Dodaj do ulubionych

Jessica Biel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:18
Mam sprośne myśli, oglądając ją w tym familijnym serialu. Zgrabna pupcia,
ładne piersi, twarzyczka świadcząca o zdrowym trybie życia. Mmmmmmm...
Obserwuj wątek
    • Gość: ryter Re: Jessica Biel IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.10.04, 12:36
      cholera, znowu dziś nie obejrzałem Siódmego Nieba, doh !
      • Gość: P-77 Re: Jessica Biel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 16:59
        To juz w zasadzie otatnie odcinki, w których była stałym członkiem obsady. W
        połowie czwartego sezonu miała pół-rozbieraną sesję dla jakiegoś pisma bo
        mówiła, że musi odreagować. Producenci "Siódmego nieba" chcieli ją najpierw
        zwolnić, ale ostatecznie zmienili koncepcję jej postaci - stąd widzimy jak się
        stacza.
        Natomiast jak to już kiedyś wspominałem Jessica Biel jest młodsza niż Beverley
        Mitchell w serialu grająca jej młodszą siostrę.
        • reniatoja Re: Jessica Biel 03.10.04, 17:16
          Gość portalu: P-77 napisał(a):

> Natomiast jak to już kiedyś wspominałem Jessica Biel jest młodsza niż
          Beverley
          > Mitchell w serialu grająca jej młodszą siostrę.

i to widać.
          • Gość: ziereal Re: Jessica Biel IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.04, 17:48
            nie zgadzam sie, nie widac:)))
            • reniatoja Re: Jessica Biel 03.10.04, 18:02
              widac widać :))
              • manaj Re: Jessica Biel 03.10.04, 18:07
                zgadzam sie,widac,widac...tylko jakos faceci tego nie widza;]
              • Gość: elizka Re: Jessica Biel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:14
                ale numer, nie wiedziałam.
                i też przeoczyłam dzisiejszy odcinek :(. co było?
                • reniatoja Re: Jessica Biel 03.10.04, 18:15
                  pewnie znowu jakieś perypetie a na koniec happy end :)
                  • Gość: P-77 Re: Jessica Biel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:22
                    No właśnie happy endu nie było.
                    To opis dzisiejszego odcinka z witryny tvtome (podejrzewam, że znajomość
                    angielskiego jest na ogół dostatecna).
                    "Responsibilities fly out the window when Eric and Annie enjoy seperate nights
                    out on Friday. Although the reverend can't find anyone to hang out with him, so
                    he calls a bewildered Matt. Annie is conferring with a professor (guest-star
                    Jeff Yagher). Mary strays even further away from her parent's image of her when
                    she is tempted to drink and smoke one night after work. Also, Mary makes
                    friends with married co-workers Frankie and Johnny (guest-stars Chyler Leigh,
                    Nathan West) with questionable morals while working the late shift. Matt blows
                    Simon's chance at a big date with an older woman (guest-star Katie Stuart) when
                    Matt is distracted by a close encounter of the female kind and forgets to pick
                    up Simon. Also, Lucy gets a taste of the not-so-glamorous side of parenting
                    when her and a classmate take care of an egg"
                    A zdaje się, że kiedyś w tygodniu jest powtórka.
                    • Gość: Arek Re: Jessica Biel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:50
                      "Yes of course, many times" - jak mawiał naczelnik Mieczysław, filar polskiego
                      więziennictwa ;-)
                      • Gość: jasiu Re: Jessica Biel IP: *.master.pl / *.master.pl 03.10.04, 22:20
                        O ile pamietam te zdjecia były robione do pisma GQ czy jakos tak. Bieliźniane i
                        toplessowe jesli kogos interesują takie informacje.
                    • saavage Re: Jessica Biel 04.10.04, 22:17
                      a dla nie znających angielskiego streszczenie ze strony
                      www.7thheaven.of.pl/
                      Eric postanawia spędzić trochę czasu z kolegami. Niestety, nikt nie ma czasu na
                      spotkanie. Eric idzie więc sam do klubu bilardowego. Annie natomiast umawia się
                      w sprawach służbowych ze swoim wykładowcą. Nie wie, że czeka ją niespodzianka.
                      Simon umawia się z superdziewczyną. Na spotkanie ma zawieźć go Matt, który o
                      tym zupełnie zapomniał. Mary zatrudnia się w pizzerii u Pete'a. Poznaje tam
                      młode małżeństwo, Frankie i Johnny'ego. Zostaje z nimi po zamknięciu lokalu,
                      zapominając o obietnicy, jaką złożyła Ruthie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka