Dodaj do ulubionych

List do producentów " Klanu"

18.01.05, 20:01

(813) Witam! Oglądam Wasz serial właściwie od samego początku. Jeśli nie
obejrzę jakiegoś odcinka, to staram się obejrzeć powtórkę, a jeśli i to mi
się nie uda to i tak nic straconego, bo w wakacje oglądam wszystko jeszcze
raz i wtedy jest mała szansa przegapienia. Mam dwóch synów: 10-cio i 12-
letniego. Widać, że już coraz bliżej zimy. Jak każdej zimy będę chciał, aby
nosili coś pod spodnie (na pewno nie tylko ja) i na pewno jak co zimy będą
wielkie kłótnie o to, że chłopcy nie chcą nosić kaleson. I tu mam do Was
wielką prośbę. Chciałbym, abyście w zimie pokazywali w Klanie jakiegoś
chłopaka czy mężczyznę, który zakłada pod spód rajstopy. Tak, dokładnie -
rajstopy. Wiem, że są wygodniejsze od kaleson, bo sam w nich chodzę. Wiem
nawet, że na zachodzie można kupić męskie. Na razie póki nie ma takich
rajstop w sklepach, chodzę w damskich, w których i tak mi jest wygodnie.
Wiem, że wy zawsze nadążaliście za nowościami, np. pokazaliście jak Olka
chciała mieć stałe łącze, sprowadzenie pani Stasi z Kazachstanu itp. Wiem, że
macie wielką oglądalność, nawet wśród moich znajomych i wiem, że jeśli Wy to
pokażecie, to na pewno wpłynie to jakoś zarówno na dzieci jak i na rodziców.
I może już noszenie czegoś pod spodniami nie będzie wstydem zwłaszcza dla
chłopców i mężczyzn. Owszem są tam tzw. "sexualni inaczej" ale są też ludzie,
którzy ubierają rajstopy pod spodnie dla zdrowia. A przecież chyba o to
chodzi wszystkim rodzicom, aby dzieci nosiły coś ciepłego dla zdrowia. Bardzo
proszę o odpowiedź, co sądzicie na ten temat. Pozdrawiam. Mariusz Pliszka

To autentyczny list, który przyszedł do produkcji " Klanu"
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: List do producentów " Klanu" IP: *.chello.pl 18.01.05, 21:36
      To wlasnie jest ta rola kulturotworcza telewizji ;)
    • Gość: Bolo Re: List do producentów " Klanu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:44
      Wieslawo,
      a moglabys jakies listy o Rysiu zacytowac? Jakos ponuro dzis w wieczor wiec z
      checia bym sie troszke posmial :)

Pozdrawiam,
      • Gość: wronka Re: List do producentów " Klanu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:50
        to moze Rychu nosilby te rajtuzy, a Grazyna pilnowalaby, zeby nosil i nie
        zdejmowal w bramie po wyjsciu z gniazdka???
        • wieslawa-siemiankowska Re: List do producentów " Klanu" 18.01.05, 21:53
          597. Klan to bezsens. Moglibyście zrobić wątki jak Władysław przemieni się w
          alkoholika? Stanisława nie wyjedzie do Ałma-Aty( stolica Kazachstanu) a Ela
          niech się leczy.Rysiu to prawdziwy kretyn z pryszczem na lewej stronie gęby
          (dziwię się że przedszkolance się podobał; mam na myśli Rycha a nie pryszcza).
          Jak ta jełopa mogła wogule wyrwać jakąś babę prócz Grażynki !Bożesz ty mój!!!
          Kto to widział żeby prać firany w 90 stopniach C? Czy Rysiu umie obierać
          ziemniaki? Przestańcie już z tymi ciążami!!! Bez przerwy ktoś z kimś musi iść
          do łóżka? Podobno jest niż demograficzny, no nie? Władziuuuu nie zapomnij że
          masz iść w kalesonach do biblioteki. ):) Hahahahaha. Boże jaka ta wiara jest
          żałosna.Zwłaszcza Bożenka Maciuś i przede wszystkim Jaaasio. Jaś miał coś z
          nerkami. niech teraz dostanie rozwolnienia jak będzie siedział w domu.
          • mamutowa Re: List do producentów " Klanu" 19.01.05, 15:10
            klan kształtuje świadomość :D
            • Gość: Mariusz Pliszka Re: List do producentów " Klanu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:28
              Jak chcecie więcej listów są na stronie:
              www.tvp.pl/klan/kontakt/home.htm.
              Bardzo mnie cieszy, że ludzie od Klanu nie wyrzucili mojego listu do kosza.
              Pozdrowienia dla całej ekipy!
              • Gość: asd Re: List do producentów " Klanu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:04
                prosze o jeszcze, czytam i leze na ziemie ze smiechu
                • Gość: eleonora Re: List do producentów " Klanu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:17
                  i z czego tu sie smiac, to takie ludzkie sa problemy. kazdy ma prwo pisac do
                  telewizji i poprosic o cos
              • Gość: wij Mariuszu! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.05, 23:30
                Czy zezwoliłeś Wiesławie na publikowanie Twojego listu wraz z nazwiskiem? Jeśli
                nie, to możesz ją stuknąć na parę złotych. Będzie jak znalazł na kilka par
                rajstop.
                • Gość: Mariusz Pliszka Re: Mariuszu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:42
                  Muszę przyznać, że nie zezwoliłem ale w mailu nie zastrzegłem nic takiego "imię
                  i nazwisko do wiadomośći serwisu" a poza tym możnaby powiedzieć, że skoro
                  napisałem to do takiego serwisu to pewnie liczyłem się z tym, że zostanie to
                  upublicznione. Prawdę mówiąc, nie spodziewałem się, gdyż parę razy po wysłaniu
                  tego listu sprawdzałem stronę klanu i nic tam nie było, a tu dzisiaj przypadkowo
                  znalazłem. Chciałbym tylko aby to co tam napisałem zostało wzięte pod uwagę a
                  nie tylko jako satyra. Ale cóż... Będzie, co ma być.
                  • spojrzenie.kota.w.butach Re: Mariuszu! 24.01.05, 23:44
                    niech zyja rajtki!!!!
    • lilith76 Re: List do producentów " Klanu" 25.01.05, 10:40
      średnio zabawne takie naigrywanie się z ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka