Dodaj do ulubionych

MJM-przychodzi RUMCAJS do PLASTUSIA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 17:27
A ja jestem zszokowany...Przychodzi Rumcajs do szpitala , do Plastusia( ten
od plastykowych okien) a ten mu...z grubej rury..-CZY MÓGŁBYŚ MI PODAC RĘKĘ?
no jak to tak , a gdzie BUZI? gra wstępna?...jestem zgorszony, bardzo, bardzo
zgorszony...
Obserwuj wątek
    • Gość: micha Re: MJM-przychodzi RUMCAJS do PLASTUSIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 08:13
      tak się bratali , że myślałem że filarski pozwoli gazeli biznesu posunąć
      wyłupiastooką.
      • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: MJM-przychodzi RUMCAJS do PLASTUSIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:26
        NO , nie prawdaż????? aż miło było patrzeć jak się ludzie ku sobie mają....
        A Mateuszek ?..AŻ CALE ZDANIE POWIEDZIAŁ...PO RAZ PIERWSZY( mało brakowało a i
        po raz ostatni..gdzieś się zapodział chłopaczyna)
        do łez wzruszony, po prostu....no i jeszcze UKOCHANY NASZ PAN DOCTORRRE ach cóż
        za LA ROMANCA...
        cóż za zwroty akcji...
        cóż za dialogi...
        ach...

brazyliada z kaczką w tle....
        jak to było?...a, KINO KACZEGO NIEPOKOJU ! HA!!!
        • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: MJM-przychodzi RUMCAJS do PLASTUSIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 13:10
          ciekawe czy dzisiaj będą kaczki...?
          A propos...ponoc wraca głupia gęś ze szczecina....? chryyyyyyyste, to dopiero
          się zascznie...tak,nie, tak, nie, nie wiem, tak nie , niewiem... i tak porzez
          cały odcinek...kocham cie, nie nie powinniśmy, kocham cię, nie nie mogę, kocham
          ale nie powinnam... i znowu tak, nie nie wiem...
          świetnie dialogi, świetne...
          ..kaczki mają więcej życia...i stanowczości...
          • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: MJM-przychodzi RUMCAJS do PLASTUSIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:06
            Jeszcze jestem w szoku... czy oni wczoraj GRALI? czy mój gust się wypaczył?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka