz napisał:

> wuwua_cekaema napisał:
        >
        > > Kuźwa co to jest, duch, mity, rajskie jabłka a może brak koncepcji na sok
        > i
        > > hortexu, juz nie wiem co o tym myśleć.
        >
        > To chyba duszek ma być. Gdyby miał ogon i rózki to mógłby być jakimś rokitą z
        > sadu.

Jane Marią??? :))
      • tomcio6776 Re: Hortex z duszkiem! 18.09.04, 00:53
        bladatwarz napisał:

> wuwua_cekaema napisał:
        >
        > > Kuźwa co to jest, duch, mity, rajskie jabłka a może brak koncepcji na sok
        > i
        > > hortexu, juz nie wiem co o tym myśleć.
        >
        > To chyba duszek ma być. Gdyby miał ogon i rózki to mógłby być jakimś rokitą z
        > sadu.

Janem Marią ???? :))
    • Gość: cocta Re: Hortex z duszkiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 12:17
      Wczoraj widziałm, "mała" MASAKRA!!!
      A to chyba ma być Faun???????????
      ale mam złe skojarzenia jak go widzę
      • reniatoja Re: Hortex z duszkiem! 12.09.04, 14:55
        O-brzy-dli-stwo. wstrętna reklama. Ludziom z tej branży to juz naprawdę bije na
        dekiel. Taki wstręciuch, którego bałabym się nawet kijem ruszyc, ma mnie
        zachecić do picia soku? Ble.
        • Gość: tatanka_iotanka Re: Hortex z duszkiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 16:15
          Nie widziałam reklamy, ale po tytule wątku zrozumiałam, że nowy slogan Hortexu
          brzmi mniej więcej "pij Hortex (z) duszkiem" a jakiś komputerowy duszek stał
          się 'nową twarzą" firmy :)))

A tu widzę, że jakiś satyr, faun to jest i nie ma w reklamie takiego ładnego
          hasełka co go autor wątku wymyślił?
          eeeee....
    • ranne_pantofle naszym zdaniem BOMBA! reklamówka... 12.09.04, 23:11
      śwetna! faunik pyszniutki! hasło? może nie do końca... duszkiem! może jednak
      się przekonam...
      ale faunik podbił moje serce :-)
      • lezka_z_posen Re: naszym zdaniem BOMBA! reklamówka... 16.09.04, 15:12
        ranne_pantofle napisała:

> śwetna! faunik pyszniutki! hasło? może nie do końca... duszkiem! może jednak
        > się przekonam...
        > ale faunik podbił moje serce :-)

ja tam soków nie pijam,ale reklama mi się widzi:)duszek miodzio wywija girami
        i w ogóle fajny jest!
    • mameluch Re: Hortex z duszkiem! 12.09.04, 23:15
      mi sie to z jakimis pedofilsko-zoofilskimi sklonnosciami kojarzy;) bleeeeeeeeee!
      • yagres Re: Hortex z duszkiem! 13.09.04, 06:11
        Hortex'owski duszek wygląda jak dziecko-diabeł i raczej nie budzi miłych
        skojarzeń. Jak już chcieli zrobić jakiegoś sympatycznego duszka to nie musieli
        przecież daleko szukać, wystarczyło zobaczyc jak wygląda Kacper z
        amerykańskiego filmu dla dzieci.
        • gazamate Re: Hortex z duszkiem! 16.11.04, 09:37
          taaaaak!! i wyszła by wtedy reklama Mc szajsu.
      • Gość: dudi Re: Hortex z duszkiem! IP: *.pzl.pl 16.09.04, 16:00
        Mechanikowi kojarzy się pewnie z samochodem, drwalowi z lasem, a zoofilowi...
    • loginka1 Re: Hortex z duszkiem! 13.09.04, 10:36
      Ja teraz to juz na pewno hortexu nie tknę, bo się boję, że mi kopytka wyrosną.
      • Gość: tkkm Re: Hortex z duszkiem! IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 15:07
        No pięknie. A mieli taką fajną reklamę ostatnio. Bardzo mi się podobały zdjęcia
        rozkwitających pąków jabłoni i przechodzące w dojrzałe jabłka. Po co to
        zmieniali. I na co ? Na pół-barana w starym żuku. Ale gleba.
        W sumie i tak mam w d... ich reklamy bo czy zrobią ją lepiej czy gorzej to i
        tak mają najlepszy sok jabłkowy.
        • Gość: dudi Re: Hortex z duszkiem! IP: *.pzl.pl 16.09.04, 15:55
          Boże, co za jeleń z Ciebie - piękne pąki jabłoni przchodzące w dojrzałe
          jabłka!!! A w co mają przechodzić pąki jak nie w jabłka? Taką reklama nazywana
          jest łopatą! A dlaczego? Bo podoba się i jest zrozumiała, właśnie dla ludzi od
          łopaty oderwanych. Miłego oglądania Viziru!
          • Gość: tkkm Re: Hortex z duszkiem! IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 16:04
            Oj artysto z wysublimowanym poczuciem estetyki. Reklamy Viziru są nieładne ale
            za to bardzo skuteczne. Ten pół-baranek to może trafi na jakiś konkurs dla
            dyrektorów kreatywnych i zdobędzie nawet jakąś nagrodę - ale reklamę robi śie
            po to aby SPRZEDAWAĆ produkt reklamowany a nie w celach dobroczynnego wsparcia
            bezrobotnych reżyserów. A KUPUJĄ na rynku masowym właśńie ci ludzie od łopaty
            do których trzeba trafić z taką komunikacją jaką oni ZROZUMIEJĄ.Ile tysięcy
            kartonów soku jesteś w stanie kupić miesięcznie razem z innymi "błądzącymi w
            chmurach " artystami - na pewno mniej niż 'ludzie od łopaty. Obejrzyj sobie
            nowe opakowania soków Tymbark - wystarczy, że pojawią się na półce w sklepie -
            nie będą nawet potrzebowały reklamy. Pozdrawiam.
    • Gość: KIRA Re: Hortex z duszkiem! IP: *.crowley.pl 16.09.04, 15:29
      No ale za to jakie reakcje wzbudza.....i osiagnieto choc jeden cel zamierzony
      • Gość: tkkm Re: Hortex z duszkiem! IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 15:52
        O koleżanka ( a może kolega) o wdzięcznym nicku KIRA zapewne dużo wie o tych
        celach. Co słychać w Hortex-sie? Szef kazał wekść na to forum i bronic własną
        piersią tej reklamy? A warto???
        • Gość: gg Re: Hortex z duszkiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:19
          >Obejrzyj sobie
          >nowe opakowania soków Tymbark - wystarczy, że pojawią się na półce w sklepie -
          >nie będą nawet potrzebowały reklamy. Pozdrawiam.

Czy to zdanie świadczy o tym, że pracujesz dla Tymbarku?
          Czy wypowiedź KIRY znaczy, że pracuje dla Hortexu?

Zastanów się, co piszesz... :/

• Gość: tkkm Re: Hortex z duszkiem! IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 16:21
            w najnowszym Twoim Stylu jest reklama tych soków ale w sklepie ich jeszcze nie
            ma. Nie wyciągaj za daleko idących wniosków.
            • Gość: gg Re: Hortex z duszkiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:57
              nie interesujem nie czy pracujesz w reklamie czy nie.
              wskazałam tylko jak TY wyciagasz za daleko idace wnioski z wypowiedzi Kiry.
              • Gość: tkkm Re: Hortex z duszkiem! IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 17.09.04, 09:08
                ok, chyba masz jednak troche racji
          • Gość: Pop Re: Hortex z duszkiem! IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 16.09.04, 16:46
            Obejrzyj sobie
            >nowe opakowania soków Tymbark - wystarczy, że pojawią się na półce w sklepie -
            >nie będą nawet potrzebowały reklamy. Pozdrawiam.
            No nie...taka wypowiedz wyraznie świadczy o tym czym ty się zajmujesz-
            ludzie,opamiętajcie się,to nie jest forum Reklama! ;0
            • Gość: gogo Re: Hortex z duszkiem! IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 17:05
              przestać histeryzować, a jak gość pracuje w reklamie to co? Głupio nie pisze,
              ten duszek to rzeczywiście cienki jest.
              • Gość: gość Re: Hortex z duszkiem! IP: *.class146.petrotel.pl 16.09.04, 21:33
                A jak dla mnie to poracha, ten centaur tańczący breaka po napiciu się soczku i
                Żuk wyglądający jak wersja exportowa świeżo z Polmozbytu. Nie mieli lepszych
                autek?
                • lunatica Re: Hortex z duszkiem! 17.09.04, 14:24
                  Gość portalu: gość napisał(a):

>ten centaur tańczący breaka po napiciu się soczku
                  proponuję powtórkę z mitlogii - jak wyglądały centaury?
        • Gość: KIRA Re: Hortex z duszkiem! IP: *.crowley.pl 17.09.04, 10:07
          Ojej ale siuę zaperzyłeś(aś) luz, ni pracuje w Hortex, Tymbarku, Fortunie cz u
          DR Witt-a zauwazulam tylko że ta reklama wzbudziła emocje, mówi się o niej a to
          tez jeden z punktów do zdobycia ( tak sadzę) mówi sie o NIej, czyli została
          zuważona, ludzie obejrza tv bo chca zobaczyc reklame o której mowa.....

Usmiałam się !!!!!!! Dzieki za zainteresowanie!!!!!
    • Gość: duduś Re: Hortex z duszkiem! IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 17.09.04, 09:58
      Widziałem to cudo. Nie wiem doprawdy w jaki sposób futrzako-chłopiec, który
      kradnie w jakimś sadzie babinie sok ma mnie zachęcić do soków Hortex-u.
      Głupie to jakieś takie.
    • Gość: tatanka_iotanka Re: Hortex z duszkiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:19
      Hehehe... swoja droga reklama ta (jak widac na forum) wzbudza wieksze
      zaintersowanie i kontrowersje niż 'rewolucyjna' kampania Zetki :))
      Pan Kozyra się załamie :)))
    • Gość: anal ityk Re: Hortex z duszkiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:31
      To Jan Maria Rokita. Podobny nawet, z dołu bardziej. Kradnie babie sok, bo ona
      z Samoobrony. A radosny taki, bo wreszcie Kwacha dopadli! Nagrałem sobie to na
      video. Jedno mnie niepokoi - nawet na stopklatce oglądałem - on nic nie ma
      między nogami...
    • Gość: Duncan Re: Hortex z duszkiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:50
      Jedna z najbardziej popie..nych reklam jakie widziałem. Odstrasza mnie od
      soków Hortex.
      • Gość: Duncan Re: Hortex z duszkiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:51
        Cholera, muszą tak wykropkowywać !?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka