Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:42 stawiam na Cielecką i Opanię :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tralala Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:44 ZADEN boze jak Cichopek ZNISZCZYLA tal PIEKNA PIOSENKE - JEDNA Z JEDYNYCH PIEKNYCH PIOSENEK MAFII O PANIE...zaspiewala to jak jakas piosenke z kabaretu francuskiego ;((((((( BUUUUUUUUUUUUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 20:46 Cielecka i Opania?? chyba zartujesz?? iech stary Opania cos zaspiewa, a jego synek tylko moze mu zaszkodzic. Stawiam prowokacyjnie na Jałówkę z Zakopanego :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:47 polecam MAGLEK <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 20:52 Buzkówna rulesss Alez ona beznadziejna. Wyglada jak topielica Krolikowski spiewa bardzo ladnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 20:55 Tak, Krolikowski calkiem niezle zaspiewal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 07.02.05, 23:27 Cielecka z Opanią - swobodnie, bez zbędnej ekspresji, fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:20 Najbardziej mi sie podobali Danusia Stenka i Piotr Adamczyk. Potem Cielecka i Opania. Chochoł i Big Bombelos katastrofa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:50 BUZEK I KRÓLIKOWSKI: O-Panie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 20:53 no ten duet to byla dopiero katastrofa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:52 I to powinien być koniec kariery niejakiej Buzek.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis puszysty Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: 83.238.160.* 07.02.05, 20:55 To koniec... ostatni gasi światło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john.doe Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.crowley.pl 07.02.05, 20:54 ZADEN!!!!! brrrrrrrrr...... niech odejda w mroki niepamieci, jak najszybciej.... BEDE MIAL KOSZMARY SENNE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:57 najpiekjniejszym Polakiem 2004 powinien zostac.. PAOLO COZZA <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:58 otylia i żebro OPANIEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: 81.15.254.* 07.02.05, 21:29 Świetny, naprawdę rewelacyjny byl Królikowski. Gdyby jeszcze byl bez Buzkówny... Rozbriol mnie Chochol, który podszedl do swych umiejętności wokalnych krytycznie i nie śpiewal, tylko robil murmurando. A z tego wszystkiego najfajniejsi byli Curuś i Obuchowicz (wyladnial jakby), najtragiczniejsi zaś - Deląg i Skrzynecka, bleee. Swoją szosą, wszystkie duety gdzieś razem graly, a ci? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 21:35 Mnie tam najbardziej podobal sie Gonera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:39 a mnie orkiestra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:39 Fakt - Deląg i Skrzynecka fatalni. Za to Adamczyk i Stenka ok (jaki on ma ładny, ciepły głos). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.05, 21:52 a mi się podobał i królikowski i buzkówna Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 21:55 Mnie najbardziej podobała się Cielecka z Opanią. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 22:09 Wieśka no co Ty?!? Bombelos jak biegła to tak fajnie jej się w tę i w tamtę bombelosy huŹtały :-))))) zagadka: czemu Danuta Stenka? -- Z poważaniem: Wiesława Siemiątkowska Odpowiedz Link Zgłoś
jarekdo Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 22:05 a czy widziałeś jak chochoł był ubrany??? burak miał krawat i chyba białe adaidasy... jak sie jest ze wsi to sie wie co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wij Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 22:10 Wokalnie najlepiej wypadli Curuś i Obuchowicz. Całkiem zgrabnie im to wyszło. Wizualnie najbardziej spodobali mi się Stenka z Adamczykiem. Zwłaszcza Stenka. Odpowiedz Link Zgłoś
anja.riddle Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 22:13 Mi wizualnie najbardziej podobali się Cielecka i Opania (z akcentem na Opanię:). Wokalnie Adamczyk i Bachleda - Curuś (wiem, że nie śpiewali razem, ale mogliby). Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 08.02.05, 18:40 anja.riddle napisała: > Mi wizualnie najbardziej podobali się Cielecka i Opania (z akcentem na > Opanię:) Mi też, mi też, fajnie razem wypadli, w przeciwieństwie do co niektórych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_18 Małgosia Kożuchowska i Kacper Kuszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:20 Zdecydowanie najlepiej wypadłą Małgosia Kożuchowska i Kacper Kuszewski Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 22:47 wiem, że pytanie bylo o najlepszy duet, ale takiego wskazać nie potrafie. to co odwaliła Big bambleos i chochoł to była tragedia. dla oka przyjemnie dośc Obuchowicz z Bachledą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.iig.pl / *.iig.pl 07.02.05, 23:47 Szkoda, że Żebrowski nie śpiewał ... . Wolałabym, żeby śpiewał - niż wygrał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraska Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 07:21 Kozuchowska i Kuszewski Curus i Obuchowicz Skrzynecka i Delag NAJADNIEJ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 07:23 Najlepiej wg mnie wypadli Danusia Stenka i Piotrek Adamczyk,widac bylo,ze dobrze sie bawili. ;-) Natomiast Skrzynecka z Delagiem fatalnie... Zwlaszcza Skrzynecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.02.05, 08:18 Curuś i Obuchowicz, potem Stenka i Adamczyk Deląga i Skrzyneckiej (co za fatalne połączenie)nie widziałam, co oni spiewalii dlaczego w ogóle spiewali? Big Bombelos wygladała jakos tak ociężale, zero gracji i wdzięku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.softpro2.pl 08.02.05, 08:32 nie wiem czy osleplam czy Skrzynecka nie miala plastra? a przy okazji,co spiewala Big Bombelos bo mi umknelo jakos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Nie bylo plastra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:50 Hehe,tez sie probowalam doszukac tego plastra ;-)) i chyba go tam nie bylo ;-)) pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 12.02.05, 09:12 Deląg i Skrzynecka robili krzywdę "Wakacjom z blondynką". Trzeba mieć wyobraźnię, żeby zaśpiewac to tak wulgarnie A najbardziej podobał mi się duet Stenka-Adamczyk. Właściwie to najbardziej Stenka. Dla mnie jest najpiękniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.wroc.zigzag.pl 08.02.05, 08:35 no dobra, a kto wygrał? bo nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntoniNA Banderas Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:28 Stence, do której nic nie mam, wypadła chyba żuchwa z zawiasów, tak się śmiała i śmiała... O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxWroc Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neting.com.pl 08.02.05, 12:34 najbardziej podobali mi sie Curus i Obuchowicz (mieli tez fajna piosenke) co jest o tyle dziwne ze nigdy za nimi nie przepadalem-musze przyznac ze Curus ladnie wygladala, jakos tak wyladniala:) Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 08.02.05, 17:04 Big Bombelos i Xero Boy - wymarzona para Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ain Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:14 Buzek Agata z Rafalem K. byli najlepsi. Chyba nawet kupie płytę dla tego wykonania. Lubie Buzek Agatę. Zrobcie dla niej jakis serial w TV! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Buzkówna:(( IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.02.05, 13:16 z nią to chyba jedynie horror nakręcić, emitowany po 23.00 :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy-skoczek Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:41 Tak dla informacji; Kto to jest Big Bombelos" bo zupelnie nie wiem o kim mówici? Acha! szczyt żenady ta cała impreza. Może Viva zainwestuje w plebiscyt na na najmądrzejszych polaków, albo z klasą....Najpiękniejsi plissssssssssssssssssssssssss Chyba wyjadę z tego kraju:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUMIA MALA kto to CHOCHOŁ? i kto to BIG BOMBELOS ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:04 plisss o objawienie mi tego? a ja bym chciała żeby Rozynek wygrał albo Gonera (choc chyba nie brał udziału:)) a z kobit..whatever :)choc przyznaje ze wygrana Otylii mnie szoknęła dosc mocno:) jush najlepiej Brodzik bo ładna jest a Muchy nie trawię-poza tym miała na głowie coś dziwnego...najlepiej zeby samych facetów wybierali:) i cholera jeszcze mjm wszędzie króluje of course..FUU! a Skrzyneckiej ostatnio odbija i robi z siebie coraz większą kretynke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: kto to CHOCHOŁ? i kto to BIG BOMBELOS ????? IP: 81.15.254.* 08.02.05, 21:08 Chochol i Big Bombelos to wlaśnie MJM. Kasia Cichopek i... eee... któryś Mroczek, czyli Kinga i Piotrek z Mjm - śpiewali na gali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 09.02.05, 13:10 A mi początek: robert Janowski i Jola Fraszyńska. Niw wiedziałam, że ona tak fajnie śpiewa. Robert co prawda wyglądał... dobra, oszczędzę mu tego, ale ogólnie ta piosenka jako jedyna była zaśpiewana z uczuciem i radością. Odpowiedz Link Zgłoś