IP: *.chello.pl 25.11.04, 20:17
Kiedyż to zdejmą z wizji?
Obserwuj wątek
    • anieczkapoleczka Re: Familiada 25.11.04, 20:38
      Dobre pytanie. Podejrzewam, że nieprędko. Ten teleturniej to taka zapchajdziura. Ja w tym czasie robię sobie poobiednią drzemkę i nie oglądam familiady.
      • Gość: anai Re: Familiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 14:27
        A ja tam bardzo lubię familiade!!! Zawsze w niedziele jem obiad i sobie chetnie
        ogladam ten mily,rodzinny teleturniej. Zaskakujące odpowiedzi ankietowanych
        czasami rozbrajaja. Nie ma lepszej rozrywki =-))) Pozdrawiam fanów FAMILIADY!!!
        • Gość: Teleturwidz Re: Familiada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:20
          Tak,ja też się zgodzę z przedmówczynią,i zapewniam że nie jest to jakaś
          prowokacja z mojej strony ale również ten teleturniej uważam za bardzo
          sympatyczny.Oczywiście że nie jest to jakiś wyszukay teleturniej z wiedzy
          jak "Wielka Gra" czy "1 z 10",które to teleturnieje także obowiązkowo
          oglądam,ale po prostu taka rodzinna zabawa na zasadzie skojarzeń a przy tej
          okazji rodzinka może wygrać całkiem niezłą sumkę.
          W jakimś sensie podziwiam też niestrudzonego Karola,który niezmiennie od 11 lat
          prowadzi tenże program i może dlatego nie zawsze błyszczy jakąś formą a wręcz
          ostatnio wyrażnie widac u nego oznaki zmęczenia,zwłaszcza że jednego dnia
          nagrywa kilka odcinków naraz.W ostatnich emitowanych 2 odcinkach był w dość
          sfatygowanej marynarce i w rozchełstanej koszuli bez krawata...
          • kleoo Re: Familiada 26.11.04, 18:54
            familiada to jeden z najfajniejszych programów, obrazujacy polskie
            społeczeństwo, zgadzam się że można by zmodernizowac wystrój studia ale sama
            konwencja i prowadzenie bardzo mi odpowiadają, a jak się komuś nie podoba to
            niech sobie idzie spać, ja też nie oglądam wszystkiego co leci w
            telewizji(przewaga to reklamy)
            • Gość: Myszor Re: Familiada IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 21:31
              Nie wiem, kiedy to zdejmą, ale uważam, że powinni to zrobić jak najszybciej.
              • Gość: grizly Re: Familiada---do inteligenta myszora IP: *.proxy.aol.com 26.11.04, 21:55
                jak na lesko to i tak jak dla ciebie ten program to hight live, a gdziezbys
                indziej na twojej wiosce znalazl lepsza rozrywke!!! patrz, panstwo z warszawy
                sa za a ty z burakow wystrzelony przeciw, swiat do gory nogami stanal, to teraz
                buraki dyktuja co jest trendy a co nie, aaa beee poszedl mi do remizy,
                • Gość: K Re: Familiada---do inteligenta myszora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 22:56
                  Gość portalu: grizly napisał(a):

> jak na lesko to i tak jak dla ciebie ten program to hight live, a gdziezbys
                  > indziej na twojej wiosce znalazl lepsza rozrywke!!! patrz, panstwo z warszawy
                  > sa za a ty z burakow wystrzelony przeciw, swiat do gory nogami stanal, to teraz
                  >
                  > buraki dyktuja co jest trendy a co nie, aaa beee poszedl mi do remizy,

Czyli jeśli ktoś jest z małego miasteczka, albo wsi to nie może mieć własnego
                  zdania ???

Twoja wypowiedź była żenująca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka