Dodaj do ulubionych

Iza Małysz

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.01.05, 19:05
z roku na rok ładniejsza, znowu na Gali przyćmiła wszystkie inne.
Obserwuj wątek
    • panatha Re: Iza Małysz 10.01.05, 19:22
      i z roku na rok corasz grubsza
      • 18lipiec Re: Iza Małysz 10.01.05, 19:37
        Jakbyś miala tyle kasy to też byś wyglądala tylko coraz lepiej.
        • Gość: olo Re: Iza Małysz IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.01.05, 19:44
          jakoś jej grubości nie zauważyłem, zauważyłem za to, że wygląda jak kobieta a
          nie jak szkielet.
          • panatha Re: Iza Małysz 10.01.05, 20:03
            > jakoś jej grubości nie zauważyłem, zauważyłem za to, że wygląda jak kobieta a
            > nie jak szkielet.

trzeba było ja zobaczyc w stoju kapielowym - kategoria open

kobieta niezaleznie czy ma kase czy nie powinna dbac o swoja linie, a nie źreć
            na potege bez ograniczen
            • Gość: d0mi Re: Iza Małysz IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:13
              Panatha, jak jesteś sfrustrowana, np. swoją dietą, to nie narzucaj jakichś
              głupich obowiązków innych - każdy prowadzi taki tryb życia, jaki mu pasuje! Tak
              właśnei utrwalają sie stereotypy - "kobieta powinna dbać o soją linię, a nie
              żreć na potęgę" - to może zróbmy jak w Średniowieczu - od dzisiaj kobiety
              podczas wszelkich "uczt" prawie nie jedzą, bo to wstyd!
              • panatha Re: Iza Małysz 10.01.05, 20:21
                zapomniałam dodac - kobieta z KLASĄ powinna dbac o swoja linie..
                • Gość: ooooo Re: Iza Małysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:19
                  Byle bez przesady. Bo jeżeli "linia" staje sie najważniejsza ze wszystkiego, to
                  trudno o klasę.
        • Gość: verte Re: Iza Małysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:55
          18lipiec napisała:

> Jakbyś miala tyle kasy to też byś wyglądala tylko coraz lepiej.

Hehehe zazdrość...pewnie jesteś buedna i brzydka.
      • Gość: KOREK. A masz wagę w domku? I co? Oszukuje? IP: *.lot.pl 12.01.05, 00:30
    • Gość: Zack Re: Iza Małysz IP: *.aster.pl 10.01.05, 19:48
      Nnnie no.. Powiedz, jaja sobie robisz?....
      • Gość: pikczer Re: Iza Małysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:14
        Pani Iza kapryśna jest co nieco.
        Okazuje w niektórych swoich decyzjach brak subtelności jaką posiadają żony
        znanych osób. Kwestia kindersztuby...
        • Gość: Zack Re: Iza Małysz IP: *.aster.pl 10.01.05, 20:33
          Pan Adam rowniez nabral gwiazdorskich manier - co przynajmniej czesciowo jest
          uzasadnione. Ale skad te maniery u Malyszowej? Rezonans?
          • Gość: kij Re: Iza Małysz IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 11.01.05, 00:39
            Możesz podać jakieś psikłady?
    • Gość: duraj Re: Iza Małysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:43
      eee. to był zart czy co? koło ładnej to ona nawet nie stała.
    • Gość: jola Re: Iza Izą, ale pani Liszowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 07:54
      chyba lubi sobie pojeść
      about:blankwww.vipnews.pl/!__octopus_front/
    • paool żona dekarza, bedzie żoną dekarza 11.01.05, 11:07
      • kraxa a ja bym chciaBa z innej strony 11.01.05, 11:40
        Podczas gali organizowanej przez LOTOS akcji"szukamy nastepców malysza"dla
        dzieci rozpoczynajcych kariere w skokach przygotowany byB wielki baner z
        podobizna "miszcza". Niestety kilka minut przed przybyciem telewizji i
        rozpoczeciem uroczystosci, ktora miala byc atrakcja glownie dla dzieci przeciez
        zadzwonila do organizatorów wielmozna Polokowa- Malysz i kataegorycznie
        zazadala zdjecia baneru z podobizna jej slubnego. Z zazdrosci, zawisci- bo
        podobno oni maja swoja fundaje o zblizonych celach statutowych. Nad scena
        zawisla wiec prowizorycznie przygotowana szmata z jakims tam napisem. O caBym
        niesmacznym zdarzeniu przeczytalam w Polityce-podobal mi sie komentarz
        redakcji. Niech nam jasniepancia nie zapomina, ze treningi, przejazdy i
        zgrupowania jej malzonka póki co finansuje bud|et paDstwa czyli równiez sa to
        pieniadze rodziców tych dzieci, które w wyniku niskiego odruchu Izuni zostaBy
        pozbawione podobizny swojego Idola
        • Gość: pimp Re: a ja bym chciaBa z innej strony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 12:34
          hehe z tą żoną dekarza to dobre
          • Gość: baba Re: a ja bym chciaBa z innej strony IP: *.acn.waw.pl 11.01.05, 13:48

KObicie odbilo juz dawno temu.
            Ta ze trzy lata temu w wywiadzie opowiadala, ze jak kogos poznaje, to mu od razu
            minus 100 punktow karnych przyznaje, aby potem biedny gosiu mogl wyjsc na zero
            za pomoca przypodobywania sie laskawej panci.
            • kaprysia Re: a ja bym chciaBa z innej strony 11.01.05, 14:26
              Typowa słoma z butów, ani urody, ani klasy, tylko kasa.
              • ramm.stein Re: a ja bym chciaBa z innej strony 11.01.05, 16:15
                Dobrze, że wy wszyscy tacy dobrze wychowani, damy i dżentelmeni po prostu. :-)))
                Zawsze bawią mnie do łez ludzie, którzy opinię o kimś wysnuwają na podstawie
                plotkarskich publikacji prasowych.
                A już nie daj Boże, jak ktoś trochę kasy zarobi, a jeszcze niedawno niewiele
                miał... ech, ta polska zawiść...
                • Gość: baba Re: a ja bym chciaBa z innej strony IP: *.acn.waw.pl 11.01.05, 16:26

Ten wywiad nie byl ze szmatlawca, ktory cudaniewidy wypisuje.
                  Angora, co by o niej nie powiedziec, zawsze autoryzuje wywiady.
                  Sa osoby piekne, slawne i bogate. ktore lubie, zatem zawisc mna nie kieruje.
                  • ramm.stein Re: a ja bym chciaBa z innej strony 11.01.05, 16:35
                    Nooooooooo, jak to było z Angory, to ja serdecznie przepraszam :-))))))))))))
                    Toż to prasa z najwyższej półki, że tak powiem.
                    Ok, dość tych złośliwości. Umówmy się, że Angora to jednak szmatławiec i
                    wypociny z tejże to dla mnie marny argument. Wystarczy obejrzeć okładkę i
                    krzykliwe tytuły. Zaznaczam, że widziałam w Angorze więcej, niż okładkę :-)))
                    • Gość: pikczer Re: a ja bym chciaBa z innej strony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:53
                      Nie kieruje mną zawiść itp. Bardzo się cieszę, że jej małżonek zarabia dużo
                      pieniędzy bo jest to wpełni uzasadnione.
                      Ale Izunia to niestety "słoma z butów".
                      Więcej klasy jest w wąsiku Adama niż w...
                      W dodatku jakaś zahukana jest. Pamiętam jak występowała w TV obok Kwaśniewskiej
                      podczas jakiegoś meczu, politycy kontra artyści czy cuś podobnego.
                      Powiem krótko: ogromny dysonans...
                      • Gość: olo Re: a ja bym chciaBa z innej strony IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.01.05, 18:29
                        oj wy wszyscy ludzie z klasą, ludzie wysokiej kultury... Zarówno tą klasę jak i
                        kulturę widać w waszych postach, tylko pogratulować:(
                    • Gość: baba Re: a ja bym chciaBa z innej strony IP: *.acn.waw.pl 11.01.05, 20:37

Nie twierdze, ze z najwyzszej polki.
                      Akurat wywiady firmowe autoryzuje, a przedrukowuje rozne rzeczy, to fakt.
                      Kobita zreszta nie jest warta polemiki.
                    • photoart Re: a ja bym chciaBa z innej strony 12.01.05, 22:08
                      miałem okazje poznać Małyszową telefonicznie. Dwa lata temu chciałem zaprosić
                      męza jako gwiazdę jakiejś imprezy podczas wakacyjnej przerwy.
                      Potwierdzam co czytam od niektórych. Historia w "Polityce" brzmi bardzo
                      prawdopodobnie.
                      Nie oceniam Małyszowej ale brakowało mi słów zwykłego zrozumienia. Myślę, że
                      Małysz jest biedny w tym układzie.
                      Ale cieszę się, że wyrabia się chłop medialnie. Podobnie jak pierwsze wywiady
                      Bońka lub Wałęsy, z czasem jest coraz bardziej rozluźniony, komunikatywny
    • Gość: Elka Re: Iza Małysz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.05, 00:08
      Chyba głupotą przyćmiła te wszystkie inne!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: wujekmarek55 Re: Iza Małysz IP: 217.153.6.* 12.01.05, 11:18
      iza małysz. KTO TO JEST???? żona dekarza???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka