Dodaj do ulubionych

Ocean's Eleven: Ryzykowna gra ***

IP: *.icpnet.pl 05.11.04, 12:16
i jak zwykle krytyk zjechał "mało ambitny" film a widzowie i tak wiedzą
swoje...
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxx Re: Ocean's Eleven: Ryzykowna gra *** IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 05.11.04, 19:36
      :-) nieznoszę tych ludzi, którzy komentują filmy w gazecie wyborczej :-) nie
      potrafią sie zdystansować i podejsc do niektórych rzeczy z przymknietymi oczami
      :-) myślę, że się już dawno wypalili.... czesto kiedy czytam ich oceny
      filmów... to zastanawiam się... o co im tak naprawde chodzi... Może faktycznie
      to jedynie kwestia gustu ale... myślę, ze w tym jest coś głebszego... oni
      zwyczajnie odczuwają przyjemnosc i satysfakcję ... im bardziej zjadą jakiś film
      czują sie bardziej dowartościowani :-) nooo.... mam na myśli, że w ich oczach
      ich gust staje sie coraz bardziej wyrafinowany :-PPPPPPPPPPPPPPPPPP
      • Gość: ksenia Re: Ocean's Eleven: Ryzykowna gra *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 19:49
        ten film to kawał świetnej rozrywki, a panowie recenzenci czasami zapominają,
        że kino w swych początkach było właśnie rozrywką dla gawiedzi. nie każdy musi
        leżeć krzyżem przed Bergmanem - ja nie unikam, ale raczej nie popadam w
        mentorskie bałwochwalstwo :-)
        • boa.dupczyciel Re: Ocean's Eleven: Ryzykowna gra *** 05.11.04, 20:58
          szkoda, ze lektor do d**y poirytowal mnie okrutnie, trza bylo wylaczyc pudelko
          • Gość: Andie LEKTOR IP: *.chello.pl 05.11.04, 21:22
            no wlasnie :-/ straszny głos! skad oni go wzieli to ja nie wiem!
            • Gość: zielona milka Re: LEKTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 23:59
              Współczuję wam, bo w tym filmie muzyka jest super!
    • Gość: kapucyn Re: Ocean's Eleven: Ryzykowna gra *** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:23
      jak jest Julia i Bratt to przecież nie może być złe, czekam na "The Mexican"
      • lunatica The Mexican - cieniutki, za to 05.11.04, 21:28
        Ocean's Eleven - świetny, stylowy - lubię takie kino :-)
        Z niecierpliwością czekam na 2.
    • Gość: Basia Re: Ocean's Eleven: Ryzykowna gra *** IP: *.aster.pl 05.11.04, 22:57
      Świetny film a panu krytykowi to już podziękujemy :(((
      • martuha Re: Ocean's Eleven: Ryzykowna gra *** 06.11.04, 12:03
        mnie tez sie podobal. matt damon jak zwykle uroczy, clooney przystojny, akcja
        wartka, dobra muzyka. czego mozna chciec wiecej?
        • zoskaanka Re: Ocean's Eleven: Ryzykowna gra *** 06.11.04, 12:43
          wszytko jest git, tylko Julia Roberts taka brzydka, kto jej te usta malował????
    • Gość: Jakusia Re: Ocean's Eleven: Ryzykowna gra *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 12:44
      Ja przełaczyłam na film juz jak Pitt zażerał sie bułką a Mona Liza siedziała w
      samochodzie i czekała na Georga...":(((((((
    • Gość: kalka a ja nie rozumiem :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 13:20
      chyba coś przeoczyłam i nie rozumiem po co była ta czarna walizka w sejfie, ta
      która o mało nie spadła na czujniki i nie zawaliła całej operacji :-)
      • Gość: aga Re: a ja nie rozumiem :-( IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 06.11.04, 14:59
        tam były te ładunki które potem wywaliły drzwi od wewnątrz
        • Gość: maad Re: a ja nie rozumiem :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:05
          W sumie, to gdyby chodzilo tylko o te ladunki, to mogliby je razem z
          chinczykiem w wozku wprowadzic,. Ale mysle ze chodzilo tez o to aby odwrocic
          uwage wlasciciela kasyna (k*** nie mam w ogole pamieci do nazwisk -
          Bellario?? :) ) a pozniej kiedy ten staruszek mial niby zawal serca, to oni
          mogli spokojnie podmienic podglad z kamer, bo nikt nie patrzal wtedy na
          monitory..
          Jak dla mnie film genialny.. Szczegolnie podobalo mi sie jak Brad Pitt gadal
          przez telefon i mowil co ma byc, a to sie w tej chwili dzialo, albo scena
          wynoszenia kasy w torbach policyjnych,.. Genialna

Dziekuje..:)
    • Gość: aga Re: Ocean's Eleven: Ryzykowna gra *** IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 06.11.04, 15:01
      film był świetny, zaskakujący, z tempem. No i te twarze... Jak Clooney i Pitt
      stali obok siebie nie wiedziałam w co oczy wsadzić. po raz pierwszy przyłaączam
      się krytyki krytyków z wyborczej. Świetny film.
      • Gość: realista :))) Re: Ocean's Eleven: Ryzykowna gra - zagadka... IP: *.kolonia.lan / *.kolonianet.pl 06.11.04, 16:44
        Kto nie oglądał, to ma co żałować.
        Andrzej Krzywy (De Mono)tak zachęcał do oglądania:

"Polecam na nadchodzący tydzień świetny "OCEAN'S ELEVEN. To komedia-niekomedia
        o okradaniu kasyna. Nie ma tam aktora, który grałby źle, a scenariusz jest bez
        zarzutu: jest w nim wszystko: zemsta, miłość, pomysłowy przekręt, błyskotliwe
        dialogi i... jedna rzecz, na którą muszą państwo zwrócić uwagę. To Brad Pitt,
        który w każdej scenie filmu coś..."

Celowo nie dokończyłem zdania. Ciekawe czy wielbicielki Pitta(pozdrowienia dla
        fanek i Agnieszki) zauważyły to "coś" w każdej ze scen filmu.
        • lunatica JE? 06.11.04, 17:18

• Gość: realista Re: JE? Re: Tak! IP: *.kolonia.lan / *.kolonianet.pl 06.11.04, 21:11
            :-) Tak, podjada sobie
    • dafni Re: Ocean's Eleven: Ryzykowna gra *** 06.11.04, 20:33
      Ja też bardzo lubię ten film. No i do tego Damon i Pitt. Więcej mi nie trzeba:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka