Gość: zuza IP: *.chello.pl 13.12.04, 12:19 Mam prośbę :) Przegapiłam weekendowy odcinek... Czy ktoś może mi streścić co było? Wdzięczna będę bardzo:) Z. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: Kochane kłopoty - help! IP: *.icpnet.pl 13.12.04, 13:22 Tutaj możesz sobie szczegółowo przeczytac- www.gilmore-girls.prv.pl albo www.gilmoregirls.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Kochane kłopoty - help! IP: *.chello.pl 13.12.04, 17:13 Hej, dzieki za odzew Tylko... Pierwszy adres u mnie nie działa, a na drugiej stronce opisu tego odcinka nie ma (nieaktywny link, a dokładniej-brak linku) Stąd moja prośba Może ktoś napisze choć dwa zdanka :))) ? Pzdr. Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUJ Re: Kochane kłopoty - help! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.12.04, 17:17 Lane miała wypadek, a Lorleraine(nie wiem jak to się pisze) oświadczyła się Lukowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Kochane kłopoty - help! IP: *.icpnet.pl 13.12.04, 17:40 Luke udzielił Lorelai pożyczkę na hotel. Lorelai i Rory kompletnie nie mają obecnie pieniędzy więc wybrały się do centrum hadlowego na oglądanie witryn. Tam spotkały Emily, która wpadła w szał zakupów (rzeczy kompletnie do niczego nie potrzebnych), co jest spowodowane złością na Richarda. Lane definitywnie odeszła z domu i wprowdziła się z kumplami z zespołu do jakiegoś mieszkania. Już nie będę wspominać o tym, że Kirk opiekował się psami i mu się jeden właściel psa zagubił:) To tak w skrócie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Kochane kłopoty - help! IP: *.chello.pl 13.12.04, 19:23 Dziękuję :) Z. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Kochane kłopoty - help! 13.12.04, 17:49 Weź się dziecko za czytanie książek jak nie masz czasu to chociaż w toalecie poczytaj napinając się. Hehe. -- Z poważaniem: Wiesława Siemiankowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Kochane kłopoty - help! IP: *.icpnet.pl 13.12.04, 19:37 Dziękuję za dobrą radę. Bardzo cenna muszę powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś