lilia.z.doliny 13.03.20, 16:10 obejrzalam, dobrze mi sie ogladalo To moze poleccie, moje duszki, cos w klimacie? Niech się oblożę owczarkami i herbatą z melisa i pomaranczą,i poogladam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani-nick Re: a la Żmijowisko 13.03.20, 17:03 Zaczęłam teraz oglądać Kod Genetyczny. tez na playerze - wciągnął mnie Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: a la Żmijowisko 13.03.20, 18:42 "Motyw" na Playerze. Ma swoje słabości (największą jest, dość nieoczekiwanie, Olga Boladz), ale wszystkie kompensuje Marcin Czernecki w roli komisarza Szulca, którą zamienił w prawdziwą i niekwestionowaną perłę. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: a la Żmijowisko 13.03.20, 18:56 "Safe" się dobrze oglądało. Nie wiem, czy będzie jak Zmijowisko, bo dla mnie wszystko musi być lepsze niż Zmijowisko, które oceniam jako moje największe rozczarowanie czytelnicze zeszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
samawsnach Re: a la Żmijowisko 13.03.20, 19:17 "Safe" ma pierwszy sezon na netflixie - to jakaś skończona całość czy kończy się urywając wątki? Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: a la Żmijowisko 13.03.20, 19:26 "Czarny mercedes" Janusza Majewskiego, kryminał w nietypowych okolicznościach Odpowiedz Link Zgłoś