mmpm 27.05.02, 14:05 Ta powiedział Brenas do Kasi Janasik, gdy ta wyszła na dach domu BB... Zawsze podziwiałem jego elokwencję...;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margaret MMPM czepialski IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.05.02, 15:59 E tam, nie ważna forma, tylko treść. Rzecz jasna to był komplement.. chociaz nie wiem ,czy konieniencze taki chciałabym usłyszec :) pzd.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Wcale nie 27.05.02, 16:06 O formę mi właśnie chodziło... Bardzo wieloznaczne... :-) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Wcale nie IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.05.02, 16:09 Chyba nie sugerujesz..że oni ten tego.. Że on twardość sprawdzał? ależ mi sie skojarzyło przepraszam za kosmatośc myśli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wcale nie 27.05.02, 16:23 Ja tam nic nie sugeruję...;-) Ale skojarzenia prawidłowe...;-))) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret MMPM weryfikator IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.05.02, 16:24 ;))tak??? prawidłowe...no tak, nauczyłam się myślec jak facet i wszystko "prawidłowo" kojarzyć ;)) byłąbym doskonała w zadaniach bojowych pzd ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Założyłam strój bojowy IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.05.02, 16:47 gdzie ta bitwa..biegne biegnę.. gdzie??????????? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Założyłam strój bojowy 27.05.02, 16:51 Pobili się górale z ceprami w "Zbójnickiej chacie"... :-) O krawaty... ;-) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Mediacja IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.05.02, 16:56 To ja im powiem, ze mamy takiego jednego, co do sie dla sprawy poświęci i jeno, nie tylko krawat da se obciać i im MMPM-a przedstawię :) a jak nie poskutkuję, to wyjmnę swą siekierkę i .... cenzura cenzura cenzura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Mediacja 27.05.02, 17:04 Gość portalu: Margaret napisał(a): > To ja im powiem, ze mamy takiego jednego, co do sie dla sprawy poświęci i jeno, > > nie tylko krawat da se obciać Krawata na sobie od dwoch lat nie miałem... Innych rzeczy obcinanych przez Harnasia też nie zakładam... To co mi mają obciąć??? (Już się boję odpowiedzi...);-))) > i im MMPM-a przedstawię :) > a jak nie poskutkuję, to wyjmnę swą siekierkę i .... > cenzura > cenzura > cenzura > ;) Najciekawsze zawsze ocenzurowane... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Zagadka IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.05.02, 17:09 Dear MMPM,,co Ci maja obciać? cóz, podług niektórych dowcipów, a te znamy,prawda? :).. To głowę.. :)))) chociaż głowa ta ułomna, bo dziurawa cóz, ocenzurowali , bo -za duzo ktechupu się lało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zagadka 27.05.02, 17:17 A więc doszliśmy w końcu do siekiery, egzekucji i inszych bezeceństw... tfu! ;-) A wszystko zaczęło się od niewinnej uwagi elokwentnego czyściciela butów...;-) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Od razu takie oskarżenia ? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.05.02, 17:21 Widać, ma to obywatel we krwi :) e tam..bezeceństwa... :)))) To nie slyszał kolega o sprawie J.Bobbita?Ten pan teraz się miewa bardzo dobrze, może kariera pana MMPM_a by czekała, boi się obywatel rzucenia na głęboką wodę?:)) :DD Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Od razu takie oskarżenia ? 27.05.02, 17:26 Uuu, mam problem, bo nie słyszałem... (A jeśli słyszałem, to już zapomniałem...) Czy naprawdę jestem aż tak ogromnym ignorantem? ;-) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaret Obcięcia i przyklejenia IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.05.02, 17:44 odpowiadam i zmykam sie uczyć Panowi bobbitowi małzonka obciela głowę, z zemsty, po czym wyrzuciła w snieg..Ale spcejaliści chirurdzy mu ją przyszyli, tak co by mial czym myślec, i teraz pan Bobbit głową zarabia w filmach xxx. a jakże Panie MMPM-ie, nie jest pan ignorantem, jeno inna kariere woli :) :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Obcięcia i przyklejenia 27.05.02, 18:04 Gość portalu: margaret napisał(a): > Panie MMPM-ie, nie jest pan ignorantem, jeno inna kariere woli :) > :D Zdecydowanie! Chociaż na studiach jeden z kumpli zagrał w takowej produkcji... Zarobił 5000 DM...;-) :-D Odpowiedz Link Zgłoś