Gość: test_kropka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:55 Czy nie mieliście wrażenia, że zaraz z tej karetki wyskoczy dr Burski czy inny Pawica ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: och... Re: [mjm] czy może [na dobre i na złe] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:57 ale odwieźli go do Leśnej Góry????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Powinnni zintegrować te dwa seriale IP: *.cst.tpsa.pl 14.12.04, 08:48 Nie marnowało by sie tyle czasu. Przecież w obu dużo się mówi miłości i lekarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: Powinnni zintegrować te dwa seriale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:54 CZY JA SIĘ PRZESŁYSZAŁEM ? CZY DOCTORE powiedział do matki swojej ukochanej- CIESZĘ SIĘ,ŻE SIĘ PANI UKŁADA ...Z SYNOWĄ!!!!!!!!!!!!!? Tak, JESTEM ZA WSZELKĄ INTEGRACJĄ...Tylko jak połączyć dwa gatunki filmowe SAJENS FIKSZYN(NdInZ) z PARADOKUMENTEM (MjM)? hmmmmmmmmmmmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killim Re: Powinnni zintegrować te dwa seriale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 10:27 o boże , co za żenuła... Odpowiedz Link Zgłoś