Dodaj do ulubionych

Jutro wchodzi nowy !

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 21:22

ze stron onetu:
Wchodzi nowy!

Nowa osoba w Domu Wielkiego Brata! Czy mieszkańcy spodziewają się kolejnego
mieszkańca? Już jutro wieczorem podczas programu na żywo wyjaśni się kim jest
tajemniczy mężczyzna – nowy mieszkaniec.

Obserwuj wątek
    • siano01 Re: Jutro wchodzi nowy ! 26.04.02, 22:55
      Są podejrzenia, że to tylko gość - ponoć Darek Michalczewski... Osobiście
      przychylam się do tezy, że to ktoś dla uatrakcyjnienia programu, a nie stały
      mieszkaniec -> bez przesady, jest już za późno na wstawianie nowych osób do
      gry....
      • Gość: pp Re: Jutro wchodzi nowy ! IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.04.02, 23:15
        a moze to nowy za barbi?
      • Gość: Metaxa Re: Jutro wchodzi nowy ! IP: *.qdnet.pl 27.04.02, 15:07
        siano01 napisał(a):

> Są podejrzenia, że to tylko gość - ponoć Darek Michalczewski... Osobiście
        > przychylam się do tezy, że to ktoś dla uatrakcyjnienia programu, a nie stały
        > mieszkaniec -> bez przesady, jest już za późno na wstawianie nowych osób do
        > gry....

Hmm.. sianko, a w jaki sposób Michalczewski miałby uatrakcyjnic program???
        chyba, że TVN postanowił w końcu spozytkować te rękawice bokserskie i worki,
        które dali im wcześniej... ;))) jednak na miejscu domowników nie stanęłabym oko
        w oko z mistrzem.. chyba, że im życie nie miłe..
        No bo wmówic domownikom, że Tiger jest nowym mieszkańcem chyba się jednak nie
        da.. :)
      • Gość: milena Re: Jutro wchodzi nowy ! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 15:09
        siano01 napisał(a):

> Są podejrzenia, że to tylko gość - ponoć Darek Michalczewski... Osobiście
        > przychylam się do tezy, że to ktoś dla uatrakcyjnienia programu, a nie stały
        > mieszkaniec -> bez przesady, jest już za późno na wstawianie nowych osób do
        > gry....

Arek z drugiej edycji wszedł jeszcze póżniej...Pojawiły się głosy,że to ktoś kogo
        już znamy z tej edycji...może to Kenio nr 2?
    • Gość: MAMA Re: Jutro wchodzi nowy ! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 27.04.02, 13:58
      Pewnie nowy PEDAŁ !!!
      • Gość: Barbie Re: Jutro wchodzi nowy ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 15:03
        To nareszcie Madzior będzie miał przyjaciela - och jaka jestem szczęśliwa och
        moi kochani,kocham was wszystkich.
        • Gość: npojazd Re: Jutro wchodzi nowy ! IP: *.dialog.net.pl / *.jgora.dialog.net.pl 27.04.02, 16:44
          Gdzieś mi śmignęło przed oczami, że nowym będzie Czerwony Kapitan z Poligonu.
          Co wy na to??? Ja w tym tygodniu BB nie oglądałem za bardzo ale facet chyba
          całkiem sympatyczny?
          • Gość: eliza Re: Jutro wchodzi nowy ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 16:49
            a do tego Rudej się podoba:-))
            • Gość: Barbie Re: Jutro wchodzi nowy ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 18:00
              Ruda to Zouza mówię wam , jej nikt się nie podoba a ja odkąd ją zobaczyłam to
              nie mogłam sobie znależć miejsca , tak na mnie się gapiła że moje biedne
              serduszko trzepotało jak ptaszek w klatce ona nikogo nie jest w stanie
              uszczęśliwić moi mili,uważajcie na nią :(
          • Gość: Metaxa Re: Jutro wchodzi nowy ! IP: 212.244.106.* 27.04.02, 19:32
            Hue hue.. to byłby świetny pomysł.. Ciekawam jak zawodowy wojskowy odnalazłby
            się wśród swoich byłych podwładnych? :))) ale niewątpliwie wzmocniłby
            druzynę!
            Jejq, a ja nie będę oglądała dzisiaj wejścia :((( niech ktoś się zlituje i
            relacjonuje na bieżąco!!!

Pozdrawiam z dygnięciem :)
    • Gość: Zbiguu Re: Jutro wchodzi nowy ! IP: *.proxyplus.cz / *.gazeta.pl 28.04.02, 00:19
      no i kto wszedl? komorke mi odlaczyli i nie moge zakupic kodu, w poniedzialek
      bede na biezaco, opowiedzcie ,kto wszedl i co nowego w domku BB, prosze
      • siano01 Re: Jutro wchodzi nowy ! 28.04.02, 00:24
        Nikt nie wszedł -> ponoć mieszkaniec doznał kontuzji w czasie próby desantu do
        domu ;) i poszedł na badania. Jutro mają pokazać film z tego wypadku.

Pozdrawiam
        siano
        • Gość: Zbiguu Re: Jutro wchodzi nowy ! IP: *.proxyplus.cz / *.gazeta.pl 28.04.02, 01:14
          dzieki za biezace wiesci........ ciekawe coz to za mieszkaniec i co za
          kontuzja???? moze jutro w TVN pokaza........siano , dzieki za msg, jak widze tu
          na forum Twego nicka to przypomina mi sie taka jedna piosneczka " na sianeczku
          sianie , na sianie kochanie" ... 2+1 to spiewali dawno, daaaaaaawno temu
          pozdrowionka
    • Gość: ola Re: Jutro wchodzi nowy ! IP: *.chello.pl 28.04.02, 03:48
      wiecie co oni w dupe nas wszystkich robia kontuzja takiego....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka