Gość: janka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 23:27 Czy moge zrobic test ciążowy,gdy okres spoznia sie 4 dni?czy to jeszcze za wczesniej?a jesli tak,to kiedy mam zrobic ten test?Pomożcie,dajcie szybko odp.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: ciąza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 23:30 Zrób juz.Jesli jestes to moze wyjsc. Mnie przynajmniej tak wyszło.Jesli wyjdzie ujemny a nadal okresu brak to powtórz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: ciąza? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 23:44 Ale czy jak 4 dni sie spoznia to rzeczywiscie moge zaczac sie juz obawiac,czy jeszcze moge byc spokojna?czy to mało czy duzo?bo do tej pory maksymalnie spoznial mi sie 2..A A mozecie mi napisac ile kosztuje test ciązowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: ciąza? IP: *.dial.proxad.net 20.09.03, 02:31 przeanalizuj, czy faktycznie masz powody do niepokoju.. czy uzywalas srodkow antykoncepcyjnych, czy dobrze ich uzywalas, itd. cztery dni spoznienia niekoniecznie znaczy ciaze, organizm roznie reaguje na rzeczy o ktorych nawet nie myslisz - przeziebienie, przegrzanie, stres, emocje.. to, ze sie teraz denerwojesz tez pewnie nie jest bez echa. nos do gory, nie martw sie na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: ciąza? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 09:00 wiem,ze mam powody podejrzewac,bo kochalam sie 2 razy bez zabezpieczenia- wprawdzie przerywany.1raz 3 dni po okresie, a za drugim razem 6 dni przed planowanym,ktorego własnie nie ma...Denerwuje sie .Zawsze mialam reguralnie (max 2 dni spoznienia). Więc?jak jest z tymi dniami przed okresem?kiedy jest najwieksze ryzyko zajscia w ciązę.Głupio mi,bo na ten temat nic nie wiem,choc wiem ze powinnam. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiadek2003 Re: ciąza? 20.09.03, 09:24 wiesz co, po co sie dreczyc? jesli mozesz to zrob test. powodzenia! i glowa do gory. kilkudniowe opoznienie miesiaczki nie oznacza od razu ciazy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arra Re: ciąza? IP: *.icpnet.pl 20.09.03, 09:21 mnie test wykazal ciaze juz w dniu kiedy mial sie pojawic okres. zrob wiec go sobie szybko, zeby rozwiac watpliwosci. jednak terminy, w ktorych sie kochaliscie wydaja mi sie malo prawdopodobne na zajscie... cena testu od 11-16 zl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arra Re: ciąza? IP: *.icpnet.pl 20.09.03, 09:24 te 3 dni po okresie to bylo 3 dni od skonczenie okresu czy 3 dni od pierwszego dnia okresu? jesli opcja pierwsza to rzeczywiscie jest sie o co martwic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: ciąza? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 10:59 opcja pierwsza-niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arra Re: ciąza? IP: *.icpnet.pl 20.09.03, 11:07 to zrob ten tescik i daj szybko znac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: ciąza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 12:31 U mnie podobna sytuacja, tylko ze dzis juz 6 dzien bez okresu. Test zrobilam wczoraj i byl negatywny, lekarz przyjmuje we wtorek, a ja od wczoraj wymiotuje. Czy moge byc pewna wyniku test?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: ciąza? IP: *.acn.pl / 10.67.4.* 20.09.03, 12:46 mi test wyszedł jeden dzień po przewidywanej miesiaczce. Masz wymioty tak wczesnie? przewaznie zaczynaja sie w 6-8 tygodniu.Mozliwa i ciąża ale musisisz obliczyc w ktorym dniu wspolzylas licząc od 1 dnia ostatniej miesiączki. Ja właśnie tak zawsze liczę. I wszystko mi się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: ciąza? IP: *.acn.pl / 10.67.4.* 20.09.03, 12:49 ale skoro test wyszedl negatywnie to zrob jeszcze jeden. W test mozesz wierzyć na 100%. Moze sie zatrulas a brak miesiaczki to zbieg okolicznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: ciąza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 13:14 Te wymioty to z nerwów pewnie, na ciazowe to za wczesnie raczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: ciąza? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 13:31 to w koncu jak jest z tym obliczaniem dni płodnych?moze ktos mi napisac? dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: ciąza? IP: 2.5.STABLE* / *.pl 20.09.03, 13:35 dzien jajeczkowania wystepuje miedzy 10 a 17 dniem cyklu..zwazajac na fakt przezycia spermy w ciele kobiety..od 24 do 48 godzin..da dni pzred tym dniem i dwa dni po tez powinno sie uwazac..jajeczko zyje w ciele kobiety 24 h..jednakze,aby stwierdzic dzien jajaeczkowania,trzeba bardzo dobrze znac swoje cialo...a i tak nawet wtedy zdarzaja sie wpadki..bo stres, bo zmiana pogody..i juz klops jajacekowanie sie przesuwa..a ty mzoesz o tym nie iwedziec..nei mowiac juz o tym,ze przeciez regularny cykl kobieta ma dopiero po pierszej ciazy..a i wtedy mysle,ze takie metody nei sa sprawdzalne..najlpeiej sie zapezpieczac tabletkami..obliczanei dni plodnych to w rzeczywistosci lotria..i po co te stresy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: ciąza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 13:52 Współżyłam na 8 godzin przed wizyta u lekarza, ktory stwierdził że dojrzewają oba pęcherzyki, wiec jest duze prawdopodobienstwo ciąży. A czy na mdłości w 3 tygodniu ciąży to zawcześnie, to nie wiem. Zatrucie odpada. Zobaczymy co wtorek przyniesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: ciąza? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 13:56 to byl przerywany stosunek,wiec duze prawdopodobienstwo.?2 dni po przebytej miesiączce.A teraz zaczyna sie juz 5 dzien gdy nie mam okresu.Duze prawdopodobienstwo ciąży?jak myslicie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: ciąza? IP: *.mia.bellsouth.net 20.09.03, 14:45 Do kurwy nedzy (adminie, poczekaj chwile zanim usuniesz, daj dziewczynie przeczytac) JAKIE MA ZNACZENIE CO MY MYSLIMY????????????????????????????????????? W ciaze mozna, wbrew pozorm, zajsc i w pierwszym dniu cyklu, choc jest to bardzo rzadkie, bywaja tez cykle z dwoma owulacjami. Czy u Ciebie moze cos takiego wystapic tego Ci tu nikt nie powie, zacznij sobie mierzyc temperature i badac sluz na przyszlosc. Ty sie nie pytaj nas, bo my Ci nie powiemy czy zaszlas czy nie, ty maszeruj po test albo i dwa. Czego od nas oczekujesz? My Ci powiemy "nieeee, pewnie nie jestes" a potem sie okaze ze jestes i bedzie wszystko na nas? Jesli w Twojej glowie powstaly jakies mysli na temat mozliwosci ciazy, to znaczy ze mozliwosc jest a my wiemy mniej niz Ty jaka, bo to Ty bylas przy ewentualnym poczeciu obecna a nie my. Zycze pomyslnego wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: ciąza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 13:55 polecam strone www.kalendarzyk.com.pl ale nie traktuj jej jako wyrocznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: ciąza? IP: *.dial.proxad.net 21.09.03, 13:29 Hej Janka, co nowego, wiesz juz cos, zrobilas ten test? Odpowiedz Link Zgłoś