patrax 11.08.03, 19:49 Ja też nie popieram klonowania ale na nikogo nie kabluje. A zobacz co ty robisz w swoim wątku pod tytulem "Szanowna nasz kochana redakcjo" Człowieku opanuj się> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siedla Re: Siedla opanuj się Kablu!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.03, 19:50 dobra... na dzisiaj wystarczy ;-) i to nie jest kablowanie!! to jest walka z kloniarstwem!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrax Re: Siedla opanuj się Kablu!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.03, 20:24 siedla napisał: > dobra... na dzisiaj wystarczy ;-) > i to nie jest kablowanie!! to jest walka z kloniarstwem!! Walcz se z klonami ale nie kabluj na poszczególne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
siedla Re: Siedla opanuj się Kablu!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.03, 20:25 jak mi podasz lepszy sposob, to przestane...!! pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
w.e.r.t Re: Siedla opanuj się Kablu!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.03, 20:00 To co robi siedla nie jest żadnym kablarstwem, tylka walką z oszustami którzy oszukują kilkanaście trysięcy uczciwych graczy. Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
siedla Re: Siedla opanuj się Kablu!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.03, 20:14 dzieki w.e.r.t, wielkie dzieki!! dodajecie mi sil!! ;-) (ufff zawialo patetyzmem ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś