Gość: Gocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 17:40 Co sądzice o tym serialu? Bo dla mnie jest to najlepszy serial na świecie. Nareszcie mogę oglądać na polsacie piątą serię, na którą tak długo czekałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: JEZIORO MARZEŃ IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 11.12.04, 19:04 ja mam już [;(] 26 lat, a nadal lubię go oglądać. A 2 odcinki w tygodniu to i tak max szczęścia - ostatnio puszczali go tylko w sobotę. Bardzo fajny serial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: JEZIORO MARZEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:10 super!A kiedy to puszczaja???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: JEZIORO MARZEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:37 Gość portalu: zoe napisał(a): > super!A kiedy to puszczaja???? W środę i piątek na POLSACIE o 17.00 A powtórki w poniedziałek o 9.00 i w czwartek o 9.20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: JEZIORO MARZEŃ IP: *.vline.pl 12.12.04, 22:06 Kiedyś oglądałam i nawet lubiłam. Piątą serię ( tak jak i 4) sobie darowałam. Ten serial jest nieżyciowy. Bohaterowie mają po "naście" lat a nawijkę mają jak emerytowani profesorowie filozofii. Rzygać się chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: JEZIORO MARZEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 18:22 > Kiedyś oglądałam i nawet lubiłam. Piątą serię ( tak jak i 4) sobie darowałam. > Ten serial jest nieżyciowy. Bohaterowie mają po "naście" lat a nawijkę mają jak > > emerytowani profesorowie filozofii. Rzygać się chce Po pierwsze teraz są starsi (na studiach), po drugie doświadczeni przez życie (tam nikt nie ma normalnej rodziny) po trzecie amerykańska młodzież to nie tylko pustaki z bogatych rodzin z samochodami. Ale faktycznie najlepsza była chyba III seria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justme Re: JEZIORO MARZEŃ IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.12.04, 19:17 Po pierwsze teraz są starsi (na studiach), Tylko że w Stanach na studia idzie się w wieku 18 lat, oni są o ile wiem na pierwszym roku, więc wciąz maja naście lat a ich rozmowy sa czasami naprawdę załosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidz Re: JEZIORO MARZEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 00:02 Bardzo dobry serial, jeden z dwóch jakie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: dzisiaj wyjątkowy odcinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 17:28 Czyli ten w którym pojawiła się tylko jedna z głównych postaci - Josephine (Joey), zresztą jedyna która zagrała we wszystkich odcinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: dzisiaj wyjątkowy odcinek IP: *.icpnet.pl 15.12.04, 22:47 Przez to dość nudny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: JEZIORO MARZEŃ IP: 212.130.27.* 16.12.04, 08:27 Szkoda tylko, ze Jenn umrze zostawiajac malutkie dziecko..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: JEZIORO MARZEŃ IP: *.icpnet.pl 16.12.04, 10:37 Właśnie:/ Bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mane Re: JEZIORO MARZEŃ IP: *.cchbc.com 16.12.04, 14:02 Jak to, ona umrze?! Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: JEZIORO MARZEŃ 16.12.04, 14:12 Zgadza sie, Jenn umrze w ostatnim odcinku...Strasznie plakalam. Tez bardzo lubilam ta serie. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: JEZIORO MARZEŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:17 ogólnie serial na plus,tylko że zaczął zjadac swój wlasny ogon,po skończeniu szkoły średniej serial powinien się skończyć,nie można wiecznie czegoś wymyslać, czy któryś nastolatek nie chciałby przelecież swojej atrakcyjnej nauczycielki? i ten serial pokazywał ze to jest możliwe,że będąc tumanem do kwadratu można mieć co tylko się zapragnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: JEZIORO MARZEŃ IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.12.04, 17:20 tez lubię ten serial:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: JEZIORO MARZEŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:48 Zgadza się umrze ale zapomniałaś dodać,że w ostatnim odcinku 6 serii a teraz mamy 5 serie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: JEZIORO MARZEŃ 16.12.04, 19:13 Umrze w ostatnim odcinku calego serialu, czyli w ostatnim nakreconym..... D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: JEZIORO MARZEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:04 > Umrze w ostatnim odcinku calego serialu, czyli w ostatnim nakreconym..... Ale się to będzie działo kilka lat później. W ostatnich odcinkach bohaterowie są dorośli. Nie wiem, ale zdaje się, że właściwe "Dawson's Creek" skończyło sie w czwartym sezonie wraz ze skończeniem przez bohaterów szkoły średniej a potem to już był inny serial. Właściwie przy każdym serialu szkolnym jest problem co wtedu gdy bohaterowie zdają maturę - czy robić z tymi samymi bohaterami - już starszymi (Wtedy przestaje to być serial o nastolatkach dla nastolatków) czy na przykład robiś ten sam serial z innymi ludźmi. Mimo wszystko twórcy serialu wiedzieli kiedy przerwać emisję i to dobrze o nich świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: JEZIORO MARZEŃ 17.12.04, 08:06 To niby bedzie po 5 latach.....w szostym i ostatnim sezonie.... Dorota Odpowiedz Link Zgłoś