Gość: Gosia IP: *.chello.pl 01.12.04, 20:52 Bardzo dzis wspolczulam Koroniewskiej w zwiazku z ta scena ze Stefanem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: test_kropk Przyssała się jak pijawka ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:56 Gośka tak się przyssała do Sromoustego Sztefana, że myślełem, że się uduszą i konwulsji jakichś dostaną. A najbardziej czekałem kiedy na ta wszystko wpadnie Dowbór i rozpędzi towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: Gosia i Stefen IP: *.vline.pl 01.12.04, 21:00 Fakt, ja przerzucam na Polsat zawsze wtedy kiedy w MJM są miłosne sceny ze Stefanem.. Bleah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julla Re: Gosia i Stefen IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:09 Ja podobnie. Tylko jeśli są z Gochą, bleee.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gosia i Stefen IP: *.chello.pl 01.12.04, 21:31 Ogladalam ta scene ze schowanymi w twarzy oczami, zupelnie jakby to byl horror. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Gosia i Stefen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:32 a jak się chowa oczy w twarzy?;)) Może to lepsze niż w dłonach... ;))) podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Gosia i Stefen IP: 80.51.79.* 01.12.04, 21:45 Oj, ja ostatnio w trakcie oglądania MjM bardzo często chowam oczy w twarzy :))))) Gocha+Sztefen, Cyganka, Sasza, Papuga+Poniedział, młody Papug, Pavulon i jego texty nt. Owada (jak ty seksownie jesz te lody) Bleh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gosia i Stefen IP: *.chello.pl 02.12.04, 16:30 Hehehe, no przejezyczylam sie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Gosia i Stefen IP: *.icpnet.pl 02.12.04, 17:54 nie wiem, czy tylko chodziło Ci o zobrazowanie niesmaku czy faktycznie, ale ja tez nie mogłam patrzeć, obrzydzenie połączone z jakims wstydem nie pozwoliły mi patrzec na "całujących się " myszy i niemca - zakryłam twarz rekami, zrobiłam szparki między palcami by patzreć czy "już" a mąż patrzyl na mnie i chyba sobie pomyślał, ze mnie w głowe coś kopnęło ;) ja wrazliwa jestem na te nieudane umizgi - kiedys nawet wątek załozyłam o porannej scenie poniedziałka z papugą - też koszmar :( Przekonujący są młodzi państwo Zduńscy oraz owad w akcji z amatorem męzatek - człowiek zdolny uwierzyć, ze się chociaż lubią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gosia i Stefen IP: *.chello.pl 02.12.04, 22:09 >obrzydzenie połączone z jakims wstydem nie pozwoliły mi >patrzec na "całujących się " myszy i niemca - zakryłam twarz rekami, zrobiłam >szparki między palcami by patzreć czy "już" Dokladnie wygladalam i czulam tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe82 Re: Gosia i Stefen 01.12.04, 21:47 scena taka ze hoho!ubaw po pachy :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
royal_blue Re: Gosia i Stefen 01.12.04, 22:03 Oh my God, to było niesmaczne, fuuuuuuu! Tez schowałam oczy. W ogóle, to przyszła koza do woza, nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Gosia i Stefen IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.04, 00:29 Jakbyście wiedzieli jak Moelerowi jedzie z paści, byście przestali się dziwić, dlaczego Koroniewska poprosiła Łepkowską o brak scen łóżkowych (nie wiem jak wytrzymuje te pseudo-pocałunki nawet). Bleeeeeeee.... Czuć tego skunksa już z 15 metrów! Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Gosia i Stefen 02.12.04, 00:31 Gość portalu: joker napisał(a): > Jakbyście wiedzieli jak Moelerowi jedzie z paści, byście przestali się dziwić, > dlaczego Koroniewska poprosiła Łepkowską o brak scen łóżkowych (nie wiem jak > wytrzymuje te pseudo-pocałunki nawet). Bleeeeeeee.... Czuć tego skunksa już z > 15 metrów! skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Gosia i Stefen IP: *.softpro2.pl 02.12.04, 08:05 jej pewnie tez bo pali jak smok przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Gosia i Stefen IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.04, 21:20 ewosia napisała > Gość portalu: joker napisał(a): > Jakbyście wiedzieli jak Moelerowi jedzie z paści, byście przestali się > dziwić, > > dlaczego Koroniewska poprosiła Łepkowską o brak scen łóżkowych (nie wiem > jak > > wytrzymuje te pseudo-pocałunki nawet). Bleeeeeeee.... Czuć tego skunksa j > uż z > > 15 metrów! > > > skąd wiesz Bo porzygałem się zaraz po tym, jak zaczął zagajać rozmowę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: Gosia i Stefen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 08:21 A dlaczego nie było czerwonego kółeczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Gosia i Stefen 02.12.04, 08:51 Scena była co najmniej niesmaczna. Dobrze, że byłem po konsumpcji kurczka i kapuchy kwaszonej w zestawie z Kaperem, bo gdybym był świadkiem tej sceny podczas spożywania to pewnie skończyłoby to się źle... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Gosia i Stefen 02.12.04, 09:08 żałuję,że Luckowa nie namierzyła Goszy,jak się ładowała Steffenowi do chaty przez to okno.kobieta-kot nie zrobiłaby tego lepiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: Gosia i Stefen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 09:13 Tak. Tekst o otwartym oknie totalnie mnie rozwalił. Wyobraźnia Łepkowskiej się kurczy. Sytuacja byłaby bardziej emocjonująca, gdyby panienka weszła przez komin, bo okna i drzwi były pozamykane. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Gosia i Stefen 02.12.04, 09:24 Albo wzorem Rutkowskiego zrobiła wejście 'bomba'!!!! Poza tym to Gosza była boska w tych brylach kiedy to odwiedziła pub - Bardotka prawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: Gosia i Stefen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 09:27 A jak wróciła z tej całej ceremonii, to był Alis Kuper. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Gosia i Stefen 02.12.04, 09:31 Gość portalu: Duncan napisał(a): > A jak wróciła z tej całej ceremonii, to był Alis Kuper. albo KISS :) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Gosia i Stefen 02.12.04, 09:34 A rano namierzy ich Simona, a my to zobaczymy w poniedziałek! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Gosia i Stefen 02.12.04, 10:02 gianni_vonsacze napisał: > .....z Kaperem ...... bosze, moje ulubione!!!!!! z tym przed soba to nie takie sceny bylabym w stanie wytrzymac!!!! nawet jakby Mysza Dowbora ze Stefenem posuneli sie duuuzo duuuzo dalej na oczach widzow i uczestnikow forum.... ale ale... czy dobrze kojarze, ze Mysza laduje w lozku z kolejnym facetem zawsze wtedy jak jej cos nie wyjdzie? to taka forma pocieszania? sie? czy innych? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Gosia i Stefen - do scoutek kaper 02.12.04, 13:10 scoutek - bratnia Kaperowa dusza!!! :) BTW - a jak odmieniasz, np. wypiłam trzy.... (w zamyśle oczywiście KAPER), bo z ciekawości pytam.. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Gosia i Stefen - do scoutek kaper 02.12.04, 13:12 gianni_vonsacze napisał: > scoutek - bratnia Kaperowa dusza!!! :) > BTW - a jak odmieniasz, np. wypiłam trzy.... (w zamyśle oczywiście KAPER), bo > z ciekawości pytam.. :))))))))))))))))))))))))))))))))) KAPERKI, pieszczotliwie mowie:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Gosia i Stefen - do scoutek kaper 02.12.04, 13:15 :))) No to podobnie jak ja!!! Zawsze w sklepie proszę o Kaperka :) Nie zgadniesz jak odmienia łezka, hie hie hie :))) Wstyd pisać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Gosia i Stefen - do scoutek kaper 02.12.04, 13:18 gianni_vonsacze napisał: > :))) > No to podobnie jak ja!!! Zawsze w sklepie proszę o Kaperka :) > Nie zgadniesz jak odmienia łezka, hie hie hie :))) Wstyd pisać ;)) ja o nic nie muszę prosić-sama z lodówy wyjmuję;)) scoutek-ale w wersj niepieszczotliwej,to jak powiesz. "wypiłam 2(nie szalejmy,dwa stykną)...." Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Gosia i Stefen - do scoutek kaper 02.12.04, 13:21 lezka_z_posen napisała: > ja o nic nie muszę prosić-sama z lodówy wyjmuję;)) > scoutek-ale w wersj niepieszczotliwej,to jak powiesz. > "wypiłam 2(nie szalejmy,dwa stykną)...." dwa, trzy, cztery Kapery.... chyba tak .... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Gosia i Stefen - do scoutek kaper 02.12.04, 13:41 i tak powinno być!!! łezka mawiała - do czasu aż Jej nie oświeciłem: 2, 3 Kapry :DDD p.s. dzisiaj też kaperek pęknie na bank :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Gosia i Stefen - do scoutek kaper 02.12.04, 13:45 gianni_vonsacze napisał: > i tak powinno być!!! > łezka mawiała - do czasu aż Jej nie oświeciłem: 2, 3 Kapry :DDD > p.s. dzisiaj też kaperek pęknie na bank :) i tak częsciej niż kaper mawiam porter,a tu dylematu językowego nie mam;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Gosia i Stefen - do scoutek kaper 02.12.04, 13:53 nawet do rymu gadam... hm.... Lezka, zawsze mogloby byc tak: jak Kapry to Portry;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Gosia i Stefen - do scoutek kaper 02.12.04, 14:38 na Slasku, dokladnie w Katowicach.... i slowo daje - nie widuje ostatnio wcale.... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Gosia i Stefen - do scoutek kaper 02.12.04, 14:40 scoutek napisała: > na Slasku, dokladnie w Katowicach.... i slowo daje - nie widuje ostatnio > wcale.... bo wszystko pewnie Hubert Dworniok wypija u Alojza w szynku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Gosia i Stefen - do scoutek kaper 02.12.04, 15:43 pewnie, Gianni, masz racje.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Gosia i Stefen - do scoutek kaper 02.12.04, 13:49 u mnie niestety ostatnio nie do dostania i tesknie za nim przeogromnie........ ale jak bedziesz go dzisiaj otwieral to pomysl o mnie:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Gosia i Stefen - do scoutek kaper 02.12.04, 13:53 scoutek napisała: > u mnie niestety ostatnio nie do dostania i tesknie za nim przeogromnie........ > ale jak bedziesz go dzisiaj otwieral to pomysl o mnie:))))))))))))) no problem! a gdzie żywot pędzisz, że Kaperka tam niedostatek panuje??? Faktem jest, że gdzieniegdzie ciężko jest go dostać, ale u mnie występuje tuż za rogiem :) cena 3,50 za buteleczkę :) Szteffen w pubie też go pewnie nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Gosia i Stefen - do scoutek kaper 02.12.04, 13:19 :))))))))))))))))) az sie boje myslec......;)))))) ale to milo, ze i Lezka nalezy do klubu wielbicieli kaperkow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gosia i Stefen IP: *.piotrkow.pilicka.pl 02.12.04, 09:36 A ja współczuję każdej aktorce, która musi grać takie sceny z Poniedziałkiem. Też bueee. Obleśny i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Gosia i Stefen 02.12.04, 09:38 Gość portalu: kasia napisał(a): > A ja współczuję każdej aktorce, która musi grać takie sceny z Poniedziałkiem. > Też bueee. Obleśny i tyle. można też vice versa - scena łóżkowa z Papugą to też pewnie nie lada wyzwanie ;) Jedyna z takich 'wyrowych' panien to tam Elka chyba jest... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Gosia i Stefen IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 09:39 Ale ma wydepilowana klatę, a Gosce po prostu sie okres skonczył! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gosia i Stefen IP: *.chello.pl 02.12.04, 16:35 Tu pozwole sobie sie z Toba nie zgodzic. Sto razy wole Poniedzialka od Stefena, choc jak sie dowiedzialam o jego orientacji (nie wiem czy to prawda) stracil w moich oczach na atrakcyjnosci. A szkoda, bo wczesniej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: Gosia i Stefen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 09:49 A tak na marginesie. Co to za panna która gra tę barmankę blondynkę ? Z jakiej choinki ją urwali ? Jak ją widzę i słyszę, to czuję, że moja 6-miesięczna siostrzenica lepiej zagrałaby tę rolę. Oni tam chyba na tych pseudoaktorach tną koszty jak leci. Sami mistrzowie ekranu. Wydaje mi się, z tego co opowiadała Łepkowska, że ona łaziła po ludziach i: "O, bliźniaki !!! Pierwszy raz widzę bliźniaków !!! Zagracie w serialu !!!", "O, Niemiec !!! Pierwszy raz widzę Niemca !!! Zagrasz w serialu !!!" itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalosz bleee IP: *.gwiazda.net.pl 02.12.04, 09:52 Tylko Pavulon z Owadem z tego co pamiętam całowali się po ludzku a nie kurde - Sztefen - niczym glonojad przylepiony do szyby akwarium na szczęście już nie pokazali co działo się później :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robinsonka Re: bleee IP: 217.11.141.* 02.12.04, 10:44 takimi usteczkami sie przyssac nie trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julla Re: Gosia i Stefen IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 10:40 Trudno się jej dziwić,ze tak się przyssała do niego. Tyle czasu bez chłopa wytrzymała,prawdziwa bohaterka...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Gosia i Stefen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 13:36 właśnie, od czasu Napiórkowskiego nie było takiego odważnego na Myszki wdzięki. A zauważyliście, ze jak afera z Naiórkowskim była w apogeum, to reklama z gościem, co kupuje przyprawy ( aktor Napiórkowski )była tak pokazywana, by nie było widać twarzy tego wielkiego literata z MjM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: Gosia i Stefen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:53 Ja tam myślę,że Gosza zaciążyła.Przecież na nią spadają wszystkie nieszczęścia tego świata,więc wpadka też jest wkalkulowana.Ale będzie ryczała...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sirloin Re: Gosia i Stefen 02.12.04, 15:46 Uuuhhh, to straszne. Co ona biedna zrobi? Jak ona wcisnie Niemcowi tego dzieciaka? Odpowiedz Link Zgłoś