Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się naj?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:42
stawiam na Cielecką i Opanię :)
Obserwuj wątek
    • Gość: tralala Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:44
      ZADEN
      boze jak Cichopek ZNISZCZYLA tal PIEKNA PIOSENKE - JEDNA Z JEDYNYCH PIEKNYCH
      PIOSENEK MAFII

O PANIE...zaspiewala to jak jakas piosenke z kabaretu francuskiego ;(((((((

BUUUUUUUUUUUUUUU
      • deczko Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 20:46
        Cielecka i Opania?? chyba zartujesz?? iech stary Opania cos zaspiewa, a jego
        synek tylko moze mu zaszkodzic.
        Stawiam prowokacyjnie na Jałówkę z Zakopanego :P
        • Gość: tralala Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:47
          polecam MAGLEK <hahaha>
        • deczko Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 20:52
          Buzkówna rulesss

Alez ona beznadziejna. Wyglada jak topielica

Krolikowski spiewa bardzo ladnie!!
          • gosia_chello Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 20:55
            Tak, Krolikowski calkiem niezle zaspiewal.
      • Gość: hmm Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 07.02.05, 23:27
        Cielecka z Opanią - swobodnie, bez zbędnej ekspresji, fajnie.
      • Gość: gabi Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:20
        Najbardziej mi sie podobali Danusia Stenka i Piotr Adamczyk. Potem Cielecka i
        Opania. Chochoł i Big Bombelos katastrofa !
    • Gość: tralala Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:50
      BUZEK I KRÓLIKOWSKI:
      O-Panie :D
      • mallina Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 20:53
        no ten duet to byla dopiero katastrofa!!!!!!
    • Gość: sikorka Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:52
      I to powinien być koniec kariery niejakiej Buzek.Amen
      • Gość: mis puszysty Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: 83.238.160.* 07.02.05, 20:55
        To koniec... ostatni gasi światło.
    • Gość: john.doe Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.crowley.pl 07.02.05, 20:54
      ZADEN!!!!! brrrrrrrrr......

niech odejda w mroki niepamieci, jak najszybciej....

BEDE MIAL KOSZMARY SENNE!!!!!!!!!
      • Gość: tralala Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:57
        najpiekjniejszym Polakiem 2004
        powinien zostac..

PAOLO COZZA <hahaha>
    • Gość: tralala Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:58
      otylia i żebro

OPANIEEEEEEEEEEE
    • Gość: Aga Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: 81.15.254.* 07.02.05, 21:29
      Świetny, naprawdę rewelacyjny byl Królikowski. Gdyby jeszcze byl bez Buzkówny...
      Rozbriol mnie Chochol, który podszedl do swych umiejętności wokalnych
      krytycznie i nie śpiewal, tylko robil murmurando. A z tego wszystkiego
      najfajniejsi byli Curuś i Obuchowicz (wyladnial jakby), najtragiczniejsi zaś -
      Deląg i Skrzynecka, bleee. Swoją szosą, wszystkie duety gdzieś razem graly, a
      ci?
      • gosia_chello Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 21:35
        Mnie tam najbardziej podobal sie Gonera :)
        • Gość: daro Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:39
          a mnie orkiestra
      • Gość: mała Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:39
        Fakt - Deląg i Skrzynecka fatalni. Za to Adamczyk i Stenka ok (jaki on ma
        ładny, ciepły głos).
        • Gość: romcia.pl Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.05, 21:52
          a mi się podobał i królikowski i buzkówna
          • wieslawa-siemiankowska Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 21:55
            Mnie najbardziej podobała się Cielecka z Opanią.
            • wieslawa-siemiatkowska Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 22:09
              Wieśka no co Ty?!? Bombelos jak biegła to tak fajnie jej się w tę i w tamtę
              bombelosy huŹtały :-)))))
              zagadka:
              czemu Danuta Stenka?

--
              Z poważaniem:
              Wiesława Siemiątkowska
      • jarekdo Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 22:05
        a czy widziałeś jak chochoł był ubrany???
        burak miał krawat i chyba białe adaidasy...
        jak sie jest ze wsi to sie wie co nie?
    • Gość: wij Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 22:10
      Wokalnie najlepiej wypadli Curuś i Obuchowicz. Całkiem zgrabnie im to wyszło.
      Wizualnie najbardziej spodobali mi się Stenka z Adamczykiem. Zwłaszcza Stenka.
      • anja.riddle Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 22:13
        Mi wizualnie najbardziej podobali się Cielecka i Opania (z akcentem na
        Opanię:). Wokalnie Adamczyk i Bachleda - Curuś (wiem, że nie śpiewali razem,
        ale mogliby).
        • saavage Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 08.02.05, 18:40
          anja.riddle napisała:

> Mi wizualnie najbardziej podobali się Cielecka i Opania (z akcentem na
          > Opanię:)

Mi też, mi też, fajnie razem wypadli, w przeciwieństwie do co niektórych ;)
    • Gość: magda_18 Małgosia Kożuchowska i Kacper Kuszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:20
      Zdecydowanie najlepiej wypadłą Małgosia Kożuchowska i Kacper Kuszewski
    • gocha221 Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 07.02.05, 22:47
      wiem, że pytanie bylo o najlepszy duet, ale takiego wskazać nie potrafie. to co
      odwaliła Big bambleos i chochoł to była tragedia.
      dla oka przyjemnie dośc Obuchowicz z Bachledą.
    • Gość: Ja Adamczyk i Stenka nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:55
    • Gość: a to ja Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.iig.pl / *.iig.pl 07.02.05, 23:47
      Szkoda, że Żebrowski nie śpiewał ... . Wolałabym, żeby śpiewał - niż wygrał ;-)
    • Gość: kraska Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 07:21
      Kozuchowska i Kuszewski
      Curus i Obuchowicz
      Skrzynecka i Delag
      NAJADNIEJ!!
      • Gość: Maja Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 07:23
        Najlepiej wg mnie wypadli Danusia Stenka i Piotrek Adamczyk,widac bylo,ze
        dobrze sie bawili. ;-) Natomiast Skrzynecka z Delagiem fatalnie... Zwlaszcza
        Skrzynecka.
        • Gość: ania Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.02.05, 08:18
          Curuś i Obuchowicz, potem Stenka i Adamczyk

Deląga i Skrzyneckiej (co za fatalne połączenie)nie widziałam, co oni spiewalii
          dlaczego w ogóle spiewali?

Big Bombelos wygladała jakos tak ociężale, zero gracji i wdzięku.
          • Gość: Miśka Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.softpro2.pl 08.02.05, 08:32
            nie wiem czy osleplam czy Skrzynecka nie miala plastra?

a przy okazji,co spiewala Big Bombelos bo mi umknelo jakos
            • Gość: Maja Nie bylo plastra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:50
              Hehe,tez sie probowalam doszukac tego plastra ;-)) i chyba go tam nie bylo ;-))
              pozdr!
          • raszefka Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 12.02.05, 09:12
            Deląg i Skrzynecka robili krzywdę "Wakacjom z blondynką". Trzeba mieć
            wyobraźnię, żeby zaśpiewac to tak wulgarnie

A najbardziej podobał mi się duet Stenka-Adamczyk. Właściwie to najbardziej
            Stenka. Dla mnie jest najpiękniejsza :)
    • Gość: iwka Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.wroc.zigzag.pl 08.02.05, 08:35
      no dobra, a kto wygrał? bo nie wiem...
      • agnie_szka9 Adamczyk i Stenka 08.02.05, 09:01
        a najmniej Mroczek i Cichopek
    • Gość: AntoniNA Banderas Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:28
      Stence, do której nic nie mam, wypadła chyba żuchwa z zawiasów, tak się śmiała
      i śmiała... O co chodzi?
      • Gość: maxWroc Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neting.com.pl 08.02.05, 12:34
        najbardziej podobali mi sie Curus i Obuchowicz (mieli tez fajna piosenke) co
        jest o tyle dziwne ze nigdy za nimi nie przepadalem-musze przyznac ze Curus
        ladnie wygladala, jakos tak wyladniala:)
        • panatha Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się 08.02.05, 17:04
          Big Bombelos i Xero Boy - wymarzona para
          • Gość: ain Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:14
            Buzek Agata z Rafalem K. byli najlepsi. Chyba nawet kupie płytę dla tego
            wykonania. Lubie Buzek Agatę. Zrobcie dla niej jakis serial w TV!
            • Gość: ania Buzkówna:(( IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.02.05, 13:16
              z nią to chyba jedynie horror nakręcić, emitowany po 23.00 :((
    • Gość: rudy-skoczek Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:41
      Tak dla informacji; Kto to jest Big Bombelos" bo zupelnie nie wiem o kim mówici?
      Acha! szczyt żenady ta cała impreza. Może Viva zainwestuje w plebiscyt na na
      najmądrzejszych polaków, albo z klasą....Najpiękniejsi
      plissssssssssssssssssssssssss Chyba wyjadę z tego kraju:(((((((
      • Gość: MUMIA MALA kto to CHOCHOŁ? i kto to BIG BOMBELOS ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:04
        plisss o objawienie mi tego? a ja bym chciała żeby Rozynek wygrał albo Gonera
        (choc chyba nie brał udziału:)) a z kobit..whatever :)choc przyznaje ze wygrana
        Otylii mnie szoknęła dosc mocno:) jush najlepiej Brodzik bo ładna jest a Muchy
        nie trawię-poza tym miała na głowie coś dziwnego...najlepiej zeby samych
        facetów wybierali:) i cholera jeszcze mjm wszędzie króluje of course..FUU! a
        Skrzyneckiej ostatnio odbija i robi z siebie coraz większą kretynke...
        • Gość: Aga Re: kto to CHOCHOŁ? i kto to BIG BOMBELOS ????? IP: 81.15.254.* 08.02.05, 21:08
          Chochol i Big Bombelos to wlaśnie MJM. Kasia Cichopek i... eee... któryś
          Mroczek, czyli Kinga i Piotrek z Mjm - śpiewali na gali.
    • Gość: Kejt Re: Najpiękniejsi-który z duetów podobał Wam się IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 09.02.05, 13:10
      A mi początek: robert Janowski i Jola Fraszyńska. Niw wiedziałam, że ona tak
      fajnie śpiewa. Robert co prawda wyglądał... dobra, oszczędzę mu tego, ale
      ogólnie ta piosenka jako jedyna była zaśpiewana z uczuciem i radością.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka