Dodaj do ulubionych

ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!!

30.11.04, 08:22
Uważam, że Kasia powinna wygrać. Na pewno nie Lidka! Lidka jest tak beznadziejna, że wymiotować
mi się chce jak ją widzę, a już na pewno jak słyszę. Jest straszną intrygantką, i to przez jej kretyńskie
gadki wyleciał Kuba, który uważan, że powinien się znaleźć w finale razem z Kasią i Tomkiem. Gdyby
nic nie mówiła Tomkowi o tym ich wewnętrznym immunitecie (tak jak się umawiali na początku) nie
byłoby afery. Ale Lidka-podżegaczka musiała być mądrzejsza.
Teksty, że Kasia walcząc jest bezwzględna, są mocno nie na miejscu. Przecież chyba żeby wygrać,
trzeba walczyć. A jak są mocni przeciwnicy, to trzeba walczyć mocno. A granice wyznacza chyba
sobie sam uczestnik. Kasia jest w porządku. Widać że zależy jej i stara się. Chce zdobyć zwycięstwo
w walce, a nie w intrygach jak Lidka.
Reasumując: Lidka precz, Kasia zwycięzcą.
Obserwuj wątek
    • Gość: iwka Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.wroc.zigzag.pl 30.11.04, 09:15
      popieram, niech wygra Kasia.
      Jest bardzo wytrzymała i zdeterminowana - zdeklasowała chłopaków i nawet
      fitnesskę w konkurencji, gdzie potencjalnie ta powinna wygrać ( wytrzymałość nóg).
      Kasia da sobie w życiu radę, a kasa z wygranej by jej na pewno dużo pomogła !

trzymam kciuki!
      • Gość: colin Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.aster.pl 30.11.04, 09:33
        no tak ale wygra albo ta ze szczecina albo z koszalina
        czytalem wywiady w prasaie i to wlasnie z nimi bylo najwiecej

Kasia dawaJ!!!
        • Gość: eni Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.icpnet.pl 30.11.04, 09:42
          Kasia do ataku!Zycze jej ażeby wykosiła to całe towarzystwo.Co kasa czyni z
          ludzi? Strach i zazdrość że Kasia może wygrać doprowadza ich do furii.Nie
          potrafią , nieudaczniki z nią wygrać i szukają dziury w całym-błoto miała
          bardziej gęste.To już jest paranoja.
          • kubissimo Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! 30.11.04, 11:39
            tak, to z gestoscia blota to juz bylo przegiecie
            ale faktycznie Kasia tam troche przesadzila, bo po zakonczeniu konkurencji
            jeszcze dorzucala do wiaderka

tekst Lidkii o sciemie przy przechodzeniu przez ta barierke tez byl zalosny.
            wie, ze jej tego na wyspie raczej nie udowodni, wiec moze sobie gadac.
            ale z tego co pokazali to wlasnie Kasia za kazdym razem grzecznie przechodzila
            na druga strone
        • Gość: Negatyw Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:21
          Jejejeje, Kasssiaaa najlepsza jest !!!!
    • tjerzy Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! 30.11.04, 10:11
      Uwielbiam Kasie:D Jest naprawdę spoko Dziewczyną... Ciągle mnie zaskakuje!!!
      Ale jestem bardzo zmartwiony, bo po aktualnie panujących na wyspie
      nastrojach,wnioskuje, że wyleci dzisiaj z hukiem!!!!! BARDZO SZKODA.....:(
      • lolka11 Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! 30.11.04, 10:49
        Wczesniej nie lubilam Kasi, ale tak jak cala reszta sie zachowuje w stosunku do
        niej, to mam nadziej, ze wygra.
        Lidki nie lubilam od poczatku, a ostatnio przechodzi sama siebie. Nie moge na
        nia patrzec.
        Jesli Kasia dzis nie zdobedzie immunitetu, to na 100% wyleci...
        Szkoda

Dorota
    • Gość: Ewa Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.ima.pl / *.ima.pl 30.11.04, 10:54
      Kasia juz wygrała sympatie widzów!!! reszta jak im nie zależy tak bardzo na
      zwycięstwie( ale zakłamanie!!!) to niech zrezygnuja!!! Ale ludzie potrafia być
      wredni i zawistni... aż przykro:( Kasia jesteś wielka!
    • ariwederczi Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! 30.11.04, 12:20
      PATRYCJA. Zżera ją zazdrość, że Kasia, która nie jest ani mistrzynią judo, ani
      instruktorką fitness, pokonuje ją w niemal każdej konkurencji. O urodzie i
      usposobieniu nie warto wspominać, bo Kasia deklasuje kobietę-konia wielokrotnie.

LIDKA. Stara rura, która zazdrości Kasi urody, wdzięku, a przede wszystkim
      młodości. Straciłem do niej szacunek po tekstach, jakie rzucała w stronę Kasi
      podczas ostatniej Rady Wyspy (tej, gdy odpadł Kuba).

TOMEK. Jak flaga na wietrze. Widać, że ciągle wchodzi w jakieś sojusze i
      układy, tylko po to, aby móc jak najdłużej zostać w grze. Wystarczy wspomnieć
      konszachtowanie się z Jarkiem czy z Patrycją.

KASIA. Szczera, miła, wesoła, otwarta, silna, młoda, porządna dziewczyna. Dla
      mnie ona jedyna zwyciężyła już w tym programie.
      • tomcio6776 Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! 30.11.04, 12:31
        Kasia jest w porządku.Jest naprade OK.Rownież trzymam za Nią kciuki.Powodzenia
        Kasiu!
        • czesiekkk Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! 30.11.04, 12:47
          Ja też jestem za Kasią.
          • reniatoja Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! 30.11.04, 13:19
            Ale niestety dzisiaj zobaczymy jej zejscie ze sceny (na pewno zrobi to ładnie,
            w ładnym stylu, nie tak jak Kuba), bo to jest podobnie jak w najslabszym
            ogniwie - najlepszy, ten, komu z moralnego punktu widzenia, nalezy sie
            nagroda, odpada tuz przed finałem. Szkoda troche, bo pozostanie uczucie, ze
            nie ma sprawiedliwosci, ale taka jest gra, nic na to nie poradzimy. W kazdym
            razie na cud, ze zostawia Kasie w grze, nie liczę.
            • lolka11 reniatoja 30.11.04, 13:26
              Reniatoja, a widzialas dzisiejsza zajawke.
              Po u Kasi na szyi .........

Dorota
              • reniatoja Re: reniatoja 30.11.04, 13:31
                No włąśnie, o nietykalności nie pomyślałam, Fajnie by było, żeby została, a
                najlepiej wygrała, bo ja też lubię tę Kasię. No zobaczymy. :)
    • Gość: karina Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.gl.digi.pl 30.11.04, 13:26
      nie lubie ludzi, ktorzy graja na emocjach innych, sa biedni, pokrzywdzeni,
      płaczą,cielece oczka. Kasia to taki typ, jest tez ladna, co dla Huberta ma
      duze znaczenie (patrz sprawa z Malgosia), jestem przekonana ze pomogl jej w
      ostaniej konkurencji
    • Gość: Odyn Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: 194.42.117.* 30.11.04, 13:47
      Niech Kasia wygra, przecz z Lidką.
    • Gość: YANE ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA TOMKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:52
      Jak ja lubie ten polski syndrom, ze jak wszyscy przeciw komus to my za nim... Osobiscie nic do Kasi nie mam, ale nie popadajmy tez w przesade, ze ona zawsze jest taka uczciwa, sympatyczna, mila itd. Tez bywaly momenty, ze potrafila zachowac sie nie fair.
      Dla mnie wciaz i to juz od kilkunastu odcinkow faworytem jest Tomek. Ktos pare postow wczesniej napisal, ze jest jak choragiewka. Jakos nie zauwazylam tego. Stara sie byc uprzejmy dla wszystkich. Ale jest raczej staly w swoich zachowaniach.
      Jedynym wrednym typkiem jaki pozostal w grze jest Lidka. I jak Kuba imputowal Patrycji, ze uknula intryge, by go wykosic to jakos tak sobie pomyslalam, ze autorka tego calego zamieszania byla Lidka. Jej teksty sa oslabiajace. A dorabianie sobie autorytetu "przezytymi", na tym lez padole latami, jest irytujace.

P.S. Ogladalam moment temu powtorke konkurencji z blotem. I faktycznie po stronie Patrycji blocko bylo bardzo wodniste, a od strony Kasi bardzo geste. Moze jednak Tomek mial racje?
      • Gość: M Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA TOMKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:07
        Yane, przyznaję Ci racje w całej rozciągłości. Ale w życiu tzrba umeć sobie
        radzić i chociaż niebotycznie drażnią mnie w tej chwili wszyscy w Robinsonie,
        to jednak niech to Dziecko im dokopie!!!!!
        • Gość: zeites Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA TOMKA IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:15
          Tomek jest jak chorągiewka,a jezeli tego nie widzisz to oglądasz inny
          program.Trzymał się z Wito.Zauważył ze jest typowany do odstrzału to go też
          wskazał.To samo było Z Jarkiem.W zaleznosci od sytuacji na wyspie trzyma sie z
          kims innym
      • Gość: kubu Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA TOMKA IP: *.chello.pl 30.11.04, 14:21
        ok, ale podaj jakies konkretne przyklady takiego zachowania u Kasi
        mnie troche drazni jej swietojebliwosc, ale jakos nie pamietam brzydkich
        zachowan

Tomek niby tez taki porzadny, jednak bawil sie w jakis uklady z Igorem i
        Patrycja
        no i teksty, ze ufa tylko Patrycji
        to znaczy, ze ufa Patrycji i Lidce, bo to przeciez teraz papuzki nierozlaczki,
        nawet sobie jezyk migowy wymyslily, zeby obgadywac Kasie bez uzycia slow.
        zalosne

zastanawia mnie tylko przebieg glosowania, bo wiadomo, ze Kasia ma immunitet i
        bedzie dogrywka, czyli byl remis
        mysle, ze pewne jest to, ze Kasia zaglosuje na Lidkę
        Tomek majac do wyboru Lidke i Patrycje raczej zaglosuje na garbata miss polonie
        (ona naprawde ma cos z kregoslupem)
        Lidka na Patrycje raczej nie zaglosuje, wiec zaglosuje na Tomka, czyli Patrycja
        tez na niego odda glos. taka wspaniala przyjaciolka :/
        • Gość: kubu albo... IP: *.chello.pl 30.11.04, 14:28
          skoro ma byc rozwiazanie, ktorego nikt sie nie spodziewal, a w tym programie
          regula numer jeden jest brak regul, to wymyslilem scenariusz alternatywny
          Kasia ma immunitet, z glosowania wynika, ze odpada Lidka, ale w tym momencie
          Hubert zarzadza gre w kosci miedzy osoba wskazana w glosowaniu i osoba, ktora
          wygrala immunitet
          ot tak, zeby dac widzom material do dyskusji :)))
          • lolka11 Re: albo... 30.11.04, 15:02
            Ja mysle, ze Kasia i Tomek, beda glosowac na Lidke, a Lidka i Pati, na Tomka.
            Pewnie bedzie dogrywka miedzy Lidka, a Tomkiem.

Dorota
    • Gość: antyfan Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:33
      chodzą słuchy, że panna modelka Kasia wygrała cały programm. buuu!
      a jak wygrała to kasa poszła na tipsiki i tonę jedzenia, tak jej się spuchło:
      www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/90/76_file.jpg
      • Gość: . Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:36
        wygrała, to wydała na co chciała. Zazdrościsz?
        • Gość: antyfan Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:06
          jasne, szczególnie tych tipsików
      • Gość: krem Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: 212.33.89.* 30.11.04, 14:51
        Ja nie trzymam, bo jest rzadkim okazem głupoty. Chociaż do tej pory uważałam,
        że jest prześliczna, ale na tym zdjęciu............... To aktualne?
        • Gość: KIRA Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.crowley.pl 30.11.04, 14:56
          Ona jest naparwdę bardzo ładna ale jak jest naturalna, na wyspie przecież
          wygląda super, jak sie zrobi to juz nie to samo ale fajna z Niej dziewczyna.....
          • Gość: ARIK Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:58
            jasneeee, sama na to wpadłaś???
      • Gość: YANE Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:00
        eee no zepsules cala przyjemnosc patrzenia na Kasie :/
        Kiepskie ciuchy...
        • Gość: antyfan Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:10
          wybacz.
          a to link do wszystkich zdjęć:
          www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1101
          • kubissimo Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! 30.11.04, 15:19
            heh, po Jarku tez widac efekt yoyo :)
            i Patrycji tez sie chyba pyszczek zaokraglil

niezle wygladaja Marcin i Agnieszka. w jej przypadku to niespodzianka :)

niemniej cos cienko przeda nasi Robinsonowie. na stolikach raptem 3 szklanki
            slabienko... ;)
            • Gość: . Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:20
              A Wincenty? Cudo!!!
            • Gość: YANE Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:25
              I to trzy szklanki na 10 osob ;]

Moze malo obiektywnie, ale zdecydowanie najlepiej z calej grupy wyglada Marcin :) Faktycznie Agnieszka w pelnym makijazu odmlodniala i wyladniala. Za to Kuba chyba trzyma linie ;))))
        • kubissimo Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! 30.11.04, 15:23
          nie no, gora ok
          spodnie i buty do wymiany
          • Gość: YANE Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:28
            Nie no te spodnie i kozaki mnie tak rozstroily, ze calosc mi sie nie podoba. Lalkowato i plastikowo... Kasia w wersji wyspiarskiej wyglada apetycznie, a tu... powiedzialabym, ze pospolicie.
    • fenk.szuja KASIA- Cudeńko!!! 30.11.04, 15:06
      Nie dość, że jest śliczniutka, to jeszcze "ma jaja". A te beznadziejne laski
      zazdroszczą jej jednego i drugiego. Lidka do odstrzału, dupkowaty góral i
      Partycja - wielkie moje rozczarowanie.
      Pamiętacie jak Kasia wzięła Patrycję do łóżka, żeby się porządnie wyspała?
      Straciła przez to śniadanie.
      A Lidka mówi, że Kasia nie szanuje zdrowia: sama skręcała się z głodu, ale przy
      konkurencji z jedzeniem jadła mało, bo tak bardzo chciała wygrać.
      Dobrze, że to właśnie KASIA wygrała wczoraj - miło było popatrzeć na nią w tym
      spa w wannie z płatkami kwiatów...
    • Gość: romcia.pl Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.04, 15:29
      Żałosne było to obgadywanie jak zobaczyli,że Kaśka to nie maskotka ale groźny
      rywal w walce o wygraną.Nagle się okazało,że jest strasznie be.
    • Gość: mm Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.acn.waw.pl 30.11.04, 15:53
      Rany, macie do dyskusji o Robinsonach specjale forum Reality shows, tam jest
      wiecej pasjonatow tych tematow!
      • Gość: reniatoja Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:58
        a co? Tu się źle dyskutuje, czy jak?
      • lolka11 mm 30.11.04, 16:02
        Nie zauwazylam tam wielu watkow n/t.

Tu jest fajniej

D.
      • kubissimo Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! 30.11.04, 19:48
        czy chodzi o to, ze zabieramy miejsce fanom serialu em jak emilosc?
    • extravirgin Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! 30.11.04, 17:24
      no bez przesady!!! Kasia silna??? a kto buczy calymi dniami? i ona postępowała
      fair wchodząc w układy z Patrycją i innymi by wykosić byłych zielonych?
      sprawność fizyczna też nie powinna Was dziwić skoro ta dziewczyna trenuje
      triathlon! mam nadzieję, że wygra Tomek!
      • robert78 Re: ROBINSON - TRYMAM KCIUKI ZA KASIE!!! 30.11.04, 18:25
        Kasia podoba mi się za to jak walczy. Mam gdzieś czy przytyła czy nie. Bez niej
        byłby to nudny program. Nie poddaje się, mimo że ma wszystkich przeciw sobie.
        Liczy na siebie, a nie na wygryzanie innych. Trzymam kciuki i pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka