Dodaj do ulubionych

Paolo Cozza w "Mamy Cię"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 22:33
Dzisiaj obejrzałam powtórkę odcinka sprzed tygodnia i poczułam, że muszę o
tym napisać :). Ten Włoch jest fantastyczny! Jego poczucie humoru i dystans
do własnej osoby mnie rozbrajają. Temperamentem mógłby obdzielić 10 innych
osób. Uwielbiam go w "Europa da się lubić", razem z Kevinem i Martiną jest
moim ulubionym uczestnikiem programu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" IP: 195.117.90.* 04.12.04, 22:55
      mi się podoba Kevin, to jest dopiero dystans do siebie, poczucie humoru,
      kultura, klasa, dżentelmeństwo;) Cozza ewentualnie, ale gdzie mu tam do
      Aistona. Całe tylko szczęście, że jest Cozza, bo gdyby nie on to wchrzanił by
      się Vito, brr. Można by też zwrócić uwagę na tego Fina, jak mu tam, w Europie
      był tylko jeden Fin, chłopak ma sporo oleju w głowie. Martina mnie denerwuje,
      jest zabawna na siłę, a gdy nie ma nic do powiedzenia to i tak plecie byle pleść
      • Gość: marsjanka Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 23:04
        Kevin jest fajny, taki luzak, ale Paolo i tak rządzi!
        A który to Vito, ten łysy co cały czas chce pierwszy odpowiadać na pytania
        Moniki i ciągle zaczyna zdanie od "A u nas we Włoszech..."? Jeśli to ten to
        jest całkiem ok.
        • ariwederczi Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" 04.12.04, 23:07
          Od razu widać, że nie oglądałaś "Robinsonów"!

Vito całkiem ok??? Nie wiem, w którym miejscu. Bo charakter ma do dupy!
        • Gość: Richelieu* Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" IP: 195.117.90.* 04.12.04, 23:07
          tak to ten łysy, który wziął udział w Robinsonie, brr jeszcze raz
          • Gość: marsjanka Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 23:11
            On był w Robinsonie? Widziałam tylko jakiś urywek tego programu. Chyba za mało
            telewizji oglądam ;).
            • Gość: Richelieu* Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" IP: 195.117.90.* 04.12.04, 23:15
              a bo oglądasz pewnie jakieś durne kocham kino albo rewelację miesiąca albo
              filmy dokumentalne zamiast skupić się na tym co najważniejsze, czyli riality
              szołs;)
              • Gość: marsjanka Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 23:38
                Aż tak ambitna nie jestem ;), ale Bary i Robinsony staram się sobie
                odpuszczać :).
    • Gość: Gosia Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" IP: *.chello.pl 05.12.04, 09:35
      Mi tez w "Mamy Cie" sie bardzo podobal. Duze poczucie humoru.
      • lisa_simpson Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" 05.12.04, 09:47
        JEśli chodzi o "Mamy Cie", to w ostatnim programie najsłabszy był wkręt z
        Chochołąmi (ciekawe dlaczego ;)

Pozatym podobały mi sie wkręty z Anna Korcz i Z PAulem :)
        • irenka82 Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" 05.12.04, 11:31
          Paolo Cazzo:P bardzo bardzo sympatyczny:D jak go nie ma w programie,to sie nie
          da ogladac.
        • Gość: Miska Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 14:32
          chocholy jak zwykle drewniane byly
    • Gość: das Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.04, 14:25
      najfajniejsza osoba w "Europa da się lubić" to ten Fin bodaj Tomi Hyyrylainen
      czy coś takiego.

najładniejsza to Ela Duda z Francji.

Najgorszy jest ten Vito (chyba wiadomo dlaczego)
      • Gość: marsjanka Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 14:33
        > Najgorszy jest ten Vito (chyba wiadomo dlaczego)

A ja nie wiem, widziałam go w "Mamy Cię" z Paolem i kilka razy w "Europa da się
        lubić" i ani mnie ziębi, ani grzeje. Robinsonów nie oglądałam, możecie mnie
        oświecić czym się wam tak naraził?
        • Gość: victoria Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 05.12.04, 16:45
          Vito mnie nie wkurza, bo ma miły dźwięczny głos. W ogóle ci Włosi w programie
          są w porządku. Pozostali uczestnicy programu Moniki też.
          • lisa_simpson Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" 05.12.04, 18:16
            Mnie irytuje tylko Wito. Nie chce urazić jego fanów, ale jak dla mnie jest
            tragiczny. Taki, jakby na siłe zabawny :/
    • conena Re: Paolo Cozza w "Mamy Cię" 06.12.04, 09:50
      najlepsze było to, że gag z Paolem w samym swoim zamyśle był słaby i wcale
      nieśmieszny i gdyby wzięli kogoś innego do niego to byłoby krytycznie,
      natomiast dzięki temu Włochowi popłakałam się ze śmiechu:) europy nie oglądam,
      bo nie trawię Stefana M., ale chyba się zmuszę, bom ciekawa ludzi o których
      piszecie.
      • kleoo Paolo ^_^ 06.12.04, 22:25
        faktycznie Paolo był sowetny, same w sobiebyły zabawne jego odpowiedzi...hihihi
        zbawny facet i tak pozytywnie nastawiony do życia, godne nasladowania, a za
        Europą też nie przepadam, za duzo tam Stefana, ktorego za natto kreuje się na
        gwiazdę, choć mam nadzieję ,ze woda sodowa nie uderzyła mu do głowy, ale ja
        bardzo lubie Toniego^_^ ktoś oglądał w wakacje program, który prowaził z
        Młynarską, świetny a jego teksty były niesamowite^_- szkoda, że tak mało
        pokazuja go w tv, może teraz wkręcić Toniego ? :-)
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka