superspec 17.11.04, 21:05 www.altpet.net/rodents/rats/images/Skblrat1.jpg A Wy jak? I czy nadałbym się do realita? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: la_ki Re: Wyglądam tak IP: *.met.pl 17.11.04, 21:32 Doskonale wyglądasz.Wielkość rozumu akurat do realita pasująca.Teraz już kumam twoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec la_ki 18.11.04, 12:58 Z czego się śmiejecie. Z siebie się śmiejecie. Tam są szczury biorące udział w wyścigu. My też bierzemy w takim udział. W pracy, młodsze szczurki w szkole czy w innych miejscach. Program z naszym udziałem byłby pewnie wcale nie lepszy od tego co widzimy na ekranie. A więc bawmy się i śmiejmy z nich pamiętając,że z siebie się śmiejemy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Wyglądam tak 18.11.04, 04:01 superspec napisał: > www.altpet.net/rodents/rats/images/Skblrat1.jpg to wiele wyjasnia... > A Wy jak? a my inaczej > I czy nadałbym się do realita? nie Odpowiedz Link Zgłoś
superspec ed_norton 18.11.04, 13:25 nik szukający dymu. Oto miejsce w wirtualnej rzeczywistości dla Ciebie. www.ogrecave.com/features/pennsic/2_pennsic.battle.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: ed_norton 19.11.04, 02:37 superspec napisał: > nik szukający dymu. Oto miejsce w wirtualnej rzeczywistości dla Ciebie. sugerujesz ze niby ja? pytales, to ci odpoweidzialem zgodnie ze swoim sumieniem i wola...mam prawo...ba, mam nawet moralny obowiazek :) > > www.ogrecave.com/features/pennsic/2_pennsic.battle.jpg wojna na obrazki?? www.fun.from.hell.pl/2004-09-10/uslugi-cateringowe.jpg to zapraszam serdecznie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Jestem 19.11.04, 09:27 zdziwony www.pipebombnews.com/readerimages/arafat.gif Ale jesteś już namierzany anekdota.dyndns.org/jotd17/att-0011/01-bush.jpg A jak Cie namierzymy to będziesz musiał uregulowac rachunek za www.hipernet24.pl/sklep/img_items/s/022/2216.jpg I zapamiętaj sobie, że z CipkaCatering nie ma żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Jestem:)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:49 dorosli mezczyzni:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ramona_snarska Re: Wyglądam tak 18.11.04, 08:40 hola,hola ludzie sie rozpędzajcie się, wszak szczury to bardzo inteligentne stworzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Tak widzi rudą_szczurke Superspec 18.11.04, 13:04 Przebacz jakośc jestem historykiem nie plastykiem. home.swipnet.se/MarusGallery/rat.gif Odpowiedz Link Zgłoś
ramona_snarska Re: Wyglądam tak 18.11.04, 09:02 superspec napisał: > www.altpet.net/rodents/rats/images/Skblrat1.jpg > A Wy jak? > I czy nadałbym się do realita? Chciałabym żebyś wyglądał tak www.funpic.hu/en.picview.php?id=18932 tuliłabym ciebie całymi dniami. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Bardziej się czuje jak ten piesek 18.11.04, 13:18 www.cse.ucsc.edu/~ejw/tatum/images/tatum-dog-glee.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Wyglądam tak 18.11.04, 12:10 Superspecu jeszcze sie pytasz?! Twoi pobratymcy robia kariere w Robinsonach. Wszedzie ich tam pelno. Zwlascza w nocnym show. Takze ogon do gory, masz szanse. Odpowiedz Link Zgłoś