Dodaj do ulubionych

Mam pytanie dotyczące TVN-u

IP: 194.219.131.* 15.01.05, 22:06
Czy ktos wie, dlaczego od pewnego czasu w tvn-ie wszystko co mozna zobaczyc
to wylacznie powtorki? Moze poza Faktami i Uwagą. Przeciez nie ma wakacji,
ani nic takiego, nie rozumiem. Ktos wie, czemu to tak?
Obserwuj wątek
    • spaldi Re: Mam pytanie dotyczące TVN-u 15.01.05, 22:58
      odkiedy paleczke przejal mlody Walter, TVN niestety schodzi powoli na psy.

ale w koncu rodzinny interes, swojego interesu pilnuje, a nasz ma za nic:)
    • Gość: ? Re: Mam pytanie dotyczące TVN-u IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 15.01.05, 23:02
      bo rozpoczał się sezon powtórkowy:))
      jako takie są w tvnie dwa:)
      od stycznia do konca lutego:) (zima szybko robi sie ciemno ,duzo osob siedzi
      przy tv,stad ogladalnosc i tak duza ,tvn twierdzi ze nie oplaca sie wiec robic
      nowych programow)
      i od konca czerwca do konca stycznia:) (wakacje tym razem,ludzie poza
      domem,niechetnie zasiadaja przed tv wiec i okres reklamowy słaby)
      w pozostalem miesiace premierowe audycje...
      a teraz powtorki powtorek :))kotre moga zakatowac nawet najbrdziej wytrwalych
      fanow tej stacji...
      • Gość: sportowiec Re: Mam pytanie dotyczące TVN-u IP: *.daminet.pl 15.01.05, 23:25
        Ponieważ od 4 lat jest recesja w rynku reklamowym , to dzięki nim stacje
        komercyjne utrzymują się. O recesji pisały m.in. "GW", "RZepa" bodaje że w roku
        2000. Gość portalu ? napisał , że rozpoczyna się sezon powtórkowy. Może
        tak.Chociaż od prawie 15 - latu lat stacje tv powtarzają te same filmy... Nie
        chciałbym rzucać jakiś podejrzeń , ale w telewizji nadal panuje cenzura...
        Dlatego po 5 latach w telewzji otwartej lecą hity, które były grywane w
        kinach... Jak myślicie czy taki American Pie zostanie wyemitowany o dobrej
        porze antenowej... to tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka