Gość: Andie IP: *.chello.pl 19.10.04, 22:28 o rany, WRESZCIE !!! co to za wkurzajacy czlowiek! ta jego sztuczna duma i robienie wszystkiego na pokaz bylo żałosne. np wcinanie oblesnych larw kiedy to kompletnie nie bylo potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ssa Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 19.10.04, 22:31 ja tez sie ciesze////"__ Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... 19.10.04, 22:35 JA również, a następny mam nadzieje bedzie ten idiota Vito. Gdzie jest ten czat z Igorem, moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 20.10.04, 22:32 reniatoja to głupia cipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:38 Fryzjer /pardon Stylista Fryzur / out.Nareszcie,wredny typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasja Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.aster.pl 19.10.04, 22:39 Dobrze, ze go wywalili. Nie moglam go sluchac, znam takiego czlowieka i przebywanie z nim jest koszmare! Na czat trzeba sie instalowac: www.wyprawarobinson.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... 19.10.04, 23:02 ok, mistrz fryzjerstwa byl irytujacy, ale ja tam bym wolal zeby wyrzucili dziada z siekierka. podstarzaly maczo, dla ktorego mlodsza o 20 lat kobieta jest za stara :/ do tego to jego bicie sie w piersi, ze on nie kombinuje, nie spiskuje i gra fair a co to bylo to pojscie z Kuba na "polowanie"? :/// a z grupy zielonej oczywiscie pieprzonego Wlocha. Kwintesencja tego, czego nie cierpie we Wlochach :/// niemniej i tak sie ciesze, ze wygrali Zieloni. Caly czas wydaja mi sie sympatyczniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... 19.10.04, 23:19 > do tego to jego bicie sie w piersi, ze on nie kombinuje, nie spiskuje i gra fai > r > a co to bylo to pojscie z Kuba na "polowanie"? :/// Dokładnie tak jak mówisz. Co ludzie tracą resztki twarzy dla wizji wygrania tych pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... 19.10.04, 23:39 ja wolę żółtych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.crowley.pl 20.10.04, 08:55 Ja tez bardziej wolałabym aby odpadł Wincenty, jaki bubek, przyjechała do zółtych i juz zaczał obgadywac zielonych, On we wszsytkich wady widzi tylko nie u siebie, a ta akcja wczorajsza z Igorem to specjalnie przez Niego podgrzana żeby nie wylecieć a te dupki dały sie nabrać... Bardziej tez kibicuje zielonym, rzeczywiście jacys tacy bardziej sympatyczni są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:16 tak- powinien w szybkim tempie wylecieć Wincent- facet jest niestrawny. Wito jest zabawny i zieloni są fajniejsi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dp11 Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... 20.10.04, 09:38 Wincenty jest prosty jak budowa cepa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:54 Ja wiem dlaczego Wincenty was wnerwia. Za bardzo wam przypomina tatę, prawda? Z takim ani nie zajarasz trawki, ani nie ściemnisz, że odrabiałeś lekcje do 1 w nocy u kolegi. W dodatku umie wykonywać męskie prace i nie smęci jak baba nad praniem, tylko jak coś trzeba zrobić, to robi. W większości kobiety wolą typ lowelasa-takiego byzkacza-ściemniacza. Co prawda taki koleś ledwo zmieni koło w samochodzie i zostawi majtki na stole, ale za to powie wierszyk i przyniesie kwiatuszki, hehe. Faceci też boją się takiego twardego gościa, bo jak nie umiesz nic robić, zaczynasz się wstydzić i odczuwać niechęć do takiego koleżki. Odpowiedz Link Zgłoś
dp11 Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... 20.10.04, 09:56 No ... mojego ojca to on nie przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.crowley.pl 20.10.04, 10:59 wiesz kibic, ja myslę że nie dlatego nas wkurza....On w zadnym wypadku nie jest podobny do mjegho ojca, zreszta mój ojciec jest tak w porzo gościem ze na 100 lubiłabym goscia który choć w połowie przypominałby mi mojego ojca..... A górnik nas wkurza bo jest wstrętnym intrygantem i plotkarzem i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 20.10.04, 09:38 wypieprzyc LIDKE tej krowie nic sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
dp11 Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... 20.10.04, 09:40 Tą biedną ex-misssss? a kto był chciał ją wypieprzyć? nawet dla Wincepa jest za stara.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tel Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.10.04, 09:57 A moim zdaniem Igor był jedną z niewielu osób, która miała cokolwiek mądrego do powiedzenia. Owego czasu kibicowałam Wincentemu (a co oni się tak uparli na Wincent?), ale kiedy przeszedł do żołtych i dosłownie zaczął się "sprzedawać", pokazał kim naprawdę jest, to drażni mnie niemiłosiernie. Osobiście to jego bym wywaliła, albo tego babo chłopa Agnieszkę, bo plotkara z niej przednia. \Kibicuję zielonym, bo wydają się sympatyczni, chociaż to, co zrobili Igorowi nie było fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:58 Dziwne, ze daliscie sie nabrac na te prymitywna gierke Winca i zielonych :/ Vince pokazuje od przejscia do zoltych swoja prawdziwa twarz. Tak mu cholernie zalezy na wygraniu, ze chyba gotow bylby wystrugac lub wyciosac szafot dla przeciwnikow. No coz moze sympatycznie jest miec kubek, ale calkiem niesympatycznie jest miec w szeregach takiego goscia. I bardzo dobrze, ze wygrali zieloni, ale bardzo zle, ze sie jeszcze na Wincencie nie poznali, bo Igor tak zoltym dupy nie obrobil jak zrobil to z zielonymi Wincenty. Odpowiedz Link Zgłoś
bridz Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... 20.10.04, 10:05 Igor był bardziej w porzo niż Vincenty. Vinc jest obrzydliwy (z wyglądu i z zachowania), chce wygrać za wszelką cenę. A zieloni zachowały sie jak chamy nie zadają sobie sprawy ze Vinenty obrobił im dupe, bardziej niż Igor żółtym,a ta czarna panienka wykrzykującą "czym chata bogata" ponizej krytyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tel Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.10.04, 10:09 Cóż, najlepsze są te gacie Wincentego ściągniete tak, że niedługo będzie można podziwiać jego genitalia. Chyba, że wcześniej wymieni je na stringi, żeby szok dla publiki był mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.crowley.pl 20.10.04, 10:29 Ten Górnik ma poprostu obrzydliwy charakter, w szczególności jak kuba złamał laskę spiewaka Vito, jak powiedział że on tez miał na to ochote zeny mu zlamac tę laskę choc sam mu ja wystrugał....gośc jest poprostu fałszywy jak ta lala, a zieloni o tym nie widza i dalej go uwazaja za lojalnego kumpla..... A prawda jest taka że górnik zrobi wszsytko, wszsytkich obgada, sklóci byle samemu pozostac w programie vide awantura jaką ropetał po powrocie Igora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tel Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.10.04, 10:34 Ano właśnie. Bo to on ją rozpętał i to on robił z siebie bohatera, że dba o grupę i w ogóle, co to nie on. Tylko podpuchę robił. Nawet Kuba jakiś taki niemrawy był, a myślałam, że bardziej inteligentny z niego chłopaczyna. W. robi z siebie takiego romantyka-samotnika. Ogólnie wychodziło mu to tylko na wyspie zielonych. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... 20.10.04, 10:45 tzn tak, umowmy sie, ze w tym programie wszyscy obgaduja wszystkich :) ale Wincenty robi to wyjatkowo niefajnie :/// na szczescie zaraz grupy sie polacza i niewatpliwie jakis zolty zyczliwy wszystko zielonym opowie, a wtedy zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
przypadkowo a co powiesz o niejakim Vito 20.10.04, 17:27 Ten to dopiero obgaduję. Pamiętam jak przed eliminacjami wmawiał Jarkowi, że jest jego najlepszym przyjacielem żeby na niego nie głosował. Generalnie podburzał też facetów przeciw kobietom tak żeby głosowali na tę dziewczynę co odpadła, wtórował mu oczywiście Wincent. Koleś jest bez kręgosłupa, jakiś intrygant pieprzony...o jego irytującym śpiewaniu i ogólnie zachowaniu nawet nie wspomnę...a zabawny to on może jest przez 5 minut (tak żeby pośmiać się z fujary)...później ta jego krzykliwość jest boleśnie namolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor joda Re: a co powiesz o niejakim Vito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 20:51 ciekawe jak zona wita znosi te spiewy - pewnie szczesliwa, ze zeslany na te wyspe modli sie zeby go nie wywalali Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: a co powiesz o niejakim Vito 20.10.04, 21:13 hehe o tym nie pomyslalem co wiecej - jak do niej dzwonil to sie zastanawialem, czemu nieszczegolnie sie ucieszyla a to przeciez oczywiste oj, biedna ta kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
extravirgin Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... 20.10.04, 11:06 A czy pamiętacie jak w zeszłym tygodniu Wincenty próbował "dogadać się" z Kubą,demonstrował tę niby-przyjaźń (to wszystko przed głosowaniem) po czym właśnie na Kubę zagłosował!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... 20.10.04, 11:43 Wincenty i Wito tez się dogadywali, albo chcieli się dogadać. Ja wolałbym żeby odpadł Wito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: 193.111.166.* 20.10.04, 11:47 Jesteście kochani!!! Padaja sformułowania takie jak: "on zrobi wszytko żeby wygrać" - no ludzie, a po cóz innego oni tam są? Żeby przegrać???? Od oglądania tych głupot juz wam się mózgi polasowały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:25 A styl w jakim sie wygywa, oczywiscie sie nie liczy? Po 'trupach' do celu? I komu sie zlasowal mozg? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stalka Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:22 znow masz przerwe w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: 193.111.166.* 21.10.04, 15:52 a ty niezmiennie nie możesz żadnej roboty znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihaaa Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.ols.vectranet.pl 20.10.04, 12:02 Kuba jest najlepszy! jego ironiczne poczucie humoru powoduje natychmiastową poprawę mego nastroju. I łaczy nas niechęc do durnych piosenek Wito- Korleone "Ajlowjubejbelalalala" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dillmah Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.acn.waw.pl 20.10.04, 13:21 ...jest na skraju zalamania...jeszcze bardziej na skraju zalamania nerwowego byl Igor...Vito jest osoba ktora chce sie udusic...moooze ktos to zrobi juz w poniedzialek. Podoba mi sie jak walcza w konkurencjach mimo tego,ze szczegolnie nie musza lubi ze soba wspolpracowac. Podoba mi sie ze czasem sie dogaduja chco maja sie dosc. Zalamuje mnie ze sluchaja plot i ze daja sie wkrecac...mam to na codzien w zyciu w pracy i dostaje na tym punkcie wysypki. Bo na cholere im sledzenie intryg na sasiedniej wyspie...za chwile sie polacza i kazdy bedzie walczyl TYLKO o swoj immunitet...niech sie na tym skupia ;) Nie rozumiem dalczego zniszczyli kilka rzeczy - i w zasadzie nie powinni zjesc im tego makaronu bo wiadomo ze bedzie o to dym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 12:35 a mi faceta po prostu szkoda rzucali nim raz tu, raz tam to chyba leży w ludzkiej naturze, że człowiek chce się dopasować i przypodobać, a każdy robi to po swojemu. i w przeciwieństwie do górnika, Igor nie obrabiał tyłka swojej poprzedniej grupie. producenci programu znaleźli takiego kozła do poniewierania, a Igor się do tego bardzo nadawał, bo chciał u wszystkich mieć poparcie, ale nie winię go za to. ten typ tak ma i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tel Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.10.04, 13:13 Co innego chcieć wygrać, a co innego chcieć wygrać za wszelką cenę! Różnica jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boraks Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:58 Widzę, w oczy Was kuje kogoś menstwo i dryg do pracy w rękach. Lecz sprawiedliwość zwycienży i się otym pszekonacie. Wkrutce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re:Boraks IP: *.crowley.pl 20.10.04, 14:09 BORAKS wrócileś, jak Cię tu dawno nie widziałam ło matko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boraks Re:Boraks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:21 Wruciłem czy nie się okarze. Na ten czas zburza mię Wasza niechentość i zawiść wzglendem Wincętego. Jes on pracowity choć nieogolony. Lecz to Robinzon wienc wiadomo. A Cię Kira pozdrawiam. Tak czy innaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re:Boraks IP: *.crowley.pl 20.10.04, 14:33 ja Cie też pozdrawliaju Boraks, lepiej wracaj chłopaki sie ucieszą!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekilaiboneti Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:21 Boraks!!!! Nie wierzę, normalnie mam łzy w oczach! Skopiowałam sobie wszystkie twoje posty i czytałam w chwilach depresyjnych. Nie spodziewałam się, że jeszcze tu wrócisz. Czy na dobre? Porzuciłeś morza i oceany? Kupiłeś łajbę-kochankę? Napisz!!! Jaka miła niespodzianka dziś na forum! Gianni/Sonny zaczął pisać Barowe Perełki znowu, Boraks się pojawił, jeszcze tylko Vincenta Vegi brakuje i czegoś w rodzaju wątku bojsbendowego, ale nie żądajmy zbyt wiele ;) Uj, ale się rozpisałam, chyba pierwszy raz na tym forum, bo głównie czytam. Ależ się wzruszyłam! Znajomi się ucieszą, zawsze im coś podsyłam. Pozdrawiam starą gwardię forum i nowych też pozdrawiam. KIRA - dzięki za naprowadzenie mnie na ten wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: 62.233.183.* 20.10.04, 18:10 Ja tam nawet lubie Wincenta, choć czasami mnie wkurza. A Wito jest całkiem fajny :) Też go kiedyś nie lubiłam, ale się przekonałam... a co do Igora to dobrze, że odpadł bo często mnie wnerwiał. Myślę, że powinna wygrać Patrycja, albo Jarek, czy tam Tomek nie zabardzo ich rozróżniam. ZIELONI ARE THE BEST!!!!!!!!! Ja chcę żeby odpadł ten głupek Marcin!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... 20.10.04, 18:35 A ja tam najbardziej boleję nad tym,że Kenia już z nimi nie ma:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.04, 18:51 Kenio wróóóć! A co do Wincenta - on po prostu lepiej czuje się u żółtych, którzy dobrze go przyjęli. A jak ma nie obrabiać de zielonym, którzy się z niego wyśmiewali mocząc tyłki w wodzie? Nie pamiętacie jak go obgadywali za plecami jak im infrastrukturę kozikiem strugał?A z Vito nie lubił się jawnie. Następny powinien odpaść italiano, bo coraz głośniej śpiewa i to sie staje nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boraks Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:13 Czejść Tekila i Boneti Nie pszesadzał bym stym zachwytem chodź to miłe otczucie dla mię ta sympatia. Ja tu jestem chwilowo można nazwać pszejazdem. Czeba było zmnienić dzierżawienie wieczyste na chipoteke. Pszy okazji zapoznałem się z programem telewizyjnym. Są żeczy ciekawe i nie. To się nie zmnieniło. Inne żeczy tak. Nie nabyłem jeszcze jachtu gdysz zgromadziłem ledwie puł poczebnych śrotkuw. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: boraks 21.10.04, 17:54 o rety Boraksiu ...... łza się w oku zakręciła ;) łelkom bak choćby i na chwilę skoro jesteś tu przejazdem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dioddi BORAKS!!!! 20.10.04, 23:18 Kocham Cię - AJLAWJU RYLI!!!! Jak jeszcze nie znalazłeś żony to wiedz, że jestem chętna! Dioddi Odpowiedz Link Zgłoś
ulryk Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... 20.10.04, 18:49 Vito-Włoch z Płocka.Wszystko jasne.Mafia Paliwowa.Przed komisję z nim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.04, 18:52 Szkoda że Fryci nie wywieźli na wyspę. To by dopiero była zabawa! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: IGOR out z ROBINSONÓW !!! dzieki bogu ... 20.10.04, 18:55 Tiaa i jeszcze do kompletu Modra i Aldek :)) Odpowiedz Link Zgłoś