Dodaj do ulubionych

Kasia powinna wygrać Robinsona.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:00
Na reszte tego czegoś nie mogę już patrzyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andie Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.chello.pl 29.11.04, 23:09
      ja tak samo :-/
    • Gość: belami Lidka jest chora z zazdrości IP: *.icpnet.pl 29.11.04, 23:23
      Ja na tę sukę patrzeć nie mogę! zazdrosna jak jasna cholera, nagle znów zrobiła
      się straszliwie spostrzegawcza (to apropo konkursu w błocie).
      Od tego jej mentorstwa wobec Kasi robi mi się niedobrze. Kasia może i robi
      wrażenie takiej rozchichotanej panienki, ale jest twarda i szczerze ją lubię. A
      ta głupia Lidka z tymi pretensjami, że Kasia oszukuje, nie ma zasad, nie dba o
      siebie i za wszelką cenę chce wygrać... a Lidka to niby nie? A w ogóle, co ona
      by zrobiła, jakby była Kasi matką! Ojejejejejej!!! Ona jest nienormalna!!!
      Każdy chce wygrać i to jest wg mnie najzupełniej normalne.
      Niestety skutecznie sieje ferment i z tego powodu Kasia jutro poleci do domu...
      smutne to, ale raczej tak będzie.
      • Gość: verte Re: Lidka jest chora z zazdrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:31
        Gość portalu: belami napisał(a):

> Niestety skutecznie sieje ferment i z tego powodu Kasia jutro poleci do domu..

Tak będzie jeśli nie wygra nietykalności.Ale jakby ten program miała wygrać ta
        lidka to...nie lepiej przemilcze sprawe.
        • Gość: verte A jutro będą wpijerdalać larwy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:34
          Kiedyś się brzydzili i nie mogli zjeśc takiej w konkurencji ale założe się że
          jutro będą wcinać bez mrugnięcia okiem.A ta lidka toby nawet gó.. zjadła żeby
          wygrać.
          • Gość: werty Kasia wygra IP: *.devs.futuro.pl 30.11.04, 00:12
            Wiem, bo rozpowiada o tym Wito.
            • Gość: kubissimo Re: Kasia wygra IP: *.chello.pl 30.11.04, 00:24
              wiesz, juz byly potwierdzone informacje o tym, ze wygra Patrycja i Tomek. teraz
              Kasia
              tylko o Lidce nikt nie mowi. czy to znaczy, ze wygra wlasnie ona? :/
    • Gość: kubissimo Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.chello.pl 30.11.04, 00:14
      Lidka jest koszmarna osoba, ale jak widac swietnie sobie radzi - nie wygrala
      zadnej konkurencji, nawet nie byla bliska wygrania czegokolwiek, potrafi tylko
      gadac i wybrzydzac, ale wlasciwie jest w finale
      no chyba, ze jutro Kasia zdobedzie immunitet (ale troche w to nie wierze), a
      wtedy Patrycja i Tomek pewnie zaglosuja na Lidke

najbardziej rozczarowala mnie Patrycja. myslalem, ze to normalna osoba, a
      okazalo sie, ze jak debilka daje soba manipulowac. ehhh
      • Gość: E.P. Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.icpnet.pl 30.11.04, 01:14
        W NASTĘPNYM ODCINKU KASIA MA IMMUNITET.
        NA ZAJAWCE PODCZAS GŁOSOWANIA MIAŁA NA SZYI MEDALION-ALE CO DALEJ, CZY WYGRA
        ROBINSONA?
        ŻYCZĘ JEJ SZCZĘŚCIA!
        • Gość: kubu Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.chello.pl 30.11.04, 01:24
          moze to byla przebitka z poprzedniej rady wyspy :/
          • Gość: E.P Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.icpnet.pl 30.11.04, 01:51
            I DWA GŁOSY PÓJDĄ NA LIDKĘ A DWA NA TOMKA-STĄD LOSOWANIE KOSTKĄ...
            • kubissimo Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. 30.11.04, 02:11
              heh
              pewnie od rana bede sledzil tvn, coby przylapac te zajawke
            • Gość: Negatyw Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:22
              Powinna i wygrała heheeehehe
    • Gość: Tom Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:27
      Ludzka zazdrość i zawiść nie zna granic.Lidka każdym słowem i zachowaniem
      wystawia sobie jak najgorsze świadectwo. I jeszcze ta żałosna
      racjonalizacja: "po co nam seans odnowy skoro i tak na drugi dzień będziemy
      znowu brudni".Ludzie, jak to babsko mnie wku****!!!Patrycja zobaczyła w Kasi
      mocną rywalkę i jakoś się nie dziwię, że przestała z nią trzymać. Nie mogę się
      jednak nadziwić, z jaką łatwością łykają (Pati i Tomek) żmijowate teksty tej
      zasuszonej rozwódki. Jejku, jeszcze nigdy nie anagażowałem się tak w żaden
      program telewizyjny, ale widząc co się dzieje nie mogę usiedzieć w miejscu.
      Całym sercem jestem z Kasią!!Do zobaczenia o 21.30:)))
      • Gość: eni Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.icpnet.pl 30.11.04, 11:52
        Kasi było strasznie żal kiedy wieczorem wróciła na wyspe i nikt się do niej nie
        odezwał.Ta banda nie ma za grosz przyzwoitości.Nie potrafią nawet udawać żeby
        dziewczynie nie robić przykrości.
        • sarah75 Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. 30.11.04, 12:35
          hmma Tomek chyba pracuje z młodziezą jako wychowawca...? he he he daje przykład
          nie ma co!
      • Gość: żona Toma Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:16
        a dziś nie ma Ligi Mistrzów tudzież innej piłki nożnej? Pozdrowienia od męża :)
    • devil_ka Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. 30.11.04, 14:12
      Co ja sie wczoraj na denerwowalam przed tym telewizorem to moje - jak mozna byc
      tak glupim i dac sie omotac lidzce eh...zycze Kasi z calego serducha aby wygrala
      i nie dala sie tym niemilym osoba :)
      • Gość: bravo Kasia Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 16:50
        Kasiu,jesteś najlepsza.Nie przejmuj się tą podstarzałą szmatą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka