Gość: Piotr IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 03.12.04, 19:36 kraśko dziś w teleexpressie słyszała ciszę. Czy tylko mi kraśko działa na nerwy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miska Re: kraśko słyszał ciszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:10 mi dziala na nerwy jego wymowa - czasem tak sie zaseplenia, ze prawie nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifa200052 Re: kraśko słyszał ciszę IP: *.daminet.pl 03.12.04, 22:26 Pan Kraśko próbuje nasladować Maxa Kolanke. Różnice pojawiają się już na wizji... Max udaje reportera CNN gadającego z amerykańskim akcentem , natomiast Krasko udaje reportera BBC gadającego t.j. Szpakowski. A zatem Obydwoje na szlify reporterskie albo na grę w polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: kraśko słyszał ciszę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 22:53 Kraśko mi też działa na nerwy,ale nie tak bardzo jak Kammel w Teleexpresie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Jowity Re: kraśko słyszał ciszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 05:11 Kraśko...no tak ..proszę...zapytać Jego dziadzka(lub taty)gdzie brali wypłaty... Odpowiedz Link Zgłoś