Gość: :)pik IP: *.telia.com 21.04.02, 22:59 Dziewczyna z klasa i charakterem. Bylo milo ogladac. Bedzie Cie brak!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 22.04.02, 03:02 ...i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bun Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 03:15 zgadzam się. nie jest za mądra ale za to nie jest kokietką i intrygantką! taka prostolinijna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.waw.cdp.pl 22.04.02, 10:27 Gość portalu: bun napisał(a): > zgadzam się. > nie jest za mądra ale za to nie jest kokietką i intrygantką! > taka prostolinijna. Nazwijmy rzecz po imieniu - kurwa.... ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 22.04.02, 11:09 Jesli prostolinijna, becwaly, to nie k..a. Jedno drugie wyklucza. Troche jezykoznawstwa by wam nie zaszkodzilo. ...a Frytka jest... SUUUUUPER DZIEWCZYNA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfons Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.mitex.com.pl / 10.100.10.* 22.04.02, 14:48 co kurwa wyklucza; tyś chyba kurwy w zyciu nie widział; kurwa i prostolinijna to synonim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 22.04.02, 15:02 Jak Ci sie tak przyjzec, to masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 15:08 Frytka byłaś cudowna!!!To Ty jesteś prawdziwą zwyciężczynią tego programu.To dzięki Tobie to wszystko miało sens i tylko proste cepy tego nie rozumieją...Powodzenia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 23.04.02, 07:54 ...o wlasnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffs Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 212.244.77.* 28.05.02, 17:58 No dobra milena! I tak juz wszyscy wiedzą, że nazywasz się Frykowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.katowice.pik-net.pl 22.04.02, 15:36 Ku..a, nie ku..a - jakie to ma teraz znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 22.04.02, 15:42 Nie, nie! - to nieporozumienie. Kukulka nazywalismy Hokse, bo jak pisklak tego gatunku zostala sama w gniazdku po tym, ze wypadl kogutek Brenasek a potem kurczatko Zouzunia, Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 23.04.02, 11:03 Gość portalu: bun napisał(a): > zgadzam się. > nie jest za mądra ale za to nie jest kokietką i intrygantką! > taka prostolinijna. Dawno tak się ni uśmiałam. Jak nie znasz definicji słowa INTRYGA to go po prostu nie używaj. Czym nazwiesz gadanie o jednym ludziku do kogoś, a potem gadanie do tego ludzika, o tamtym kimś? Dziecko, ty jeszcze w życiu w dupę dostaniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 23.04.02, 11:07 To jest zwykla dyplomacja a nie zadne intryganctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 24.04.02, 11:08 > To jest zwykla dyplomacja a nie zadne intryganctwo. Hehehe... DObre. Wychodzi, ze ten kurwiszon to urodzony dyplomata :-))) Pewnie keniowi tez dupy dala, bo to bylo "madre politycznie" :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bljadzia Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 24.04.02, 11:18 Jesteś jak otwarta książka. Promieniujesz pedofilją. Czy jesteś tego świadomy(a)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 24.04.02, 11:38 > Promieniujesz pedofilją. ??? :-)))) A to ciekawe. Skad te wnioski? Pytam z ciekawosci, po twoja psychoanaliza mnie porazila :-))) > Czy jesteś tego świadomy(a)? :-))))))))))))))) Pedofilia ?????????? :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bljadzia Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 24.04.02, 11:56 Twój nerwowy śmiech mówi wszystko. To, że próbujesz zepchnąć uwagę na postawiony błąd ortograficzny... ...wpadła śliwka w kompot. Uderzyć pięścią w stół a nożyce się odezwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 24.04.02, 12:14 > To, że próbujesz zepchnąć uwagę na postawiony błąd ortograficzny... "Podstawiony"? :-)))) Ty tez sie mylisz? Nie mozliwe! :-) Fajnie jest na tej grupie. Mozna sie niezle ubawic rozmawiajac z matolkami czyniacymi sobie z kurwiszczy i prostactwa obiekt podziwu. Odpowiedz Link Zgłoś
bljadzia Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 24.04.02, 12:22 Pozostańmy jednak przy Twoich kłopotach. Musisz szukać pomocy zanim wyrządzisz komuś krzywdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 24.04.02, 12:43 Moze skupisz sie na obronie swojej ulubienicy. Chetnie wymienie sie spostrzezeniami. A co do krzywdy, to poza slownymi uwagami, z ktorymi mieszkancy BB sie liczyli nie przypominam sobie, bym komus cos zrobil. No to za co kochasz tak te frytunie? Odpowiedz Link Zgłoś
bljadzia Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 25.04.02, 06:20 Ależ ja wlazłam na ten wątek tylko z uwagi na Ciebie i Twoje zboczenie. Frytka jest mi obojętna - ona nikomu nie zagraża. Do rzeczy zatem. Jeszcze raz - Musisz szukać pomocy, i to szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 25.04.02, 10:22 Oj widze, ze spotkalem blondyneczke pokroju frytuni... Nie potrafi obronic swojej ulubienicy w watku jej poswieconym, to probuje zmienic watek. Chcesz porozmawiac o mnie? Napisz do mnie na steam@poczta.gazeta.pl a nie udzielaj sie na forum z tematami z innej beczki, bo to nie na temat. Wiesz co to jest NTG? Nie? To sprawdz w netykiecie. Nie masz nic do powiedzenia w kwestii BB czy Fryty? To sie tu nie odzywaj, bo przynudzasz i nikt dyskutowac nie ma tu zamiaru na temat ptaszkow, plyt CD, rodzinnym problemom Kowalskiego, czy pogody w maju. Dlaczego? Bo to NTG. Czy blondynka zrozumiala? Watpie. Zapraszam na priv jesli masz odwage. Odpowiedz Link Zgłoś
bljadzia Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 25.04.02, 10:31 Ja mam 10 lat, a Ty mnie świnio na priva zapraszasz. Wyszło szydło z worka. Wiedziałam, że się to tak skończy. Ratuuuunkuuuu!!!! Zboczeeeeeeeniec!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mupasz Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 26.04.02, 16:35 BYLA BARDZO PROSTOLINIJNA DOBRZE ZE ODPADLA NIE MOGLAM SIE JUZ PATRZEC NA JEJ PYZOWATY PYSK Odpowiedz Link Zgłoś
karandasz Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 26.04.02, 16:51 mupasz napisał(a): > BARDZO PROSTOLINIJNA... > NIE MOGLAM SIE JUZ PATRZEC NA /.../ PYZOWATY PYSK... Pewnie gdy oglądasz TV masz obok siebie zapaloną lampę. To była Twoja własna gęba odbita w szkle kineskopu. Teraz jest już jaśniej i lampy nie używasz - przykry efekt zniknął aż do jesieni. Pamiętaj by wtedy przestawić lampę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 29.04.02, 07:23 "... gdzie jest dziewczyna co trąbę ma ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :p)-|<= Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 26.05.02, 14:50 he? co prosze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 22.04.02, 15:48 Frytka, nie czytaj tych wszystkich bzdur tu na forum. Najwazniejsze, ze Ty Bylas Prawdziwa Zwyciezczynia BBB i nic tego faktu nie zmieni!!! Jestas naprawde fajna dziewczyna, ktora polubila niesamowita ilosc ludzi, w tym ja!!!! Trzymamy za Ciebie kciuki i zyczymy szczescia na dalszej drodze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia_22 Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.lukowa7.waw.pl 23.04.02, 00:32 właśnie FRYTECZKO - byłaś SUUPER Odpowiedz Link Zgłoś
karandasz Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 23.04.02, 15:09 Najfajniejszy mieszkaniec domu BB przez wszystkie edycje to . . . . . . . . . . . . . . . . . . . FRYTKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 23.04.02, 09:13 Byla jeszcze chyba glupsza od Kenia. Pasowali do siebie idealnie. Jak to byla dziewczyna z klasa, to wstyd kogokolwiek juz nazwac "dziewczyna z klasa". Glupi, wybuchowy i prymitywny babsztyl, bez krzty dobrego wychowania, wyksztalcenia, inteligencji i kultury. Ale jedno musze przyznac. Bawilem sie dobrze ogladajac ja i Kenia i ich pieska. Teraz to juz nie to samo. Uwielbiam komedie Barei a Frycia doskonale wpisywala sie w ten schemat - glupiej dziolchy, z prymitywnymi tekstami i sloma w butach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suka Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 23.04.02, 09:22 Pablos jeszcze chyba glupszy od buta. Pasuja do siebie jednak idealnie. Jak to jest buc z kasa, to wstyd kogokolwiek juz nazwac "butem". Glupi, wybuchowy i prymitywny Pablos, bez krzty dobrego wychowania, wyksztalcenia, inteligencji i kultury. Ale jedno musze przyznac. Dostalem mdlosci czytajac posty jego i jemu podobnych. Teraz to juz nie to samo. Uwielbiam studiowac schizofrenikow z rozumem ameby a Pablos doskonale wpisuje sie w ten schemat - glupiego pierwotniaka, z prymitywnymi tekstami i sloma w uszach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 24.04.02, 09:40 Gość portalu: suka napisał(a): Ladnie, ladnie :-) Mnie to w kazdym razie nie rusza. Dlaczego? Bo mijasz sie ewidentnie z prawda. Wyksztalcenie mam, nawet lepsze niz wszyscy uczestnicy wszystkich polskich edycji BB, poza tym jestem osoba incognito, wiec niewiele ktokolwiek jest w stanie o mnie powiedziec. Frytka osoba incognito nie jest i powiedziec o niej kazdy moze wiele podpierajac to konkretnymi faktami i spostrzezeniami. Rozumiesz roznice? Ja komentujac jej zachowanie przyjrzalem sie jej dosc dokladnie, ty poznales jedynie kilka zdan mojego tekstu. To kwoli wyjasnienia. Pozdrowienia (o ile nie jestes tepa fryta podszywajaca sie pod pasujacy zreszta do niej pseudonim) Pablos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 24.04.02, 09:44 To gwoli wyjasnienia oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suka Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 24.04.02, 09:53 Nie tlumacz sie bo sie tylko pograzasz. Kim jestes wszyscy widza pod pseudonimem czy bez. Oj gluptasek, gluptasek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 24.04.02, 10:23 > Nie tlumacz sie bo sie tylko pograzasz. > Kim jestes wszyscy widza pod pseudonimem czy bez. > Oj gluptasek, gluptasek... Hehe... Nie schlebiaj sobie suczko. Twoj pseudonim zdradza powody dla ktorych darzysz frytke szczegolnymi wzgledami. Podejrzewam, ze wyznajesz podobny swiatopoglad, wskakujesz do wyraka kazdemu lepszemu ktory sie nadarzy po drugim dniu znajomosci, nie potrafisz sie wyslowic (na co zreszta wskazuje niniejszy post) i masz nieslychany przerost ambicji bez pokrycia. Jesli dodatkowo jestes brzydka/brzydki to oznacza, ze jestes kochana Frycia :-))) Pozdrowienia Pablos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 26.04.02, 10:28 ale sie ubawiłem czytajac Twój post zwłaszcza o tych komediach Barei: -Fryta miała coś z tej aktoreczki z "Misia" co grała w "ostatniej paróweczce..." -wyrachowana była jak cieć z "Alternatywy 4" lub tow. winnicki - jest prosta jak Balcerkowa lub ta laska co sprzedawała mięso w kiosku z prasą w "Misiu" - śpiewa jak Śpiewaczka ("alternatywy") - tańczy jak striptiserka - ta od elektronika ("alternatywy") - a miny to robi jak marian koniuszko gdy był na głodzie i wcinał miodek (ten z "Taksówkarza") nasunęlo mi się też inne skojarzenie Hydro to taka Peg Bundy ze "Świata wg bundych" a brzuch martyny po opalaniu kojarzy mi się z pastowanym murzynem z "alternatyw" Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 26.04.02, 10:34 Gość portalu: pluszak napisał(a): > ale sie ubawiłem czytajac Twój post zwłaszcza o tych komediach Barei: > -Fryta miała coś z tej aktoreczki z "Misia" co grała w "ostatniej > paróweczce..." > -wyrachowana była jak cieć z "Alternatywy 4" lub tow. winnicki > - jest prosta jak Balcerkowa lub ta laska co sprzedawała mięso w kiosku z prasą > > w "Misiu" > - śpiewa jak Śpiewaczka ("alternatywy") > - tańczy jak striptiserka - ta od elektronika ("alternatywy") > - a miny to robi jak marian koniuszko gdy był na głodzie i wcinał miodek (ten > z "Taksówkarza") > nasunęlo mi się też inne skojarzenie Hydro to taka Peg Bundy ze "Świata wg > bundych" > a brzuch martyny po opalaniu kojarzy mi się z pastowanym murzynem z "alternatyw > " Bravo Pluszak! To było niezłe - należy się koledze gomułka miodku Koniuszki Mariana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 26.04.02, 11:50 można by pomyśłec jeszcze o innych klientach z poprzednich edycji: - gulczas to taki Jogi Babooo z "nie ma róży bez ognia" - siewioła - jej śpiew jest całkiem podobny do tego jaki wykonywała gosposia profesora z "alternatyw" Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 26.04.02, 12:00 Kontynuując: Madzior - nauczycielka z "Alternatyw" (już tak nie całuj, nie całuj); Pablo - "obiadowicz z Victorii" (straszne chamstwo się tu zjeżdża - kasza niedogotowana "Miś"); Pluszak - c.d.n.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 26.04.02, 12:38 nabialowiec napisał(a): > Kontynuując: > Madzior - nauczycielka z "Alternatyw" (już tak nie całuj, nie całuj); > Pablo - "obiadowicz z Victorii" (straszne chamstwo się tu zjeżdża - kasza > niedogotowana "Miś"); > Pluszak - c.d.n.??? > Nabiałowiec - to hasło o konsumencie z wiktorii to mistrzostwo - tym bardziej ze pablo jest do tego klienta podobny a madziar i ta nauczycielka (też taka napalona) Bogusia z II edycji - księgowa z "Misia" co wysłała obiadowicza by ganiał w poszukiwaniu Tyma Harnaś - ten wielki gostek z baru mlecznego w "misiu" co wyrwał łyżkę na łańcuchu lub ten rudy wiekszy klient z "było sobie życie" Hydro - ferdek kiepski lub marian paździoch Chemik - duduś chyba z "Podróży za 1 uśmiech" lub brat zmienniczki w "zmiennikach", tyle ze nie podkleja gumy pod stół lub ten klient co był pomocnikiem strazaka a pokasały go pszczoły i nie mógł gwizdac Kasia woźna - peluszka (dziwka ze "zmienników" - ta co wpadła i chciała wrobić Koniuszkę), przy okazji kenio - sutener peluszki ze zmienników Barbie - makijaz zmienniczki ze zmienników jak 1 raz Jacek wytropił gdzie mieszka i sobie coś tam podoklejała Twoja kolej Nabiałowiec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 26.04.02, 13:17 Dobre!!! Szczególnie Peluszka i Duduś - prima sort. Teraz ja: Dzięcioł - nabzdyczany jak dziedzic Pruski; Sikawka, Marzena, Witczak, Kubaczyk, Kupa Jankowski, Buchacz - dzieci z nagonki (obwiązać szmatami, że niby dzieci zęby bolą) Alicja (przepraszam, czy mógłby mi pan użyczyć trochę kaszy - "Nie ma róży bez ognia). Przekazuję Koledze pałeczkę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 26.04.02, 14:22 z ta alicja to ciutke nie kojarzę postaci z filmu (no ale obiecuję nadrobić film). No a dzieci z nagonki - mniodzio moje propozycje: Chemik - około tygodnia temu był zaszczuty przez mieszkańców jak kot "plebejski uciekinier" z "Misia" Hydro - gosposia z "Poszukiwany poszukiwana" tyle ze facet był historykiem a nie hydraulikiem (choć obydaw zaczynaja się na "H") Pablo - typ gitowców i dzieci specjalnej troski z filmu "stawiam na Tolka banana" Twoja kolej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 26.04.02, 14:59 plebejski kot na prasłowiańskiej gruszy - hehehe, a kobieta z kaszą to malutki epizod - ale lookniesz go. Ostatnia na dziś porcja ( bo wcześniej uciekam z pracy): Ken - inżynier całujący kobiety w ucho ("Co mi zrobisz jak mnie złapiesz"); Hydro - Zenek ("Nie ma róży bez ognia") lub pasażer z niedodwagą na lotnisku ("Miś"), Fryta - Aniołowa (Miećka ty Sofronowa w to nie mieszaj - "Alternatywy") Miłego weekendu nabiałowiec P.S. jutro będę rozpijany jako chłop pańszczyźniany przez Dziedcica:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 29.04.02, 07:21 Z tym facetem z niedowaga co do Hydra to bym się zastanawiał, bo w sumie "kazdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnynm dobrem narodu" - czego o Hydro powiedzieć sie nie da ale z wyglądu i sposobu bycia to bym się zgodził. No a teraz moje propozycje: Hydro - "dziedzic Pruski - toż to polski dziedzic a sie nazywa Wawrzyniec Pruski" - oczywiście jako węglarz, lub 2-ga propozycja - ten meliniarz co puscił hasło - "to moja żona zofiiija" Obydwie propozycje z "Misia" no i 3-cia propozycja - Rysio z "Klanu" (za tzw. "mądrość życiową"). Frytka- pielęgniarka z filmu p. Orlowsky oczywiscie musi być cytacik: " ssiesz jak anioł" ;) Pavulon - "procziem pan" ze "Zmienników" (to ten sam aktor co "obiadowicz" no ale ten ze "Zmienników" lepiej pasuje - zwłaszcza jak robił te ukłony podczas wyjścia) Zołza - Zeb z II części "Akademii policyjnej" Nabiałowiec Twoja kolej!!! PS. W sobotę znowu puszczają "Zmiennikow" :)))))))))))))))))))))))))) PS2. jak sie czujesz po rozpijaniu przez dziedzica??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 29.04.02, 07:29 ten Dzięcioł to pasuje jak ulał do reżysera "ostatniej paróweczki" - "... prawda czasu prawda ekranu prawda ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 29.04.02, 07:31 Witzak - ten koleś co chciał dom budowac z "młodych wilków" (za naiwność) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 29.04.02, 09:44 Witaj Pluszaku, Dziedzic mało rozpijali, bo ksiądz dobrodziej zabronili - a poza tym jedna bo samochodem jestem. No cóż, co ja mogę rano wymyślić: Madzior i Ruda - babcie klozetowe z "Misia"; Fryta i Chuda - autorki piosenki "Hej młody junaku..." (również "Misio"); Brenas - dżwigowy z "Alternatyw 4" Pozdro P.S. zresztą dziedzic nie wpuścili - Pan tu nie wejdzie , Pan nie ma krawata ("Hydrozagadka"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 29.04.02, 10:38 nabialowiec napisał(a): > Witaj Pluszaku, > Dziedzic mało rozpijali, bo ksiądz dobrodziej zabronili - a poza tym jedna bo > samochodem jestem. > No cóż, co ja mogę rano wymyślić: > Madzior i Ruda - babcie klozetowe z "Misia"; > Fryta i Chuda - autorki piosenki "Hej młody junaku..." (również "Misio"); > Brenas - dżwigowy z "Alternatyw 4" > Pozdro > P.S. zresztą dziedzic nie wpuścili - Pan tu nie wejdzie , Pan nie ma krawata > ("Hydrozagadka"). > Uuups! rano??? o 9.40??!!!! rano to 7.00 ;) Moje typy: Fryta - skojarzenie niefilmowe ale z piosenką zespołu Czarno - czarni : "... gdzie jest dziewczyna co trąbę ma..." Chemik - filmowy chłopak (a moze narzeczony) Szypulskiej z "Pana Samochodzika i Templariuszy" - taki niegroźny ciamajda co wylądował w błocie - nasunęło mi sie to po wyczynach Chemika podczas bitwy tygodniowej na poligonie Twoja kolej... Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 29.04.02, 11:28 skoro moja kolej, to: Kenio i Fryta = signiore Francesco i pani ze sklepu perfumeryjnego ("Nie lubię poniedziałku" - na czasie, co?); Jan Oborniak i jeog tomik poezji "Krzyk Ciszy" = Fryta i teksty pisane na tekturowym opakowaniu po ryżu Sonko (tzw. poezja ponadczasowa - w końcu od tektury trwalszy tylko bristol); Małgocha Mejerowa - pani Ołtarzewska ("Zmiennicy"); Gulczas - pan Mastalerz (producent karbidówy) - też "Zmiennicy". No i co mi poradzisz Wujku Dobra Rado? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 29.04.02, 11:46 tylko tyle, że "wisnia jest wiśnia i swoja witaminę ma" a tak przy okazji Harnaś jest podobny do manekina - strażnika - z "Rozmów kontrolowanych" a Hydro - ma cos z robotników budujących blok na ul. Alternatywy 4 Alicja - typ śpiewaczki z "Misia" - "a tych kartek co w twoim paszporcie byś był ze mna wyrywać nie muszę" Dziecioł - porucznik borewicz z 07 zgłoś się pawulon - 07-zgłoś się - oczywiście cytat "bo ja się moczę, tylko pan emil się ze mnie nie smieje" Bojowe sambo - dźwigowy z Alternatyw chemik - "lewatywa" z alternatyw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 29.04.02, 11:47 a co do poeszji - to wierszyk napisany przez Kenia na ścianie dorównuje tylko poezji mistrza Sofronowa Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 29.04.02, 12:11 Gość portalu: pluszak napisał(a): > a co do poeszji - to wierszyk napisany przez Kenia na ścianie dorównuje tylko > poezji mistrza Sofronowa powtarzam - Ty Sofronowa w to nie mieszaj!!! Bogucha - pułkownik Molibden ("Rozmowy Kontrolowane"); z tego samego filmiku - Madzior = Szwedka/Tym; Hydro - z twarzy wypisz wymaluj Krempak - denat z "Bruneta wieczorową porą" taka jest moja koncepcja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 29.04.02, 12:43 madzior mnie rozwala!!! Moje typy: Madzior - działaczka, córka notabla z "Obywatela piszczyka" Picia -Albercik z Sexmisji Wojtek z I edycji - (ten co był tydzień) - Adaś Niezgódka karolina z I edycji - barmanka z "Nowy jork 4 rano" (tez miała zwidy że będzie extra aktorką) Karlolina II edycja- nadia pluszowa - psy II Fryta - podobna do jednej z rusiejek na imprezie u ruskich przy odbiorze kasy - psy II - ze względu na nowatorski fryz z ostatniego ringu (tak przy okazji to co ona miała na głowie??? miałem wrazenie że to nie włosy ale jakiś stary mop zrobiony ze sznurka od snopowiązałki przez fryzjera psychopatę przy użyciu węża ogrodowego, haczki sekatora i używanych sandałów) matka frytki - kobieta z izby przyjęć z "Krolla" - "co się tak gapisz nie jesteś lepsza" Kasia woźna - Marta - siostra Krolla (równie głupkowata) i też by chciała starszego faceta ... ale nie dla psa kiełbasa kurna kończą mi się skojarzenia!!!!!!!!!!!! PS Obiecuję nie mieszać więcej w to Sofronowa Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 29.04.02, 13:14 A tobie też poszło nieźle - zwłaszcza z mopem ( moja teoria: frytowa struktura włosów przypomina filc, który co kilka dni wygrzebuje mi żona z pępka). Ja jeszcze dołożę: Bernas i Chuda - zbiorowi bohaterowie "Ucieczki z Sobiboru"); Hydro - parówkowy skrytożerca (przypominasz sobie jak złamał zakaz zaglądania przez przegranych do lodówki ?); Irek Próchenko - poeta z "Rejsu" (przed przenosinami do sekcji gimnastycznej); A tak na zasadzie skojarzeń słownych - 3/4 uczestników BB to bohaterowie japońskich kreskówek Mang(o)a. To co kończymy temat? pozdrawiam nabiałowiec z baru mlecznego - wielbiciel puree ze smalcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 29.04.02, 13:35 nie kończymy (choć przez chwilę miałem pewne wahania czy podołam, no ale wrąbałem śniadanko w pracy i hejże do pisania). Tym bardziej, ze jeszcze jest kilku z II edycji. A oto moje typy: Agnieszka z II edycji - sekretarka prezesa spółdzielni mieszkaniowej "Alternatywy 4" - zobacz sam w sobotę w 2-gim odcinku na pewno jeszcze ja pokażą Co do jej makijażu - to miała coś z tandetności martyny, śpiew śpiewaczki i gosposi z "alternatyw" i bya tak sexowna jak podczas sesji grupowej w "Sztuce kochania". madziar - w "misiu" aktorka co w Alternatywach grała Balcerkową - "teraz będę całować oczko misia rysia, prawe oczko misia rysia, lewe oczko misia rysia..." Kenio - "sztuka kochania" - "in our country sex is the metter od concentration" (mam nadzieję ze dobrzenapisałem) W II edycji jeszcze była taka lacha co przypominała hylińską z ONA PS. Co do fryzu fryty to założyłem nowy temat na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 29.04.02, 14:19 No jeżeli tak, to proszę bardzo: Martyna - panienka dmuchująca szkło w "Nic śmiesznego"; Bogucha - Sidorowska z "Rejsu"( żona Himilsbacha); Sołtysik - docent kapuś z "Alternatyw"; Mejerowa - Pyzdra z "Janosika"(przez wzgląd na brodawkę); Hydro - człowiek Kramera do "mokrej roboty" w "Vabanku" Fryta - bohaterka przyszłej ekranizacji "120 dni Sodomy" markiza de Sade. zdrów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 29.04.02, 14:46 zaraz spadam dodom, więc będzie krótko. Gdzieś na tym forum zobaczyłem extra porównanie które pasuje: komiks Tytus , romek i A'tomek: A'Tomek - hydro (czyz nie jest podobny, no i jest kapitanem) Romek - chemik (fryz) Tytus - tu sprawa bedzie trudniejsza ale moze to być pavulon albo harnaś (to w zalezności która księga przygód) Spadam, do jutra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 30.04.02, 09:45 Gość portalu: pluszak napisał(a): > zaraz spadam dodom, więc będzie krótko. Gdzieś na tym forum zobaczyłem extra > porównanie które pasuje: > komiks Tytus , romek i A'tomek: > A'Tomek - hydro (czyz nie jest podobny, no i jest kapitanem) > Romek - chemik (fryz) > Tytus - tu sprawa bedzie trudniejsza ale moze to być pavulon albo harnaś (to w > zalezności która księga przygód) > Spadam, do jutra ;) witam kolegę, dzisiaj nie mam nastroju do żartów ( nie dostałem urlopu na długi week.), tak więc krótko: widziałeś wczoraj w BB pytlujące w łazience Madziora z Rudą? To wyglądało dokładnie tak jak wczoraj opisałem - babcie klozetowe z "Misia"; Dzięcioł - łysa kobieta potraktowana szamponem "Samson" - oczywiście "Miś". Juruś Siuruś Kulicki - Kuśmider Zenon - "strażacka mafia prociem Pan". Skąd stukasz Pluszaku? pozdrawiam dziś w BARZE puree z dżemem Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_barbi FRYTKA, NASZA PRZYJACIOLKA 30.04.02, 09:53 Idzcie sobie ludziki! Tu monument ku pamieci naszej kolezanki a nie park dla kloszardow i pasozytow na pogaduszki. Zouzunia i Barbusek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, NASZA PRZYJACIOLKA IP: *.zachem.com.pl 30.04.02, 10:10 kloszardami i pasożytamito to wy jesteście, nie znacie się na stuce jaką niewątpliwie film jest, bo film to najwazniejsza ze sztuk, zwłaszcza gdy jest to film polski a juz w ogóle film Barei!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a fryta - "toż to normalna tufta" jak to powiedział Balcerek gdzieś w środkowych odcinkach filmu "Alternatyw 4" Odpowiedz Link Zgłoś
nabialovviec Re: FRYTKA, NASZA PRZYJACIOLKA 23.06.02, 07:52 Frytka być może jest ładna lecz jednak wprost ubóstwiam Kena i jego gladką skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 30.04.02, 10:07 nabialowiec napisał(a): > witam kolegę, > dzisiaj nie mam nastroju do żartów ( nie dostałem urlopu na długi week.), tak > więc krótko: > widziałeś wczoraj w BB pytlujące w łazience Madziora z Rudą? To wyglądało > dokładnie tak jak wczoraj opisałem - babcie klozetowe z "Misia"; > Dzięcioł - łysa kobieta potraktowana szamponem "Samson" - oczywiście "Miś". > Juruś Siuruś Kulicki - Kuśmider Zenon - "strażacka mafia prociem Pan". > Skąd stukasz Pluszaku? Ze stolicy Kuj- pomorskiego > pozdrawiam > dziś w BARZE puree z dżemem widziałem urywki ślubu, i tak sobie pomyśłałem że to jednak kaszana, owszem mało kto może sobie pozwolić na tonę fajerwerkow itp. no ale co to za ślub gdy starszych nie ma, panna młoda w jakiejś kiecce jak z karnawału w Rio a pan młody tez jakoś tak nie bardzo (normalnie showbusiness, las vegas i 0 tradycji). ciekawe kiedy rozwód??? No ale do rzeczy- Ja nie wybierałem urlopu by zaoszczędzić na okres kiedy będzie bardziej wiosenna pogoda. Wczoraj BB nie ogladąłem, bo zawsze robie to z opóźnieniem (oglądam BB Extra z videa następnego dnia podczas obiadku dla lepszego trawienia), a wiec wszystko jeszcze przede mną. Nawiązując jednak do skojarzeń- 100 punktów dla Ciebie za dzięcioła (tyle że do wniesienia jego na noszach to by trzeba z 4 silnych chłopów ;) ) Moje typy: kenio- ze względu na podobieństwo do klienta z "Krolla" - ten któremu rozpalono ognicho na głowie w hotelu harnaś i hydro - pozostałych 2 koników - sutenerów grajacych w karty przy recepcji (ze względu ze są z nich takie 2 capy)- film jak wyżej, scena poprzedzająca ognicho na głowie marzenka z II edycji - karioka - bodajrze z f-mu "Stawiam na tolka banana" (taki typ niegroźnej hipiski i pacyfistki) lub Ciotka klotka z "Tik - taka" (za gadanie) Szamanek piesek barwy - pies cywil z "Przygod psa cywila", (bo do psa z 4 pancernych dużo mu brakuje) Kurcze nic jeszcze nie było o zającu poziomce z II edycji (ta co miała raka), brzuchomówcy, grzesiu (lowelasie z i edycji), jego puszystej wybrance Karolinie z I edycji, jak i tej z II edycji , manueli, rolniku no i tym gostku z II edycji co za obcięcie zał;atwił wycieczkę do disnejlendu dla familiji rolnika... trzeba to nadrobić Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 30.04.02, 11:15 Gość portalu: pluszak napisał(a): > Ze stolicy Kuj- pomorskiego no to ja niedaleko- 120 km na płd. , czyli gdzie???? > widziałem urywki ślubu, i tak sobie pomyśłałem że to jednak kaszana, owszem mał > o > kto może sobie pozwolić na tonę fajerwerkow itp. no ale co to za ślub gdy > starszych nie ma, panna młoda w jakiejś kiecce jak z karnawału w Rio a pan młod > y > tez jakoś tak nie bardzo (normalnie showbusiness, las vegas i 0 tradycji). > ciekawe kiedy rozwód??? > > masz rację, ten ślub to jedna wielka popierdóła - nawet nie chcę mysleć co zrobiliby moi starzy, gdybym pobrał się bez ich obecności - no ale to już za mną, a i moją żonkę na dwie nogawki jeszcze stać:-) Ciotka klotka - skąd to wytrzasnąłeś, niezłe, niezłe... > Kurcze nic jeszcze nie było o zającu poziomce z II edycji (ta co miała raka), > brzuchomówcy, grzesiu (lowelasie z i edycji), jego puszystej wybrance Karolinie > z > I edycji, jak i tej z II edycji , manueli, rolniku no i tym gostku z II edycji > > co za obcięcie zał;atwił wycieczkę do disnejlendu dla familiji rolnika... trzeb > a > to nadrobić > > dobra: Buchaczowa - córka Balcerków - notorycznie waląca kupę w majty; Pustak I/Karolina 1 - kochanka Rysia Ochódzkiego - podobny poziom głupoty; Pustak II/Karolina 2 - robot kolejkowy EWA 2 ("Alternatywy"). Jak widzisz, staram się nie wychodzić poza Bareję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 30.04.02, 12:11 nabialowiec napisał(a): > > no to ja niedaleko- 120 km na płd. , czyli gdzie???? Na PD powiadasz!!! Włocławek nie jest tak bardzo na PD , kurcze! może Konin, nie wiem. > > > widziałem urywki ślubu, i tak sobie pomyśłałem że to jednak kaszana, owsze > m mał > > o > > kto może sobie pozwolić na tonę fajerwerkow itp. no ale co to za ślub gdy > > starszych nie ma, panna młoda w jakiejś kiecce jak z karnawału w Rio a pan > młod > > y > > tez jakoś tak nie bardzo (normalnie showbusiness, las vegas i 0 tradycji). > > > ciekawe kiedy rozwód??? > > > > masz rację, ten ślub to jedna wielka popierdóła - nawet nie chcę mysleć co > > zrobiliby moi starzy, gdybym pobrał się bez ich obecności - no ale to już za mn > ą, > a i moją żonkę na dwie nogawki jeszcze stać:-) Polsat powinien zrobić im slub w stylu Balcerków: wódka w szklankach i musztardówkach, stoły z drzwi i harmonia gra ... > > Ciotka klotka - skąd to wytrzasnąłeś, niezłe, niezłe... To siła skojarzeń > dobra: > Buchaczowa - córka Balcerków - notorycznie waląca kupę w majty; > Pustak I/Karolina 1 - kochanka Rysia Ochódzkiego - podobny poziom głupoty; > Pustak II/Karolina 2 - robot kolejkowy EWA 2 ("Alternatywy"). > > Jak widzisz, staram się nie wychodzić poza Bareję. Robot kolejowy Ewa II rewelacja!!! :))))) akochanka rysia ochódzkiego juz była :( No ale poziom infantylności się zgadza u obydwu bohaterek. Ja wyjdę nieco poza mistrza Bareję; moje typy: karolina I i frytka - typy żony mariana paździocha - ze względu na "erotomanię permamientną" zwłaszcza w odcinku gdy Ferdek zakupił robota co przerabiał buraki na wódkę picia - Bad Bundy w poczatkowych odcinkach gdy był jeszcze prawiczkiem no i skojarzenia od Mistrza Barei; komandos -(ten co miał wejsć do programu ale się połamał) - dziadek kolejkowy z "Alternatyw", ten co jeździ na wózku poczas pchania dźwigu("raazem! raaazem! raaazeem!") jurek strazak z II edycji- mąz śpiewaczki gdy mu się syrenka zwaliła jak ją dźwigiem podnieśli no i kolejne skojarzenie - pamiętasz minę śpiewaczki po tej akcji w syrence z dxwigiem - taki pyszczek namiętnie robiła agnieszczka z II edycji Twoja kolej Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 30.04.02, 12:36 to będzie nawet 130 km - na płd.-zach., a więc???? Kto nam jeszcze został? Manuela - Zofija z meliny Stacha Palucha ( ach te wiecznie posklejane włosy); Pokemonka - umysłowość balcerkowych gołębi - bujaj... bujaj... Glanc - porucznik ZOMO z "Rozmów kontrolowanych" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 30.04.02, 12:52 nabialowiec napisał(a): > to będzie nawet 130 km - na płd.-zach., a więc???? Poznań???? trafiłem??? > > Kto nam jeszcze został? > Manuela - Zofija z meliny Stacha Palucha ( ach te wiecznie posklejane włosy); > Pokemonka - umysłowość balcerkowych gołębi - bujaj... bujaj... > Glanc - porucznik ZOMO z "Rozmów kontrolowanych" . > O pokemonce zapomniałem!!! ależ to było naiwne babsko w tym wieku pokemonami sie bawić... pewnie jeszcze codziennie poza jakimiś przedpołudniowymi brazylijskimi serialami domowe przedszkole ogladała... co do manu to fryta w ostatnim ringu upodobniła się do neij, jeszcze tylko tona dropsów brando + 1000 l kaszki na mleku i będzie wygladała podobnie moje typy : karola pustak II - zona tow. winnickiego tzw. żaba - takze przekonana, ze co to nie ona dawidek II edycja - było kilku odpowiedników jak do bloku przyjechała inspekcja z krajów III świata w alternatywach hydro - pan młody z wesela u balcerka agnieszka I edycja - makijaż jak w "nie ma róży bez ognia" u córki badylarza Twoja kolej PSD Ktoś chyba 3 posty powyzej chciał nas wygonić z forum :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, NIE BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 30.04.02, 13:03 Co wy sie tu platacie? Nie mozecie sobie wlasnego watku znalezc tylko tak jak jemiolki sie przyzsaliscie? Pewnie jakis handel tu uprawiacie lub inne perwersje. Juz jednego takiego "Pablosa" tu zlapali. Rozejsc sie bo przyjda sluzby specjalne i oczyszcza teren!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, NIE BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 30.04.02, 13:16 watek jak wątek , rozmawiamy o frytce i innych takich ... moze sam(a) zaproponujesz porównanie kogoś do bohaterow filmów Barei. No proszę wykaż się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, NIE BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 30.04.02, 13:22 Baryla? U nas taki nie znany. Pewnie tez jakis perwert. Juz ja sie z dzialem kadr dogadam. Po premii wam poleca. Skonczy sie to sleczenie na forum i wysysanie jalowych bzdur z palca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, NIE BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 30.04.02, 13:53 tyyyyy nie podskakuj bo "ja tu mięso mam...". Nie pasi to mozesz nie czytać Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 30.04.02, 13:24 Gość portalu: pluszak napisał(a): Lech, Lech, Kolejorz!!! Trafiłeś Kolego, w nagrodę wygrywasz CD z recitalem Balcerkowej "Nad wszystkim czuwa gospodarz domu, nie da on krzywdy zrobić nikomu":))) A z wątku wygonić się nie damy, no nie? Forum to nie epitafium Fryty z mopem na wodogłowiu!!! kolejne typy: Sebka zjebka Florek - von Nogaj - melduję posłusznie, to jest kura! Anna Baranowska - kelnerka z baru mlecznego przykręcająca talerze. Hdro i Harnaś - w "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" dwóch robotników rozmawia, jaką to mają łatwą drogę do roboty (wstaję o czwartej rano, jem kolację, idę na PKS, ale się nie śpieszę - zawsze jest przeładowany i nie zatrzymuje się; łapię wóz z mleczarni - mleko ma najszybszy transport itp.) Agnieszka z I edycji - kto to??? Ja nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 30.04.02, 13:43 nabialowiec napisał(a): > Gość portalu: pluszak napisał(a): > > Lech, Lech, Kolejorz!!! Trafiłeś Kolego, w nagrodę wygrywasz CD z recitalem > Balcerkowej "Nad wszystkim czuwa gospodarz domu, nie da on krzywdy zrobić > nikomu":))) > A z wątku wygonić się nie damy, no nie? Forum to nie epitafium Fryty z mopem na > > wodogłowiu!!! pewnie ze sie wywalić nie damy!!!! a tak przy okazji znowu w niedzielę wyszła wredota fryty jak najpierw z keniem zarciki lizanka i oglna sielanka a potem komentarzyk. Kurna przypomina mi to fałszywość mojej pani od polskiego z LO. A w tym hotelu w pokoiku to w cieniu w rogu pokoju ktoś jeszcze leżał ... i nie był to kenio ani dmuchana męska lalka... > kolejne typy: > Sebka zjebka Florek - von Nogaj - melduję posłusznie, to jest kura! > Anna Baranowska - kelnerka z baru mlecznego przykręcająca talerze. > Hdro i Harnaś - w "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" dwóch robotników rozmawia, > > jaką to mają łatwą drogę do roboty (wstaję o czwartej rano, jem kolację, idę na > > PKS, ale się nie śpieszę - zawsze jest przeładowany i nie zatrzymuje się; łapię > > wóz z mleczarni - mleko ma najszybszy transport itp.) > Agnieszka z I edycji - kto to??? Ja nie pamiętam. A co do typów anna baranowska - git porównanie! Mi kojarzy sie ona z taka kobieta z f-mu "w labiryncie" co była napalona na młodego syna swojej przyjaciółki, ktrego defakto wychowywała. P. Anna w BB tez szukała młodego ciała... Sebka sjebka - to raczej nie Von nogaj lecz "icht wajśt nyśt" czyli "kompanian idiot", lecąc dalej tym tokiem myśłowym i abstrachujac od mistrza barei to dziecioł moze być "dowódcą naszej walecznej kompanii" - wszystko z C.K. Dezerterzy Twoja kolej Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 30.04.02, 14:03 A w pokoju hotelowym leżał Próchenko, hehehe - a ja ogolić się nie pozwolę, noszę zarost od przedwojnia. Niewykluczone, że był to Irek G. - a ja podpisałem umowę na gajowego z wąsami (pamiętasz jego pniaczek?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 30.04.02, 14:21 Oj juz wam Porczyk fundusze poobcina. Na dlugopis wam nie starczy, co dopiero na PeCeta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 30.04.02, 14:28 kolego nie masz co mi tu co podskakiwać bo to ja ustalam fundusze :)) jak to było w Krollu ;"to my jesteśmy kaprale!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 02.05.02, 11:46 Slobodanowi M. tez sie tak wydawalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 30.04.02, 14:27 noramalnie rewelacja!!! zwłaszcza jezeli chodzi o pniaczek :)) ale do irka też pasuje coś innego - i to nie z polskiej kinematografii a francuskiej - film "Kapuśniak" tam też było dużo o kosmitach :) no i juz klasycznie nawiązanie do naszych rodzimych produkcji - bitwa na poligonie i dowódcy drużyn niebieskich i czerwonych (chodzi o tych trepów) - "-gdzie są wasi kaprale??? - to my jeseśmy kaprale" Kroll - pałowanie przez ZOMO - kapitanowi drózyn byli równie bezmyślni no ale następne wątki to juz będa chyba w czwartek. Trzeba sie naogladać by "nienawidzieć" tak jak w "Samych swoich" :) pozdro z okazji 1 maja Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 30.04.02, 14:35 A i niech Tobie słoneczko rewolucji zaświeci! A viva communisma! No pasaran! Pluszaki wszystkich krajów łączcie się! Pik, - krwiopijca, wyzyskiwacz i ciemiężyciel czerwonego luda! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 30.04.02, 16:48 Serdecznie gratuluję szczegółowej i dogłębnej znajomości polskiej kinematografii, zwłaszcza Mistrza Barei. Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 02.05.02, 08:41 mmpm napisał(a): > Serdecznie gratuluję szczegółowej i dogłębnej znajomości polskiej > kinematografii, zwłaszcza Mistrza Barei. To może się przyłączysz? A co tam u kolegi Pluszaka! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 02.05.02, 09:29 jestem jestem :)))))))))) Witam kolegę Nabiałowca. "Kurka wodna" musiałem dzisiaj przyjsć do pracy!!!! :((((((((( co prawda lubię moją pracę ale nie dzisiaj zwłaszcza w ten słoneczny dzionek Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 02.05.02, 09:46 To dokładnie tak jak ja;-)))) Nic to, mam pomysł jak poprawić koledze humor - czy słyszałeś Pluszaku o Przypadkach Dyrektora Buraka???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 02.05.02, 10:28 nie nie słyszałem??? Kurna! dzisiaj jestem wyjałowiony jak diabli (bo ksiądz pozwolili na rozpijanie) a poza tym nie ogladałem BB i nie mogę nikogo z Bareją porównać. moze Ty masz dzisiaj "fazę" na napisanie czegoś? Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 02.05.02, 10:42 Gość portalu: pluszak napisał(a): A ja dzisiaj w zupełnie dobrej formie. Napiszę do Ciebię, ale dopiero kiedy poprawisz sobie humor po lekturze Buraka. Na Wyborczej jest forum - Tropimy Dilberta. Wejdź tam i koniecznie poszukaj wątku: Przypadki Dyrektora Buraka (wersja ciągła). Miłego czytania. pozdro Wujek Dobra Rada P.S. Nie wchodź czasami na zwykłą wersję Przypadków Dyrektora Buraka - chyba, że masz ochotę i czas czekać aż otworzy Ci się 500 postów. Zresztą wersja ciągła też będzie się trochę otwierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 06.05.02, 10:15 zyję, żyję! ale dzisiaj z czasem u mnie kiepsko bo o 13.00 wyjeżdzam do warszawki więc raczej nici z pisania, poza tym o zgrozo!!! nie oglądałem wczoraj ringu, wiec wiem tylko tyle ze chemik został. Aż sie serce kraje jak pomyślę sobie ze pod prysznicem nie zobacze jędrnego ciałka Moni tylko grube dupska i łydy oraz celulit rudej i madziara (bo ostatnio jej poprawiony biuscik rzadko pokazują). Poza tym kostium kąpielowy madziara mnie rozstraja. Czyzby gatki do tego kostiumu zabrała od prababci krojac jakieś stare pantalony ???? Skomentuj w sposób filmowo-Barejowy obecna sytuację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 06.05.02, 10:18 no i nasunęło mi się takie małe skojarzenie nt. agnieszki lorkiem zwanej - rośnie nam druga anja ortodox tylko coś jak zwykle makijaż nie ten i ciuszki takie jakies jak z lumpexu a głos jak ... gosposia Profesora z Alternatyw Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 06.05.02, 11:02 A ja od czwartku nie zajrzałem do telewizora, więc tak do końca nie wiem co sie dzieje w BB. Z tego co się orientuję, to Chemik dostał gitarę - Jestem wesoły Romek, mam na przedmieściu domek...; Co do Anji Ortodox święta prawda, ale ja bym bardziej widział w tej roli Madziorwa - wiesz, te zakola... szczęśliwej podróży do Warszawy - przekaż pozdrowienia i różne wyrazy...tym razem dla Zygmunta III Wazy. nabiałowiec P.S. A kolega przeczytał BURAKA???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 06.05.02, 12:22 w tym wypadku to chemik pasuje mi bardziej do "Leśnego Władka" ale i Wesoły romek tez jest niezły tym bardziej, że i dzisiaj może być "dzień pieszego pasażera". Tylko coś chłopak słabo śpiewa i textów piosenek nie pamięta. Tak jak picia do końca jeszcze nic nie zagrał. Ten cały recital co był bodajże w sobotę w nocy (TVN 7) miał coś z marysi biesiadnej i polskich orłów disco polo. chemik to taki grzegorz laskowski, ruda to shazza a madziar to jakaś tia maryja czy cioś w tym stylu, reszta ekipy to załoga formacji Skaner. No i ... muzyka gra Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 06.05.02, 13:10 Tu mnie Panie Pluszak rozłożyłeś na dwie łopatki - Shazza - to jeszcze kojarzę, ale wygenerowanie z pamięci nazw pozostałych wykonawców disco polo, to już mnie przerasta. Chociaż mam fajną nazwę na kapelę discopolo, jeżeli chcesz założyć - służę: CUKIEROPOLO. Nic to, ciekawe jak tam proces Ireneusza P.(swoją drogą, to zabawne, że w doniesieniach prasowych figuruje, jako P., chociaż cała Polska zna rozszerzenie inicjału;-))) - myślę, że nie posiedzi 20 lat - będzie apelował. No i w końcu nie wiem - przeczytałeś Buraka, czy nie???? Kończę, bo nudzę - ale jak człowieka przyprze to zapomina o przepisach ... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 06.05.02, 10:30 nabialowiec napisał(a): > mmpm napisał(a): > > > Serdecznie gratuluję szczegółowej i dogłębnej znajomości polskiej > > kinematografii, zwłaszcza Mistrza Barei. > > To może się przyłączysz? A co tam u kolegi Pluszaka! > pzdr. Dziękuję za zaproszenie, ale raczej nie skorzystam. Dotychczas uważałem, że się całkiem nieźle orientuję w tej dziedzinie, ale po tym, co tu przeczytałem, po prostu popadłem w kompleksy! ;-) Gdyby jednak jakieś skojarzenie przyszło mi do głowy, nie omieszkam podrzucić. Pozdro. MMPM PS> Nie wiem, czy takie porównanie już padło, ale Frytka od dawna kojarzy mi się z aktorką z pierwszego samodzielnego filmu Adasia Miauczyńskiego z "Nic śmiesznego" - tą, która powoduje erekcję u aktora grającego w tymże filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 06.05.02, 10:57 no i o to chodzi!!! moc luźnych skojarzeń! no to moze coś jeszcze o innych z obecnej albo poprzednich edycji Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 06.05.02, 11:11 Początek masz świetny - prosimy o więcej - wysoko Kolega zawiesza poprzeczkę. Z tego samego filmu, ta sama sekwencja scen: przecież ten aktor(Piotr Wysocki zdaje się) to wykapany Ken, bo: sytuacja podobna ( nie wiem tylko, czy Fryta robiła Kenowi przepierki?); podobna mimika - "ten drut od sztucznego chuja, wbija się w mojego własnego chuja"(cyt.)- przypomnij sobie miny Kena w pokoju zwierzeń; no i fallus jakby podobny (chociaż Księciunio wg Frytoburgera miewał podobno problemy z espanderem...) pozdrowienia nabiałowiec Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 06.05.02, 12:10 Dzięki. Chemik - zdecydowanie główny bohater filmu "Och, Karol" Magda- czyżby polska Bridget Jones (problemy z figurą, rozpaczliwe poszukiwanie faceta)? Pozdro. MMPM Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 06.05.02, 12:57 Madzior pasuje ale Harnaś to nie Hugh Grant - chociaż życiowy popapraniec. Zaraz, zaraz, co do Harnasia i Madziorwy nasuwa się kolejne skojarzenie. Tym razem sytuacyjne- nie wizualne. We wspomnianym przez Kolegę "Nic śmiesznego" pewna pani opowiada o jurnym owczarzu, który ją teges feges...:)))) > MMPM Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 06.05.02, 13:46 Jaka Bridget, taki i jej facet...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 06.05.02, 12:13 P.S. Czy istnieje szansa na założenie nowego wątku? W tym jest już tyle postów, że się cholernie długo otwiera. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 06.05.02, 12:25 otwieranie idzie jak burza ;) a skojarzenie z Bridget J. mniodzio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 06.05.02, 12:25 Zapraszamy do watku: MONIKA, BYLAS SUPER!!! Tam jest troche luzu i powietrz swiezsze. Pozdrowienia, :-pik, moammar, zozo, wiesia, JJ i wielu anonimow Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 06.05.02, 12:47 ...eee tu nam dobrze - wszędzie dobrze ale u Pika/Wiesi/Zozo/i co tam jeszcze było najlepiej. To co - szwedzki stół???? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 07.05.02, 10:58 Hej! Magda - morderca z "Milczenia owiec", który zabijał młode dziewczyny i obdzierał je ze skóry, aby zrobić sobie kobiecy kostium. Ruda - jego ostatnia ofiara (wymiary ma odpowiednie). Wobec tego za Hannibala Lectera musi robić Ken - bez uzasadnienia (choć Hannibal był jednak znacznie sympatryczniejszy... ;-) ) I w końcu agentka Sterling "na tropie" to niewątpliwie Monia, zwłaszcza po wczprajszym wystąpieniu w czasie nominacji. Pozdrowienia w ten upalny dzień, w który w ogóle pracować się nie chce... :-) MMPM PS. Co tu się dzisiaj strasznego stało, że wyciągam ten wątek z takiej odchłani? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 07.05.02, 11:31 Czołem waszmości. No widzisz, my sobie jeszcze wczoraj pisiu-pisiu, a dzisiaj już otchłań... Nic to, troszeczkę mnie Kolega wyprzedził w pościku, ale ja mam numerek 166 tylko w kiblu byłem;-)))) "Milczenie Owiec", taaak..., chyba rzeczywiście o Madziorze i "wygadanym inaczej" Harnasiu. Przywołany przez Kolegę film - jak najbardziej na miejscu... No to moja kolej: Fryta - wielbicielka męskich paluchów w "Nic Śmiesznego); Hydro - brygadzista w "Pieczonych gołąbkach"; Irek Grzegorczyk - tytułowy bohater Niespotykanie spokojnego człowieka"; Wojtek Glanc - Adam Koenig w "Prawo i Pięść"; Juruś-Siuruś Kulicki - artysta z kombinatu rolno-maszynowego w Sulęcicach, wytrwały zbieracz dreblinek w "Nie lubię poniedziałku". U mnie nieco mniej upalnie - choć z ochotą do pracy podobnie jak u Ciebie. Pozdrawiam i wpuszczam Kolegę - TEN Pan stał przede mną:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 09.05.02, 11:04 Wątek powoli umiera, więc podejmuję ostatnią próbę reanimacji. Ma kolega rację (moje przeoczenie), że rola tytułowa w "Milczeniu owiec" powinna zostać zerezerwowana dla Harnasia... A teraz coś z klasyki Niedoszły mieszkaniec legionista - "Nazywam się Sierżant Jacek i jestem sierżantem..." Ken - "Pierdolisz moją kobietę" Frytka - "Miau" Brenas - "No to pójdę już, nie? Co tu będę tak sam siedział..." Harnaś - "Nie chce mi się z tobą gadać..." Dzięcioł - "Gdzie tacy kończą? Na Powązkach!" Kulicki - "Reprezetuję Chrześcijańską Unię Jedności..." Jeśli coś pominąłem, proszę o uzupełnienie. A teraz coś z zupełnie innej beczki Spotkanie Zołzy z Kenem, czyli "zrobię ci z dupy jesień średniowiecza!". Wyrazy szacunku dla kolegi Nabiałowca, największego erudyty na tym forum, któremu nie jestem godzien zmieniać kanałów w tv i którego niektórych aluzji mój płytki umysł nie jest w stanie pojąć. :-) Mam małe pytanko: gdzie kolegę można jeszcze spotkać, bo nie wierzę, że się kolega marnuje tylko na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 09.05.02, 12:41 O nie Panie Kolego - pewnych spraw nie możemy przeginać. Erudyta..., Erudyta? Pan wybaczy - nie znam. Może pracuje w innym dziale... Jam nie erudyta - jam Kmicic;-)) A wątek nie umrze - póki my żyjemy, a Kolega Pluszak nie zjadą z Warszawki...no chyba, że ukrywa się przed nami - ale do czasu - w razie czego kęsim, kęsim i po sprawie. Spotkasz mnie przede wszystkim na: czas wolny, kino, telewizja, radio, muzyka, kultura - tyle, że pisuję raczej rzadko i z zasady bełkotliwie. Ścielę się do podnóżka Kolegi - sekwencja z PSÓW - bardzo, bardzo prima sort;((((( Idąc tym samym tropem: Brenas - "na pohybel czarnym(niebieskim)i czerwonym - to jest toast, co?" Chemik - "chemik ma być kurwa wolny " Zołza - "w imię zasad skurwysynu" Brenas 2 - "A pozabijam ich" Ken - "Franz ma rację wy nie jesteście głupie, wy jesteście pojebane" Próchenko - "Niezła bryczka - co? Pan Wolf obiecał, że spuści mi ją za stówkę" Harnaś - "odeszła ode mnie, bo to normalnie zła kobieta była" o Frycie - "bo ty Franz szukasz kobiet w rynsztoku, a ja swoją Halinkę w bibliotece znalazłem" Ken 2 - "kotlet z psa III kategorii, przemielony razem z budą" Trzymam kciuki za Kolegi wybrankę serca i mojego brata - dla mnie to niestety zamierzchła przeszłość - równo dziesięć lat temu... Pluszak - Bydgoszcz, nabiałowiec - Poznań, MMPM - ? Salut Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 09.05.02, 12:48 A na to wszystko odzywa się Irek Grzegorczyk: Zaraz odwiozą mnie do Tworek! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 09.05.02, 13:11 Dzięki za kciuki, a o bracie też będę pamiętał... Moja maturka też była dość dawno, bo od jakiegoś czasu już mi bliżej do 30, niż 20... I bardzo proszę bez uwag o różnicy wieku - to już przerabiałem (ale po co to koledze piszę... od kolegi tego się nie spodziewam...). A skąd jestem? To dość skomplikowane. Powiedzmy, że od jakiegoś czasu nadaję ze stolicy województwa bydgoskiego - czyli z Torunia... ;-) (Już się boję reakcji kolegi Pluszaka... :-) ) Ogólnie zaś reprezentuję północno-wschodni, najpiękniejszy zakątek naszego kraju. To opuszczam wątek pewnie aż do poniedziałku. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 11.05.02, 13:05 Witam Kolegów Nabiałowca i MMPM! Juz wróciłem z W-wy , ale tylko na 1 dzionek bo już jutro Łódź wita a potem Kraków, więc na forum zagoszczę chyba dopiero za 1,5 tygodnia :((((((( Co do haseł z Psów: to Pazura poznał w bibliotece swoją "Mariolkę" (sprostowanie). A co do kolegi MMPM to hasełko o "stolycy" wojewodztwa nie rusza mnie zupełnie. Zarównio klimat B-szczy jak i Torunia odpowiada mi na 100% a zwłaszcza toruńskie juwenalia i pierniki ;) no a teraz moje propozycje: - przychodzi ken do fryty - "kurwa !kto ty jesteś? " Fryta - "Kurwą!!" - PSY 1 Klaudiusz - "a moze kolega nam coś powie ?? deutschland, deutschland uber alles...!" PSY 1 To na tyle, odbieram maile i spadam Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 13.05.02, 10:43 O święta Anielko! Pluszak żyje i nawet wygenerował posta... ulala..., oj Kolego Autostopowiczu (przepraszam za ten niesmaczny żart)- czy jest nadzieja, że kiedyś tu na dłużej zagościsz? Ja mam ostatnio spokój z podróżowaniem służbowym (do czasu, do czasu), to i głowie łatwiej o pomyślunek. Zatem skoro Kolega Pluszak wojażuje, zwracam się wyłącznie do Kolegi MMPM (cały czas trzymam kciuki), z nadzieją na rychłą odpowiedź. Dzisiaj skojarzenia z "Kariery Nikodema Dyzmy" - część 1: Irek Grzegorczyk: "oni wszyscy mają fiksum dyrdum"; Chemik: "zazazizuziza..."; Fryta o Kenie: "Ale czi on jeszt ibermensz? Czi on sze nadaje na Wielki Tszinasti"; Hydro: "pęto kiełbasy...nie tej... lepszej, lepszej"; Madzior o Harnasiu: "Niku jest w tobie taka prymitywna pierwotna męska siła i ta mocna szczęka świadcząca o sile woli"; Harnaś: "grasz h-mol, a czemu nie g-mucha?". pozdrawiam Kolegów z kujawsko-pomorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 13:15 Witam serdecznie kolegów filmowców :)) dostałam zaproszenie, więc skwapliwie korzystam, chociaż widzę, ze poprzeczka wysoko postawiona i trochę się boję, ale na pohybel ! Hydro: bo ja dla was jak prawdziwy ojciec byłem Ken (do ludzkich szmat): bo was chamów trzeba krótko za mordę trzymać pozdrawiam :)) maga Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 13.05.02, 14:07 Tak, tak - Ta Pani tu stała!!! A poza tym i nade wszystko: 1. ma żółty beret, jako i Pani Ołtarzewska; 2. jest przechodnią właścicielką wózka z zawartością (Panem Kierką Antonim) - zatem winna być obsłużona bez kolejki! Kariera Nikdema Dyzmy - część 2: Pavulon o powrocie z poligonu do domu BB; "Antoni! Antoni! Gdzie jesteś gałganie! Pakujemy się! Wyprowadzamy się! Jak to gdzie? Do Pałacu gamoniu!!" Wielki Brat do mieszkańca(jakiegokolwiek): "Czy osoba zrozumiała?" Hydro po utracie jedzenia - "ach ty chamie" lub "co tam Terkowski, sałatki szkoda" salut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 10:36 witam :)) dzisiaj dwie wariacje na temat Chemika: 1. stosunek do kobiet w domu BB: pociągi pod specjalnym nadzorem 2. po powrocie z poligonu do Moniki: to nas tam o mało nie wykastrowali a ty sobie sztuczne cycki doprawiasz ?! pozdrowionka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 14.05.02, 10:47 Witam po krótkiej nieobecności, ale niestety, praca nie zając - nie chciała uciekać... Kciuki puścić już można!:-))) A co brat planuje robić w przyszłości? Studia, armia, czy bezrobocie?;-) Dyzma? Czyżby gdzieś to powtarzali, bo nie wyłapałem, a chętnie bym sobie przypomniał (genialny Wilhelmi!)? Widzę, że się z kolegą Pluszakiem minąłem.... W każdym razie: Niech żyje odwieczna przyjaźń bydgosko-toruńska!!! A Kopernik też była kobietą! (Może bardziej byłoby na miejscu: Madzior też była kobietą?) Pomysły na filmy mi się kończą, więc może zmienię nieco temat i sięgnę do literatury: Brenas - "Quo vadis?" Hydro - "Młodości! Dodaj mi skrzydła..." Zołza - "Kobieto, puchu marny..." Harnaś - "Mów do mnie jeszcze..." (z drugiej strony - to mógłby być też Kulicki...) poligon - "W pustyni i w puszczy" Może Maga, jako bardziej w tym temacie zorientowana, coś podrzuci??? Z górolskim płozdrowieniem - HEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 14.05.02, 12:15 Oj, dzisiaj widzę, że Was nie pobiję; z przyjemnością stwierdzam - Wasza forma wyraźnie zwyżkuje...na pożytek tematowi i dla dobra ogółu. Koleżanka polonistka (czy my się aby nie znamy?)- po tych silikatach cyckowych wiem, że mogę się po Tobie spodziewać wszystkiego (oczywista, że pozytywnego), a i Hydro na zatwardziałego czytelnika Hrabalowej twórczości wygląda;-)), Panie MMPM - to Madzior też z Torunia - przyznaję, że ubawiłem się setnie. Dobra - koniec włazodupstwa - czas do pracy; a zatem w temacie "Seksmisja": Fryta do reszty dziewcząt: "Co jest siostry, w wierzchnim ubraniu na basen?"; Ken do Fryty: "oodkurzacz...tak ...dobry odkurzaczek...dobry"; Madzior: "czy jak się obudzę to będę kobietą" Monika do Rudej i Magdy: "o, siostrzyczki z archeo..."; Chemik o swojej kochliwości:ja tylko niosę pomoc"; Ken do Fryty (ponownie): "ale się dziecko ubrudziło, z jajeczkiem to trzeba ostrożnie". Pozdrawiam Was - Sekcja Specjalna zawsze lojalna;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 13:11 oj kolega Nabiałowiec to skromnego udaje, a później jak dołoży :)) słów brakuje, a swoją drogą czy Ty znasz wszystkie polskie filmy na pamięć, imponujące! no jakże znamy się, znamy i to jak:)); a teraz malutka odpowiedź na apel Mmpm: Kenio i Monika B: targowisko próżnosci wapniaki z BB: szpetni czterdziestoletni Monia i Chemik: piękni dwudziestoletni pokój zwierzeń: rozmowy z katem i to na tyle pozdrowionka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 15.05.02, 10:21 Witam gaździnę Maguś, witam bacę MMPM (choć on zdaje się później na forum wpada), a Juhasa Pluszaka powitam wg jego słów dopiero za dwa(?) tygodnie. 1. skojarzenia tytułowo-filmowe: Hydro i Ruda - Windą na Szafot lub Cieńka Czerwona Linia; Harnaś - Forrest Gump lub Prosta Historia; Hydro - Świat według Garpa lub Zezowate Szczęście; Ruda i Klaudiusz - Sól Ziemi Czarnej; 48 godzin poligonu - Barwy Ochronne lub Zły Porucznik; Fryta i Chuda - Dziewczyny do Wzięcia; Pokemonka - Dziewczynka z Hotelu Excelsior; Ken - Bananowy Czubek; Bogucha - Bilans Kwartalny; Bogucha i Hydro - Wielkie Żarcie lub Przyjęcie na 10 osób plus 3; 2. Skojarzenia tytułowo-książkowe: Fryta - Spis Cudzołożnic; Irek P. (przed prokuratorem zwany Próchenko) - Proces; Harnaś - Lapidarium; Monika - Madame; Hydro - Dziady; Klaudiusz - Zdies My Emigranty Pozdrawiam i zachęcam do "burzy mózgów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:40 łał ! jestem pod wrażeniem, jakby powiedział WB, spróbuje dorzucić i swój kamyczek do tego ogródka: Hydro: zbrodnia i kara lub boso, ale w ostrogach Ruda: rozważna i romantyczna Harnas: milczenie owiec pobyt w domu BB: pięć lat kacetu BB ring: rozdziobią nas kruki i wrony; chemik po kontaktach z Kasią i Monią: no i teraz sam już nie wiem czy tańczyłem z tą, w której się zakochałem, czy zakochałem się w tej, z którą tańczyłem... pozdrowionka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 16.05.02, 12:24 Salut Rebiata, Zanim coś wyprodukuję, muszę wywołac do tablicy Kolegę MMPM; oj Kolego, Kolego - Tyś się okrutnie w temacie skojarzeń zapuścił - jak nieprzymierając broda Kobylińskiego Szymona - świeć Panie nad jego duszą. A po innych wątkach buszuje Kolega zawzięcie (szczególnie po jednym wrrrr... a wątkowym skrytożercom mówimy nasze stanowcze nie), ładnie to tak? Przystępuję zatem do wiwisekcji "Vabanku": Zołza o Kenie: z antychrystem pod jednym dachem? Zołza o Martynie : Tu nie ma żadnego murzyna; Juruś-Siuruś o Irku G.: ciiiichooo, to świr...; Harnaś do wszystkich: a bez aluzji? Hydro o Tadku i Joasi: eeee... to dwóch szopenfeldziarzy; Chemik o Modelinie: ona ma nogi jak kasztanka marszałka; Chemik o sobie: z kims mnie mylicie, ja jestem muzykiem; Ruda o sobie: żebym zryżał(a); Harnaś i Ruda (niezależnie od siebie): a wie pan, że ja wtedy odkręciłe(a)m wszystkie nogi od krzeseł, a pieniądze były tylko w jednej; Harnąs do Chemika: popatrzysz sobie, ostatnia okazja, jutro sprzedaję to pudło( czyżby mowa o aktualnej wybrance - od autora),o ta trzecia jest niezła i ta ruda, następne będą jeszcze lepsze. Ken do Fryty: jaka to karta, bravo - lubię inteligentne kobiety; Frytka do Kena: doprawdy pan jak cos powie; Ken do Fryty: no ma się ten dowcip; Fryta do Kena: przestań, bądź dżentelmenem. no ti byłoby na tyle - pozdrawiam Łódź, pozdrawiam Toruń. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 20.05.02, 11:34 Witam serdecznie! Obiecałem coś podrzucić, a że obietnic dotrzymuję... Do „Vabanku” dorzuciłbym Harnaś – „A w więzieniu to może za bigamię siedziałeś?” Ktoś w innym wątku porównał Hydro do Kjelda z „Gangu Olsena” – bardzo trafne. Zołza - „Nie kop Kena, bo się spocisz!” (można prosić o więcej z „Kingsajzu”?) Kilka następnych skojarzeń (nieco nieuporządkowane i przemieszane...) W związku z wizytą Irka G. Irek Grzegorczyk – „Chory z urojenia” „Idiota” „Lot nad kukułczym gniazdem” „Pan Cogito” :-) „Konrad Wallenrod” Wydarzenia poprzedniego tygodnia: Ruda i Hydro – „Nędznicy” „Ludzie bezdomni” „Koszmar z Ulicy Wiązów” (Wielki Brat w roli Freddy’ego Krugera...) „Nazywam się milijon, bo za miliony kocham i cierpię katusze...” (no, może za pół miliona...) Ruda – „Dzieci Rosemary” Hydro – „Zbrodnia i kara” „Wielki człowiek do małych interesów” „Osiołkowi w żłoby dano...” „Być albo nie być...” wyjście Arka - „Uciekła mi przepióreczka...” „Pożegnanie z bronią” „Miałeś chamie złoty róg...” wygrana – „Ziemia obiecana” „Czekając na Godota” „Syzyfowe prace” Ken – „Krokodyla daj mi luby...” „Portret Doriana Greya” „Malowany ptak” (może nie ptak, ale gdzieś w okolicach...;-) ) Ken i Frytka – „Dzieje grzechu” „Niebezpieczne związki” „Porno” „Nagi instynkt” Zołza – „Siłaczka” Dom BB – „W małym domku” „Chata za wsią” (zdecydowanie za wsią...) Chemik – „Don Juan” „Cierpienia młodego Wertera” Joasia – „Chińczyki trzymają się mocno” Spostrzegłem, że jakoś w tym wątku mało kogo chwaliłem (ale taka to już moja natura), więc nadrabiam i stwierdzam – niektóre skojarzenia są naprawdę super, a zdecydowana większość trafiona! Przed zakończenie BBB jeszcze coś na pewno podrzucę, a na razie ruszam na forum. HEJ! PS. Co oznacza „wyrobnik medialny”, bo w swym małym rozumku nie zdołałem tego rozszyfrować...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 11:48 Witam obu Panów - jak zwykle w doskonałej formie :) ja dzisiaj bez skojarzeń (czyżby skutki zbyt długiego przebywania na pijackim wątku ?!) PS: też się zastanawiam czym konkretnie zajmuje się "wyrobnik medialny", a swoją drogą widzę, że gazda JEEMEMPEEM dobrze poinformowany :)) hej Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 20.05.02, 12:40 Witam Was oboje -razem i z osobna. Panie Kolego - i po co było kisić takie perełki przez tyle dni milczenia? Brawo! Oj Pani cacana... - utwórz w główce zbiór molekuł ( za "Krollem"). Miało być o "Kingsajzie" - tak? Irek G. lub Hydro - "mydłem go"; Brenas - "mucha na dziko"; Zołza - "Zenon Bąbalina"; Ken - wyrokiem sądu skorupkowego domu BB skazany na pocięcie jajcarką - depilatorem. Ken do Fryty - na pieszczoty to trzeba sobie zasłużyć Hydro - CaFeBiWa Bekonik Kranówa. salut Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 20.05.02, 12:45 Byłbym zapomniał: 1. Pluszak - czekamy...!!! 2. wyrobnik medialny = Medium (chwilowo bez błotnego żółwia). Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 20.05.02, 14:01 nabialowiec napisał(a): > 2. wyrobnik medialny = Medium (chwilowo bez błotnego żółwia). > ????? Głupszy jestem po przeczytaniu, niż przed... Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 20.05.02, 14:19 Przepraszki - pozwoliłem sobie na mały żarcik słowny w związku z "Medium" - typową polska proukcją filmową połowy lat 80-tych, kiedy to królowała guma do żucia dla oczu - trochę golizny, wampirów, coca coli i tak dalej w ten deseń... i już ludzie mieli kawałek zachodu ( coby nie myśleć zbytnio o opozycjach i innych takich). A żółw był w 'Medium" jak najbardziej. pozdrawiam P.S. Jestem gryzipiórkiem, a TY? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 20.05.02, 14:36 nabialowiec napisał(a): > Jestem gryzipiórkiem, a TY? A gdzie konkretniej, jeśli to nie tajemnica... :-) "Medium" kompletnie nie kojarzę. A na pytanko odpowiem zagadką (po górolsku, hej!) Jazem taki sakramencki lewus, chocia i histeryk, co sie znom na ptoskach, chtore do wronów podobne. A jescem chyba jakiemuś Kitajcowi musiołek sie norozić, co na mnie psekleństwo zuciuł, coby jo ni swoje dzieciuki łucył. A kiej mam wolno chwilecke, to, jakzem pisoł, za zbójnikomi ganiom*, a jak jakiegości psydybie, to do kozy pakuje, ze hej! *Tak po prowdzie, to sie dopiero uce ganioć... Zgadecka łatfiutka (?), że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 20.05.02, 14:53 W swojej głupielokowatości zem nie zrozumioł - znacy Ty jakowyś jasesor, prawda to? Bo jo zech w pirwsyj chiluni pomyśloł, ze Koliga to łosobliwie jakowyś łornitologicnie wyucony;-)) A ja zem Prasa Pneumatycna i Hydraulicna;-)) hihihi, alem dzisiek ziartobliwus narazinki Drogi Kolego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! IP: 158.75.15.* 20.05.02, 15:31 Bliskoście, byli, baco, blisko... Płodpowieć łostatecna: łobaccie, co tam anglikański śpion na ksyzackim forum nasmarowali w poniedziałecek. Moze i moj nicek rosśyfrujecie... (chocia o pomyłke łatwo), hej! Toz to 200 nam stukneła, HEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, (NIE) BYLAS SUPER!!! 21.05.02, 10:05 Kim byłby gryzipiórny wyrobnik bez dociekliwości megapostępującej? A mój nos wielki jak nieprzymierzając komin Elektrociepłowi Siekierki, co to tak ładnie stolicę naszą ogrzewa - przypomnij sobie Komturze 20 stopień zasilania;-)) ...wstrząsnięte nie zmieszane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 21.05.02, 10:10 Dziekuje w imieniu wszystkich osobowosci za podtrzymywanie naszego watku na godnej pozycji. FRYTKA FOR EVER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 21.05.02, 10:30 Piku reprezentancie osobowości wszelakich: Wątek o Frycie jak Lenin - wiecznie żywy;-)) FRYTKA FOR EVER!!! Ale nie YOUNG - niestety. P.S. Ja też kupuję w Ikei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :p)ik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 21.05.02, 10:55 nabialowiec napisał(a): > Ja też kupuję w Ikei. Zatem dobrze wietrz mieszkanie. Te popularne regaly "Billy" latami zieja oparami formaliny. Juz absolutnie nie trzymaj tego w pomieszczeniu gdzie spisz. Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 21.05.02, 11:08 Ja weteran jarocińskich festiwali, toż i kleik mnie nie straszny - osobliwie butaś i inne takie rarytasy - PRECZ Z GUMĄ ARABSKĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 21.05.02, 11:37 Łoł!!! Pluszak "jest pod wrazeniem". Normalnie explozja postów!!! Jestem w szoku jak się rozkręciliście. no ale już czuję że będę odstawał bo po powrocie jak wchodziłem do mojego gabineciku wysypała mi sie na głowę tona papierzysk no i od razu audit był dzisiaj. Wiec moze tylko jedna no dwie propozyje: Chemik - pan tadeusz Madziar - Telimena (ze wzgledu na chuć cielesną a nie wygla kobiecy - którego raczej nie posiada) Fryta i ken - XIII księga Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 21.05.02, 15:29 Witam Wszystkich (choć nieco spóźniony...) I na korespondencję odpowiadam. Do N. Czuję się zdekonspirowany :-((((, ale odrzucam maskę (a tam druga - zielona...) :-) Jesten wstrząśnięty, choć nie zmieszany, Twoją dociekliwością. Gratulacje, Sherlocku! (ups, Sherlock to podobno drugie imię kogoś innego...) Precz z przeklinającymi Chińczykami! Co do elektryki, to preferuję atomową - jak z "Nagiej broni"... I uwaga natury językowej - czy teraz nie powinno się mówić "gryziklawiaturek"? Do Magi Jo Ci chca powiedzieć, co Ty idejoł kobity jesteś, kielo sie piłecko kopano interesujes (a jak jisce łocko piykne psymknies, ze chłop na pyfko wyskocy...). Łoj, zazdrosca ja bacy Nabiałowemu, ze hej! Do Wiesi we wszystkich jego wcieleniach Wolę Moammara... :-) Niech szmoc będzie z Wami wszystkimi! (ciemna strona, oczywiście...) :-) I przypominam, że BBB niedługo się kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 21.05.02, 16:41 Witam Drogi Mmpm; zasługuję na swoje drugie imię, bo też się w końcu domysliłam jaką Wasć profesyję uprawiasz i mam nadzieję, że nigdy się nie spotkamy (na stopie zawodowej oczywiscie):)), ale od razu nadmieniam, że sumienie mam czyste jako te górskie potoki :)) nie pytana co prawda, ale odpowiadam, że nie żaden "gryziklawiaturek", ale dzięcioł po prostu (bez urazy) od ciągłego stukania :)) a co do tygo idejału...kciałabym, kciała...a i na pyfko sie skusem, chocia musza wyznać, co moje najlubieńse to nie miesane lec wstsonsane łodpowiednio (z łoliwkom kuniecnie) :)) Pozdrowionka maga (w nowym wcieleniu objawiona) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 21.05.02, 17:05 maga34 napisał(a): > Witam Drogi Mmpm; > zasługuję na swoje drugie imię, bo też się w końcu domysliłam jaką Wasć profesy > ję uprawiasz i > mam nadzieję, że nigdy się nie spotkamy (na stopie zawodowej oczywiscie):)), al > e od razu > nadmieniam, że sumienie mam czyste jako te górskie potoki :)) > nie pytana co prawda, ale odpowiadam, że nie żaden "gryziklawiaturek", ale dzię > cioł po prostu (bez > urazy) od ciągłego stukania :)) > a co do tygo idejału...kciałabym, kciała...a i na pyfko sie skusem, chocia musz > a wyznać, co moje > najlubieńse to nie miesane lec wstsonsane łodpowiednio (z łoliwkom kuniecnie) : > )) > > Pozdrowionka maga (w nowym wcieleniu objawiona) Nie widzę ja powodu, żeby w pracy się nie spotkać... Jak to o mnie mawiają: Nie jestem wcale taki zły... Jestem jeszcze gorszy! ;-) I jeszcze mawiają: Wszyscy są winni, ale niektórym nie da się tego udowodnić... :- ) Jako zagorzały kibic piłki nożnej okrzyk wzniosę: POLSKA GOLA! Uwielbiam wszystkie kobiety, które lubią piłkę! :-))) A Ty sie Maguś piersa na tym forumie s tym objawiła. :-) A wstsonsnonć to jo potrafie, s cymkolwiek byś Ty chcioła, hej! :-) Zazdrośnik MMPM Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 22.05.02, 10:55 Witam Wsystkich Świętych: Ciebie mój Ty jedyny Sprzedawco Cebuli (dobzek wim, jakowygo śkarba zem znajdł) , Ciebie mój ulubiony Komturze von Zazdrosny i Ciebie Pluszaku Wieczny Tułaczu (cudem nam zwróconym). Ja tylko kilka mickiewiczowskich dorzutów - bo gaździna ćeka i groźnie paluskiem kiwo;-)) Hydro i Ruda - Ostatni Zajazd na Litwie; Hydro - Zaścianek; Zołza i Bogucha - kusy i sokół; Ken i Fryta -Dyplomacja i Łowy. salut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.zachem.com.pl 22.05.02, 11:35 witam Ciebie Nabiałowiec i całą resztę. Z racji że BB już się kończy i defakto nie ma tam już co ogladać dorzucę trochę o starych mieszkańcach: fryta - "Pamiętniki Fanny Hill" (dla Kena też naturalnie było by tam miejsce) rolnik z II edycji - "szatan z 7 klasy" lub "Z archiwum X" góralka z I edycji - Jagna z "Chłopów" hydro - "Fachowcy" (zwłaszcza tą lekturkę serdecznie polecam) to na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 22.05.02, 11:00 I witam ponownie, dziś nieco wcześniej! Podrzucam jeszcze garść pomysłów, obawiam się, że to już jedne z ostatnich... Magda – „Wiedźmin” „Nikt nie jest doskonały...” Ruda – „Kobieta trzydziestoletnia” Irek Grzegorczyk – „Bliskie spotkania trzeciego stopnia” Piotr Lato – „Janko Muzykant” Brenas i Chuda – „CK Dezerterzy” Irek Próchenko – „Dożywocie” „Podejrzani” Karolina z II edycji – „Poskromienie złośnicy” Dziewczyny z BB – „Showgirls” Marzena Wieczorek – „Wystarczy być” Hydro albo Dzięcioł – „Stary człowiek i (jeszcze) może” Hydro w zeszłym tygodniu - „Proces” Ken - „Frankenstein” Początek BB – „Parszywa dwunastka” „Dwunastu gniewnych ludzi” (oj, w tej edycji chyba 14 zaczynało...) Finał - „Komu bije dzwon” „Sława i chwała” a potem „Rozdziobią was kruki, wrony...” Kolego Nabiałowcze, nie przyznawaj Ty się przy mnie, co Lechitom kibicujesz, bom ja ostatnio strasznie cięty na nich, że Kolejorz puścił mecz ŁKS-owi, a moja Jagusia przez to spadła... :-((( :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 22.05.02, 12:21 No widzisz - Ty masz Jagusię, a ja Magusię; znaczy się po równo;-)) Strony Twoje rodzinne szacunkiem wielkim darzę i za czystość krajobrazu kocham - Tyś bardziej z okolic twierdzy Osowiec, czy też wigierski raczej? Sorry za Lechitów, ale wiem, że oni nie odpuścili - kolega relacjonował i mówił, że grali fair- no cóz nie wyszło - szkoda, bo Jaga dla polskiej piłki wielce zasłużona, a z pewnością bardziej niż np. Tłoki Gorzyce czy inne Włókniarze Kietrz. A i wychowała sporo talentów - Citko, Frankowski, Piekarski itp. A czy to prawda, że Czykier bez setuni nie ugra nawet minuty? Spoko, spoko - rok, nie wyrok - a za dwa lata spotkamy się w ekstraklasie - czego serdecznie życzę! Dobra - MMPM, Pluszak - mieliście swietne skojarzenia, teraz czekamy na Magę?! Póki co, ja: Irek G. - Prorok Ilja Pavulon - Kornblumenblau; Ruda i Hydro - O jeden most za daleko lub Jak daleko stąd jak blisko Madzior - E.T.; Chemik - Perła w koronie; Fryta - Paciorki jednego różańca; Sołtysik - Wielki Szu; Marzena - Szamanka; Ken - Obywatel Kane lub Mefisto salut Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 22.05.02, 12:52 Witam serdecznie, usmiechy przesyłam :))) Mało się w tym wąteczku udzielam, bo kiedys przecież pracować muszę :)), ale , że czekacie(?!) cierpliwie to i Godot się objawił. Skojarzeń malutko, bo mi ciągle pomysły podkradacie i jako swoje bez wstydu nijakiego przedstawiacie;-) Frytka: ten kot pochodzi z miasta Łodzi Hydro po wyjsciu: w poszukiwaniu straconego czasu Frytka: pociąg do Hollywood Ken a masy: tańczący z wilkami Ruda: Hermenegilda Kociubińska z widzewskim pozdrowieniem :)) maga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM FRYTKA - a kto to jest? IP: 158.75.15.* 22.05.02, 13:33 Po króciutkiej przerwie witam! :-) Hydro po wyściu a la Maga - !!!:-))) O piłeczce mógłbym dużo ponawijać, ino to nie to forum... A po końcu BB na tamtejszym pewnie będę częściej gościł, niż teraz... Pochodzenie swego ja się nie wstydzę i objaśniam: jam z tych oklic, gdzie granica pruska przebiega, rzeka Rospuda leniwie toczy swe piękne nurty, a bramkarz doniecki także pochodzi... ;-) Jakże ckni mi się w tym grodzie krzyżackim za wodami czystymi (płynie, Wisła płynie... :-((( ) i lasami zielonymi... (to tak, jak w góroch, hej! :-) ) Dla rozweselenia bym coś jeszcze wrzucił, alem z pomysłów całkiem już wyprany... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA - a kto to jest? 22.05.02, 14:00 Dodać zapomniałem: Gdzie zimniej, nis na górskich turniach, a białe niedźwiedzie po ulicach harcują...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA - a kto to jest? IP: *.zachem.com.pl 22.05.02, 14:47 białe misie to w calej RP charcują a zwłaszcza przy głównych drogach. Ostatnio pod częśtochowa widziałem jak polowały na tirówki Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: FRYTKA - a kto to jest? 22.05.02, 14:52 to chyba raczej one niebieskie były te misie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: FRYTKA - a kto to jest? 27.05.02, 09:47 Witam kolegę Nabiałowca! Toż ja myślał, że kto jak kto, ale kolega powinien już wiedzieć, czym się zajmuję...:-) BB się (prawie) skończyło, a mnie pomysły. Tak na koniec: Harnaś - "Przepijemy naszego brata domek mały..." wyjście Harnasia - "Śmierć dziecioroba" Czy w Większej Polszcze też dziś taka okropna pogoda? :-) PS. Witam równiż wszystkich innych, którzy ten wątek podtrzymują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA - a kto to jest? IP: *.zachem.com.pl 27.05.02, 10:09 Witam wszystkich! oj wszędzie buro i deszczowo! no i kilka skojarzeń: występy kapel góralskich i harnasia - "nie lubię poniedziałku", gdy witali górala kótry przywiózł z usa durki na budowe kolejnej szkoły tysiąclecia to na tyle: a tak przy okazji to czy ktoś wie gdzie jest "dolina krupówki", kurcze jeżdżę do Zakopca od wieków ale takijej doliny nie znalazłem (A Sołtysik od wieków też tam jeździ i ją znalazł, kurna to moze ja jeżdzę do innego Zakopanego???!!! Już nie wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: FRYTKA - a kto to jest? 27.05.02, 11:04 Witam skojarzeniowców, u mnie pogoda jak Katarzyna Janasik - też bura. Jak Śmierć dziecioroba to i Pogrzeb kartofla - tyle Harnaś; Picia, Chemik i gitara Hołdysa - Szabla od Komendanta; Ruda (chociaż głupio śmiać się z pogorzelców) - Pograbek lub Pogranicze w ogniu; a, no i Nie ma rózy bez ognia Hydro - Jańcio Wodnik; Gulczas - Magneto ; Fryta i Ken - Kogel Mogel; Fryta - Salo, czyli 120 Dni Sodomy; Pokemonka - Porwana za młodu; Ruda - Świat nie wierzy łzom; Chemik - Pogoda dla bogaczy; Harnaś i Hydro - Głupi i głupszy lub Arizona Dream ( a raczej po Arizonie Dream) Fryta i Chuda - Stowarzyszenie Umarłych Poetów; Nieustawajcie w twórczych wysiłkach - bo nas Pik czy inna Wiesia pożre;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: FRYTKA - a kto to jest? IP: *.zachem.com.pl 27.05.02, 13:19 Gulczas to odpowiednik Lindy ze "Złota dezerterów" i pewnie tez półimpotent ;) Matka z I edycji - babcia Piotrusia z "kogla mogla" Na razie to na tyle. A czy ktos wie gdzie w Zakopcu jest "Dolina Krupówki"????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 28.05.02, 14:35 jak wyzej, i tego sie trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Frytka? Wolę pizzę... 03.06.02, 10:35 Na sam koniec Dom BB - "Baza ludzi umarłych" "Zaklęte rewiry" Wielki Brat - "Zły" Harna� - "Pętla" Sytuacja z Dzięciołem i papierosami - "Niemoralna propozycja" I na koniec moja ulubiona scena z BBB, czyli Ken z rozkwaszonym nosem - "Przepraszam, czy tu bijš?" Program się już prawie skończył, forum powoli pustoszeje, kolejni ludzie je opuszczajš... I nawet zmiana nazwy niewiele pomaga... Ja również przez dłuższy czas nie będę mógł tu go�cić (ciekawe, czy forum będzie jeszcze istnieć, gdy wrócę...) W zwišzku z tym na pożegnanie zaintonuję: Łubu dubu, łubu dubu, Niech nam żyje prezes naszego klubu Niech żyje Nabiałowiec nam... To pisałem ja, MMPM - wiadomo kto... PS. Podobno jednak "co� być musi, do cholery, za zakrętem..." Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Frytka? Wolę pizzę... 03.06.02, 11:32 To napisał MMPM - dobry trener! Kumie - odwagi! Nie opuszczaj nas, tak dalej byc nie musi... Jesli wybywasz na dłużej, pamietaj o nabiałowcowej skrzyneczce pocztowej, skrobnij coś, a zrobisz mi prawdziwą przyjemność. I ja - jeżely Pan pozwoly z przyjemnością - spróbuję wygenerowac do Ciebie jakoweś pzdrówkowe przypominacze. W końcu wszystkim Nam leży na sercu dobro Naszego ukochanego Klubu;-)) A czy Kolega wie, że nasi walczyli pod Grunwaldem za wolność Naszą i Waszą?;-)) Niech Ci gwiazdy rozświetlają prawodawczą drogę - trzymaj się...i wracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: Frytka? Wolę pizzę... IP: *.zachem.com.pl 03.06.02, 14:19 "... na naszej ulicy zaświeciło dzisiaj słońce - jak pisał Sofronow..." witam Nabiałowca!!!! :)))))))) Myślałem, że co bardziej światłe umysły opuściły już forum a tu taki suprajz. A tak przy okazji znajomy dosłał mi zdjęcia madziara z III edycji - przesłać ci??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Do wychodzacych IP: *.telia.com 03.06.02, 21:23 Tylko pozmywajcie po sobie i zamknijcie dobrze furtke na skobelek. :)pik inaczej bedzie rozczarowany, ze mu goscie nabalaganili.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Do wychodzacych IP: *.zachem.com.pl 04.06.02, 07:46 na razie nie zamierzamy wychodzić, a jak wiesia chcesz to mozesz zamknać i na skobelek i z 2 strony furteczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Do wychodzacych 04.06.02, 10:51 Wiecha, Piku - nie piskajcie tak tą furtą bo mi zęby zgrzytają. Kurde, no i naoliwcie to cholerstwo jak rany;-)) A i derma na skobelku cokolwiek nadgryziona..., doprawdy wstyd...i chata cała kołkami podparta...ech... kury tez nie na miejscu - na ogrzanie przyzby najlepsza lokomotywa przyniesiona na własnych plecach przez Anioła Stanisława. Pomyslcie o tym - wkrótce dwudziesty stopień zasilania. Pluszaku - klubowiczu łubudubu drogi - dzięki za zdjęcia (???) Madziora - dzisiaj już nic nie zjem;-)) Dostałes mojego maila? Ja tez nie zamierzam wynosić się z tego forum - a skojarzeń bedzie ciąg dalszy - na pewno! Salut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Do wychodzacych IP: *.zachem.com.pl 04.06.02, 12:21 dodał bym tylko, ze "fleja to z niej jest i nie zawsze się umyje po robocie , tu pan władza ma rację..." a "parówkowym skrytozercom mówimy NIE!!!!" Coś wspomianałeś o jakimś forum dilbertowatym, ale nie mogłem Ciebie namierzyć : ( Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Do wychodzacych 04.06.02, 12:52 Bochen, bochen przennego chleba niesiemy do Ciebie gospodarzu...;-)) Ja sie nie udzielam na dilbertowatym forum, jeno czytam. Jest tam chłopak, który opisał z detalami dziwne przypadki, które spotkały go w miejscu pracy, za sprawą niejakiego dyrektora Buraka. Jeśli masz troche czasu, usmiejesz się setnie (to jest lepsze niż Kariera Nikodema Dyzmy), tym bardziej, że gość ma świetne i jajcarskie pióro. Wszelkie wskazówki jak masz szukać tego wątku, dałem Tobie w którymś z poprzednich postów. Naprwdę polecam, ja i moi znajomi przez tydzień trzęśliśmy się ze smiechu pozdrawiam po raz kolejny Twój Wujek Dobra Rada Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Do wychodzacych 04.06.02, 12:58 nabialowiec napisał(a): > Bochen, bochen przennego chleba niesiemy do Ciebie gospodarzu...;-)) > Ja sie nie udzielam na dilbertowatym forum, jeno czytam. > Jest tam chłopak, który opisał z detalami dziwne przypadki, które spotkały go w > > miejscu pracy, za sprawą niejakiego dyrektora Buraka. > Jeśli masz troche czasu, usmiejesz się setnie (to jest lepsze niż Kariera > Nikodema Dyzmy), tym bardziej, że gość ma świetne i jajcarskie pióro. > Wszelkie wskazówki jak masz szukać tego wątku, dałem Tobie w którymś z > poprzednich postów. > Naprwdę polecam, ja i moi znajomi przez tydzień trzęśliśmy się ze smiechu > pozdrawiam > po raz kolejny Twój Wujek Dobra Rada Dodam jeszcze, że przenny pisze sie przez "sz" pozdrawia Nabiałowiec Debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Do wychodzacych IP: *.zachem.com.pl 04.06.02, 14:09 a czy to ważne, dla mnie to pszenny można pisać: pżenny ;) Myślałem ze też sie udzielałeś akytywnie na forum dilberta, ale wczoraj miałem tylko czas by spojrzeć czy jest ktos znajomy, no a liczba postów - chyba cos około 500 troszke mnie przyhamowała. było też tam cos o jakimś smierdzącym koledze, na razie tylko przez to przebrnąłem Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Do wychodzacych 04.06.02, 14:18 Pluszaku, Pluszaku - mówiłem Tobie, żebyś nie wchodził w te 500 postów - jest tam też inny wątek o prawie identycznej nazwie - Przypadki Dyrektora Buraka Wersja Ciągła. Tam jest około 50 postów - w tym wszystkie, które napisał Rifun (oby żył wiecznie). Kliknij tam, a będzie Tobie łatwiej. Wujek Dobra Rada II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Do wychodzacych IP: *.zachem.com.pl 05.06.02, 08:44 "wujku dziękuję za radę to bardzo dobra rada wujku!!! pysznie!!!!!!" Spróbuję przez to dziś przebrnąć o ile czas pozwoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga34 Re: Do wychodzacych IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 08:47 motyla noga !! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Do wychodzacych 05.06.02, 09:35 Gość portalu: maga34 napisał(a): > motyla noga !! :)) kurcze pióro;-)) P.S. A może tak mnie byś coś doradziła Ciociu;-))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Do wychodzacych IP: *.zachem.com.pl 05.06.02, 11:32 "pieniadze z banku może pobrać tytlko Ryszard Ochucki albo Irena Ochucka; musisz zapoznać jakąś Irenę, ożenić sie z nią i masz juz Irenę Ochucką..." dalej to juz wszystko jasne ;) No i oczywiscie musisz pamiętać że "jak ci porwą fure to musza ci oddać samolot i furę, bo to taka stara dradycja, jeszcze z początków lotnictwa" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Do wychodzacych 05.06.02, 11:43 znaczy sie taka ekstradycja...; czyli, że Wujek Dobra Rada to Olo Halski:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Do wychodzacych IP: *.zachem.com.pl 05.06.02, 13:21 oj ! chyba kolega nabiałowiec niezbyt wnikliwie "Misia" oglądał. Przyznam się że za "Ekstradycją" i Halskim nie przepadam. No a nowa świecka tradycja to się narodziła w ... radzie pracowniczej Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Do wychodzacych 05.06.02, 13:53 Oj nie, nie Pluszaku - Misia obejrzałem zą nazbyt wnikliwie - i jako żywo, było tam o ekstradycji w kosekwencji rozszyfrowania tradycji;-)) A Olo Halski przyszedł późnie - samoczynnie...zaraz po Klossie;-)) Też nie lubię Ekkstradycji - wolę wyrywanie chwastów;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Do wychodzacych IP: *.zachem.com.pl 05.06.02, 14:19 Olo Halski to dobry jest w Psach czy CK Dezerterzy 1,2 ale nie w Ekstradycji. No a "tradycja" i "ekstradycja" to była jak w postach powyżej. No i nie dawać mi tu przebitki odszczekiwania się prześladowcom z pańskiego dworu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Do wychodzacych 05.06.02, 14:22 w Psach to dobre jest jedynie solo na trąbce, wszystko inne wycie zagłusza; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: Do wychodzacych IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 05.06.02, 14:33 Alescie mi tu nasmiecili... uoj, uoj, uoj! Juz, nabialowiec, zakasuj rekawy do zmywania naczyn! Pluszak, Ty przelec podlogi Elektroluxem! A Ty, Maga34, zamykaj za soba drzwi - tu nie stajnia, ni Twoj dom. I znajdzcie sobie inna swietlice, kloszardy nedzne! Koniec z tym pasozytnictwem! Wezcie sie narescie do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Do Pika z fałszywym usmieszkiem 05.06.02, 14:37 nie chce mi się z tobą gadać ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Do wychodzacych IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 05.06.02, 15:50 Nie gadaj tylko drzwi zamykaj bo sie z ulicy nakurzy! Co za utrapienie z balaganiarzami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Do wychodzacych IP: *.zachem.com.pl 06.06.02, 07:12 "tykaj się swojego dziadka cieciu zafajdany wejdź z nim do kołyski i mów mu na ty ..." Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Do wychodzacych 06.06.02, 09:20 Czołem Pluszowy (wczoraj nie podziękowałem za maila, niniejszym czynię to dzisiaj)- kampania buraczana w toku? "Posprzątać to ja mogę kierownikowi, a cieć to jest dla mnie o taaki...., taki..." A Ty Piku jak chcesz ordnung wprowadzać, to zastosuj sie najpierw do moich rad kilka postów wyżej. I wyrzuć wreszcie te kury - wonieją okrutnie, a chaty i tak dobrze nie ogrzeją - mówiłem już Ci to. A tak na przyszłość - buduj Ty jakoś inaczej, co wejdę, to walę łbem w pałubę;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Do wychodzacych IP: *.zachem.com.pl 06.06.02, 11:39 jak będę miał znowu coś głupkowatego to prześle ;) a pik to sie szarogęsi na forum jak Anioł w bloku na ul. Alternatywy 4 Kubeł z wodą czy szpadel do kopania trawnika to zarezerwuj dla szaro- czarnego luda a nie dla nas mieszkańców tego forum, rodaków, katolików, Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Do wychodzacych 06.06.02, 12:57 Dzięki - to co przysłałeś to REWELACJA! Masz rację - wybitnie głupkowate, ale samo życie... Kiurwa mać żeby Moja Abraham Lincoln musiał sprzątać... gdzie cieć, Moja się zapytowywuje - chce mu powiedzieć, że Twoja Pan Kubiak kupił drzeszęcz jaj, a potem znowu ustawił sie w kolejce i kupił jeszcze drzeszęcz jaj;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Do wychodzacych IP: *.zachem.com.pl 06.06.02, 13:48 "no i co w tym dziwnego? eeee! tam!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Do wychodzacych IP: *.zachem.com.pl 06.06.02, 14:01 "a czy ty wiesz ze pod Grunwaldem to my walczyliśmy za wolność waszą i naszą..." Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Do wychodzacych 06.06.02, 14:07 Gość portalu: pluszak napisał(a): > "a czy ty wiesz ze pod Grunwaldem to my walczyliśmy za wolność waszą i naszą... > " Oj Guzdrałku (jak powiedziała pani śpiewaczka Kubiakowa do swojego mężą) - przeciez ja to cytowałem kilka postów wyżej:-)) A jezeli miałbyś problemy z mięsem , to zwróć się do Balcerka; gwarantowane - wal jak w dym:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Do wychodzacych IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 06.06.02, 14:30 Niby tacy sami swoi a zachowuja sie jak Zydzi w Hebronie, zamelinowali sie, obstawili armia i rzadza - straganiki obalaja... znamy te zagrania. Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Do wychodzacych 06.06.02, 14:35 Ty się Piku nie mądrz - wątek Tobie (i sobie) podtrzymujemy, to bądź zadowolony. I nie obrażaj członków Klubu KS "Tęcza" - naszej chluby wspaniałej;-)) A co, może Ci nie leży na sercu dobro Naszego Klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: Do wychodzacych IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 06.06.02, 15:26 A siedzcie sobie, tylko byscie choc raz piwa kupili a nie ciagle siegac do mojej lodowki... A Ty, nabialowiec, jak juz pozmywales i wyschlo to powstawiaj do szafy bo sie zakurzy - Maga34 nie wie co to drzwi. Ja ide na razie na ryby i jak wroce nie chce widziec by furtka na pol zawiasa wisiala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Do wychodzacych IP: *.zachem.com.pl 07.06.02, 07:58 Ty K**wa! pik od żydów to nie wyzywaj!!!!!!!!! "syjoniści na synaj!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Do wychodzacych IP: *.zachem.com.pl 07.06.02, 07:57 tylko przypomniałem Abrachamie Linkolnie gdzie, co i jak ... A mięso to jest w .... kiosku ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Nie sprzątać!!! 08.06.02, 15:18 No proszę, ledwie wątek opuściłem, a już ktoś tutaj za sprzątanie się wziął. A taki piękny bałagan artystyczny tu był... I kto wyrzucił moją pizzę? Tylko trochę nadgryziona była i jeszcze całkiem świeża... Precz z porządkami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Nikt pizzy nie wyzucil, zostala zamordowana! IP: *.telia.com 08.06.02, 16:57 Nikt pizzy nie wyrzucil, maga34 ja zjadla. Mlaskala z rozkosza i mowila, ze nie nawidzi mdlych pizz a ta akurat byla mocna w smaku i zapachu i ponoc gilgotala w podniebienie. Nie dziwie sie, przez ostatni tydzien za kazdym razem gdy otwieralem lodowke pizza siediala w innym miejscu a ostatnio nawet zaczela mrugac i sie usmiechac. Nadalem jej nawet imie Maggochiosa i kupilem smycz aby przed dom do ogrodka wyprowadzac ale jak ktos glodny to nawe zwierzatka domowe zjada... Szkoda, tak ladnie nam porosla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Biedna pizza... IP: 158.75.15.* 08.06.02, 17:35 Gość portalu: :)pik napisał(a): > Nikt pizzy nie wyrzucil, maga34 ja zjadla. Jeśli to ona, to niech jej wyjdzie na zdrowie!:-) Ale ja mam jakieś podejrzenia, że to niejaki Wiesia wychodząc wziął ją ze sobą... Jeśli to prawda, to niech mu w gardle stanie! (I nie opada...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Biedna pizza... IP: 158.75.15.* 08.06.02, 19:28 Znalazłem kilku miłośników filmów Barei - forum Czas wolny, wątek - Jaki film oglądalibyście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Biedna pizza... IP: *.zachem.com.pl 10.06.02, 07:30 Ale ci miłośnicy to chyba nie będa az takimi miłośnikami jak my... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Biedna maga34... IP: *.telia.com 08.06.02, 23:37 ...nie, to zdecydowanie byla maga34. Dostala potem takiego wzdecia, ze ho, ho... Lecz na lakomstwo i brak klasy nie ma lekarstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Biedna maga34... IP: *.zachem.com.pl 10.06.02, 07:32 a na wzdęcia to trzeba pić herbatkę z kopru włoskiego (pamiętacie - kiedyś taka reklama była, jakieś herbatki dla dzieci czy coś...) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Biedna maga34... 10.06.02, 08:47 Salut po piątkowej nieobecności Dzięki Pluszaku za panów F&F, jestem rad z Twojej o mnie pamięci - jak tam Burak - przebrnąłeś czy olałeś? Z reklamówek dla dzieci pamiętam przede wszystkim najlepszego przyjaciela dziecięcej pupu - zawsze kiedy to leci, nasuwa mi się obraz Marca Dutruix - obrzydliwe;-)) A Piku to niech lepiej uważa - jak przyjdzie Maga to go przeflancuje tak, że zawinie się pod paśnik zwany pikowa chałupiną;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Mecz... 10.06.02, 12:18 Witam w "Poniedziałek"! Na chwilkę tylko wpadam, bo zaraz na mecz się zbieram. O trzymaniu kciuków przypominam (robota nie zając itd.). Nabiałowiec, odpiszę Ci chyba dopiero jutro, jak będę miał więcej czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Biedna maga34... IP: *.zachem.com.pl 10.06.02, 14:02 Strzała Nabiałowiec! justem w trakcie brnięcia ale niezłe jest i to zabrałem sie za ta wersję full, przekopiowałem do Worda, zapisałem i usuwam to co już przeczytałem, bo na 1 raz to ciutkę za dużo dobrego, poza tym plik worda wysdzedł imponujacy - 1,5 MB a to ciutkę duzo jak na sam text. Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Biedna maga34... 11.06.02, 10:15 Salut Pluszak! Podziwiam wytrwałość, ale warto. A co tam na Alternatywy 4? No i jak to wygląda? Jak gówno w lesie;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Wielki Brat 007 11.06.02, 12:59 Coś z najbardziej znanego agenta: Ponowne wejście Klaudiusza – „Żyje się tylko dwa razy” Zołza – „Żyj i pozwól umrzeć” Ken – „Świat to za mało” Ken i Frytka – „Tylko dla twoich oczu” Brochacka – „Zabójczy widok” Harnaś – w kilku filmach pojawiła się postać, znana w oryginale jako Jaws, w różnych polskich tłumaczeniach: Buźka, Zgryz, Szczęki. Znalazłem ciekawy adres: www.polocockta.com.pl Wchodzić nie warto, bo prawie nic nie ma, ale jak sie kojarzy...:-) PS. a ja nie mam TV Polonii...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: Wielki Brat Gagarin IP: *.telia.com 11.06.02, 15:33 mmpm napisał(a): > > PS. a ja nie mam TV Polonii...:-( Nu, gdie ty, czielowiek, ziwiosz?!!! Polonii u tiebia nijet, cietyriech tankistow i sabaki smotric nie mozesz... uoj! uoj! uoj... aj, waj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: A ja sie wysune. IP: *.telia.com 11.06.02, 15:43 I co Ci z tego przyszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: A ja sie wysune. IP: *.zachem.com.pl 16.06.02, 12:56 Witam Nabiałowca i innych po chyba tygodniowej przerwie! Jak mozna nie mieć TV Polonii! Toż to musi być jak nic Afganistan a moze biegun PN. Po sobotnim odcinku alternatyw 4 złapało mnie skojarzenie - w ostatnim odcinku na weselu u Balcerka też był hydraulik i taki sam "fachowiec" jak hydro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: A ja sie wysune. 17.06.02, 11:33 Również witam po dłuższej niebytności - nie uwierzysz, ale przegapiłem w sobotę wesele u Balcerków;-)) Ale znam, znam rzecz jasna - myśmy przyszli na wesele, a o meczu nie było mowy;-)) No to chyba trza wreszcie coś pokojarzyć, nie? Tm razem w stylu retro: Fryta - Trędowata; Ken - Dodek na froncie Zołza - Antek Policmajster; Chemik- Papa się żeni; Madzior - Czy Halina to dziewczyna; Ruda - Ja tu rządzę; Brochacka - Księżna Łowicka; Irek Grzegorczyk - Profesor Wilczur; Harnaś i Hydro - Szczepcio i Tońcio. Pozdrawiam również Jamesa B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: A ja sie wysune. IP: *.telia.com 17.06.02, 14:38 He, tez mi cos... Irek to nie zaden profesor ino przecie slawny docent socjologii z UJu, Damian Eltner. Nawet male dzieci z podworka o tym wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: A ja sie wysune. IP: *.zachem.com.pl 21.06.02, 07:35 Witam Nabiałowca! (także po dłuzszej niebytności na forum). Najsamprzód 1 sojarzenie (conieco wakacyjne - z racji ze dziś koniec roku szkolnego - szkoda tylko ze nie dla nas): chemik - "szatan z 7 klasy" pozdro PS Brne przez dyrektora buraka, niezłe ( u mnie w f-mie też pewnie kilku by się takich znalazło) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: A ja sie wysune. 21.06.02, 08:36 Cześć Pluszssssowy! Rad jestem, że Burak sie Tobie podoba - oj, ale długo musiałem Cię zachęcać;-)). A takich Buraków to w zyciu spotkałem (i spotykam) setki... Skojarzenia szkolno-wakacyjne mówisz...: Fryta na polskich drogach - Podróż za jeden uśmiech; Hydro - Zorro załóż okulary; Madzior - Niewiarygodne Przygody Marka Piegusa; ew. Dziewczyna i Chłopak czyli heca... Harnaś - I ty zostaniesz Indianinem; Zołza - Szaleństwo Majki Skowron; Ken - Stawiam na Tolka Banana; Pokemonka - Wakacje z Duchami; Hydro - 7 życzeń (Kurczak, kurczak, kurczak, kurczak, kurczak, kurczak, kurczak); Ruda - Rozalka Olaboga Salut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: A ja sie wysune. IP: *.zachem.com.pl 21.06.02, 09:01 nabialowiec napisał(a): > Cześć Pluszssssowy! > Rad jestem, że Burak sie Tobie podoba - oj, ale długo musiałem Cię zachęcać;-)) > . > A takich Buraków to w zyciu spotkałem (i spotykam) setki... > Skojarzenia szkolno-wakacyjne mówisz...: > Fryta na polskich drogach - Podróż za jeden uśmiech; > Hydro - Zorro załóż okulary; > Madzior - Niewiarygodne Przygody Marka Piegusa; ew. Dziewczyna i Chłopak czyli > heca... > Harnaś - I ty zostaniesz Indianinem; > Zołza - Szaleństwo Majki Skowron; > Ken - Stawiam na Tolka Banana; > Pokemonka - Wakacje z Duchami; > Hydro - 7 życzeń (Kurczak, kurczak, kurczak, kurczak, kurczak, kurczak, kurczak > ); > Ruda - Rozalka Olaboga > Salut Namawianie nie byo długie ale chodziło o wolny czas, którego przez ostatnie 3 tygodnie nie miałem , bo albo delegacja albo nadrabianie zaległosci. Dzisiejszymi skojarzeniami to mnie normalnie zastrzeliłeś Podróż za jeden uśmiech; Niewiarygodne Przygody Marka Piegusa; ew. Dziewczyna i Chłopak czyli Szaleństwo Majki Skowron; Stawiam na Tolka Banana; Wakacje z Duchami oj obejrzało by sie o jeszcze raz. kurna! w tv zamiast jakiegos powtarzania chłamu typu klan, m-jak miłość czy innego szajsu powinni puścić megahity z czasów PRLu, jeszcze brakuje mi pana samochodzika i templariuszy oraz 4 pancernych i od razu poczuł bym wakacje. A tak przy okazji to czy nie zauwazyłeś pewnej prawidłowości: im dalej to powtarzanie tasiemcowych seriali zaczyna sie wcześniej, kiedyś było od 1 VII a teraz to juz chyba z 3 tyg. wczesniej Co do buraków to 1 taki siedzi 2 pokoje dalej od mojego (co prawda facet po studiach ale słomy to pełne buciory ma) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: A ja sie wysune. 21.06.02, 09:18 Dzieki za konstruktywną (w domyśle jedynie słuszną;-))) ) krytykę. Oj powspominałoby się, tak tak, ale to może około 14 lub w poniedziałek - za raz wybywam z pracy. Ale wrócę! salut nabiałowiec zły - bo nostalgia za bezpowrotnie utraconymi wakacjami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: A ja sie wysune. IP: *.zachem.com.pl 21.06.02, 09:40 nabialowiec napisał(a): > Dzieki za konstruktywną (w domyśle jedynie słuszną;-))) ) krytykę. > Oj powspominałoby się, tak tak, ale to może około 14 lub w poniedziałek - za ra > z > wybywam z pracy. > Ale wrócę! > salut > nabiałowiec zły - bo nostalgia za bezpowrotnie utraconymi wakacjami... Tv publiczną trzeba krytykować bo reality szołów tam nie ma, filmów "pluszowych" (takich jak na polsacie czy stacjach z Reichu) po nocach nie puszczają, za to mamią gospodynie domowe prokościelnymi tasiemcami typu plebania albo jakimiś biesiadami i relacjami z festiwali dla ludzi poziomu rolników z samoobrony czy posła florka. Choć przyznam Ci, ze sa pewne "rodzynki" - typu powtórki Alternatywy 4 czy innych tym podobnych klasyków Polskiego kina (i to popieram). A wakacje to można powspominać od poniedziałku (bo dzisiaj jakos nastroju mi brak), no ale w poniedziałek z pewnoscią będzie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialovviec Re: A ja sie wysune. 22.06.02, 13:30 Ty, Pluszak, mendo zakazana, juz nie wiesz co pieprzysz. A pieprzysz i pieprzysz i na co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 07:53 nabialovviec napisał(a): > > Ty, Pluszak, mendo zakazana, juz nie wiesz co pieprzysz. > A pieprzysz i pieprzysz i na co to komu? Co za chamidło niemyte bawi się moim nickiem? Pluszaku mam nadzieję, że nie rzucasz mięchem w moją stronę - to naprawdę nie ja! I w ogóle jestem zły z samego rana - ten, który się podszywa może dostać zajadów...i to nie ze śmiechu - już wiesz gnoju Brutusie o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: A ja sie wysune. IP: *.zachem.com.pl 24.06.02, 08:11 Faktycznie jakaś menda nicka ci uktadła i do tego wiedziała jakie hasło było ... no ja nie wiem czy nie powienien się tym zająć porucznik Borewicz... Odpowiedz Link Zgłoś
nabialovviec Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 08:23 Nie raz nie wiem już sam kim jestem. Rudi - Sophies Choice Monika - Pretty Baby Kenio i Frytka - Blue Lagoon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: A ja sie wysune. IP: *.zachem.com.pl 24.06.02, 08:18 do parówkowego skrytożercy - kolego nie podszywaj się pod nabiałowca bo jak pizgnę wiaderkiem i łopatką to ci monitor rozp**** i piaseczek sie na kalwiaturę wysypie - a po co ci to - mamusia sprzątac będzie musiała... Odpowiedz Link Zgłoś
nabiabwiec Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 08:29 Dobrze, plusiak!!! Wenżykiem go, wenżykiem. Ach, ten Ken ma miękką skórę. Ach... Odpowiedz Link Zgłoś
nabiabwiec Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 08:49 Chemik i Długa Kaśka - Lalka Chemik i Monika - Golden eye (007), programista megaloman i Skorupko Madzia - Saturday Night Fever, rola Travolty Hydro - Chruszczow w ONZ-cie. Długa Kaśka - Przygody Koziołka Matołka Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 09:27 nabiabwiec napisał(a): > Chemik i Długa Kaśka - Lalka > Chemik i Monika - Golden eye (007), programista megaloman i Skorupko > Madzia - Saturday Night Fever, rola Travolty > Hydro - Chruszczow w ONZ-cie. > Długa Kaśka - Przygody Koziołka Matołka To oczywiście znowu nie ja. Dzięki Pluszaku - jak juz pisałem w mailu - zwróć baczną uwagę na literę "w" w nicku rzekomego nabialowca - jest bardziej rozstrzelone, bo głupek używa podwójnego "v". I tylko dlatego możesz podejrzewać, że zna moje hasło - ale to jednak innym nick. Jeżeli robi to Pik, jest mi tym bardziej przykro - w sumie polubiłem go, mimo jego obsesyjnej chęci do sprzątania ;-)) A tutaj taki zawód - zawiodłeś mnie Piku i to bardzo... wiesz co Pluszaku, ja wiedziałem, że pod Pika to tak ze wszystkim nie można się podczepić - wiesz na "H" - Ohio;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nabiabwiec Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 10:07 Oj, pluszaku, ja już naprawdę nie wiem czy to Ty czy ja. Zwróć baczną uwagę na litery "lo" w słowie "nabialowiec". Głupek używa "b", które niby się zlewa. Dobrze, że udało mi się rozszyfrować tą enigmę gdyż dałem już po mordzie i młodszej siostrze i dziadkowi Bonifacemu - byłem przekonany, że to oni. Przez cały ranek podejrzewałem też trochę, że to Ty, pluszaczku bo oni się nie chcieli pryznać nawet gdy utopiłem w wannie Mruczka. Tak nawiasem, dziękuję za obrazki Back Street Boys w tureckiej łaźni. A do wszystkich was, którzy się podszywają - Jestem wami zawiedziony. Zołza - Świat się śmieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: A ja sie wysune. IP: *.zachem.com.pl 24.06.02, 11:45 normalnie atak klonów Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 12:00 Gość portalu: pluszak napisał(a): > normalnie atak klonów a i równie nieudany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
karandasz Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 12:08 maga34 napisał(a): > > normalnie atak klonów > a i równie nieudany :-) Oj udany, udany! Utarł wam ktoś nosa, snoby nadęte. Aż przyjemnie czytać. Super! Odpowiedz Link Zgłoś
nabialovviec Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 12:12 Pluszak, Maga, ratujcie! Ktoś ze mnie robi sobie balona. Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 12:24 karandasz napisał(a): > maga34 napisał(a): > > > normalnie atak klonów > > a i równie nieudany :-) > > Oj udany, udany! Utarł wam ktoś nosa, snoby nadęte. Aż przyjemnie czytać. > Super! Piku/Karandaszu i całe dobrodziejstwo Twojego inwentarza - przestań przyklaskiwać sobie samemu. A jako rasowy snob, odpowiem tobie w możliwie najbardziej snobistyczny sposób: Jesteś pan dla mnie zbiorem molekuł... Odpowiedz Link Zgłoś
karandasz Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 12:34 Tylko mnie z tym wariatem Pikiem proszę nie kojarzyć. Tak, taak, on zbiorem molekuł. Ameba jakaś taka. A ten co was gnębi, to mu się jednak udało. Hy,hy,hy! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: A ja sie wysune. IP: *.telia.com 24.06.02, 10:26 Nie, to na pewno nie :)pik. On wyjechal na lato na polnoc bo nie lubi upalow. O ile wiem to w jego chatynce w gorach nie ma ni telefonu, ni komputera, ni radia, ni telewizora. Szukaj winowajcy wsrod swoich. Jak sie zastanowisz i wszystko sobie posortujesz to nie takie trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
nabialovviec Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 11:00 Brenas - Opowieść o prawdziwym człowieku, prawdziwy człowiek Zołza - Cichy Don, wszstkie kozackie baby razem wzięte Zołza - The biggest Whore House in Texas, dom Hydro - Stawka większa niż życie Barbi - Evita Odpowiedz Link Zgłoś
nabjajowiec Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 12:27 O co wam, kuźwa, wszystkim chodzi? Hałas sie zrobił wokół mojej osoby, że nie wiem. Przecież wszyscy wiedzą, że mam odchylenia i preferencje. Każdy je ma. Już, siooo! Dajcie mi spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: A ja sie wysune. IP: 158.75.15.* 24.06.02, 12:36 Chyba wyłącznie odchylenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Trzeba bylo sprzatac IP: *.telia.com 24.06.02, 12:42 A mowil wam :)pik byscie po sobie sprzatali bo sie inaczej cos zalegnie. I zaleglo sie. Ale jak kazdy sie jeszcze dzis wezmie za sprzatanie to jest jeszcze nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
nabialovviec Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 12:47 Gość portalu: MMPM napisał(a): > Chyba wyłącznie odchylenia... Chyba taaaak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: A ja sie wysune. IP: 158.75.15.* 24.06.02, 13:10 Ale się tej swołoczy tu namnożyło... Chyba trzeba będzie zacząć wyrywać chwasty... Odpowiedz Link Zgłoś
nabialovviec Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 13:20 Gość portalu: MMPM napisał(a): > Ale się tej swołoczy tu namnożyło... Chyba trzeba będzie zacząć wyrywać > chwasty... Tak, koniecznie! Uważam, że zasadniczym kłopotem dzisiejszego społeczeństwa są wypadki gdzie nadużywana jest władza urzędu. Nie jest to zjawiskiem nowym. Wo wsje wremieni gdy władzy brakowało argumentów uciekała się do przemocy i łamania praw, których miała chronić. Odpowiedz Link Zgłoś
karandasz Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 13:33 No, dziś się o wiele łatwiej takim gierojom za to do żopu dobrać. Stołek precz i morda won od koryta. Вот всё! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: A ja sie wysune. IP: *.telia.com 24.06.02, 14:55 Czy nie uwazacie, ze w tym watku panuje szczegolnie wyjatkowa atmosfera? Ten kto tu wejdzie niech sie ma na bacznosci bo postrada nie tylko honor ale i zmysly. Patrzecie tylko co sie stalo z ... Ψההבגאחטלצק Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: A ja sie wysune. IP: 158.75.15.* 24.06.02, 15:52 Chwasty wyrywam z urzędu, więc jeden mniej, jeden więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
nabialovviec Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 16:45 O, jak dobrze. Nareszcie ktoś z tą swołoczą zrobi porządek. Już sobie z nimi poradzić nie mogę. Wytykają mi moje skłonności jakby to w tych czasach czymś złym było. Pochwalam też MMPM. MMPM wygląda tak potentnie w porównaniu z cherlawym tyciutkim mmpm. Nareszcie coś co wzbudzi podziw i respekt tych rebelliantów. Zołza - Batman, zły pingwin Odpowiedz Link Zgłoś
moammar Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 19:33 Tak to ja moammar porządek tu zrobiłem, żeby bałaganiarzy z wątku się pozbyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moammar Re: A ja sie wysune. IP: *.telia.com 24.06.02, 19:45 ---- Привет, мой дорогой двойник. Как ты поживаеш? Odpowiedz Link Zgłoś
nabialovviec Re: A ja sie wysune. 24.06.02, 20:34 Ale miałem straszny sen: Byłem Czarnym Moammarem, wszyscy mi się kłaniali, wszyscy podziwiali. Chwileczkę, chwileczkę! Na co ta strzykawka? Co znów ode mnie chcecie? Nieeeee....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moammar Re: A ja sie wysune. IP: *.telia.com 24.06.02, 20:38 Tak, tak zamknijcie juz dzwi, niech sie wyspi w spokoju biedniaga, goljadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: A ja sie wysune. IP: *.telia.com 25.06.02, 14:29 nabialovviec - "Lot nad kukulczym gniazdem" nabialovviec - "The Shining" nabialovviec - "Big Brother", w roli Irka Kosmity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moammar Re: A ja sie wysune. IP: *.telia.com 25.06.02, 18:23 Przestan sie znecac nad gluptasem. On juz sie tu wstydzi pokazac... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: A ja sie wysune. IP: *.telia.com 25.06.02, 18:30 Przyjdzie, przyjdzie. Ja takich znam. Chodzi gdzies i gryzie go, ze sie tak zblaznil. Odpowiedz Link Zgłoś
nabiabwiec Re: A ja sie wysune. 26.06.02, 08:48 Nabialovviec - "Idiota", książe Myszkin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: A ja sie wysune. IP: *.zachem.com.pl 26.06.02, 12:58 gościu łosiem jesteś i tyle!!! spadaj na drzewo! Ja Pluszak i Nabiałowiec zlewamy ciebie i tobie podobnych ciepłym moczem. Odpowiedz Link Zgłoś
nabialovviec Re: A ja sie wysune. 26.06.02, 13:12 Właaśnie! Ja Nabiałowiec i Pluszak robimy to w fontannie w parku Jana Kazimierza bo tam jest zawsze dużo ludzi a my lubimy publiczność do takich czynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: A ja sie wysune. IP: *.telia.com 26.06.02, 13:52 Przestancie w koncu z tymi bzdurami! To do niczego dobrego nie prowadzi, A Ty, Lukasz wstydzilbys sie takie obrzydliwosci wypisywac. Co by pani Nasewicz na to powiedziala? Dajcie sobie spokoj z tym watkiem i tyle. Tak bedzie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
karandasz Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 23.04.02, 15:10 Najfajniejszy mieszkaniec domu BB przez wszystkie edycje to . . . . . . . . . . . . . . . . . . . FRYTKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 24.04.02, 11:06 > Najfajniejszy mieszkaniec domu BB przez wszystkie edycje to Tak. Najlepszy kurwiszon. Fakt mialem najwiecej zabawy. Az sie zainteresowalem BB :-) Odpowiedz Link Zgłoś
karandasz Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 24.04.02, 11:11 Spływaj, impotencie emocjonalny. Brzydzę sie takimi jak Ty. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 24.04.02, 11:36 > Spływaj, impotencie emocjonalny. Impotencie emocjonalny? :-))))) Rzeczywiscie, jesli nie potrafie dostrzec wartosci w pykaniu sie z przygodnymi osobami po jednym dniu znajomosci, to jestem emocjonalnym impotentem :-))))) Ale emocjonalnie jestem z Frytka bardzo mocno zwiazany. Poprostu dostarczyla mi swietnej zabawy. Cudzym kosztem niezle sie bawilem. Gdyby w BB bylo wiecej takich kurwiszonow co to za wizje slawy i pieniedzy gotowi sa sprzedac dusze i cialo, to zabawa bylaby jeszcze fajniejsza. > Brzydzę sie takimi jak Ty. :( A to mi nawet schlebia. Ciesze sie, ze to wlasnie ty to mowisz. Pozdrowienia Pablos Odpowiedz Link Zgłoś
karandasz Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 24.04.02, 12:00 Zrób sobie zimny okład na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 24.04.02, 12:11 Bo nazywam rzeczy po imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 29.04.02, 09:25 No to tez musisz sobie zrobic oklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.04.02, 16:04 Ta klasa byla ale nie do konca nie pokazali jak ssie ptaka to sie nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 23.04.02, 17:00 FRYCIA - KICIA-MICIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 24.04.02, 00:52 Frytka, super bylas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Second Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 24.04.02, 11:42 > Frytka, super bylas! Tak, tak, zwlaszcza te numerki w jacuzi! Bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KEN Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! - KEN IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 24.04.02, 11:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 24.04.02, 12:04 Co tu za warity pisza? Frytka, nie przejmuj sie! FRYTKA SUPER FRYTKA SUPER FRYTKA SUPER FRYTKA SUPER FRYTKA SUPER !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saszi Re: Zostały tylko Miernoty IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 12:43 Gość portalu: :)pik napisał(a): > Dziewczyna z klasa i charakterem. > Bylo milo ogladac. > > Bedzie Cie brak!!! Frytka super - reszta to miernoty. Ken super reszta to miernoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: Zostały tylko Miernoty IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 24.04.02, 17:44 ...tak, zupelne miernoty. Nawet mi wszystko jedno kto w ta niedziele wyjdzie, i w ogole komu sie dostanie wygrana. Nikt z pozostalych i tak na nia nie zasluzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 24.04.02, 21:36 byłaś starszą kurwą niż my chrześcijanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zouza Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 25.04.02, 07:41 Jak nas juz chcesz obrazac to rob to na wlasciwym watku. Swedza mnie rece, swedza mnie nogi. Chyba jakiego grzyba sie nabawilam... Zouzucha - przyjaciolka Barbi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PePik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.dami.com.pl / 172.18.0.* 26.04.02, 12:52 HALO !!! A tady mluvi do Vas pan Havranek - dobry deń . Mohlibyste napsat co to znamena > " Frytka jest kurwą " , ać to znamena , że frytka je ladaćnice - a fuj ano a to nekrasne . Pozdrav pro Vszech , a jednotlive pro SIANO(Wysuśena trava) a tahle pro Pablosa . AHOJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saszi Re: FRYTKA, FRYTKA THE BEST IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 09:21 Bez Ciebie trudno wytrzymać z nudów oglądając te miernoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik FRYTENKO, DLACZEGOOOO!!!??? IP: *.telia.com 26.04.02, 14:35 FRYTENKO, DLACZEGO NAS OPUSCILAS?! TESKNIMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moammar Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 27.04.02, 12:14 Frytka, rasowa dziewczyna! Zadne kundle jej nie zastapia. Frytko, bylas cacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 12:53 Fryta ma nos kurwa jak bulwa ziemnioka a nie jak jakaś frytka z żygodajni (czyt. McDonalds itp.). Poza tym jebana lubi sie pierdolić i to z pedałami. Jebane dziwsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moammar Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 27.04.02, 13:17 Fryciolinka - Ciciolinka! Odpowiedz Link Zgłoś
karandasz Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 28.04.02, 11:48 Fryciu, toz te beztalencia w domu WB w ogole nie potrafia tanczyc. Ach, jakbym znow chcial ujrzec Ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.trondheim.avidi.online.no 28.04.02, 13:19 karandasz napisał(a): > > > Fryciu, toz te beztalencia w domu WB w ogole nie potrafia tanczyc. Hej! BEZTALENCIE miales/as na mysli nasza "Paryska" gwiazde Monike? Anne-Katrine Odpowiedz Link Zgłoś
karandasz Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! 28.04.02, 15:18 Du skall icke snacke illa om lilla, vackra Monika, dumma jänta!!! Passe dig, så vi int åker upp till Norge og slår dej på truten. Foerstått?! Nu är du bange... :-)))) FRYTKA ÄR BÄST!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat odp: Karandasz IP: *.trondheim.avidi.online.no 28.04.02, 16:01 karandasz napisał(a): > Du skall icke snacke illa om lilla, vackra Monika, dumma jänta!!! > Passe dig, så vi int åker upp till Norge og slår dej på > truten. > Foerstått?! > Nu är du bange... :-)))) > > FRYTKA ÄR BÄST!!! Hej Karandasz! Jestes taki/a odwazny/a to nie kryj swojego adresu. Skoro wybierasz adres polski, to pisz tak zeby Polacy Ciebie zrozumieli. Mozemy podyskutowac w obcym jezyku zaloz swoj link na POLPNIA POLACY ZA GRANICA. A-K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Fryciu, JESTES I ZAWSZE BEDZIESZ NALEPSZA!!! IP: *.telia.com 28.04.02, 17:10 To jest moj watek na czesc Frytki. Nie po to go zalozylem by sie tu jakies snoby po zagranicznemu o Monike wyklocaly. Wynocha kosmopolici!!! Fryciu, nie przejmuj sie ta cholota! TY JESTES I ZAWSZE BEDZIESZ NALEPSZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: Fryciu, JESTES I ZAWSZE BEDZIESZ NALEPSZA!!! IP: *.trondheim.avidi.online.no 28.04.02, 18:48 Gość portalu: :)pik napisał(a): > To jest moj watek na czesc Frytki. > Nie po to go zalozylem by sie tu jakies snoby po zagranicznemu o Monike > wyklocaly. Wynocha kosmopolici!!! > > Fryciu, nie przejmuj sie ta cholota! > TY JESTES I ZAWSZE BEDZIESZ NALEPSZA!!! Hej! Wyjasniam. Kalamasz bronil Moniki i grozil mnie osobiscie. Nic nie wspominal o Frytce. Dlatego poprosilam go, zeby przeniosl sie do dzialu p.t. Polonia, Polacy- zagranica i tam moglby popisywac sie swoim skandydawskim jezykiem. Tam bedziemy poprawiac jego znajomosc jezyka. Moje zdanie o Frytce. Ja osobiscie Frytke polubilam. Uwazam, ze Frytka nie miala dziecinstwa i prawdopodobnie nie zaznala milosci od swoich najblizszych tzn. matki i ojca. Dlatego teraz chce zwrocic na siebie uwage, postepujac tak jak widzielismy m.i. w domu BB. Uwazam, ze w gruncie rzeczy Frytka jest bardzo dobra Dziewczyna. Ona powinna spotkac na drodze kogos kto zrozumialby ja. Kogos kto bylby dla niej wzorem ale w tym pozytywnym znaczeniu. Ktos kto moglby pokierowac nia i jej niekontrolowanymi posunieciami. Ten ktos to nie musi byc mezczyzna, ty kims moze byc kolezanka ktora otworzylaby jej oczy, ze tak jak ona teraz postepuje, jest krytykowane i zle. Napewno bedzie to trudne zadanie. W Frytki zylach plynie krew jej ojca i dziadka. Ona oddziedziczyla geny po nich. Troche wiemy kim i jacy byli Ci mezczyzni. Matka tez nie byla/jest taka matka jaka powinna byc. Frytka byla i jest sama. Frytka potrzebuje prawdziwej niezaklamanej MILOSCI. Potrzebuje prawdziwej PRZYJAZNI , wsparcia i rady. Ja tez jak wielu na tym Forum bylam bardzo krytycznie do Niej nastawiona. Oczywiscie najbardziej do jej "przyjazni" z Lukaszem. Gorzej trafic nie mogla!!! Wiem ze ktos powie, ze ona nie wybierala. Duzo na lamach Forum pisano o Niej, byly to w wiekszosci negatywne wypowiedzi. To znamy! Ja, po zastanowieniu sie doszlam do tego co juz napisalam powyzej. FRYTKA NIE JEST ZLA!!! ONA POTRZEBUJE PRAWDZIWEJ PRZYJAZNI, CIEPLA I ZROZUMIENIA. Wierze, ze nie jest za pozno dla Niej, zmienic sie. Zycze Jej z calego serca. Anne-Katrine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: Fryciu, JESTES I ZAWSZE BEDZIESZ NALEPSZA!!! IP: *.telia.com 28.04.02, 22:23 Anne-Katrine!! Ty jestes taaaaka gluuuupia, ze az mdli. Nawet mi Cie nie szkoda. jedyne pocieszenie w to to, ZE ISTNIEJA TAKIE FAJNE DZIEWCZYNY JAK FRYTKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: Fryciu, JESTES I ZAWSZE BEDZIESZ NALEPSZA!!! IP: *.trondheim.avidi.online.no 28.04.02, 23:05 Idz spac bo juz bredzisz. zegnam A-K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: Fryciu, JESTES I ZAWSZE BEDZIESZ NALEPSZA!!! IP: *.telia.com 29.04.02, 05:21 Gość portalu: Anne-Kat napisał(a): > Idz spac bo juz bredzisz. > > zegnam > A-K Ha, ha. Jak to pisalas, ja juz dawno spalem... - Ty dalej uporczywie bredzilas. Sprobuj kiedys napisac cos smiesznego lub sympatycznego a nie te wypociny "gospodyni domowej". Nie wazne ile sie madrzysz, i tak brak polotu i humoru charakteryzuje Twoje posty. ------------------------ FRYTKO, WIDZIALEM CIE WCZORAJ W BB RING. WYGLADALAS PIEKNIE! JESTES I ZAWSZE BEDZIESZ NALEPSZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Post 99 - Zegnaj FRYTKO!!!! IP: *.telia.com 29.04.02, 17:25 Te dwa posty - 99 i 100 - chce przeznaczyc na pozegnanie z Frycia.] Zegnaj Frytko - CZAS ZAPOMNIEC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Post 100 - Zegnaj FRYTKO!!! IP: *.telia.com 29.04.02, 17:26 Te dwa posty - 99 i 100 - chce przeznaczyc na pozegnanie z Frycia.] Zegnaj Frytko - NIECH CI SIE WIEDZIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandora Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 213.77.4.* 30.04.02, 22:31 grrrrr... Czlowieku serio tak o niej myslisz? myslalam, ze sobie jaja robisz z tym, ze fajna, ale widze, ze ty na powaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 22:44 Frytka była super!!!Przynajmniej była kreatywna i nie zalegała całymi dniami na sofie.Po prostu żyła i była sobą!!!Nigdy Cię nie zapomnę!!!Jesteś prawdziwą zwyciężczynią!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 01.05.02, 09:04 Tylko nam tu nie otwieraj swego pudelka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandora Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 213.77.4.* 02.05.02, 01:08 nie boj zaby. nie bede otwierac. moze i z charakterkiem, ale co rozumiesz pod pojeciem "z klasa"? bo chyba mamy o tym zupelnie inne wyobrazenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 02.05.02, 01:22 To o klasie kierowalo sie bezposrednio do Frytki, nie do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandora Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 213.77.4.* 02.05.02, 01:31 Wiem ze chodzilo o Frytke a nie o mnie. wiec ponawiam pytanie: czy na prawde uwazasz, ze ona to osoba z klasa i co rozumiesz pod tym pojeciem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 02.05.02, 01:36 Oj, nie dochodzi do Ciebie? To bylo do Frytki tylko. Zatem nie wtracaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandora Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 213.77.4.* 02.05.02, 01:44 ojej! przepraszm, ze pytam i sie wtracam. nie denerwuj sie juz Napisz do niej list, maila czy cos w tym stylu jak pisales tylko do niej. trudno, zeby nikt nie mogl komentowac twojej wypowiedzi, skoro znajduje sie na forum publicznym. Nastepnym razem podpisz watek "tylko dla Fryci", to nikt nie bedzie wtracal sie w "wasze" sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 02.05.02, 01:46 :-) No, nareszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandora Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 213.77.4.* 02.05.02, 01:50 grrr... czlowieku ile masz lat? jesli oczywiscie wolno mi spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 02.05.02, 01:51 Prosze. 40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandora Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 213.77.4.* 02.05.02, 01:53 ja niektorych ludzi nigdy nie zrozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 02.05.02, 01:55 Spokojnie. Starasz sie. Z czsem wszystkich zrozumiesz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandora Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 213.77.4.* 02.05.02, 02:01 Moge zadac jeszcze jedno pytanie? czy jesli zaloze nowy watek na forum, skierowany do ciebie, brzmiacy "dlaczego uwazasz, ze Frytka ma klase", moge liczyc na twoja odpowiedz? no bo tu widze, ze mi nie odpowiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 02.05.02, 10:34 No juz Ci odpowiem, bo widze, ze Cie to meczy. Otoz jest tak: Ja nie uwazam, ze Frytka nie ma klasy, nie uwazam, ze ja ma. Moje lub czyjes inne uwazanie nie ma tu nic do rzeczy i nie zmieni faktu, ze FRYTKA TO DZIEWCZYNA Z KLASA. Po prostu tak jest i tyle. Jest wiele takich przykladow: 1+1=2, Hitler byl szalencem, Zouza jest ciemnowlosa, Monika jest ladna, Barbie dlubie w nosie, Lech Walesa jest wielkim czlowiekiem, Leszek Miller jest w SLD, Jan Pawel II jez juz stary, Frytka to dziewczyna z klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandora Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: 213.77.4.* 02.05.02, 10:55 No dobra, dalej cie meczyc nie bede. Nie mam zamiaru sie z toba dochodzic mimo, ze nie jest to dla mnie oczywista sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 15:45 Gość portalu: :)pik napisał(a): > No juz Ci odpowiem, bo widze, ze Cie to meczy. > > Otoz jest tak: Ja nie uwazam, ze Frytka nie ma klasy, nie uwazam, ze ja ma. > Moje lub czyjes inne uwazanie nie ma tu nic do rzeczy i nie zmieni faktu, ze > FRYTKA TO DZIEWCZYNA Z KLASA. Po prostu tak jest i tyle. Jest wiele takich > przykladow: 1+1=2, Hitler byl szalencem, Zouza jest ciemnowlosa, Monika jest > ladna, Barbie dlubie w nosie, Lech Walesa jest wielkim czlowiekiem, Leszek > Miller jest w SLD, Jan Pawel II jez juz stary, Frytka to dziewczyna z klasa. klasa Frytki wśród aksjomatów.... czy ty pik nie za glęboko wsadzasz ten kij? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 02.05.02, 16:08 Alez komu jaki kij?... Twoje pytanie niczego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 18:16 Gość portalu: :)pik napisał(a): > > Alez komu jaki kij?... > Twoje pytanie niczego nie zmieni. > kij w mrowisko. pewnie, ze nie zmieni - aksjomaty sa niezmienne :)) widze, ze pilnie sledzisz wpisy dotyczace ulubienicy regionu morza baltyckiego pozdr. mimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 02.05.02, 18:43 Nie, zrobilem sobie w tym watku gniazdko i tu mieszkam. Nieraz ktos wpadnie. Mozna sie poprzekomarzac, pozartowac, kij wsadzic... ...w mrowisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shn Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 00:25 ma ktoś mpeg-a jak się masturbuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 02.05.02, 18:52 Shn, ten watek jest poswiecony Frytce. Dlaczego ktos z nas tutaj mial by miec mpeg-a jak sie masturbujesz? Oszalales czlowieku? Jest takie forum - "towarzyskie" - czy cos w tym rodzaju. Jest tez czat dla samotnych tobie podobnych. Powodzenia. FRYTENKO, przymknij na tych szalencow oczy. FRYTKA SUPER!!! FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!! FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!! . FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!! FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!! FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!!FRYTKA SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozo Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! IP: *.telia.com 04.05.02, 13:09 I widzisz Frytko? Po Tobie juz tu nic ciekawego sie nie wydazyc nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś