wuwua_cekaema 11.09.04, 21:59 Kuźwa co to jest, duch, mity, rajskie jabłka a może brak koncepcji na soki hortexu, juz nie wiem co o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dex Re: Hortex z duszkiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 22:34 To chyba był satyr. Bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: Hortex z duszkiem! 11.09.04, 22:48 ...zaś w radio zaczynało się "Lato z radiem " :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Hortex z duszkiem! 12.09.04, 02:07 wuwua_cekaema napisał: > Kuźwa co to jest, duch, mity, rajskie jabłka a może brak koncepcji na soki > hortexu, juz nie wiem co o tym myśleć. To chyba duszek ma być. Gdyby miał ogon i rózki to mógłby być jakimś rokitą z sadu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: Hortex z duszkiem! 18.09.04, 00:53 bladatwarz napisał: > wuwua_cekaema napisał: > > > Kuźwa co to jest, duch, mity, rajskie jabłka a może brak koncepcji na sok > i > > hortexu, juz nie wiem co o tym myśleć. > > To chyba duszek ma być. Gdyby miał ogon i rózki to mógłby być jakimś rokitą z > sadu. Jane Marią??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: Hortex z duszkiem! 18.09.04, 00:53 bladatwarz napisał: > wuwua_cekaema napisał: > > > Kuźwa co to jest, duch, mity, rajskie jabłka a może brak koncepcji na sok > i > > hortexu, juz nie wiem co o tym myśleć. > > To chyba duszek ma być. Gdyby miał ogon i rózki to mógłby być jakimś rokitą z > sadu. Janem Marią ???? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocta Re: Hortex z duszkiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 12:17 Wczoraj widziałm, "mała" MASAKRA!!! A to chyba ma być Faun??????????? ale mam złe skojarzenia jak go widzę Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Hortex z duszkiem! 12.09.04, 14:55 O-brzy-dli-stwo. wstrętna reklama. Ludziom z tej branży to juz naprawdę bije na dekiel. Taki wstręciuch, którego bałabym się nawet kijem ruszyc, ma mnie zachecić do picia soku? Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatanka_iotanka Re: Hortex z duszkiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 16:15 Nie widziałam reklamy, ale po tytule wątku zrozumiałam, że nowy slogan Hortexu brzmi mniej więcej "pij Hortex (z) duszkiem" a jakiś komputerowy duszek stał się 'nową twarzą" firmy :))) A tu widzę, że jakiś satyr, faun to jest i nie ma w reklamie takiego ładnego hasełka co go autor wątku wymyślił? eeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
ranne_pantofle naszym zdaniem BOMBA! reklamówka... 12.09.04, 23:11 śwetna! faunik pyszniutki! hasło? może nie do końca... duszkiem! może jednak się przekonam... ale faunik podbił moje serce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: naszym zdaniem BOMBA! reklamówka... 16.09.04, 15:12 ranne_pantofle napisała: > śwetna! faunik pyszniutki! hasło? może nie do końca... duszkiem! może jednak > się przekonam... > ale faunik podbił moje serce :-) ja tam soków nie pijam,ale reklama mi się widzi:)duszek miodzio wywija girami i w ogóle fajny jest! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Hortex z duszkiem! 12.09.04, 23:15 mi sie to z jakimis pedofilsko-zoofilskimi sklonnosciami kojarzy;) bleeeeeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
yagres Re: Hortex z duszkiem! 13.09.04, 06:11 Hortex'owski duszek wygląda jak dziecko-diabeł i raczej nie budzi miłych skojarzeń. Jak już chcieli zrobić jakiegoś sympatycznego duszka to nie musieli przecież daleko szukać, wystarczyło zobaczyc jak wygląda Kacper z amerykańskiego filmu dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: Hortex z duszkiem! 16.11.04, 09:37 taaaaak!! i wyszła by wtedy reklama Mc szajsu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: Hortex z duszkiem! IP: *.pzl.pl 16.09.04, 16:00 Mechanikowi kojarzy się pewnie z samochodem, drwalowi z lasem, a zoofilowi... Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: Hortex z duszkiem! 13.09.04, 10:36 Ja teraz to juz na pewno hortexu nie tknę, bo się boję, że mi kopytka wyrosną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkkm Re: Hortex z duszkiem! IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 15:07 No pięknie. A mieli taką fajną reklamę ostatnio. Bardzo mi się podobały zdjęcia rozkwitających pąków jabłoni i przechodzące w dojrzałe jabłka. Po co to zmieniali. I na co ? Na pół-barana w starym żuku. Ale gleba. W sumie i tak mam w d... ich reklamy bo czy zrobią ją lepiej czy gorzej to i tak mają najlepszy sok jabłkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: Hortex z duszkiem! IP: *.pzl.pl 16.09.04, 15:55 Boże, co za jeleń z Ciebie - piękne pąki jabłoni przchodzące w dojrzałe jabłka!!! A w co mają przechodzić pąki jak nie w jabłka? Taką reklama nazywana jest łopatą! A dlaczego? Bo podoba się i jest zrozumiała, właśnie dla ludzi od łopaty oderwanych. Miłego oglądania Viziru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkkm Re: Hortex z duszkiem! IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 16:04 Oj artysto z wysublimowanym poczuciem estetyki. Reklamy Viziru są nieładne ale za to bardzo skuteczne. Ten pół-baranek to może trafi na jakiś konkurs dla dyrektorów kreatywnych i zdobędzie nawet jakąś nagrodę - ale reklamę robi śie po to aby SPRZEDAWAĆ produkt reklamowany a nie w celach dobroczynnego wsparcia bezrobotnych reżyserów. A KUPUJĄ na rynku masowym właśńie ci ludzie od łopaty do których trzeba trafić z taką komunikacją jaką oni ZROZUMIEJĄ.Ile tysięcy kartonów soku jesteś w stanie kupić miesięcznie razem z innymi "błądzącymi w chmurach " artystami - na pewno mniej niż 'ludzie od łopaty. Obejrzyj sobie nowe opakowania soków Tymbark - wystarczy, że pojawią się na półce w sklepie - nie będą nawet potrzebowały reklamy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Hortex z duszkiem! IP: *.crowley.pl 16.09.04, 15:29 No ale za to jakie reakcje wzbudza.....i osiagnieto choc jeden cel zamierzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkkm Re: Hortex z duszkiem! IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 15:52 O koleżanka ( a może kolega) o wdzięcznym nicku KIRA zapewne dużo wie o tych celach. Co słychać w Hortex-sie? Szef kazał wekść na to forum i bronic własną piersią tej reklamy? A warto??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Hortex z duszkiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:19 >Obejrzyj sobie >nowe opakowania soków Tymbark - wystarczy, że pojawią się na półce w sklepie - >nie będą nawet potrzebowały reklamy. Pozdrawiam. Czy to zdanie świadczy o tym, że pracujesz dla Tymbarku? Czy wypowiedź KIRY znaczy, że pracuje dla Hortexu? Zastanów się, co piszesz... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkkm Re: Hortex z duszkiem! IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 16:21 w najnowszym Twoim Stylu jest reklama tych soków ale w sklepie ich jeszcze nie ma. Nie wyciągaj za daleko idących wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Hortex z duszkiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:57 nie interesujem nie czy pracujesz w reklamie czy nie. wskazałam tylko jak TY wyciagasz za daleko idace wnioski z wypowiedzi Kiry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkkm Re: Hortex z duszkiem! IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 17.09.04, 09:08 ok, chyba masz jednak troche racji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: Hortex z duszkiem! IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 16.09.04, 16:46 Obejrzyj sobie >nowe opakowania soków Tymbark - wystarczy, że pojawią się na półce w sklepie - >nie będą nawet potrzebowały reklamy. Pozdrawiam. No nie...taka wypowiedz wyraznie świadczy o tym czym ty się zajmujesz- ludzie,opamiętajcie się,to nie jest forum Reklama! ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Hortex z duszkiem! IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 17:05 przestać histeryzować, a jak gość pracuje w reklamie to co? Głupio nie pisze, ten duszek to rzeczywiście cienki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hortex z duszkiem! IP: *.class146.petrotel.pl 16.09.04, 21:33 A jak dla mnie to poracha, ten centaur tańczący breaka po napiciu się soczku i Żuk wyglądający jak wersja exportowa świeżo z Polmozbytu. Nie mieli lepszych autek? Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Hortex z duszkiem! 17.09.04, 14:24 Gość portalu: gość napisał(a): >ten centaur tańczący breaka po napiciu się soczku proponuję powtórkę z mitlogii - jak wyglądały centaury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Hortex z duszkiem! IP: *.crowley.pl 17.09.04, 10:07 Ojej ale siuę zaperzyłeś(aś) luz, ni pracuje w Hortex, Tymbarku, Fortunie cz u DR Witt-a zauwazulam tylko że ta reklama wzbudziła emocje, mówi się o niej a to tez jeden z punktów do zdobycia ( tak sadzę) mówi sie o NIej, czyli została zuważona, ludzie obejrza tv bo chca zobaczyc reklame o której mowa..... Usmiałam się !!!!!!! Dzieki za zainteresowanie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Hortex z duszkiem! IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 17.09.04, 09:58 Widziałem to cudo. Nie wiem doprawdy w jaki sposób futrzako-chłopiec, który kradnie w jakimś sadzie babinie sok ma mnie zachęcić do soków Hortex-u. Głupie to jakieś takie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatanka_iotanka Re: Hortex z duszkiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:19 Hehehe... swoja droga reklama ta (jak widac na forum) wzbudza wieksze zaintersowanie i kontrowersje niż 'rewolucyjna' kampania Zetki :)) Pan Kozyra się załamie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anal ityk Re: Hortex z duszkiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:31 To Jan Maria Rokita. Podobny nawet, z dołu bardziej. Kradnie babie sok, bo ona z Samoobrony. A radosny taki, bo wreszcie Kwacha dopadli! Nagrałem sobie to na video. Jedno mnie niepokoi - nawet na stopklatce oglądałem - on nic nie ma między nogami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: Hortex z duszkiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:50 Jedna z najbardziej popie..nych reklam jakie widziałem. Odstrasza mnie od soków Hortex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: Hortex z duszkiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:51 Cholera, muszą tak wykropkowywać !? Odpowiedz Link Zgłoś