Dodaj do ulubionych

podoba mi sie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 06:01
Nigdy nie przypuszczalam, ze piszac o Barze uzyje slow: podoba mi sie. Otoz
podoba mi sie Wojtek Cugowski. Nie mowie o wygladzie chociaz to tez. Kiedys
juz pisalam, ze to dla mnie taki cieply, "przytulasty" mis. Podoba mi sie
jego kultura, dystans, dowcip, sposob zachowania. Z przyjemnoscia na niego
patrze i slucham. U kazdego i we wszystkim stara sie odnalezc cos dobrego,
wytlumaczyc zachowania.
Mile tez rozczarowal mnie mlody Korwin-Mikke. Spodziewalam sie kogos takiego
jak jego ojciec. Kiedy pojawil sie po raz pierwszy pomyslam, VIP to zaden /
no bo zaden:)/ ale wyglada na zarozumialca. Na szczescie tylko wygladal.
Podobnie jak Wojtek potrafil sie dostosowac do warunkow, ludzi, sytuacji. Na
tle tych dwoch osob wady innych zyskaly na intensywnosci:)
Obserwuj wątek
    • lahliq Re: podoba mi sie 14.10.04, 08:18
      A dla mnie młody Korwin to "wykapany" ojciec. :) Nawet tak samo wsysa ślinę
      podczas mówienia. :)
      Niemniej obaj z Cugowskim wyraźnie odstają od reszty grupy. Widać po nich swego
      rodzaju klasę, kulturę. Nawet pedanteria Korwina jest jakaś taka mniej
      denerwująca.
      • b_bb Re: podoba mi sie 14.10.04, 10:05
        Pisałam już w innym wątku, że Wojtek Cugowski jest bardzo sympatycznym facetem i
        odstaje od reszty. Podpisuję się pod tym, co na jego temat napisała telewidzka.
        Młody Korwin-Mikke jakoś nie budzi mojej sympatii. Jego pedanteria nie
        przeszkadza mi w niczym, współczuję mu życia w chlewie i rozumiem go, jednak w
        pozostałej części nie przekonuje mnie on. Jego luz wydaje się być wymuszony, na
        pokaz. A przyznanie mu tytułu Klemensa roku uważam za zabawne. :)
    • maderka Re: podoba mi sie 14.10.04, 10:00
      Mi tez bardzo podoba się Wojtek.Na początku oczywiście Piotr przyciągał mój
      wzrok,ale szybko sie niestety ulotnił. Wojtek jest chyba osobą,która wiele
      zyskuje przy dłuższym poznaniu.Rzeczywiście jest bardzo ciepły,przesympatyczny
      i w zasadzie oglądam Bar,żeby sobie na niego popatrzeć.Ma w sobie to "coś".
      Jacek Korwin-Mikke - dla mnie również pozytywne zaskoczenie. Miło go posłuchać
      i popatrzeć,myślę,że jest ciekawą osobowością.
      Zgadzam się z Telewidzką, inne osoby na ich tle...wnoszą naprawdę niewiele.
      • Gość: moi_betti Re: podoba mi sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:20
        Rzeczywiście Wojtek jest fajny, ale razi mnie jedna rzecz, otóż mam wrażenie,
        że Wojtek ma za duży dystans. Tak naprawdę nie mówi co go denerwuje, bo nie
        wierzę, że nic go nie denerwuje.
        Jest takim obserwatorem, więc może lepiej by było jakby obserwował, ale z
        drugiej strony.
    • Gość: Agg Re: podoba mi sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:07
      Czy wy naprawde nie wiecie, dlaczego ci ludzie wydaja sie byc w porzadku?
      przeciez ci, ktorzy sami zglaszaja sie do takich programow ta sa debile. nikt
      normalny tam nie pojdzie, a nawet jesli, to sie tam nie dostanie. Wojtek zostal
      zaproszony do programu jako VIP. gdyby nie byl w ogole znany, pewnie przez mysl
      by mu nie przeszlo, zeby sie tam zglosic.
      czy sie myle?
      • Gość: telewidzka Re: podoba mi sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 15:26
        I coz ma z tego wynikac Agg? Czy to w jakikolwiek sposob oddzialuje na
        zachowanie Wojtka. Kinderstube sie albo ma albo sie jej nie ma czy sie jest
        VIPem czy nie czy sie wystepuje w programie czy nie. Znamy zasady naboru
        uczestnikow, znamy zasady wlaczania VIPow i w zaden sposob nie zmienia to
        mojego zdania o Wojtku Cugowskim.
        • Gość: Agg Re: podoba mi sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:04
          Chyba uzylam za duzo skrotow myslowych (spieszylo mi sie ;-)), rzeczywiscie
          trudno sie polapac, o co mi chodzi. Chcialam powiedziec, ze gdyby nie byl
          VIPem, to nikt by go do tego programu nie zapraszal, a sam by sie pewnie nie
          pchal. Jest zbyt inteligentny, fajny, normalny itp. do programu zglaszaja sie
          rozni ludzie - ci inteligentni na pewno tez, ale ci, ktorzy do baru juz
          wchodza, wyrozniaja sie raczej innymi cechami. np. tym, ze sa konfliktowi, zbyt
          emocjonalni, chamscy, malo samokrytyczni i tak dalej...
          Wojtek jest po prostu fajnym facetem i dlatego od nich wszystkich odstaje.
          Natomiast to, w jaki sposob zostal wychowany i jaka ma kulture osobista, to juz
          jest inna sprawa. (Zeby nie bylo nieporozumien - mam o nim jak najlepsze
          zdanie ;-)
          Czy wyrazam sie jasno ? ;-)
          pozdrawiam
          • Gość: telewidzka Re: podoba mi sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 07:40
            teraz tak:) tez pozdrawiam
    • superspec A który to? 17.10.04, 10:58
      • Gość: telewidzka Re: A który to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 15:09
        ten nie podobny do ramony:))
        • b_bb Re: A który to? 17.10.04, 23:00
          Gość portalu: telewidzka napisał(a):

> ten nie podobny do ramony:))

hehehe
          Jakby tak się przyjrzeć, to pewne podobieństwo można zauważyć ;))
          • superspec Piersi?:))))) 18.10.04, 21:01
            • b_bb Re: Piersi?:))))) 18.10.04, 22:42
              No co Ty, specuniu! Taki fan Ramony chyba powinien odróżniać piersi męskie od
              kobiecych (ramońskich). Ale szukaj dalej, patrz, obserwuj uważnie...
    • afro.ninja Re: podoba mi sie 20.10.04, 11:31
      A mnie sie podoba jego brat. Tak kulturalnie wyluzowany... Kiedys mnie
      wnerwial, ale jak wrocil z wojazy troche polotu wniosl do programu.
      Wojtek Cugowski, troszke smieszny, ale "przytulasty". Gdyby schudnal,
      dziewczyny ciagnelby za nim sznurem, bo ma ladna twarz.
    • maderka Re: podoba mi sie 20.10.04, 16:02
      Ja to już nawet nie wiem,który z braci podoba mi się bardziej.Każdy ma w sobie
      tyle uroku!Piotr jest niesamowicie przystojny i ten wokal.Wczoraj pokazali
      fragmencik ich próby w domku,mi się b.podobało,aż mi ciary przeszły. Z kolei
      Wojtek jest ciepły, delikatny...ech. Słuchajcie,a czemu Jacek K-Mikke robił
      taaaaakie wielkie oczy ,jak ich słuchał?(jak grali).Nie mogę tego(jego)
      rozgryźć.
      • Gość: la_ki Re: podoba mi sie IP: *.met.pl 20.10.04, 16:51
        Korwinek określił ich krótko i złośliwie: sex,drugs,r&r.Chyba nie może przeżyć
        że dwukrotnie dostał Klemensa,bo oglądałem w kamerkach i chłopaki naprawdę
        fajnie grają.
    • Gość: muse Re: podoba mi sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:58
      Przychylam sie do zdań moich poprzedników o Cugowskich.Ich przykład mówi o
      tym,że można w takim shicie jak reality show sie nie skompromitować,a wręcz
      przeciwnie.Troche precedens w tego typu programach.Podobnie Jacek Korwin-Mikke
      (wykapany tata)ale jakby troszke mądrzejszy i sympatyczniejszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka