Gość: kinia IP: *.polkos.com.pl 28.08.01, 12:59 Przecież ta dziewczyna jest beznadziejna - Karolina przy niej to chodzaca inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: centor Re: ALICJA BLONDWŁOSA IDIOTKA IP: *.pkobp.pl 28.08.01, 14:10 Gość portalu: kinia napisał(a): > Przecież ta dziewczyna jest beznadziejna - Karolina przy niej to chodzaca > inteligencja Nie zgadzam się z tobą. Ala to super dziewczyna i w dodatku katoliczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: ALICJA BLONDWŁOSA IDIOTKA IP: *.chello.pl 28.08.01, 14:23 Pewnie, że super dziewczyna i w dodatku chodzi na super czadowe imprezki, taki czad, że w ogóle super, no po prostu czadowo imprezkowe super!!! Może oprócz takich tekstów będzie miała coś jeszcze do powiedzenia. Jedną Alicję-katoliczkę mieliśmy, no to teraz jest druga. Już na samym początku zabrała się za pokazywanie zdjęć z chrztów i komunii swoich, swojej siostry i reszty rodzinki. Jeśli przez to chce zdobyć zwolenników, to jednego już ma(nie mnie, mojego przedmówcę). Moim zdaniem, o tym czy ktoś jest naprawdę wierzący nie świadczy ilość zdjęć z uroczystości kościelnych w jego rodzinnym albumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: ALICJA BLONDWŁOSA IDIOTKA IP: *.polkos.com.pl 28.08.01, 14:37 Wydaje mi się, że prawdziwy katolik nie odważyłby się wziąć udziału w takim programie - przecież to grzech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: ALICJA BLONDWŁOSA IDIOTKA IP: 213.158.197.* 28.08.01, 15:12 A Internet - to też grzech? Gość portalu: kinia napisał(a): > Wydaje mi się, że prawdziwy katolik nie odważyłby się wziąć udziału w takim > programie - przecież to grzech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrusha Re: ALICJA BLONDWŁOSA IDIOTKA IP: *.punkt.pl 29.08.01, 15:26 grzech! te słowa i nieodpowiednie strony.grzech i rozpusta!!!:)) a powracając do Alicji-to nieco (przynajmniej) inteligentniejszej blondyki nie było.ale wtedy o czym pisać...widziałam ją wczoraj- imprezki,super, bombowo,czad, w ogóle i do tego ewentualnie się, byłam,ja..ale to cieszy- można się dowartościować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: ALICJA BLONDWŁOSA IDIOTKA IP: *.polkos.com.pl 30.08.01, 09:39 Co racja to racja. Przy niej czję się jak Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: ALICJA BLONDWŁOSA IDIOTKA IP: 192.168.1.* / 213.17.161.* 30.08.01, 11:03 dajcie spokój dziewczynie, ten program to dla niej i wielu innych "deal zycia" Odpowiedz Link Zgłoś