vwdoka 20.05.02, 17:46 Bo tak mi się podoba! vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n0name Re: A winner is HARNAŚ! 20.05.02, 17:47 w sumie - czemu nie. podoba mi sie to widmo nieustajacego kaca jakie ma przylepione do pyska ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: A winner is HARNAŚ! IP: 217.98.96.* 20.05.02, 18:01 Pisze się the winner... Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: A winner is HARNAŚ! 20.05.02, 18:03 Gość portalu: mik napisał(a): > Pisze się the winner... Ale ja piszę po endrijuszołtysikowemu ;-P vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: A winner is HARNAŚ! IP: 217.98.96.* 20.05.02, 18:37 A to w sorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: A winner is HARNAŚ! 20.05.02, 18:03 Gość portalu: mik napisał(a): > Pisze się the winner... konstruktywnie, rzeczowo, na temat. tak, tak. podoba mi sie wypowiedz kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArgaret Re: A winner is HARNAŚ! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 20.05.02, 19:07 vwdoka napisał(a): > Absolutnie! Absolut?..gdzie, co?..znowu robimy imprezę..eeeeeeeeeeeeee.....? Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: A winner is HARNAŚ! 21.05.02, 14:01 Gość portalu: MArgaret napisał(a): > vwdoka napisał(a): > > > Absolutnie! > > Absolut?..gdzie, co?..znowu robimy imprezę..eeeeeeeeeeeeee.....? > Absolwencką??? Na metylaku? vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: A winner is HARNAŚ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 23:27 vwdoka napisał(a): > Gość portalu: MArgaret napisał(a): > > > vwdoka napisał(a): > > > > > Absolutnie! > > > > Absolut?..gdzie, co?..znowu robimy imprezę..eeeeeeeeeeeeee.....? > > > > Absolwencką??? > Na metylaku? > vwdoka Absolutnie na metaksie :) Odpowiedz Link Zgłoś
milusia_ Re: A winner is HARNAŚ! 21.05.02, 14:12 vwdoka napisał(a): > Bo tak mi się podoba! > vwdoka I tak będzie, vwdoka :-) Chemik to taki "pewniak" jak złotnik z BB II. Wszyscy byli pewni..., a tu siup! Wygrała Marzena. Trzymam kciuki za Harnasia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: A winner is HARNAŚ! 21.05.02, 15:16 milusia_ napisał(a): > vwdoka napisał(a): > > > Bo tak mi się podoba! > > vwdoka > > > I tak będzie, vwdoka :-) > Chemik to taki "pewniak" jak złotnik z BB II. Wszyscy byli > pewni..., a tu siup! Wygrała Marzena. > > Trzymam kciuki za Harnasia :-))) > Witaj milusiu :-))) Dzięki za poparcie kandydata i witam jednocześnie w bardzo elitarnym klubie. Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: A winner is HARNAŚ! 21.05.02, 16:28 Klub się rozrasta... Już niedługo może przestać być elytarny... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: A winner is HARNAŚ! IP: 62.109.110.* 22.05.02, 17:58 mmpm napisał(a): > Klub się rozrasta... Już niedługo może przestać być elytarny... :-) ... tym bardziej jak ja do niego dolacze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: A winner is HARNAŚ! 24.05.02, 18:02 Gość portalu: maya napisał(a): > mmpm napisał(a): > > > Klub się rozrasta... Już niedługo może przestać być elytarny... :-) > > ... tym bardziej jak ja do niego dolacze :)))) Witam, witam i pozdrawiam krucafuks serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirx40 Re: A winner is HARNAŚ! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 12:10 Jak na metylaku, to pijmy szybciej, bo się sciemnia. Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: A winner is HARNAŚ! 22.05.02, 17:52 Ale przynajmniej się nie skrzepnie!!! vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirx40 Re: A winner is HARNAŚ! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 18:14 No tak, ale biała laska to nie ozdoba. Odpowiedz Link Zgłoś