Gość: S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 15:21 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=subSpecial&news_cat_id=1587&news_id=28766&scroll_article_id=28766&layout=1&page=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslawa-siemiankowska Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem 30.10.04, 15:55 Bujda, chocby z powodów, które dla przyzwoitości zmilczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem IP: 12.0.31.* 01.11.04, 22:12 Pani Wiesiu, czy jest jakis bezposredni e-mail do Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem 01.11.04, 22:15 Gość portalu: nikt napisał(a): > Pani Wiesiu, czy jest jakis bezposredni e-mail do Ciebie? Taki jak mój login: wieslawa-siemiankowska@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem 30.10.04, 15:56 nie wierze. Ktos im pstryknął taka fote- Max rozmawial z Rosatim a córcia sie jak zwykle na salonach lansowała- i stad ta plota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basałyk Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 15:58 Wieśka, z jakich powodow, mówże ?! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem 30.10.04, 16:03 Tak publicznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 18:06 Wieśka,a dlaczego nie publicznie? Mamy wolność słowa,jak coś wiesz to gadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem 30.10.04, 19:47 No cóż Max po prostu nie gustuje w kobietach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskoczona Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 20:27 to Weronika jest kobietą??????????? a to nius... Odpowiedz Link Zgłoś
arrrgh Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem 30.10.04, 20:37 M jak Max i pewnie dlatego ubiera sie w MAXmarze. wrrr głupota brukowców moimentami mnie przerasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka siemiankowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:27 No coz a ja nie gustuje w tych, ktorzy innym zagladaja pod koldre i na publicznym forum wywalaja swoje przypuszczenia. A moze jest bi? To tez wiesz na 100% ze nie? Lubila cie do tej pory siemiankowska ale od dzisiaj zmieniam diametralnie zdanie o tobie bo zaserwowalas tu mentalnosc rodem z magla niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
cent-urion Koldra 01.11.04, 20:19 To nie ma nic z zagladaniem pod koldre, o ile pamietam Kolanko poniewaz jest bardzo trendy, cool and USA teges sam juz o tym gdzies wspominal. Wiesz w kazym z 10 pokoi inny chlopiec.A na imprezach z siostra. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: siemiankowska 03.11.04, 03:22 Gość portalu: telewidzka napisał(a): > No coz a ja nie gustuje w tych, ktorzy innym zagladaja pod koldre i na > publicznym forum wywalaja swoje przypuszczenia. A moze jest bi? To tez wiesz > na 100% ze nie? eee, juz sam poczatek byl malo wiarygodny, arzeklbym nawet ze na poziomie niegdysiejszych skandali. Przeciez nie od dzis wiadomo ze SE to najgorszy, zaraz po fuckcie brukowiec i specjalizuje sie w tego typu meganiusach. Szkoda czasu i atlasu na czytanie wypocin powyzszych i tylko zastanawiam sie po co jakis madrala spod gieesu sieje tania sensacje pwoolujac sie w dodatku na SE. przeciez wiadomo, ze kazdy kto ma choc cwierc mozgu podzieli sobie te sensacje na 10 i potem wstawi jeszcze pod pierwiastek. > Lubila cie do tej pory siemiankowska ale od dzisiaj zmieniam > diametralnie zdanie o tobie bo zaserwowalas tu mentalnosc rodem z magla > niestety. nic dodac nic ujac, lowcy sensacji...a u nas jedna pani co to znanjest powiedziala dosc pewnemu znanemu tenisiscie bo wszak doszly ja sluchy, ze ow tenisista zadal sie po wielokroc ze znana skad inanad dziewczynka Parysz Chilton. Wyczytac mozna w najnowszym dejli telegraf...wierzycie czy nie? p.s. ksionze Chary ma zamiar kupic zamek w POlsce i osiedlic sie tam na stale (tez w dejli napisali, to pewnie i FuckT doniesie) a szykuja mu juz miejsce pracy w gieesie pod Suwalkami...wierzycie czy nei? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolanko Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem 02.11.04, 15:09 Kim ty jesteś Siemiankowska? Wszystkimi vipami naraz i wszystkimi z osobna? "Max po prostu nie gustuje w kobietach" Za to jest kryminał Siemiankowska! Wyszukuj adwokata lepiej zamiast siedziec trąbiąc w stołek i wpierniczac na okrągło delicje szampańskie! Rusz pusko sprzed kompa! Wyjdzie co to na zdrowie! Buźka w ciup! Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Mariusz Max Kolanko 02.11.04, 15:11 Ale dlaczego ty sie tak denerwujesz?????? Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjasniam Re: Mariusz Max Kolanko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:13 a to psychiczna osoba jest. podpisuje się nazwiskami znanych osób - tak tak, na tym forum dyskutujecie z mniejszą ilością osób niż wam się wydaje - i jest trochę nieobliczalna. najlepiej nie drażnić, ignorować, i podchodzić z dystansem do wszystkich piętrowych nicków. możliwe, że jest to sama siemiankowska ;) z rozdwojeniem jaźni, zakopana po uszy w tabloidach z których czerpie wiedzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary zrzeda Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem IP: *.tpnets.com 31.10.04, 00:07 co za powalajacy news. Marek Sikorski jest od tygodnia z Marcelą Szpak i jakos SE ni Fakt nie robia z tego wielkiego halo. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofibisz Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem 31.10.04, 00:14 mariusz, to juz mnie nie kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 22:27 krzysztofibisz napisał: > mariusz, to juz mnie nie kochasz? Nie, nie kocham, bo widziałem cię z jakąś starą babą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleoo Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 18:29 Kris to Ty...hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisior Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem IP: 81.210.14.* 02.11.04, 16:07 nie wiem czy sie zmiac czy plakac ...patrzac na tych ktorych interesuja takie bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 23:43 "nie wiem czy sie zmiac czy plakac ...patrzac na tych ktorych interesuja takie bzdury" dokładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Weronika Rosati i Mariusz Max Kolonko razem 03.11.04, 00:23 heheh ale to tez byla ciekaowsc z Twojej strony ze watek otworzyles?;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Ty pisior- jak Ty nas widzisz? 03.11.04, 16:45 Gość portalu: pisior napisał(a): > nie wiem czy sie zmiac czy plakac > ...patrzac na tych ktorych interesuja takie bzdury Odpowiedz Link Zgłoś