Dodaj do ulubionych

Fakty robią w majtki.

IP: 195.136.112.* 03.02.05, 16:51
Od trzech tygodni przed Faktami nie ma przerw reklamowych. A wynik nabijają
sobie wydłużając program, by wejść na przerwę przed Wiadomościami. Pełne
majteczki ludzi z Augustówki. A to przecież tylko Wydarzenia, z których tak
się śmiali.
Obserwuj wątek
    • modotv Re: Fakty robią w majtki. 03.02.05, 17:04
      To normlany zabieg. W wielu zachodnich telewizjach nie ma bloku reklamowego
      przed głównym wydaniem sztandarowego programu informacyjnego. To ni mniej ni
      więcej jak odejście od komercyjnego podejścia do tego programu. Poprostu tvn
      jest obecnie w dobrej kondycji i może pozwolić sobie na luksus zrezygnowania z
      jednego bloku reklamowego. Fakty to najbardzije renomowany produkt tej stacji
      więc zarobi na siebie tak czy inaczej. Lepsze to niż 5 minutowy blok przed
      Wydarzeniami. W tvnie szanują widza czekającego na Fakty wyświetlając między
      innymi zegar odmierzający czas do rozpoczęcia wydania.
      • michal_82 Re: Fakty robią w majtki. 03.02.05, 17:23
        Ale nie mogą zrezygnować z planszy sponsorskich. To znaczy mogą, ale to znowu
        obniży przychody. Sponsorowanie "Rozmów w toku" jest teraz bardzo atrakcyjne.
        Spot jest emitowany tuż przed samymi Faktami, a oprócz tego przed programem, w
        zajawkach a może i podczas przedpołudniowej powtórki. Coś mi się wydaje, że
        wkrótce RWT nie będzie sponsorowane przez Dolissosy, Zdrowity i inne tanie
        leki, ale poważniejsze firmy.
      • Gość: :) Re: Fakty robią w majtki. IP: *.devs.futuro.pl 03.02.05, 18:00
        Ale sciema. Boją sie Wydarzen i tyle. Kasiore zbierali najwiekszą wlasnie przez
        Faktami. Głupi jest ktos jesli pomysli, ze stacja komercyjna dla kaprysu
        zrezygnuje z takiej kasy. Ludzie po "Rozmowach' biegli do "Wydarzeń" i stąd
        ten zabieg.
        • modotv Re: Fakty mogą obejść się bez reklam 03.02.05, 20:04
          Widze, ze idziesz przez ten temat po omacku, więc śpieszę Cię uświadomić jak
          wyglada przepływ widzów. Otóż faktycznie w pewnym momencie tvn zaczał tracić na
          rzecz Polsatu w czasie drugiego breaku (w języku telewizyjnym: przerwa
          reklamowa) przy Rozmowach w toku. Ludzie przełaczali na Polsat i zostawali. W
          tej chwili ta tendencja została zatrzymana (nie zdradze ci jakie zabiegi zostały
          poczynione, ale są na tyle skuteczne, ze jest jak było). Natomiast jak nie
          trudno policzyć tvn wcale największej kasiory nie zarabia przy Faktach. Wejdx na
          stronę biura reklamy tvn i spójrz na cennik. To co piszesz to bzdura. A że w
          przyrodzie nic nie ginie, czas reklamowy przed Faktami został poprostu
          przesunięty w inne miejsce w prime- time. Podsumowując, tvn moze na tym wyjść
          nawet L E P I E J. Pozdrawiam twoją gorącą i zatroskaną o budżet tvn głowe:)
    • michos-fan-anitki Re:Anitko !!!!! 03.02.05, 17:37
      Anitko moja najdroższa to Ty ??? Naprawdę tu napisałaś ??? O moja bogini, ja
      snię o Tobie całymi nocami z rąćżką pod kołdrą. Dziś oglądałem poranek z Tobom
      miałas taką pienknom białom bluzeczkę i czerwoną marynarkę !!! Wyglądałas jak
      flaga narodowa ! Anitko jak ja Cię koham, a Fakty son faktycznie do dupy, bo
      ciebie tam nie ma moja najukochańsza, a wszystko przez ten nepotyzm i koterie w
      TVN. Ale nic się nie martw kohana, ja już skupuję akcje TVN, niedługo będę miec
      pakiet większościowy , zostane właścicielem to bendziesz prowadzić w TVn
      wszystko jak leci.
      Całuję Cię moja najdroższa.
      • anita.wermer Re:Anitko !!!!! 03.02.05, 21:58
        To moja podróba. Teraz jestem ja. Całuski kochany! ich liebe dich mein Fuerer!
    • bez_mapy Re: Fakty robią w majtki. 03.02.05, 20:29
      A ja wolę fakty. Pochanke jest bardziej wiarygodna od Smoktunowicz.
      • Gość: Basketcase Re: Fakty robią w majtki. IP: *.icpnet.pl 03.02.05, 21:17
        Fakty to marka sama w sobie. Wydarzeniom daleko do TVNowskiego serwisu.
    • Gość: boska Re: Fakty robią w majtki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:27
      Znowu IP z Polsatu. Czy wszystkie wątki na temat tego jak dobre sa Wydarzenia
      muszą pochodzić z tego adresu? Pisze je ta sama osoba (grupa osób) i już chyba
      wiem kto. Ale będzie wstyd!!!!!
      • Gość: Bajka Re: Fakty robią w majtki. IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 07.02.05, 17:02
        A więc czekamy na zdemaskowanie. Mam nadzieję, że warto czekać....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka