Dodaj do ulubionych

martyna podbija bollywood

11.10.04, 11:22
Podoba mi się ten program (Misja Martyna). Z odcinka na odcinek są coraz
ciekawsze motywy i miejsca (wczoraj te bany mnie rozwaliły totalnie:)).
Wkurzający jest tylko Charlie co to Martynę prześladuje telefonami z kazdej
strony, ale reszta mi się podoba. Szkoda tylko, że taką porę bezsensowną dla
tego programu dali. Większość wiary na maszach rzuca bejmy na tacę, inni (w
tym osoba mojej osoby) leczy wtedy kaca...
Ale program in plus - i to bardzo nawet )
Obserwuj wątek
    • Gość: alek Re: martyna podbija bollywood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:27
      zgadzam się, fajny program ale beznadziejna pora emisji. Nigdy nie mogę na to
      trafić
    • charlie_x Re: martyna podbija bollywood 11.10.04, 11:30
      ..ale hindusom Martynka przypadła DO GUSTU, bo nie było protestu
      kiedy wskoczyła do bany only for men..
      • Gość: lola Re: martyna podbija bollywood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:36
        Charlie - to ten kolo co w 'samym zyciu', z pania prostytutka sie zadawal a
        potem prezentowal 'chlopa do wziecia' w RPA.
        to jego glos.

pzdr
        • lezka_z_posen Re: martyna podbija bollywood 11.10.04, 11:39
          a kiedy to leci,bo jeszcze ani razu się nie załapałam.wiem,moge sobie
          sprawdzić,ale Tele-Tygodnia do roboty nie zabieram:)
          • bombany_przez_mirke Re: martyna podbija bollywood 11.10.04, 11:44
            misjamartyna.onet.pl
    • Gość: recznik Rozwydrzona panienka Martyna IP: 62.181.161.* 11.10.04, 14:43
      Martyna zachowuje sie jak typowa parweniuszka. Tu jej smierdzi, tam jej nie
      pasuje, wszyscy dookola sa glupi. Gledzi z autochtonami kiepska angielszczyzna,
      a do kamery puszcza zlosliwe komentarze po polsku, w stylu "patrzcie, jaki on
      glupi". Porownujac podroze Martyny z podobnymi wyprawami reporterow
      stacji "Discovery Traval&Adventure" (ale bez glupawego motywu niejakiego
      Charliego-Wielkiego-Brata), mam wiecej uznania dla ludzi z Discovery, ktorzy
      nie okazuja pogardy ludziom z innych kregow kulturowych. Martyna nie ma
      szacunku wobec swoich rozmowcow. Coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu,
      ze obecna TVN jest telewizja nie przyjazna ludziom : kreuja ponury obraz
      rzeczywistosci, manipuluja uczestnikami programow i widownia. Wielkie zadecie
      za wielka kase, a nie ma w tym czlowieka. Z calej ich oferty programowej ostal
      sie chyba tylko kanal TVN Meteo, na ktorym nie ma jeszcze Soltysika i innych, a
      obraz nie ocieka krwia (albo inna "fala zbrodni").
      • Gość: Tysslen Re: Rozwydrzona panienka Martyna IP: 62.29.248.* 11.10.04, 15:22
        Zgadzam się.
        Tak naprawdę to nie wiem w ogóle w jakich kategoriach odbierać ten program.
        Popularno naukowy na pewno nie jest, a z kolei jest zbyt mdły jak na rozrywkę.
        Ot taki twór niewiadomego pochodzenia. Zapchajdziura dla znudzonych i
        zdesperowanych. Generalnie lipa.
        • gianni_vonsacze Re: Rozwydrzona panienka Martyna 11.10.04, 15:26
          W 'kategorię' faktycznie trudno ten program zaszufladkować i mozna mieć do
          niego 'wąty', ale - jak dla mnie - na tle innych jesienno ramówkowych
          NIEGRZECZNEJ telewizji, takich jak np W-11, Moja Krew czy też apogeum dna Ciao
          Darwin, to Misja Martyny wypada pozytywnie.
          • Gość: Tysslen Re: Rozwydrzona panienka Martyna IP: 62.29.248.* 11.10.04, 15:36
            Na tle tych programów faktycznie wypada nieźle. Tyle że dla mnie nie jest to
            żadną miarą:-)Tak jak już napisałem, program sam w sobie jest bezpłciowy i
            mdły, a prowadząca bywa irytująca. Ot co.
            Niemniej jednak jak ktoś lubi, niech ogląda. W końcu żyjemy w wolnym kraju :-)
          • Gość: recznik Re: Rozwydrzona panienka Martyna IP: 62.181.161.* 12.10.04, 13:27
            Ale przyznasz, ze obecne tlo programowe TVN jest juz tak denne, ze nawet takie
            barachlo, ni-pies-ni-wydra, jak Misja Martyna ma szanse sie obronic.
    • Gość: andraste Re: martyna podbija bollywood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 15:23
      Nie rozumiem jak można było krytykować Hindusa ,który wymianial jej kogo juz
      wylansował a prowadząca robiła uwagi,ze to rzeczywiście same gwiazdy.Jakby ktoś
      przyjechał do Polski a ona opowiadała mu o gwiazdach naszego ekranu a ktos
      zachowałby sie tak jak ona to wszyscy byli by obrażeni.Mam nadzieje ,ze
      miszekajacy w naszym kraju hindusi się nie oburzyli.Ale byLo to wysoce
      nieprofesjonalne zachowanie reportera.AProgram rozpoczął się prawdziewą
      antyreklamą dla indyjskich filmów."4 godzinne filmy,które nie trafiają w gusta
      euroejskiego widza".Wolałabym obejrzeć takie dzieło(np.Devdas) niż patzeć na
      tvn czy polskie produkcje.To skandal!
      • misiania Re: martyna podbija bollywood 11.10.04, 16:02
        aha, też mi te pogardliwe komentarze martyny przeszkadzały. hyhy, świętej
        pamięci moja babcia mawiała w takich sytuacjach "wyżej s..a, niż d..ę ma".
        • vitalia Re: martyna jest beznadziejna!!!!!!!!!!!!! 11.10.04, 16:38
          Nie mogę słuchać jej polipowatego nosowego głosu.Nie cierpię tej baby,i nie
          wiem jaki ma sens cały ten program.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka