Gość: Kasiulla IP: *.sosnowiec.net.pl 31.12.04, 16:33 Uwielbiałam ten serial, w Nowym 2005 życzyłabym sobie powtórki. W końcu chyba już wszystko inne powtórzyli. Czy ktoś jest za? A moze macie jakieś swoje propozycje powtórek seriali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ranna Re: Felicity-ktoś pamięta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 17:15 Pamiętam :) Oglądałam z przyjemnością i chętnie jeszcze raz tylko nie wiem kiedy mieli by zapuścić. Program TV wszystkich stacji jest od rana do wieczora naszpikowany serialami od przyszłego roku. Niemniej życzę spełnienia marzeń w 2005 r., także tych dotyczących dobrej rozrywki telewizyjnej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szo Re: Felicity-ktoś pamięta? IP: *.udn.pl 31.12.04, 18:03 Też jestem za powtórką.A właściwie jak ten serial się skończył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john doe Re: Felicity-ktoś pamięta? IP: *.crowley.pl 31.12.04, 18:13 ja jestem za powtorzeniem :))) tego, "M.A.S.H." i jeszcze takiego serialu o pieciorgu dzieciakach co sie same chowaly, nie pamietam tytulu, ale grala tam mlodziutka Neve Campbell, fajne bylo. Felicity miala super wlosy. nawet jak obciela :D Odpowiedz Link Zgłoś
mieloneczka Serial Party to Five... 01.01.05, 17:56 Udało mi się nawet ściągnąć pilot tego serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: Serial Party to Five... 01.01.05, 19:32 A u nas chyba przetłumaczyli "Ich pięcioro" Ulubiony serial mojego taty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tallitka Ich pięcioro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:13 "Ich pięcioro" mój tato też ogladał !! Bardzo lubiłam ten serial i ogladałam ten jakby ciąg dalszy, z jedną bohaterką w Nowym Jorku Ale jednak "Felicity" lepsza. Zastanawiam się tylko, czy jeszcze nie wyrosłam z tego serialu Z innych zyczeń "powtórkowych" : MASH, Przystanek Alaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Serial Party to Five... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:55 party of five Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Felicity-ktoś pamięta? 31.12.04, 18:33 fajny serial ...jest za powtórką ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panda Re: Felicity-ktoś pamięta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:36 Felicity tak tak tak i jeszcze Przystanek Alaska, Sex w wielkim mieście - chyba się nigdy nie doczekam, dalszych cześci Koń Karino - no co jako dziecko szalałam za tym serialem Brygada Ratunkowa Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_a Re: Felicity-ktoś pamięta? 03.01.05, 19:41 Ja, ja, ja... Też uwielbiałem ten serial! Niech wróci "Felicity"... I niech wrócą: "Allo Allo", "Trzecia planeta od Słońca", "Ich pięcioro" i jeszcze kilka innych fajnych seriali. Wtedy rzucę pracę i zasiądę cały szczęśliwy przed pudełkiem :). Odpowiedz Link Zgłoś