Dodaj do ulubionych

KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE

IP: *.cst.tpsa.pl 08.12.04, 15:41
....niech się wpisze. Ten film jest tak samo denny jak i wciągający. Jestem
uzależniony ; pragnę przestać go oglądać ale nie mogę. Chyba sprzedam tv.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosza Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE IP: *.icpnet.pl 08.12.04, 15:45
      ja też, jestem uzależniona... każdego tygodnia obiecuję sobię że przestaję i w
      każdy poniedziałek i wtorek o 20/00 nie wytrzymuję i oglądam.
      ludzie ja nie chcę oglądać tego gówna!!!
      • matya Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE 08.12.04, 15:49
        Klub Anonimowych Ogladaczy MjM

dzien dobry
        jestem matya i nalogowo ogladam MjM...
        • lezka_z_posen Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE 08.12.04, 15:52
          dziś można sobie zrobic odwyk,bo nie ma.i udawać,że się miało taką silną wolę i
          nie obejrzało:)
          • Gość: romcia.pl Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.04, 16:53
            Wpisuję się na listę.
            Czasem udaje mi się rzucić MjM na kilka tygodni jak palacze papierosy,ale potem
            następuje nawrót nałogu.
          • hobbitfrodo Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE 10.12.04, 11:40
            a ja miałam odwyk!!! wytrzymałam przez 3 odcinki!!! ale potem...
    • Gość: kitty-kat Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE IP: *.acn.waw.pl 08.12.04, 20:51
      Coś w tym jest choć najlepiej się ogląda miksując z innymi kanałami wtedy co
      obleśniejszych scen nie trzeba podziwiać. I od czasu wzmożonej dyskusji na
      forum komfort oglądania zdecydowanie wzrósł ;)
    • aankaa Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE 08.12.04, 21:22
      reszta tv-oglądaczy cieszy się jak we środy mecz się "pojawia"
      a ja ... cierpię ...

proszę o mjm 5 dni w tygodniu
      a w sobotę (koło południa, jak się już wyśpię) powtórkę !!!!
      • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 17:13
        BŁĄD, DŻEJMS BŁĄD...
        JESTEM nałogowym oglądalikiem...
        co tydzień stękam....i oglądam to badziewie...
        ja wam mówię...oni muszą stosowac jakies tricki PODPROGOWE!!! inaczej się tego
        wytłumaczyć nie da!!!!
        ciekawe co na to MINISTER ZDROWIA?
        a moze w ramach odwyku w czasie EMISJI będziemy sobie robić spotkania GRUPY
        WSPARCIA?
        • lezka_z_posen Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE 09.12.04, 17:20
          też rozważałam wariant,że muszą jakieć chwyty podprogowe stosować-innego
          racjonalnego wytłumaczenia nia ma;)
          • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 17:26
            ...no bo przeciez nie ma takiej możliwości, żebyśmy byli toalnymi
            głupkami..prawda?
            • lezka_z_posen Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE 09.12.04, 17:33
              i tej wersji się trzymajmy;)
      • Gość: Gosia Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE IP: *.chello.pl 09.12.04, 19:36
        Ja tez nie lubie tych dni z meczami. To po prostu tragedia ;)
      • Gość: Gosia Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE IP: *.chello.pl 09.12.04, 19:41
        Ja tam w weekendy, jak jestem w domu, ogladam Elise z Rivombrosy na WOT.
        Milosc, dramaty, zazdrosc, mezalianse, krol i spisek itd. Taki film z epoki,
        cos na ksztalt XVIII-wiecznej Tredowatej. Wloszczyzna.
        • Gość: wysoka Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE IP: 80.51.245.* 10.12.04, 08:30
          O, Elizka, ta dopiero wciąga! Wpadłam w nią przez zepsuty pilot (zepsutego
          pilota? Pomocy!), bo ulokowana wygdnie na kanapie odwlekałam decyzję o zmianie
          kanału. A po dziesięciu min. nie mogłam się oderwać. Boże, jak cudownie przy
          tym relaksuje się mózg! Polecam. A jakie miałam nerwy, kiedy Elizkę wsadzili do
          więzienia. Na szczęście księciuniu czy hrabia ją uwolnił, nie wiem jak bo nie
          oglądałam tego odcinka, ale jak to mówi pan G-ski, miał miejsce szczęśliwy
          hepiend.
          • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:16
            jako ODTRUTKĘ proponuję...MĘSKIE-ŻEŃSKIE Jandy, w sobotę ok.16.00. czytałem
            niedawno scenariusz, może być smiesznie...i nawet.....
            INTELIGENTNIE....rzekłbym....
            TO MÓWIŁEM JA: Błąd, Dżejms Błąd...Anonimowy Oglądalik
          • Gość: Gosia Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE IP: *.chello.pl 10.12.04, 19:35
            Mnie Elise ktos polecil i mnie tez wciagnelo. Czekam na kazdy odcinek, o ile
            jestem w domu. Faktycznie relaks dla mozgownicy :-)
            Z wiezienia ? to bylo proste. Ten ktory ja molestowal cofnal zeznania -
            powiedzial, ze to nie ona go uderzyla. A zrobil to na prosbe swego przyjaciela
            Fabricia - ukochanego Elisy.
            Film ogolnie przyjemny, jak sie powiedzialo relaksujacy. W koncu milosc...
            Aktorzy nie najgorsi wizualnie, zwlaszcza Fabricio ;)
            Ale od czasu tego wiezienia, juz tyle sie dzialo, ze hoho !

• Gość: DŻEJMS BŁĄD MĘSKIE-ŻEŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:51
              no co jest?????????????? nikt nie oglądał?????????????
              • Gość: rere Re: MĘSKIE-ŻEŃSKIE IP: *.spm.pl / *.spm.pl 13.12.04, 17:57
                a Janda z córką w męskich żeńskich są niestrawne
    • Gość: delia Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 30.12.04, 13:10
      no ja też. "nie chcem, ale muszem" ogladać. ilekroć sobie postanowię, to i tak
      dziwnym trfaem laduję o 20:05 przed tv z herbatką i pilotem w dłoni.
      przekleństwo
    • Gość: Gabrysia Re: KTO CHCE PRZESTAĆ OGŁĄDAĆ MjM A NIE MOŻE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:20
      I mnie to mówisz?
      Ja to nawet telewizor mam w .... kibelku, jakby jakaś okoliczność wyskoczyła.
      Po nocach mi się śnią zdażenia z tego filmu.
      W ciągu dnia myślę, co też się może stać.
      PIękny film. Najlepszy film wszechświata.
      Amerykanie mogą się uczyć od naszej cudownej szkoły serialowej.
      Pozdraaaaawiam Fanów MjM !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka