takalbonie 21.09.04, 07:41 www.jer.friko.pl/Ada.html bo ja tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mulkern Re: Pamiętacie ją?? IP: 82.140.66.* 21.09.04, 08:21 Zona (lub ex)Bagsika czy tez innego zlodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Pamiętacie ją?? 21.09.04, 09:05 Gość portalu: mulkern napisał(a): > Zona (lub ex)Bagsika czy tez innego zlodzieja. Zona Bagsika jest albo byla taka zezowata ciemna, nie pamietam aaaa chyba Marta Grzywacz. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Pamiętacie ją?? 21.09.04, 09:08 Niecko kręciła z Siezieniewskim a później wzorem Felicjańskiej podczepiła sie pod biznesmena.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Pamiętacie ją?? IP: 213.195.188.* 21.09.04, 09:36 Ale też nienadługo. Spektakularny nagłosniony ślub i bardzo szybki rozwód. Po tym wróciła do Gdańska i machnęła sobie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: A Samusionek.. 21.09.04, 09:38 Dzisiejszy SE donosi o kolejnym rozwodzie Samusionek. To chyba trendy jest teraz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloalo Re: A Samusionek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:23 Trendy i owendy, inaczej kariery nie zrobią mendy! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: A Samusionek.. 21.09.04, 10:26 Samusionek??dobrze przeczytałeś??jeszcze niedawno czytałam,że Adwentystka dnia 7-ego jest happy żoną i matką.ale ten jej mężulo z wąsem oblecha,więc się nie dziwię w sumie;)).a Niecko była żona właściciela firmy farmaceutycznej Dagomed,która w lekach homeopatycznych się specjalizuje.i tłukł Adrianę regularnie,więc dziewczyna posłała go na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: A Samusionek.. IP: *.crowley.pl 21.09.04, 10:27 Kużwa a tak piknie miało być! ECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_blednego_aha Re: A Samusionek.. 21.09.04, 12:05 lezka_z_posen napisała: > Samusionek??dobrze przeczytałeś??jeszcze niedawno czytałam,że Adwentystka dnia > 7-ego jest happy żoną i matką.ale ten jej mężulo z wąsem oblecha,więc się nie > dziwię w sumie;)).a Niecko była żona właściciela firmy farmaceutycznej > Dagomed,która w lekach homeopatycznych się specjalizuje.i tłukł Adrianę > regularnie,więc dziewczyna posłała go na drzewo. heh, albo leki albo homeopatia, to sie wyklucza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś