Gość: grzech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:00 Na reszte tego czegoś nie mogę już patrzyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andie Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.chello.pl 29.11.04, 23:09 ja tak samo :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belami Lidka jest chora z zazdrości IP: *.icpnet.pl 29.11.04, 23:23 Ja na tę sukę patrzeć nie mogę! zazdrosna jak jasna cholera, nagle znów zrobiła się straszliwie spostrzegawcza (to apropo konkursu w błocie). Od tego jej mentorstwa wobec Kasi robi mi się niedobrze. Kasia może i robi wrażenie takiej rozchichotanej panienki, ale jest twarda i szczerze ją lubię. A ta głupia Lidka z tymi pretensjami, że Kasia oszukuje, nie ma zasad, nie dba o siebie i za wszelką cenę chce wygrać... a Lidka to niby nie? A w ogóle, co ona by zrobiła, jakby była Kasi matką! Ojejejejejej!!! Ona jest nienormalna!!! Każdy chce wygrać i to jest wg mnie najzupełniej normalne. Niestety skutecznie sieje ferment i z tego powodu Kasia jutro poleci do domu... smutne to, ale raczej tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Lidka jest chora z zazdrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:31 Gość portalu: belami napisał(a): > Niestety skutecznie sieje ferment i z tego powodu Kasia jutro poleci do domu.. Tak będzie jeśli nie wygra nietykalności.Ale jakby ten program miała wygrać ta lidka to...nie lepiej przemilcze sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte A jutro będą wpijerdalać larwy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:34 Kiedyś się brzydzili i nie mogli zjeśc takiej w konkurencji ale założe się że jutro będą wcinać bez mrugnięcia okiem.A ta lidka toby nawet gó.. zjadła żeby wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Kasia wygra IP: *.devs.futuro.pl 30.11.04, 00:12 Wiem, bo rozpowiada o tym Wito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubissimo Re: Kasia wygra IP: *.chello.pl 30.11.04, 00:24 wiesz, juz byly potwierdzone informacje o tym, ze wygra Patrycja i Tomek. teraz Kasia tylko o Lidce nikt nie mowi. czy to znaczy, ze wygra wlasnie ona? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubissimo Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.chello.pl 30.11.04, 00:14 Lidka jest koszmarna osoba, ale jak widac swietnie sobie radzi - nie wygrala zadnej konkurencji, nawet nie byla bliska wygrania czegokolwiek, potrafi tylko gadac i wybrzydzac, ale wlasciwie jest w finale no chyba, ze jutro Kasia zdobedzie immunitet (ale troche w to nie wierze), a wtedy Patrycja i Tomek pewnie zaglosuja na Lidke najbardziej rozczarowala mnie Patrycja. myslalem, ze to normalna osoba, a okazalo sie, ze jak debilka daje soba manipulowac. ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.P. Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.icpnet.pl 30.11.04, 01:14 W NASTĘPNYM ODCINKU KASIA MA IMMUNITET. NA ZAJAWCE PODCZAS GŁOSOWANIA MIAŁA NA SZYI MEDALION-ALE CO DALEJ, CZY WYGRA ROBINSONA? ŻYCZĘ JEJ SZCZĘŚCIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.chello.pl 30.11.04, 01:24 moze to byla przebitka z poprzedniej rady wyspy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.P Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.icpnet.pl 30.11.04, 01:51 I DWA GŁOSY PÓJDĄ NA LIDKĘ A DWA NA TOMKA-STĄD LOSOWANIE KOSTKĄ... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. 30.11.04, 02:11 heh pewnie od rana bede sledzil tvn, coby przylapac te zajawke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Negatyw Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:22 Powinna i wygrała heheeehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:27 Ludzka zazdrość i zawiść nie zna granic.Lidka każdym słowem i zachowaniem wystawia sobie jak najgorsze świadectwo. I jeszcze ta żałosna racjonalizacja: "po co nam seans odnowy skoro i tak na drugi dzień będziemy znowu brudni".Ludzie, jak to babsko mnie wku****!!!Patrycja zobaczyła w Kasi mocną rywalkę i jakoś się nie dziwię, że przestała z nią trzymać. Nie mogę się jednak nadziwić, z jaką łatwością łykają (Pati i Tomek) żmijowate teksty tej zasuszonej rozwódki. Jejku, jeszcze nigdy nie anagażowałem się tak w żaden program telewizyjny, ale widząc co się dzieje nie mogę usiedzieć w miejscu. Całym sercem jestem z Kasią!!Do zobaczenia o 21.30:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eni Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.icpnet.pl 30.11.04, 11:52 Kasi było strasznie żal kiedy wieczorem wróciła na wyspe i nikt się do niej nie odezwał.Ta banda nie ma za grosz przyzwoitości.Nie potrafią nawet udawać żeby dziewczynie nie robić przykrości. Odpowiedz Link Zgłoś
sarah75 Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. 30.11.04, 12:35 hmma Tomek chyba pracuje z młodziezą jako wychowawca...? he he he daje przykład nie ma co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Toma Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:16 a dziś nie ma Ligi Mistrzów tudzież innej piłki nożnej? Pozdrowienia od męża :) Odpowiedz Link Zgłoś
devil_ka Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. 30.11.04, 14:12 Co ja sie wczoraj na denerwowalam przed tym telewizorem to moje - jak mozna byc tak glupim i dac sie omotac lidzce eh...zycze Kasi z calego serducha aby wygrala i nie dala sie tym niemilym osoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Kasia Re: Kasia powinna wygrać Robinsona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 16:50 Kasiu,jesteś najlepsza.Nie przejmuj się tą podstarzałą szmatą. Odpowiedz Link Zgłoś