ice_ice 19.12.04, 21:58 Ech, już nie ma tego napięcia, które kazało czekać w stresie na poniedziałkowy wieczór, a potem na wtorkowy... Ech, rytm Robinsona nadawał rytm mojemu życiu :) A teraz co...? Nędza i smutek :) Czegoś brak :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peen.doll Re: Brakuje mi Robinsona :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:04 Zgadzam się. Żałuję, że Robinson się skończył. Na szczęście znalazłem lekarstwo na ten ból. Serial "LOST". :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andie LOST IP: *.chello.pl 19.12.04, 22:36 masz racje - LOST wymiata! :) szkoda że na 12.odcinek musimy czekac do stycznia ... Odpowiedz Link Zgłoś
ice_ice Re: LOST 20.12.04, 08:20 Ale to ja bym musiała zacząć jakiś serial od nowa, a nie od 12 odcinka.. co to ten "Lost" jest"? gdzie, o której i o czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peen.doll Re: LOST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 09:10 "LOST" jak na razie nie leci w żadnej polskiej telewizji. Od jesieni nadaje go w Stanach telewizja ABC. Ale po to jest internet (i m.in. eMule), aby oglądać serial na bieżąco z Amerykańcami... :))) Serial opowiada o grupie rozbitków, których samolot rozbił się na brzegu oceanu, i to wszystko, co mogę napisać, aby za wiele nie zdradzić. Jest to mieszkanka filmu przygodowego z horrorem, sensacją, dramatem i wieloma innymi gatunkami! Naprawdę POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Brakuje mi Robinsona :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:11 Dokładnie.To jest ból.Kiedy druga edycjaaa!!!!!!???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: Brakuje mi Robinsona :(( IP: *.wroc.zigzag.pl 20.12.04, 10:10 mnie też brakuje, kiedy bedzie znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: Brakuje mi Robinsona :(( 20.12.04, 16:40 Robinsona niekoniecznie, ale Kasia to by mogła w czymś wystąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupła Re: Brakuje mi Robinsona :(( IP: 212.33.89.* 20.12.04, 17:16 Tak mogłaby, w reklamie ciuchów dla puszystych. Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: Brakuje mi Robinsona :(( 20.12.04, 17:50 Jeśli Cię to martwi zajrzyj sobie na wątek Gruba Kasia bez... Odpowiedz Link Zgłoś