Gość: olo IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.01.05, 19:05 z roku na rok ładniejsza, znowu na Gali przyćmiła wszystkie inne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipiec Re: Iza Małysz 10.01.05, 19:37 Jakbyś miala tyle kasy to też byś wyglądala tylko coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Iza Małysz IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.01.05, 19:44 jakoś jej grubości nie zauważyłem, zauważyłem za to, że wygląda jak kobieta a nie jak szkielet. Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: Iza Małysz 10.01.05, 20:03 > jakoś jej grubości nie zauważyłem, zauważyłem za to, że wygląda jak kobieta a > nie jak szkielet. trzeba było ja zobaczyc w stoju kapielowym - kategoria open kobieta niezaleznie czy ma kase czy nie powinna dbac o swoja linie, a nie źreć na potege bez ograniczen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0mi Re: Iza Małysz IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:13 Panatha, jak jesteś sfrustrowana, np. swoją dietą, to nie narzucaj jakichś głupich obowiązków innych - każdy prowadzi taki tryb życia, jaki mu pasuje! Tak właśnei utrwalają sie stereotypy - "kobieta powinna dbać o soją linię, a nie żreć na potęgę" - to może zróbmy jak w Średniowieczu - od dzisiaj kobiety podczas wszelkich "uczt" prawie nie jedzą, bo to wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: Iza Małysz 10.01.05, 20:21 zapomniałam dodac - kobieta z KLASĄ powinna dbac o swoja linie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooo Re: Iza Małysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:19 Byle bez przesady. Bo jeżeli "linia" staje sie najważniejsza ze wszystkiego, to trudno o klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Iza Małysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:55 18lipiec napisała: > Jakbyś miala tyle kasy to też byś wyglądala tylko coraz lepiej. Hehehe zazdrość...pewnie jesteś buedna i brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zack Re: Iza Małysz IP: *.aster.pl 10.01.05, 19:48 Nnnie no.. Powiedz, jaja sobie robisz?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: Iza Małysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:14 Pani Iza kapryśna jest co nieco. Okazuje w niektórych swoich decyzjach brak subtelności jaką posiadają żony znanych osób. Kwestia kindersztuby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zack Re: Iza Małysz IP: *.aster.pl 10.01.05, 20:33 Pan Adam rowniez nabral gwiazdorskich manier - co przynajmniej czesciowo jest uzasadnione. Ale skad te maniery u Malyszowej? Rezonans? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: Iza Małysz IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 11.01.05, 00:39 Możesz podać jakieś psikłady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duraj Re: Iza Małysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:43 eee. to był zart czy co? koło ładnej to ona nawet nie stała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Iza Izą, ale pani Liszowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 07:54 chyba lubi sobie pojeść about:blankwww.vipnews.pl/!__octopus_front/ Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa a ja bym chciaBa z innej strony 11.01.05, 11:40 Podczas gali organizowanej przez LOTOS akcji"szukamy nastepców malysza"dla dzieci rozpoczynajcych kariere w skokach przygotowany byB wielki baner z podobizna "miszcza". Niestety kilka minut przed przybyciem telewizji i rozpoczeciem uroczystosci, ktora miala byc atrakcja glownie dla dzieci przeciez zadzwonila do organizatorów wielmozna Polokowa- Malysz i kataegorycznie zazadala zdjecia baneru z podobizna jej slubnego. Z zazdrosci, zawisci- bo podobno oni maja swoja fundaje o zblizonych celach statutowych. Nad scena zawisla wiec prowizorycznie przygotowana szmata z jakims tam napisem. O caBym niesmacznym zdarzeniu przeczytalam w Polityce-podobal mi sie komentarz redakcji. Niech nam jasniepancia nie zapomina, ze treningi, przejazdy i zgrupowania jej malzonka póki co finansuje bud|et paDstwa czyli równiez sa to pieniadze rodziców tych dzieci, które w wyniku niskiego odruchu Izuni zostaBy pozbawione podobizny swojego Idola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimp Re: a ja bym chciaBa z innej strony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 12:34 hehe z tą żoną dekarza to dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: a ja bym chciaBa z innej strony IP: *.acn.waw.pl 11.01.05, 13:48 KObicie odbilo juz dawno temu. Ta ze trzy lata temu w wywiadzie opowiadala, ze jak kogos poznaje, to mu od razu minus 100 punktow karnych przyznaje, aby potem biedny gosiu mogl wyjsc na zero za pomoca przypodobywania sie laskawej panci. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: a ja bym chciaBa z innej strony 11.01.05, 14:26 Typowa słoma z butów, ani urody, ani klasy, tylko kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
ramm.stein Re: a ja bym chciaBa z innej strony 11.01.05, 16:15 Dobrze, że wy wszyscy tacy dobrze wychowani, damy i dżentelmeni po prostu. :-))) Zawsze bawią mnie do łez ludzie, którzy opinię o kimś wysnuwają na podstawie plotkarskich publikacji prasowych. A już nie daj Boże, jak ktoś trochę kasy zarobi, a jeszcze niedawno niewiele miał... ech, ta polska zawiść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: a ja bym chciaBa z innej strony IP: *.acn.waw.pl 11.01.05, 16:26 Ten wywiad nie byl ze szmatlawca, ktory cudaniewidy wypisuje. Angora, co by o niej nie powiedziec, zawsze autoryzuje wywiady. Sa osoby piekne, slawne i bogate. ktore lubie, zatem zawisc mna nie kieruje. Odpowiedz Link Zgłoś
ramm.stein Re: a ja bym chciaBa z innej strony 11.01.05, 16:35 Nooooooooo, jak to było z Angory, to ja serdecznie przepraszam :-)))))))))))) Toż to prasa z najwyższej półki, że tak powiem. Ok, dość tych złośliwości. Umówmy się, że Angora to jednak szmatławiec i wypociny z tejże to dla mnie marny argument. Wystarczy obejrzeć okładkę i krzykliwe tytuły. Zaznaczam, że widziałam w Angorze więcej, niż okładkę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: a ja bym chciaBa z innej strony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:53 Nie kieruje mną zawiść itp. Bardzo się cieszę, że jej małżonek zarabia dużo pieniędzy bo jest to wpełni uzasadnione. Ale Izunia to niestety "słoma z butów". Więcej klasy jest w wąsiku Adama niż w... W dodatku jakaś zahukana jest. Pamiętam jak występowała w TV obok Kwaśniewskiej podczas jakiegoś meczu, politycy kontra artyści czy cuś podobnego. Powiem krótko: ogromny dysonans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: a ja bym chciaBa z innej strony IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.01.05, 18:29 oj wy wszyscy ludzie z klasą, ludzie wysokiej kultury... Zarówno tą klasę jak i kulturę widać w waszych postach, tylko pogratulować:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: a ja bym chciaBa z innej strony IP: *.acn.waw.pl 11.01.05, 20:37 Nie twierdze, ze z najwyzszej polki. Akurat wywiady firmowe autoryzuje, a przedrukowuje rozne rzeczy, to fakt. Kobita zreszta nie jest warta polemiki. Odpowiedz Link Zgłoś
photoart Re: a ja bym chciaBa z innej strony 12.01.05, 22:08 miałem okazje poznać Małyszową telefonicznie. Dwa lata temu chciałem zaprosić męza jako gwiazdę jakiejś imprezy podczas wakacyjnej przerwy. Potwierdzam co czytam od niektórych. Historia w "Polityce" brzmi bardzo prawdopodobnie. Nie oceniam Małyszowej ale brakowało mi słów zwykłego zrozumienia. Myślę, że Małysz jest biedny w tym układzie. Ale cieszę się, że wyrabia się chłop medialnie. Podobnie jak pierwsze wywiady Bońka lub Wałęsy, z czasem jest coraz bardziej rozluźniony, komunikatywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Iza Małysz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.05, 00:08 Chyba głupotą przyćmiła te wszystkie inne!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujekmarek55 Re: Iza Małysz IP: 217.153.6.* 12.01.05, 11:18 iza małysz. KTO TO JEST???? żona dekarza??? Odpowiedz Link Zgłoś