valeria 07.05.02, 14:37 Czy mi się wydaje, czy chłopak jakby znormalniał? Wnioskuję po wczorajszym, oficjalnym przekazie. Valeria Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: La_ki Re: Chemik po wyjściu Moniki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 17:38 Znormalniał.Chce wygrać dla Moniki. Odpowiedz Link Zgłoś
valeria Re: Chemik po wyjściu Moniki 07.05.02, 17:41 Gość portalu: La_ki napisał(a): > Znormalniał.Chce wygrać dla Moniki. I pojechać z nią nad morze. :))))))) No i z Natalką, i przyjaciółką Wiolą.] Jak widać kasa się przyda! Pozdr, Valeria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Chemik po wyjściu Moniki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 00:46 Znormalniał, czyli wrócił do swojej starej skóry :) nikt go juz nie i usiłuje odciągnąć i zawłaszczyc, więc nie będzie się przecież sam zaszywał w kącie, bo straci poparcie telewidzów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewa Re: Chemik po wyjściu Moniki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 01:24 Nareszcie Chemik odzyskał kontakt ze swoją świadomością, nie nękany zalotami Moniki ma czas nareszcie pomyśleć kim jest i dokąd zmierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Chemik po wyjściu Moniki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 01:25 ale nie bedzie to trwało długo - przyjdzie nowa i rozkocha w sobie biedaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moammar Re: Chemik po wyjściu Moniki IP: *.telia.com 08.05.02, 01:58 Serce Chemika - nie do zdarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Chemik po wyjściu Moniki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 22:19 Gość portalu: jagoda napisał(a): > ale nie bedzie to trwało długo - przyjdzie nowa i rozkocha w sobie biedaka Jesli naprawdę będzie wyglądała jak toto z portretu pamięciowego, to nie ma szans... Co by nie mówic Chemik esteta jest... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Chemik po wyjściu Moniki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 22:48 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > Jesli naprawdę będzie wyglądała jak toto z portretu pamięciowego, to nie ma > szans... Co by nie mówic Chemik esteta jest... ;))) czy ja wiem... chyba lubi chude ale niekoniecznie ładne moim zdaniem monika jest bardzo ładna ale jego poprzednia miłość kasia - raczej nie teges Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Chemik po wyjściu Moniki IP: *.acn.waw.pl 09.05.02, 00:24 Gość portalu: jagoda napisał(a): > Gość portalu: Metaxa napisał(a): > > > Jesli naprawdę będzie wyglądała jak toto z portretu pamięciowego, to nie m > a > > szans... Co by nie mówic Chemik esteta jest... ;))) > > czy ja wiem... > chyba lubi chude ale niekoniecznie ładne > moim zdaniem monika jest bardzo ładna ale jego poprzednia miłość kasia - raczej > > nie teges nooo:) kasia nieteges:) a przed kasia...yyyyyy <SZOK> weronika!!!:) ja tam mysle ze chemik jest... "wszystkozerny" z ograniczeniem tylko i wylacznie wiekowym... jakos chyba boi sie starszych kobitek:) i dobrze!!!:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
valeria Re: Chemik po wyjściu Moniki 09.05.02, 09:27 Chemik nie jest "wszystkożerny", zachochuje się w laskach, które same go wybrały, kręcą się koło niego i kokietują. Ponieważ nie wszystkie to robią, nie jest "wszystkożerny" - i tylko dlatego! Ale skądninąd to dobrze! Bo by nam się chłopak na nic wypalił! :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
valeria Re: Chemik po wyjściu Moniki 09.05.02, 09:28 valeria napisał(a): > Chemik nie jest "wszystkożerny", zachochuje się w laskach, które same go > wybrały, kręcą się koło niego i kokietują. Ponieważ nie wszystkie to robią, nie > > jest "wszystkożerny" - i tylko dlatego! Ale skądninąd to dobrze! Bo by nam się > chłopak na nic wypalił! > :)))))))))))))))) I to przed trzydziestką!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra2 Re: Chemik po wyjściu Moniki 09.05.02, 09:32 No to zostało mu jeszcze 6 lat!!! Dziewczyny!!! Do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś