Gość: Pluszak IP: *.chello.pl 25.11.04, 20:17 Kiedyż to zdejmą z wizji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anieczkapoleczka Re: Familiada 25.11.04, 20:38 Dobre pytanie. Podejrzewam, że nieprędko. Ten teleturniej to taka zapchajdziura. Ja w tym czasie robię sobie poobiednią drzemkę i nie oglądam familiady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anai Re: Familiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 14:27 A ja tam bardzo lubię familiade!!! Zawsze w niedziele jem obiad i sobie chetnie ogladam ten mily,rodzinny teleturniej. Zaskakujące odpowiedzi ankietowanych czasami rozbrajaja. Nie ma lepszej rozrywki =-))) Pozdrawiam fanów FAMILIADY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teleturwidz Re: Familiada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:20 Tak,ja też się zgodzę z przedmówczynią,i zapewniam że nie jest to jakaś prowokacja z mojej strony ale również ten teleturniej uważam za bardzo sympatyczny.Oczywiście że nie jest to jakiś wyszukay teleturniej z wiedzy jak "Wielka Gra" czy "1 z 10",które to teleturnieje także obowiązkowo oglądam,ale po prostu taka rodzinna zabawa na zasadzie skojarzeń a przy tej okazji rodzinka może wygrać całkiem niezłą sumkę. W jakimś sensie podziwiam też niestrudzonego Karola,który niezmiennie od 11 lat prowadzi tenże program i może dlatego nie zawsze błyszczy jakąś formą a wręcz ostatnio wyrażnie widac u nego oznaki zmęczenia,zwłaszcza że jednego dnia nagrywa kilka odcinków naraz.W ostatnich emitowanych 2 odcinkach był w dość sfatygowanej marynarce i w rozchełstanej koszuli bez krawata... Odpowiedz Link Zgłoś
kleoo Re: Familiada 26.11.04, 18:54 familiada to jeden z najfajniejszych programów, obrazujacy polskie społeczeństwo, zgadzam się że można by zmodernizowac wystrój studia ale sama konwencja i prowadzenie bardzo mi odpowiadają, a jak się komuś nie podoba to niech sobie idzie spać, ja też nie oglądam wszystkiego co leci w telewizji(przewaga to reklamy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Re: Familiada IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 21:31 Nie wiem, kiedy to zdejmą, ale uważam, że powinni to zrobić jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizly Re: Familiada---do inteligenta myszora IP: *.proxy.aol.com 26.11.04, 21:55 jak na lesko to i tak jak dla ciebie ten program to hight live, a gdziezbys indziej na twojej wiosce znalazl lepsza rozrywke!!! patrz, panstwo z warszawy sa za a ty z burakow wystrzelony przeciw, swiat do gory nogami stanal, to teraz buraki dyktuja co jest trendy a co nie, aaa beee poszedl mi do remizy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Familiada---do inteligenta myszora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 22:56 Gość portalu: grizly napisał(a): > jak na lesko to i tak jak dla ciebie ten program to hight live, a gdziezbys > indziej na twojej wiosce znalazl lepsza rozrywke!!! patrz, panstwo z warszawy > sa za a ty z burakow wystrzelony przeciw, swiat do gory nogami stanal, to teraz > > buraki dyktuja co jest trendy a co nie, aaa beee poszedl mi do remizy, Czyli jeśli ktoś jest z małego miasteczka, albo wsi to nie może mieć własnego zdania ??? Twoja wypowiedź była żenująca. Odpowiedz Link Zgłoś