Gość: Rybak_z_Mazur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 20:01 Nie myślałem, że dożyję chwili,kiedy z długowłosej nimfy zamieni się w nastolatkę, a jednak! Świetnie wygląda w krótkich włosach, nie tylko młodziej ale tak bardziej z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ee Re: Brawo Smoktunowicz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 20:30 hania obciela wlosy.no noooo; ciekwae jakie jeszcze zmiany sie szykuja wyglda rownie klasowo jak wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamuii Re: Brawo Smoktunowicz!!! IP: 213.17.149.* 14.12.04, 20:34 musi czymś przyciągnąć widzów... skoro nie profesjonalizmem to.... Odpowiedz Link Zgłoś
haha44 Re: Brawo Smoktunowicz!!! 14.12.04, 21:35 Wyglądała rzeczywiście bardzo dobrze, tylko ciągle jej jeszcze główka spada w lewą stronę. Ale ogólnie na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe_pulkownik Re: Brawo Smoktunowicz!!! 14.12.04, 21:51 Sciąć musiala, jeśli chciała pracować w polo-sacie.Prezenterka nie moze przyciagać za bardzo wygladem - jakimiś broszkami, kolczykami czy długimi,ostro farbowanymi na blond wlosami.Lis jej kazal, to sięła. Co do nimfy...hmmm... Widziałeś kiedyś jej nogi w krótkiej kiecce, bez butków na obcasach i z przodu, bez żadych figur a la MM ? pułkownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lizus Re: Brawo Smoktunowicz!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 22:02 Ja widziałem ! Nogi ma Hania prima sort. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek piwowar Re: Brawo Smoktunowicz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 04:51 jeśli się lubi za krótkie jak jej włosy now, to jaaaassne franek piwowar,co poszedl sr.ć za browar,po dupie się maca, gdzie się moja ka ska obraca Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Brawo Smoktunowicz!!! 15.12.04, 11:47 giuseppe_pulkownik napisał: > Sciąć musiala, jeśli chciała pracować w polo-sacie.Prezenterka nie moze > przyciagać za bardzo wygladem - jakimiś broszkami, kolczykami czy długimi,ostro farbowanymi na blond wlosami.Lis jej kazal, to sięła. Taaak ;) Ona ścięła a Lis zapuszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
kamix2 Re: Brawo Smoktunowicz!!! 14.12.04, 23:39 Jezu! Obcięła włosy? Przeciez włosy Smoktunowicz to prawie instytucja. Jak wygląda? opiszcie. trudno mi sobie to wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek piwowar Re: Brawo Smoktunowicz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 04:53 kamix2 napisała: > Jezu! Obcięła włosy? Przeciez włosy Smoktunowicz to prawie instytucja. Jak > wygląda? opiszcie. trudno mi sobie to wyobrazić. Wygląda ona identycznie jak Smoktunowicz bez włosów prawie instytucji, co trudno sobie Tobie wyobrazić. (i nie mow Jezu do mnie, bom jeno franek piwowar,co poszedl sr.ć za browar, po dupie się maca, gdzie się moja kaska obraca) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kich Re: Brawo Smoktunowicz!!! IP: *.tele2.pl 15.12.04, 09:18 NO I O TO CHODZIŁO, NIE WAŻNE CO MÓWI, JAK MÓWI, ANI TO JAKIE GNIOTY PUSZCZAJĄ PRZED I PO PANI PRIMO VOTO SMOKTUNOWICZ, WAŻNE ŻE KUDEŁKI OBCIEŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Brawo Smoktunowicz!!! IP: *.tele2.pl 15.12.04, 09:20 I MOGLABY JESZCZE PRZESTAC RACZKA MACHAC...I WYPROSTOWALABY PLECKI BO NIEDLUGO Z KRZESELKA SPADNIE... Odpowiedz Link Zgłoś