Gość: Dzikikamien IP: 80.55.5.* 01.02.05, 21:05 wlasnie rzucilem okiem a tam Ewa Blaszczyk-'Zmija' ...oczywiscie to moze byc jakas inna ewa blaszczyk i mogla byc tylko obserwowana przez bezpieke ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :/ Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:07 idz sie puknij w glowe, a potem sprawdz znaczenie hasla "spis archiwalny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzikikamien Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: 80.55.5.* 01.02.05, 21:08 a to sory, nie wiedzialem, mam ta liste w pliku gdzie sa tylko nazwiska ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maselnica a gdzie mozna taki spis sobie przeczytac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:18 mógłby kto podac link albo cos ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.02.05, 21:11 Ja znalazłem "Kaja Paschalska"... :-/ Ciekawe czy to ta?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzikikamien Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: 80.55.5.* 01.02.05, 21:12 e, to moze ta lista to jakas falszywka? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.02.05, 21:19 I jeszcze Ivan i Delfin - też są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:14 "Kaja Paschalska"... oczywiscie ze to ta! została zwerbowana w piaskownicy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:48 Poszukajcie lepiej swoich nazwisk... Ja znalazłem, i to nawet 2 (imię też się zgadza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: *.chello.pl 01.02.05, 21:49 To chyba masz jakas falszywke. Na prawdziwej liscie Wildsteina nie ma pseudonimow ani Ewy Błaszczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzikikamien Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: 80.55.5.* 01.02.05, 21:52 no chyba niestety tak :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: LINK- błagam IP: *.lublin.mm.pl 02.02.05, 13:33 chyba cos takiego i przynajmniej wczoraj dzialalo: www.expressoffice.pl/lista2/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjh Re: LINK- błagam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:42 Henryk Sienkiewicz - hicior - Noblista Jan Strauss Teresa Żylis Gara Franciszek B. Starowieyski Robert Szuman Wojtek Juliusz Siemion Stanisław Mikulski to nazwiska z listy Wildsteina. Wiadomo - nie wszyscy byli TW Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: LINK- błagam 02.02.05, 13:34 lista2.freestarthost.com/ Ze znanych z mediów zestawień imion i nazwisk znalazłem: Andzrej Turski Andrzej Grabowski Andrzej Grabarczyk Sławomir Zieliński Nie ma żadnej Ewy Błaszczyk ps. Żmija. Ktoś się uwziął! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: LINK- błagam 02.02.05, 13:49 U mnie jest jeszcze : Daniel Olbrychski Maja Komorowska Beata Tyszkiewicz Henryka Bochniarz Dariusz ( a rczej Gaetano) Rosati Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: LINK- błagam 02.02.05, 14:20 Z polityków to jest oczywiście Józef Oleksy, Małgorzata Niezabitowska i Janusz Tomaszewski, a także pan od Starachowic Andrzej Jagiełło oraz Krzysztof _Marek_ Piesiewicz Jest też: Bohdan Tomaszewski, Piotr Radziszewski, Krzysztof Szewczyk, Krzysztof _Jerzy_ Piasecki, Małgorzata Pieńkowska, Jan Pietrzak, Joanna Bukowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: LINK- błagam IP: *.elpos.net / *.elpos.net 02.02.05, 19:41 Jonasz Kofta tadeusz Nalepa Daniel Passent Henryk Gulbinowicz (biskup) wszyscy mają OO czyli Tajni współpracownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: LINK- błagam IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.02.05, 14:36 Jacek Fedorowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: 62.111.250.* 02.02.05, 14:39 Jan Nowicki Marek Borowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćmikiewicz Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.05, 15:10 Małgorzata Ostrowska - są co najmniej ze cztery, dwie z Lombardu i dwie z "Klanu" . Do kitu ta lista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaw Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: 81.210.22.* 02.02.05, 15:13 Popier... was. Jesli ktos uwaza, ze Wildstein zrobil zle upubliczniajac liste, to ma racje ze wzgledu na takich jak wy, co podniecaja sie jakimis znanymi nazwiskami na liscie. Poparlbym Wildsteina za to co zrobil, ale wiem, ze tysiace kretynow beda zachowywac sie tak, jak wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mędrzec Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:20 No właśnie. Podniecajcie się, podniecajcie. Na pewno od tego Polska stanie się lepszym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! 02.02.05, 15:23 dajcie spokój z lista W. stworzcie swoja jedynie słuszną liste-bedzie kolorowo dlaczego mnie ta lista nie obchodzi? jestem dziwolagiem? Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! 02.02.05, 16:11 Ewa Błaszczyk to czystej maści tajny współpracownik. Działała pod pseudonimami Kasia Piórecka lub Marian Koniuszko. Inwigilowała taksówkarska brać. Nawet kadrowy do czasu dekonspiracji nic nie wiedział o jej działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! 02.02.05, 17:04 Marian Koniuszko to Ubek tu sie zgodze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halka Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: *.autocom.pl 02.02.05, 18:00 Rusiuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 01:03 Jest Henryk Sienkiewicz i Bolesław Prus.a z Vipów... np Piotr Fronczewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu jest lista Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: *.lnet.pl 07.02.05, 10:13 www.gadalnia.prv.pl trzeba sie tam zalogować i bedzie dostęp do listy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afi Re: Wpisujce celebsow z listy wildsztajna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:26 Władysław Jagiełło;)) Odpowiedz Link Zgłoś