Dodaj do ulubionych

FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!!

28.05.02, 10:07
Strasznie podoba mi sie fryzura panienki z serialu Samo Zycie. Znam ja tylko z
zapowiedzi serialu bo zadnego odcinka nie widzialam. Jak sie nazywa ta aktorka?
A moze ktos wie kto ja tak uczesal? Moze na koncu filmu podaja jaki salon
fryzjerski robi takie cudenka na glowkach aktorow.
Pozdr
Minnie
Obserwuj wątek
    • anx Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! 28.05.02, 10:38
      Z tego co ja widziałam ( również na spotach) jest tam wiele panienek, czy
      chodzi ci o taką małą czarnulkę z włoskami powywijanymi na wszystkie strony? To
      Magda Kumorek - brała udział w festiwalu pisenki aktorskiej w zeszłym roku i
      była rewelacyjna, ale niestety kto ją czesze nie wiem.
      • minnie Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! 28.05.02, 11:06
        Tak o ta czarna mi chodzi. Mam podobna fryzure, wywijam wlosy na zewnatrz, ale
        strzyglam sie zawsze dluzej i nie robilam takiej grzywki troche na bok. Teraz
        mam ochote sie ostrzyc znacznie krocej zainspirowana wlasnie jej fryzurka.
        • Gość: anx Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! IP: 195.94.206.* 28.05.02, 11:14
          Rzeczywiście jej fryzura jest odlotowa, ale zawsze wydawało mi się, że jest z
          takimi włosami dużo roboty, jak to wygląda u CXiebie? JAkie musi być strzyżenie
          żeby włosy się mniej więcej w ten sposób układały?
          • minnie Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! 28.05.02, 11:25
            Strzyge sie tak juz od prawie 2 lat. Wlasciwie to strzyzenie samo w sobie jest
            proste. Najpierw wszystkie wlosy tworza jakby rowna linie, a potem na tej bazie
            fryzjerka cieniuje tak zeby byly ku gorze coraz krotsze. Zdarza sie tez ze
            moze wycieniowac troche z przodu. Potem moze wedlug uznania wywijac wlosy na
            zewnatrz (zeby uzyskac taki figlarny efekt)lokowka lub do wewnatrz (wowczas
            fryzura jest normalna grzeczna). Dobrze jest wetrzec przedtem troche pianki i
            potem nieco spryskac lakierem. Naprawde dobrze sie czuje w takiej fryzurze bo
            nie jest na tyle krotka ze za krotka, ale jest to jakies urozmaicenie po tym
            jak sie mialo przez niemal cale dotychczasowe zycie wlosy do pasa lub ponizej
            ramion. Polecam!
            • minnie Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! 06.06.02, 09:53
              Juz mam taka fryzurke! Naprawde cudenko!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka