Gość: test_kropka IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.04, 10:54 Dla fanów na oficjalnej stronie WR pojawiła się muzyka (12 zajefajnych kawałków) ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: [Robinson] Soundtrack już na stronie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 10:56 Muzyczka jest już od jakiegoś miesiąca :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test_kropka Re: [Robinson] Soundtrack już na stronie IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.04, 10:59 To fajnie :-)) Dla mnie jest od dzisiaj, bo dopiero co odkryłem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: [Robinson] Soundtrack już na stronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 11:38 a w co wejsc nalezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yokoo Re: [Robinson] Soundtrack już na stronie IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 24.11.04, 11:45 Strona jest ekstra, muzyka wspaniała. Cała wyprawa to super przygoda! Tylko szkoda że uczestnisy Programu nie potrafią godnie odejść np. wczoraj Kuba! SZKODA że na koniec poznajemy ich tak naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: [Robinson] Soundtrack już na stronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 11:58 muzyka bardzo mi sie podoba. rosnie! jest pzrejmujaca i wogole nie kojarzy sie z wyprawa . sama tez swietei podbila by rynek! Odpowiedz Link Zgłoś