Gość: widz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:18 Mam sprośne myśli, oglądając ją w tym familijnym serialu. Zgrabna pupcia, ładne piersi, twarzyczka świadcząca o zdrowym trybie życia. Mmmmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryter Re: Jessica Biel IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.10.04, 12:36 cholera, znowu dziś nie obejrzałem Siódmego Nieba, doh ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Jessica Biel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 16:59 To juz w zasadzie otatnie odcinki, w których była stałym członkiem obsady. W połowie czwartego sezonu miała pół-rozbieraną sesję dla jakiegoś pisma bo mówiła, że musi odreagować. Producenci "Siódmego nieba" chcieli ją najpierw zwolnić, ale ostatecznie zmienili koncepcję jej postaci - stąd widzimy jak się stacza. Natomiast jak to już kiedyś wspominałem Jessica Biel jest młodsza niż Beverley Mitchell w serialu grająca jej młodszą siostrę. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Jessica Biel 03.10.04, 17:16 Gość portalu: P-77 napisał(a): > Natomiast jak to już kiedyś wspominałem Jessica Biel jest młodsza niż Beverley > Mitchell w serialu grająca jej młodszą siostrę. i to widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziereal Re: Jessica Biel IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.04, 17:48 nie zgadzam sie, nie widac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
manaj Re: Jessica Biel 03.10.04, 18:07 zgadzam sie,widac,widac...tylko jakos faceci tego nie widza;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elizka Re: Jessica Biel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:14 ale numer, nie wiedziałam. i też przeoczyłam dzisiejszy odcinek :(. co było? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Jessica Biel 03.10.04, 18:15 pewnie znowu jakieś perypetie a na koniec happy end :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Jessica Biel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:22 No właśnie happy endu nie było. To opis dzisiejszego odcinka z witryny tvtome (podejrzewam, że znajomość angielskiego jest na ogół dostatecna). "Responsibilities fly out the window when Eric and Annie enjoy seperate nights out on Friday. Although the reverend can't find anyone to hang out with him, so he calls a bewildered Matt. Annie is conferring with a professor (guest-star Jeff Yagher). Mary strays even further away from her parent's image of her when she is tempted to drink and smoke one night after work. Also, Mary makes friends with married co-workers Frankie and Johnny (guest-stars Chyler Leigh, Nathan West) with questionable morals while working the late shift. Matt blows Simon's chance at a big date with an older woman (guest-star Katie Stuart) when Matt is distracted by a close encounter of the female kind and forgets to pick up Simon. Also, Lucy gets a taste of the not-so-glamorous side of parenting when her and a classmate take care of an egg" A zdaje się, że kiedyś w tygodniu jest powtórka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Jessica Biel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:50 "Yes of course, many times" - jak mawiał naczelnik Mieczysław, filar polskiego więziennictwa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Jessica Biel IP: *.master.pl / *.master.pl 03.10.04, 22:20 O ile pamietam te zdjecia były robione do pisma GQ czy jakos tak. Bieliźniane i toplessowe jesli kogos interesują takie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: Jessica Biel 04.10.04, 22:17 a dla nie znających angielskiego streszczenie ze strony www.7thheaven.of.pl/ Eric postanawia spędzić trochę czasu z kolegami. Niestety, nikt nie ma czasu na spotkanie. Eric idzie więc sam do klubu bilardowego. Annie natomiast umawia się w sprawach służbowych ze swoim wykładowcą. Nie wie, że czeka ją niespodzianka. Simon umawia się z superdziewczyną. Na spotkanie ma zawieźć go Matt, który o tym zupełnie zapomniał. Mary zatrudnia się w pizzerii u Pete'a. Poznaje tam młode małżeństwo, Frankie i Johnny'ego. Zostaje z nimi po zamknięciu lokalu, zapominając o obietnicy, jaką złożyła Ruthie. Odpowiedz Link Zgłoś