Dodaj do ulubionych

TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45.

25.10.04, 16:03
Ciekawe czy kolejny talerz z ufoludkami na kłakach Hanusi wyląduje w tym
roku???
Pewniakiem jest pewnie MJM - mam nadzieję, że docenią Chochołów i jakiś
suwenir w kategorii 'młode talenty' chociaż chłopaki dostaną. Trzeba też
uważnie na publikę patrzeć - ważne jest z kim przyjdą ;)))
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. 25.10.04, 16:17
      Hanuś chyba na taką ekstarwagancję już się nie porwie,bo teraz za najelegantszą
      Polke uchodzi,a to zobowiązuje i międzylądowanie ufo na herach raczej
      wykluczam:)
    • Gość: Pop Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 25.10.04, 19:40
      nareszcie jakaś rozrywka dla ludu,bo ostatnio to tylko Nike były,he he
      • Gość: umi Re: TELEKAMERY 2004 -Zenujący Ibisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:24
        fakyycznie rozrywka dla Ludu
        ale co tam wszystko było by OK/
        Ale ten ZENUJĄCY IBISZ. Sztywniak bez polotu udający luzaka. Żen.
        Czy w Polsacie wszystko musi robić ten sztywniak.
        Wystarczyłoby zapłaćić Mackiow S. i byłoby OK.
        • Gość: JA Re: TELEKAMERY 2004 -Zenujący Ibisz IP: *.chello.pl 25.10.04, 21:30
          ale pani Magdy Wójcik nie poznałam
        • Gość: dd Re: TELEKAMERY 2004 -Zenujący Ibisz IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 25.10.04, 22:47
          > Wystarczyłoby zapłaćić Mackiow S. i byłoby OK

o kogo chodzi?
          • Gość: umi Re: TELEKAMERY 2004 -Zenujący Ibisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:54
            oj sorry, biegłem zobaczyć dalesze wydarzenia tej przepysznej Gali

chodziło mi o Macieja Stuhra. To chyba podczas podobnej gali jak ta tłumaczył
            kiedyś w swietnym stylu Garou. No i by lepszym translatorem od ibisza.
            Tak jek ktoś tu na pisał "christmas war" - święta wojna. Nawet pani Magda
            wiedziała ze coś nie tak..
    • wieslawa-siemiankowska Re: TELEEKRANY 2004 - polsat 20.45. 25.10.04, 21:54
      Magda Wójcik w tym fryzie to wygląda jak Bronka na zabawie w " Daleko od szosy".
      W ogóle impreza okropnie nudna, a dowcipy prowadzących poniżej krytyki.
      • Gość: man_z_pozen Re: TELEEKRANY 2004 - polsat 20.45. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:32
        Ten ibisz w Polsacie to juz chyba niedługo bedzie wszędzie. Może zacznie się
        dostawiać do Kacpra Zony w samym życiu.
        Z Pieknej Kobiety Magdy Wójcik zrobili asystentke dla Ibisza i to musiało się
        tak skończyc, że wypadła słabiutko.
        JUz nawet lepiej, zeby Powiatowy prowadził te telekamery, przynajmniej byłby dym

A To tłumaczenie było najlepsze " Christmas war" means Świete wojna - nie ma
        totamto Ibisz Inglisz zno.

• lezka_z_posen Re: TELEEKRANY 2004 - polsat 20.45. 25.10.04, 23:29
        wieslawa-siemiankowska napisała:

> Magda Wójcik w tym fryzie to wygląda jak Bronka na zabawie w " Daleko od
        szosy"
        > .
        > W ogóle impreza okropnie nudna, a dowcipy prowadzących poniżej krytyki.

rację ma Wiesława:)fryz Czystej wypisz,wymaluj Bronka,co pestkami od czereśni
        pluła.Kris wodą z wiadra polewac powinien podłogę,żeby się nie kurzyło.zabawa
        wiejska swoją oprawę mieć powinna:)
    • Gość: Ramelov Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 26.10.04, 01:53
      Ten program to była totalna żenada. Przestałęm go oglądać po pewnym czasie.
      Co to w ogóle było? Pomieszanie z poplątaniem wszystkich kategorii - widać, że
      niektóe zostały potworzone po to, aby seriale Polsatu w nich wygrały. Głosów w
      tym roku było bardzo mało w porównaniu z poprzednimi latami. Debilne "wywiady"
      Ibisza. Co to za kategorie - postać kobieca i męska w serialu - jak świat długi
      i szeroki przyznaje się nagrody w kategorii najlepszy aktor i aktorka.
      Te tłumaczenia tytułów seriali to Ibisz wymyślił? Jeśli tak to goścu zna
      angielski na poziomie polskich robotników wyjeżdżających do UK czyli żadnym.
      • Gość: telewidzka Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 06:30
        Nie jestem wielbicielka Ibisza ale czy nikt z was naprawde nie zdaje sobie
        sprawy z tego, ze wiekszosc tekstow i zachowan to SCENARIUSZ? Jesli debil pisze
        scenariusz to i program jest debilny. Mozna mowic co sie chce ale niejeden
        prowadzacy pojdzie na taki kretynizm dla szmalu. A na marginesie STHUR
        poprzednim razem "oberwal" za plytkosc" "tani dowcip" "popisywactwo". Jak widac
        nie kazdy lubi to samo:)))Dobrze,ze nie ogladalam tego:)))
        • Gość: bzz Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 07:11
          Pewnie, ze jest napisany scenariusz. Tyle, że kazdy scenariusz mozna zagrać
          mniej lub bardziej naturalnie.
          Moi zdaniem lepiej tą imprezke poprowadziłby Paweł Wawrzecki - był jednym z
          nielicznych który trzymał poziom
          a propos - "Stuhra" - to nazwisko pisze się STUHR
        • Gość: Ramelov Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 26.10.04, 18:00
          Pewnie, że jest scenariusz - tylko jeszcze trzeba umieć go zagrać. Jesli
          te "tłumaczenia" miały być świadomie nieudolne dla celów komicznych to jakoś
          nie za bardzo to wyszło Ibiszowi, bo nie zauważyłem u niego ironii ani dystansu
          do tego, co mówił. Wyglądało to tak, jakby facet na poważanie "wymęczył" takie
          tłumaczenia. Nie mówię już o tym, że poziom innych dowcipów był strasznie niski.
          Poza tym powtarzam raz jeszcze - co to są za nagrody dla postaci serialowej?
          Kto ją powinien tak naprawdę odbierać? Autor scenariusza, aktor grający rolę
          czy oboje jako "współtwórcy" postaci serialowej?
          Co to były za kategorie w ogóle? Zamiast zrobić tak jak w świecie zachodnim
          kategorie:
          serial dramatyczny
          serial komediowy
          soap opera (czy tez błędnie używana w Polsce nazwa telenowela)
          miniserial
          najlepszy aktor i aktorka
          oraz charakterystyczne dla przyznawanych przez pisma telewizyjne:
          najbardziej seksowny aktor i aktorka (takie kategorie są np. w nagrodach
          pisemek TV w UK)
          dokonali pomieszania wszystkiego ze wszystkim. W kateorii komediowej
          wygrali "Złotopolscy". Wymyślono kategorię filmów kryminalnych zapewne po to,
          żeby Polsat zgarnął nagrodę za "Falę zbrodni". Dziwne były nominacje do
          wszystich nagród
    • Gość: Maja Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. IP: *.raciborz.sdi.tpnet.pl 26.10.04, 07:12
      I kto wygral?
      Zapewne mjm... a poza tym?
      • gianni_vonsacze Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. 26.10.04, 08:26
        Wczorajszy szoł mógł konkurować pod względem żenua z CIAO DARWIN nawet...
        masakra! To co było rok temu to był majstersztyk! Wczoraj Kris już na poczatku
        dał czadu z tym 'MAMY WAS!!!!!' Ta reszta wstawek - niby do śmiechu - była
        raczej gwoździem do trumny całego przedstawienia. Wryły mi się w pamięć -
        oprócz sławetnej juz CHRISTMAS WAR - co pewnie trochę podniesie oglądalność
        serialu, hehehe, jeszcze to, że w kategorii serial komediowy wygrali
        Złotopolscy - niedługo pewnie smiech będą podkładać w tym naprawdę dobrym,
        obyczajowym bardzo fajnie zrobionym serialu...
        Brodka z tym plejbekiem i ruchami jakby jej kloc w poprzek stanął... :///
        Fryz Łepkowskiej - wyraźnie wzorowany na fryzu Papugi - no kalka normalnie...
        Żenua, żenua...
        • lezka_z_posen Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. 26.10.04, 08:58
          a mówiłam,że to nie telekamery,tylko cos z serialami związane??a mnie te songi
          Brodki się podobają.lepsze to,niż hicior Ali Janosz o jajecznicy traktujący:)
          • gianni_vonsacze Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. 26.10.04, 09:04
            Muzycznie Brodka też mi się podba, chociaż to nie moja półka muzyczna. Jednak
            te jej nieruchy-ruchy, i plejbek bardziej chamski niż Tatu w Barze był
            porażajacy. Porównywać Brodki z Alex nie ma co. Ta pierwsza jest o wiele
            bardziej strawna.
            A tak BTW - o Alex coś cicho ostatnio... ajm stil elajw nomada łocza du...
            • lezka_z_posen Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. 26.10.04, 09:09
              a Kidler jaki spryciarz-kryptoreklamę Fredkowi Merkuremu z central banhofu
              walnął czytając,zamiast Ferdek-Fredek:)i podobno na kartce tak było,ktoś za to
              beknie;)
              • gianni_vonsacze Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. 26.10.04, 09:12
                Fredek Merkury poczuł się pewnie wyróżniony... dobre to było, fakt!
                ale Brodzik jak luksusowa kurew wyglądała... no jakoś mi się tak skojarzyło ;)
                • gianni_vonsacze Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. 26.10.04, 09:15
                  i ten zmanierowany Machalica z Donaldem żutym w pysku :///
                  Ogólnie to ta publika żartów Krisa w ogóle nie kumała. Drewno straszne... ;)
                  Kris na tabsach był to i jechał z koksem, a że warszafka nie kumała to się nie
                  dziwię. Ino Kurde Chojnicki wstawkę z 25 godziną doby walnął ;)
                  • lezka_z_posen Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. 26.10.04, 09:23
                    a Bronka Czysta wyglądała,jakby na bani była.wzrok mętny jakiś:)
              • scoutek Re: TELEEKRANY!!!!! 26.10.04, 09:12
                to nie byly TELE Kamery tylko TELEEKRANY, ale ten blad popelniali wczoraj
                wszyscy... ogolne dno i zenada...

poza Gordonem Haskellem...
    • gianni_vonsacze Re: jeszcze o Wawrzeckim 26.10.04, 10:14
      nie dość że walnął tego Fredka w domyśle Merkurego, to jeszcze sobie jaja z
      Krisa zrobił z tymi 'osobami' ;)))
      • lezka_z_posen Re: jeszcze o Wawrzeckim 26.10.04, 10:21
        gianni_vonsacze napisał:

> nie dość że walnął tego Fredka w domyśle Merkurego, to jeszcze sobie jaja z
        > Krisa zrobił z tymi 'osobami' ;)))

osoby cudne były!!!Wawrzecki jest boski-przyjedź gianni do Azji to na jakiś
        spektakl z Kidlerem się wbijemy.live jest jeszcze lepszy niż w TV!!
        • Gość: Pop Re: jeszcze o Wawrzeckim IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 26.10.04, 16:45
          Cholerka,nie oglądałam,są jakie foty gdzie?
    • Gość: Aska Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 19:23
      BOgolnie to nudne to bylo a publika .. chyba im przed wreczeniem % nie dali i
      rzartow Krisa nie kumali, a i tak najbardziej mi sie podobalo ja Monika
      Mrozowska ( Majka z Rodziny zastepczej) na Krisa poleciala a potem biedna nie
      wiedziala co robic to sie witac zaczela z prowadzacymi, to bylo fajne :-P
    • Gość: Jakusia Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:18
      Krzysztof Pieczyński ulubioną postacia męską!Nie posiadam sie ze szczęścia!
      Głosowałam na niego.Wygrał zdecydowanie zasłużenie, był najlepszym aktorem
      wśród nominowanych...Jestem z niego dumna!:-)
      • Gość: GSM Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. IP: *.devs.futuro.pl 27.10.04, 14:25
        [IMG]img46.exs.cx/img46/856/Plebania.jpg[/IMG]
        • Gość: GSM Re: TELEKAMERY 2004 - polsat 20.45. IP: *.devs.futuro.pl 27.10.04, 14:27
          Nie udało mi sie wcześniej, ale zobaczcie tu. Plebani nie wpuscili
          img46.exs.cx/img46/856/Plebania.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka